KC Photodiary: Vrijgezellenfeest, Drukte en relaxen

kcdiary

Afgelopen week was gezellig druk maar afgelopen twee dagen deed ik dan weer heel rustig aan om bij te komen van die gezellige drukte. Ik had dit weekend een vrijgezellenfeest (wat er lekker los aan toe ging haha), ging met mijn broer en onze kids naar ons favoriete pretpark, had een perstrip naar Frankfurt, werkte natuurlijk ook veel aan de blog en spendeerde daarnaast veel tijd met de kindjes. Kijk je mee hoe dit er in foto’s uit zag?

Ik ben echt een sucker voor leuke hebbedingetjes van Hema. Notitieboekjes, pennen, stickers, to-do lijstjes, ik hou ervan. En zo kocht ik een nieuw notitieboekje, wat pennen en een powerbank in mijn favoriete kleurtjes.

Vrijdag was het heel mooi weer. Ik had een meeting met een pr-dame van Stokke en zij kwam naar Den Bosch toe. De kinderen waren gezellig mee en we gingen op een terrasje zitten. Multitasken was dat.

Lana smulde van een ijsje met ‘Bosche’ kleuren en die ging lekker helemaal op.

De derde maaltijd vorige week in de Hello Fresh box bestond uit een ‘Jamies salade’ met gekruid gehakt, noodles, koriander, lente ui, limoen, komkommer, wortel en sla, erg lekker.

Na het eten ging ik de weekboodschappen doen met Lana.

Vrijdagavond drankjes met doritos en een serie (Modern family natuurlijk). Onze favoriete avondjes samen.

We hebben zo hard moeten lachen om deze aflevering.

Zaterdag had ik een vrijgezellenfeestje van een hele goede vriendin van mij en ik besloot dit gouden rokje uit de kast te trekken want de dresscode was ‘feestelijk’. En ik ben zo blij met dit rokje! Dit was dus mijn outfit voor die dag.

Vrijgezellenfeesten zijn altijd lekker maf, we begonnen met deze plak-tattoos met ‘team bride’ erop.

En toen gingen we naar Tilburg voor een ‘Escape room’ uurtje. Echt heel leuk was dat!

En toen gingen we lekker tapas eten. I love tapas (en wijn!!).

Snapchat (Kellycaresse) met de bride-to-be, we hadden enorm veel lol. Daarna kregen wij een cocktail-workshop en die cocktails waren zo lekker dat ik vergat foto’s te maken. De cocktails kwamen ook best wel binnen.

En toen kwam ik nog vrienden tegen in de kroeg, dat was ook heel leuk.

De dag erna had Yannick een 24-uursdienst dus was ik alleen met de meiden. Het feestje (uh de cocktails) hakte er wel in dus ik deed alles een tandje trager. Maar dat mag de pret niet drukken, wij gingen knutselen en kleuren.

Tosti eten op de bank, lekker relaxed.

En die middag gingen we er lekker tussen uit want we gingen naar de Efteling met mijn broer en onze kinderen. Super gezellig. We aten tussendoor een raketje.

Op het hobbelpaard met Lana, zo blijven we lekker jong 😉

Met z’n allen lekker frietjes eten! En ik at een Turkse Pizza, zo lekker.

Deze foto maakte het 3-jarige dochtertje van mijn broer. Lief he!

Maandag vloog ik voor een perstrip naar Frankfurt voor Opel maar daar deel ik zaterdag een uitgebreide plog van, to be continued 😉

Dinsdagochtend was Yannick vrij en Lana naar de gastouder. In de ochtend hebben Yannick en ik vrijwel niets gedaan, een beetje bijkomen, samen op de bank hangen fijn samen zijn tussen deze drukke dagen door. Yannick maakte een heerlijke pantosti voor mij voor de lunch met een gebakken eitje erbij.

kellygo

No spoiler foto 😉 maar ik liet nafoto’s maken en plakte deze naast mijn voorfoto’s om de resultaten van het ‘Kellygoesfit project’ te vergelijken. Ik vind het wel heel spannend, maar zondag ga ik de resultaten met voor- en na foto’s delen.

In de middag werkte ik tijdens Aimy’s slaapjes en genoot ik ook van quality time met Aimy. Lekkere knuffelkont is ze.

Gisteren was Yannick vrij dus heb ik de hele dag weinig anders gedaan dan typen, een video editten, campagne afronden en mails beantwoorden. Yannick maakte dit heerlijk bakje fruit voor me toen hij met Lana ook aan het fruit zat <3

Daarna gingen we even wat boodschapjes doen in het dorp, bij onze EMTE hebben ze zulke grappige karretjes met zo’n autootje voorop voor de kindjes. Lana vond het geweldig natuurlijk.

Deze foto deelde Yannick vol trots op zijn Instagram (Sjenkie86) en even later rolde ze zelf een paar keer om, trots!

In de avond kookte Yannick super lekker. Een nieuw receptje dat hij op zijn werk leerde kennen, binnenkort zal ik het receptje delen want het was onwijs lekker!

Toen de kindjes op bed lagen hadden wij samen een spelletjesavond. Lekkere hapjes en een Cava erbij en natuurlijk proberen te winnen haha! Ps. Yannick had gewonnen met Stratego, jammer 😉 Maar meedoen is gezelliger dan winnen toch! 😛

Dit was de KC Photodiary voor deze week, tot volgende week! Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “KC Photodiary: Vrijgezellenfeest, Drukte en relaxen”

 1. Wat leuk dat Aimy omrolt, kan me voorstellen dat julli etrots zijn op deze mijlpaal. Dat pennensetje van de Hema is ook echt gewoon super vrolijk. Ben benieuwd naar je Frankfurt avonturen. Zag op Snapchat wel wat voorbij komen 🙂
  Josan onlangs geplaatst…SmoeltjesSchrift 2My Profile

 2. Wat heb je toch weer een fijne week gehad. Ohhh ik ben erg benieuwd naar je voor en na foto van het Kelly goes fit project.. Maar je zie tal wel verschil, ook al heb je dit goed proberen te ‘verbloemen’ ;-)!
  Femke onlangs geplaatst…Favoriete Instagram accounts #4My Profile

 3. Het vrijgezellenfeest ziet er leuk uit! Ik ben ook gek op de spulletjes van de Hema. En ik zou ook graag eens een spelletjesavond doen met mijn vriend, dat lijkt me heel leuk. Alleen moet ik er eerst een paar kopen, haha! Wat zijn je aanraders? 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: 100 vragen die niemand steltMy Profile

 4. Ben erg benieuwd naar je ‘kelly goed fit’ resultaten! Zowieso knap hoe je alles doet. Sporten, kindjes, je werk, je vriendinnen en man. Knap hoor!
  Marijke onlangs geplaatst…Top 3 blogs JUNIMy Profile

 5. Bij jouw foto’s voelt het net alsof je er bij staat. Mijn favoriete artikel om te lezen hier ! Je gouden rokje is echt gaaf haha
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #7My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.