VLOG: 29 weken zwanger : Eerste babykleertjes en zwangerschapskilo’s?

1

Tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog ben ik 29 weken zwanger en doe ik van alles en nog wat. Ik ben wel wat meer thuis, hopelijk vinden jullie de huiselijke vlogs ook leuk om te kijken. Ik kom steeds verder in mijn zwangerschap, dus dat is ook te merken aan mijn vlogs. Ik ontvang wat eerste babykleertjes (en hele leuke kleding voor de meisjes van nOeser), ga het alvast hebben over mijn Kelly goes fit project voor na de zwangerschap hihi, ik neem jullie mee tijdens een vriendinnenavondje en meer. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • Femke
  26 juli 2017

  Die nOeser kleertjes zijn echt zo leuk. Dit merk ken ik en ik vind het echt hele toffe kleertjes voor kleintjes. Leuk dat ze tegenwoordig ook kleren hebben voor iets ‘oudere’ kindjes :-). Mmm kip met BBQ kruiden, heerlijk!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Sans Soucis Hand Cream LightMy Profile

 • Aneta
  26 juli 2017

  De kleertjes zijn echt heel leuk! Die maskertjes zijn heerlijk he! Ik heb de paarse variant, die zou je zo op willen eten. De chocola trouwens ook!
  Aneta onlangs geplaatst…De 9 leukste kinderkleding webshops in NederlandMy Profile

 • Patricia
  26 juli 2017

  Dat boek had ik jaar geleden moeten hebben… nu vechten tegen de kilo’s. Leuke kleertjes ook.
  Patricia onlangs geplaatst…Vaderschapsverlof? Verlof voor iedereen; ook zonder kinderen!My Profile

 • Kelly
  26 juli 2017

  Hij was weer heel leuk! Ik ga eens kijken op de webshop voor mijn toekomstige neefje
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #236 kiezels uitzoeken, buurten en klussenMy Profile

 • Maaike
  26 juli 2017

  Die kleertjes zijn wel super schattig hoor. Fijn dat je iedere dag even lekker kunt rusten.
  Maaike onlangs geplaatst…Ga eens naar de bibliotheek! #3: Luisterboeken voor kinderenMy Profile

 • Liset
  26 juli 2017

  Noeser heb ik ook pas sinds kort ontdekt! Volgens mij kwam ik het bij Zalando tegen of Tally-Ho, maar dat is het duurzaam is, vind ik echt een pluspunt. En wat goed dat je nu alweer je sporttrainingen aan het plannen bent voor na de bevalling. Kan me voorstellen dat je dan weer lekker fit wil worden.
  Liset onlangs geplaatst…Budget tip! | Miss Sporty INSTA Glow blusher en Mosaic Powder + NYC Mosaic Color WheelMy Profile

 • Veronique
  26 juli 2017

  Wat een leuke kleertjes van Noeser! Door jou vlog heb ik er gelijk zelf een bakje fruit erbij gepakt haha.
  Veronique onlangs geplaatst…Wat ik anders ga doen bij ons tweede kindjeMy Profile

 • Sabine
  26 juli 2017

  Superschattige kleertjes!! Dat pakje stond Aimy ook helemaal tof. Het was weer een gezellige vlog. En ja, ik ben zo iemand die normaal gesproken die zwangerschapsupdates overslaat dus had ze niet gemist.

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  26 juli 2017

  Ik vind de vlog zeker niet saai. Huis-tuin- en keukenvlogs zijn juist leuk. Leuke jurkjes dragen Lana en Aimy! Zeker Aimy’s jurkje is handig met zo’n romper eraan vast. Ideaal met het warme weer, scheelt toch weer een extra laagje stof.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Summer musthaves: de 21 coolste opblaasfiguren, luchtbedden en zwembandenMy Profile

 • Essma
  26 juli 2017

  Wat een leuke kleertjes en stoer dat je nu al sportplannen maakt voor na de bevalling!

 • Rachel
  26 juli 2017

  Een heerlijk vlogje weer. Totaal niet saai! De kleertjes van nOeser zien er echt leuk uit. Ik ben benieuwd of ze ook leuke kleding voor jongens hebben.
  Rachel onlangs geplaatst…5 Must Haves voor kamperenMy Profile

 • Vanessa
  26 juli 2017

  Die kleertjes van Noeser zijn superleuk! Ik ga zo een kijkje nemen in de webshop. Ik vind je vlog helemaal niet saai hoor, vind het net leuk om het “gewone” leven te zien.
  Vanessa onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: 13 tot 16 wekenMy Profile

 • Sylvia
  26 juli 2017

  Heerlijke vlog en juist helemaal niet saai! Gewoon een eerlijke vlog zoals het er in het echte (dagelijkse) leven aan toe gaat! Lijkt me heerlijk om zo’n gekke lieve vriendin te hebben. Lekker jezelf zijn en gek doen. Love it!
  Sylvia onlangs geplaatst…Wishlist – SieradenMy Profile

 • Marianne
  26 juli 2017

  Leuke gezellige vlog weer! Ik vind dat huis- tuin- en keukengebeuren juist heel leuk om te zien 🙂 En zo’n jurkje+romper is echt ideaal, hadden wij vorig jaar ook voor onze dochter, maar dit jaar nog niet gevonden. Scheelt zo veel stof en warmte, terwijl je kindje er toch leuk bij “loopt”!
  Marianne onlangs geplaatst…“What the Health”, een genuanceerde vegan reviewMy Profile

 • Cynthia
  26 juli 2017

  Leuke video! En wat zijn de meiden leuk gekleed. Rompertje & jurkje ineen. Hoe handig!!
  Cynthia onlangs geplaatst…De basis om me goed te voelenMy Profile

 • Neverdullmoments
  26 juli 2017

  Zo leuk die kleertjes kijken, zelfs als je nog geen kinderen hebt! Ik voel me al zo voorbereid door jou joh, hahahaha.
  Neverdullmoments onlangs geplaatst…Intelligente gesprekkenMy Profile

 • Christine
  27 juli 2017

  Wat een toeval! Hier heeft manlief ook twee weken terug een verstandkies moeten laten trekken! De wortels zaten helemaal scheef en zo groeiden de kiezen dus tegen de anderen aan. Alleen is het wel anderhalve week geel geweest. Echt heel gek, dag drie werd het ineens geel terwijl het daarvoor helemaal niet blauw is geweest.. over vier weken is bij hem de andere kant aan de beurt.. blij dat het goed ging bij Yanick! Moest het vanwege de kwaliteit van de kies of de stand van de kies ofzo? Bij mij zijn ze alle vier getrokken (vorig jaar alweer omdat er geen plek voor was in mijn mond, er zijn in mijn jeugd ook al vier ‘gewone’ kiezen getrokken omdat ik een kindermondje heb gehouden ; $), maar één wortel had een krul en die kregen ze niet getrokken, er moest dus gesneden en gezaagd worden en die wond is echt uren blijven bloeden, héél naar! Gelukkig was het de laatste en niet de eerste van de vier!

 • Bernadette
  28 juli 2017

  De vlog was weer super leuk om te kijken!!

 • Debby
  31 juli 2017

  Super leuk merk is Noeser! Waar is trouwens dat Franstalige liedje van in je vlog? Ik hoorde het al eerder in je vakantievlog en vind het zo’n heerlijk nummer!

 • Anneleen
  1 augustus 2017

  Hahaa zo schattig, een dansende Aimy voor tv ! 🙂 Gelukkig dat Yannick niet te veel last had van het trekken van zijn kies. Ik heb een aantal jaren geleden 2 verstandskiezen moeten laten verwijderen, onder volledige narcose en had wel van die serieuze hamster-wangetjes! Ik heb weer genoten van deze gezellige vlog, Kelly! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.