KC Photodiary: Wooninspiratie, Carnaval en dinnerdate

1

We gaan vandaag de foto’s van afgelopen week erbij pakken. Een heel erg leuk, maar druk weekje. Vorige photodiary besprak ik mijn woensdag op de Negenmaandenbeurs, afgelopen vrijdag was ik er ook om daar in de stand van Etos te spreken als Mama expert. Dat was zo gaaf! Ook was het carnaval hier in Brabant, hebben we lekker gegeten en deden we leuke dingen. Kijk je mee?

Donderdag was mijn vrije dag, Yannick was ook vrij dus we stonden wat later op met de meisjes en ik besloot een lekker eitje te bakken als ontbijt. Kopje koffie erbij en ik begon de lezen in het Grote Etos Mama en Babyboek waar ik samen met Marjon in sta. In dit boek  vind je veel leuke inspiratie en tips voor mama’s (en mama to be’s).

We bezochten de woonboulevard om wat wooninspiratie op te doen. De eerste stappen die we voor ons huis moeten zetten, zijn het uitkiezen van de keuken, vloeren, wanddecoratie en muurdecoratie, maar toch is het al leuk om meubels te kijken en compleet ingerichte woonkamers te zien om inspiratie uit op te doen. Tot we er in kunnen zijn we sowieso wel een jaartje verder, maar het is zo leuk om al die sfeer te proeven.

Vrijdag was ik de hele dag op de Negenmaandenbeurs waar ik dus een uurtje heb gesproken bij de stand van Etos. Jullie hebben er alles over kunnen zien in mijn weekvlog, het was zo zo zo gaaf!

Na een drukke dag op de beurs, mocht ik bij mijn ouders aanschuiven voor hun beroemde Hollandse Stoofpotje, ik heb het recept al eens gedeeld, dit is zo mega lekker! (En makkelijk te maken, want de meeste ingrediënten heb je altijd wel in huis!)

Daarna was het weekend! Daar hoort lekkers bij en we keken weer naar de Blacklist. Menn, wat een serie is dat zeg. Ik raak steeds de draad kwijt haha, zo verwarrend maar daarom zo interessant en vermakelijk.

Zaterdag speelden we wat spelletjes aan tafel, waaronder dit houten spel van Haba. Leuke aan dit speelgoed is dat je allerlei invalshoeken kunt gebruiken en op het leerniveau van je kindje het spel kunt toepassen en dit steeds kunt opbouwen.

Maar poppen en Barbies doen het hier ook altijd goed. Lekker tutten!

WIN situatie voor mama! Zie je het goed? Beide meisjes hebben iets in de haartjes. Lana een vlecht (die ze een tijdje in liet!!!) en Aimy een mini staartje. Lana moet er vaak niets van hebben of trekt alles uit, dus dit was een overwinning haha. (Hoe schattig hoe Aimy hier tegen haar grote zus aan hangt, dan smelt je toch als moeder!)

Ik vertelde jullie al over mijn liefde voor de Sims haha. Ik was weer lekker aan het spelen toen Yannick was werken en de kindjes op bed lagen.

Lasagne aten we dit weekend weer lekker en dat is echt mijn lievelingseten, heerlijk!

Lana had de week ervoor Carnaval gevierd op de peuterspeelzaal, maar afgelopen maandag waren we van plan om de carnavalsoptocht in Den Bosch te bezoeken dus mocht Lana haar Sneeuwwitje jurkje weer aan. En ze wilde twee staartjes in (‘Net als een K3’tje hihi’) , wat staat dat schattig he!

En als lunch bakten we pannenkoeken, we maakten er gewoon een feestje van. Hierboven zie je mijn pannenkoek met spel en stroop = Top combi!

Dat ging er goed in bij allebei de meisjes, mmm!

Deze tip deelde ik al op Instagram Stories, dit is echt de fijnste lipbalsem die ik ken. Ik heb momenteel nogal snel last van pijnlijke droge lippen en deze handige flacon van Dokter Leenarts (dit wordt o.a bij Etos verkocht) lost dat binnen no-time op.

De Sims again haha, dit keer begon ik met een koppel dat net getrouwd was en in een heel schattig appartementje zijn gaan samenwonen. Mevrouw is net bevallen van hun eerste dochter: Lieve 🙂 Dat is toch leuk!

Dinsdag had ik een zakelijke meeting in Utrecht, Yannick was vrij dus hij ging gezellig mee, zette me daar af en daarna gingen we Utrecht nog even in. Dat maakt het werk nog leuker he!

Hier moest ik zijn: bij Zeyn 😉

At work, dus de borrelkaart bleef voor wat die was 😛

Maar die kwam er daarna wel bij, Yannick gingen lekker uit eten en kozen een random restaurantje in Utrecht, het heet Se7en en je hebt er zowel hele als halve gerechten, dus kozen we bijv. ieder voor twee halve voorgerechten en twee halve hoofdgerechten en zo heb je samen vier gerechten om van elkaar te proeven. Daar worden Bourgondiërs blij van haha.

Njom njom, lekker genieten samen en doen waar we goed in zijn 😉

Bij thuiskomst lag Patrick er zo bij, bedenk zelf maar een titel voor de foto haha.

Van het mooie merk Claesen’s kregen we een heel erg leuk pakket! Voor Lana een mooie zomerjurk en een badbak en voor Aimy een prachtige girly romper en het poezenbadpak met rokje eraan, hoe leuk <3

Woensdag genoot ik van een dagje thuis met de meiden. We deden eerst wat boodschappen omdat ik die avond zin had om iets totaal anders te koken dan ik op het weekmenu had gezet haha. Daarna kwam Kimberly gezellig langs met Ramos en ze lunchte gezellig mee. Ik genoot van een broodje zalm met komkommer, mmm.

Wauw Verkade, wat een heerlijk pakket. Van de Meisjes van Verkade kregen we deze doos thuisgestuurd. Er zit een mooie lightbox in,  de drie nieuwste smaken van de Digestive Bites en we hebben ze geproefd, zo zo lekker (en verslavend haha!), twee lekkere oldskool limonades, mooie kommetjes en rietjes. Zo leuk! Dankjewel! Ik heb echt de allerleukste baan op de hele wereld hoor!

In de avond kwam een vriendin eten en Yannick was onverwachts al vroeg klaar van zijn werk (Yeah!) dus ik ging wat uitgebreider koken. Ik maakte een pompoensoep (met naast pompoen, ook wortel, knolselderij en kokosmelk) en daar deed ik wat lekkere pitjes in, mmm!

En ik maakte  deze groene curry met kip, wokgroentes en rijst. Met een beetje hulp van een boemboe pakje, lekkerrrrrr ;). Het nagerecht waren dus die Verkade Digestives, Mmm!

En nu zit ik op de bank deze KC Photodiary af te maken en in te plannen voor morgen. Hebben jullie nog carnaval gevierd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments op deze photodiary.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “KC Photodiary: Wooninspiratie, Carnaval en dinnerdate”

 1. Wat heb je weer fijne dagen achter de rug, heerlijk. Een restaurant met halve en hele gerechten, kunnen er daar snel heel veel meer van komen?! Ik heb ook nog een beetje gecarnavald, maar ik had alleen maandagmiddag vrij dus ik heb toch rij rustig gedaan! Inspiratie opdoen voor je nieuwe huis is leuk.
  Femke onlangs geplaatst…Mijn totaal niet realistische wishlist ♡My Profile

 2. Dat klinkt weer als een heerlijke week! Wat gaaf dat jullie nu echt op meubeljacht zijn of in ieder geval inspiratie zoeken! Dat lijkt me het leukste onderdeel van verhuizen 🙂 En die staartjes en vlecht staan Lana zo lief! En echt supergaaf van de presentatie op de Negenmaandenbeurs! #girlboss 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Te druk? Zo maak je meer tijd voor leuke dingen!My Profile

 3. Wat leuk om inspiratie op te doen voor jullie nieuwe huis! Bij ons wordt over 2 weken de eerste paal geslagen voor een uitbouw, met meteen een nieuwe keuken en nieuwe vloer dus wij hebben ook heel wat uurtjes doorgebracht op de meubel boulevard 😉 erg leuk om mee bezig te zijn!
  Danielle onlangs geplaatst…Borrelen met vrienden: cocktailsMy Profile

 4. Wat lekker allemaal zeg! Helaas hier geen Verkade ?. Volgende keer als ik in NL ben, maar even goed de schappen afspeuren?. Jij hebt zeker de leukste baan op de wereld volgens mij! Heerlijk! Het is je gegund! Keep up!
  Essma onlangs geplaatst…Check Up | artsconsult voor OpheliaMy Profile

 5. Ik ken je nu een paar maanden, toen ik 6 maanden geleden zelf mama werd ben ik me wat gaan verdiepen in mama – blogs. En wát een leuke heb ik gevonden zeg! Wat een leuke spontane meid ben je! En je kindjes… superleuk!

  Wou even zeggen dat ik met erg veel plezier je artikelen en filmpjes kijk en er stiekem een hoop tips en tricks uithaal 🙂

  Dus dankjewel en ga zeker zo door 😉

  Groetjes Giada

 6. Wij vieren hier geen carnaval. Op de scholen wordt er wel 1 dag iets aan gedaan. Het zag er weer uit als een geslaagde week. Heerlijk dat jullie samen naar de zakelijke afspraak konden gaan, dat zijn dan weer de voordelen!

 7. Dat ziet eruit als een gezellige week! Ik heb nog nooit van dat tentje gehoord en überhaupt niet dat je halve gerechten kan bestellen. Ja bij een pizza haha! Tnx voor de tip.
  De sims is geniaal maar werkt dat goed op mac? Ik vond dat toen niet zo fijn spelen.. maar dat is extra leuk als jezelf gaat verhuizen want dan kun je alvast je mini droomhuis bouwen!
  Lonneke onlangs geplaatst…Op je buik slapen tijdens zwangerschap!My Profile

 8. Hier in in mijn woonplaats vieren ze geen carnaval, gelukkig! Ik heb niets met verkleden en zoep’n. Ik heb het 1x meegemaakt in een andere plaats en was blij dat ik weer naar huis kon. haha

 9. Leuke foto’s weer! Dat van Verkade ziet er wel super lekker uit, ik ga ook eens op zoek. En de meisjes zijn ook weer flink verwend, echt heel erg leuk. Wij hebben verder geen carnaval gevierd, wel mijn verjaardag zaterdags.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.