VLOG: 29 weken zwanger : Eerste babykleertjes en zwangerschapskilo’s?

1

Tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog ben ik 29 weken zwanger en doe ik van alles en nog wat. Ik ben wel wat meer thuis, hopelijk vinden jullie de huiselijke vlogs ook leuk om te kijken. Ik kom steeds verder in mijn zwangerschap, dus dat is ook te merken aan mijn vlogs. Ik ontvang wat eerste babykleertjes (en hele leuke kleding voor de meisjes van nOeser), ga het alvast hebben over mijn Kelly goes fit project voor na de zwangerschap hihi, ik neem jullie mee tijdens een vriendinnenavondje en meer. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “VLOG: 29 weken zwanger : Eerste babykleertjes en zwangerschapskilo’s?”

 1. Die nOeser kleertjes zijn echt zo leuk. Dit merk ken ik en ik vind het echt hele toffe kleertjes voor kleintjes. Leuk dat ze tegenwoordig ook kleren hebben voor iets ‘oudere’ kindjes :-). Mmm kip met BBQ kruiden, heerlijk!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Sans Soucis Hand Cream LightMy Profile

 2. Superschattige kleertjes!! Dat pakje stond Aimy ook helemaal tof. Het was weer een gezellige vlog. En ja, ik ben zo iemand die normaal gesproken die zwangerschapsupdates overslaat dus had ze niet gemist.

 3. Heerlijke vlog en juist helemaal niet saai! Gewoon een eerlijke vlog zoals het er in het echte (dagelijkse) leven aan toe gaat! Lijkt me heerlijk om zo’n gekke lieve vriendin te hebben. Lekker jezelf zijn en gek doen. Love it!
  Sylvia onlangs geplaatst…Wishlist – SieradenMy Profile

 4. Leuke gezellige vlog weer! Ik vind dat huis- tuin- en keukengebeuren juist heel leuk om te zien 🙂 En zo’n jurkje+romper is echt ideaal, hadden wij vorig jaar ook voor onze dochter, maar dit jaar nog niet gevonden. Scheelt zo veel stof en warmte, terwijl je kindje er toch leuk bij “loopt”!
  Marianne onlangs geplaatst…“What the Health”, een genuanceerde vegan reviewMy Profile

 5. Wat een toeval! Hier heeft manlief ook twee weken terug een verstandkies moeten laten trekken! De wortels zaten helemaal scheef en zo groeiden de kiezen dus tegen de anderen aan. Alleen is het wel anderhalve week geel geweest. Echt heel gek, dag drie werd het ineens geel terwijl het daarvoor helemaal niet blauw is geweest.. over vier weken is bij hem de andere kant aan de beurt.. blij dat het goed ging bij Yanick! Moest het vanwege de kwaliteit van de kies of de stand van de kies ofzo? Bij mij zijn ze alle vier getrokken (vorig jaar alweer omdat er geen plek voor was in mijn mond, er zijn in mijn jeugd ook al vier ‘gewone’ kiezen getrokken omdat ik een kindermondje heb gehouden ; $), maar één wortel had een krul en die kregen ze niet getrokken, er moest dus gesneden en gezaagd worden en die wond is echt uren blijven bloeden, héél naar! Gelukkig was het de laatste en niet de eerste van de vier!

 6. Super leuk merk is Noeser! Waar is trouwens dat Franstalige liedje van in je vlog? Ik hoorde het al eerder in je vakantievlog en vind het zo’n heerlijk nummer!

 7. Hahaa zo schattig, een dansende Aimy voor tv ! 🙂 Gelukkig dat Yannick niet te veel last had van het trekken van zijn kies. Ik heb een aantal jaren geleden 2 verstandskiezen moeten laten verwijderen, onder volledige narcose en had wel van die serieuze hamster-wangetjes! Ik heb weer genoten van deze gezellige vlog, Kelly! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.