take 3th
Take that is dé boyband die menig meidenhart heeft laten kloppen in de jaren ’90 en het hele ‘boyband’ tijdperk heeft laten opwaaien, samen met New kids on the block. Ze begonnen nét voor het tijdperk dat ik actief muziek aan het luisteren was en vervolgens werd ik helemaal fan van de Spice Girls. Ik weet wel dat veel van jullie goede herinneringen aan deze band zullen hebben en daarom heb ik een oproepje op Twitter geplaatst met de te vraag: ‘wat jullie associatie met deze boyband is’. Hier kwamen hele leuke tweets op terug (zie afbeelding hierboven). Een aantal echte fans en een aantal die nog heel goed kunnen herinneren hoe meiden gilden van enthousiasme voor deze boyband. Een ding is zeker, deze band heeft heel veel harten op hol doen slaan! En het leuke is, de heren zijn terug!

Dit liedje: ‘Back for good’ kan ik me nog zo goed herinneren!

Wat zijn jouw herinneringen aan deze boyband? Een aantal liedjes van hen heb ik zo vaak gehoord, heerlijk. Ik ben dan geen echte fan geweest, hun muziek is nog jaren gedraaid.  De heren hebben een comeback gemaakt, zonder Robbie Williams. Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald zijn als drietal nog steeds een van de meest succesvolle bands uit Groot Brittannië. Hun 13e nummer 1 hit behaalde ze met de single ‘These days’, afkomstig van het nieuwe album III waarmee ze ook nog eens hun zesde nummer 1 notering behaalde in de Britse album chart.

Ze hebben inmiddels al meer dan 30 miljoen albums verkocht en voor meer dan 7 miljoen concertbezoekers live gespeeld. Op 7 oktober zullen zij in ons land in het Ziggo dome live spelen.
Wil jij daar bij zijn? De pre-sale gaat vandaag om 9.00 live, en exclusief voor Ziggo klanten zijn deze kaartjes al verkrijgbaar. De reguliere kaartverkoop start op 30 januari.
Bestellen kan via deze link. Al vanaf €55,00 kun jij erbij zijn!

Wat zijn jouw herinneringen aan deze beroemde boyband? Stond jij gillend te juichen bij de muziek van Take that? Moest je wat traantjes wegpinken toen ze zeiden dat ze zouden stoppen? Of heb je helemaal niets met deze muziek?  Laat het me weten bij de comments.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Jeugdsentiment: Take That concert 7 oktober 2015”

 1. Geweldig, ik schaam me zelfs, ik was zo’n diehard fan die moest huilen toen ze bekend maakten dat ze stopten! Wat gaaf die comeback!

 2. Jaa Backstreet boys, ook al zo tof! Ik was toen van de spice girls maar stiekem vond ik BSB ook zo leuk!

 3. Ik was een BSB Spice Girl en (nog steeds) een Hanson fan.

  Enige associatie die ik had met Take That is dat ik ze wel oke vond… En hoe hysterisch sommige waren en vooral de zelfmoorden toen ze stopte… Onwerkelijk gewoon

 4. Jij bent toch veel te jong om take that meegemaakt te hebben? Die waren van 1990 tot 96 populair. Jij bent geboren in 1990 ofzo toch?
  Eline onlangs geplaatst…GranolaMy Profile

 5. Lang geleden! hahaha, ik had ook helemaal niks met Take That, was idd ook meer van de BSB
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…ChocolaMy Profile

 6. Ik ben nooit fan van ze geweest. In die tijd was ik helemaal fan van The Kelly Family. De vorige keer toen Take That naar Amsterdam kwam (met Robbie Williams) zijn wij wel geweest. Daphne is namelijk altijd fan geweest van de jongens. Nou ja en ik als AJAX fan liet me de kant natuurlijk niet ontgaan eens midden in het stadion te staan 😀 Waar Daphne kippenvel kreeg toen ze de jongens zag… kreeg ik kippenvel toen we midden in het stadion waren haha. Maar het was wel een heel mooi concert toen. Dus dat zal dit concert ook wel weer zijn.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Logo nodig? Adinda MediaMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.