kcphoo

 

Wat een geweldig zomerse dagen hebben we achter de rug! Ik ben benieuwd hoe de komende zomer in Nederland eruit gaat zien. Af en toe was het een tikkeltje benauwd maar dan zochten we verkoeling op in het water. Afgelopen week verzorgde ik wat beauty workshops (nog net voor  de schoolvakanties), hadden we een bbq (verrassend haha, we zijn er dol op!), was mijn haar toe aan een knipbeurt, zochten we het water op en meer.

Donderdag was een warme dag, we werden door een vriendin uitgenodigd om in hun zwembadje te komen relaxen en dat deden we, heerlijk!

In de avond maakte ik een eenvoudige pastasalade klaar, altijd goed met dit warme weer.

Vrijdag kwamen we erachter dat we onze eerste prijs bij de Postcode loterij gewonnen hadden, een blik stroopwafels haha! Meer die in de prijzen vielen?

Vrijdagochtend hielden Lana en ik het hoofd koel door de woonkamer een beetje donker te houden, ventilators aan te zetten en we keken samen naar ‘cats en dogs’, leuke familiefilm!

In de middag verzorgde ik een beautyparty bij hele gezellige meiden.

In de avond was Yannick er weer. We werden bij vrienden en hun zoontje uitgenodigd voor een bbq. Dat was heel gezellig.

Cheers!

Ook zaterdag verzorgde ik weer een beautyworkshop, dit keer gewoon lekker buiten.

Na mijn workshop reed ik naar vrienden toe waar Yannick en Lana al heerlijk aan het relaxen waren. Lana had het zwembadje voor haar alleen en vond dit fantastisch, zo leuk om te zien!

We mochten bij hen aanschuiven voor een heerlijke tapas maaltijd en dat smaakte goed!

Patrick ontdekte dat het heerlijk is om je te verschuilen in de Nuna Pepp lux buggy haha!

Ontbijtje op zondag: Brood met boter en lekkere vruchtenjam, goddelijk.

Deze selfie maakte ik zondag en deelde ik op Instagram. Gewoon omdat ik zo trots en blij ben met jullie. De positieve sfeer op de site, via social media, ik word er heel blij van, dankjewel allemaal!

In de avond aten we heerlijk zelfgemaakte broodjes hamburger. Met veel sla, groente en lekkere saus. Ik ben dol op gebakken uitjes.

Nog voor Yannick terug naar de kazerne moest zondagavond, waren Lana en ik bezig met het bouwen van een hele grote Duplo toren, terwijl Yannick natuurlijk sport keek op tv.

Maandagochtend deden we dit weer, Lana heeft de grootste lol wanneer de toren dan omvalt.

Ik maakte een afspraak bij mijn kapster want die dode punten van mij kunnen echt niet meer haha.

Er kwam een vriendinnetje eten en op kraamvisite voor Patrick. We kregen van haar dit geweldige speeltunneltje en het mandje. Ook werd Patrick verwend met kattensnoepjes. De speeltunnel is al groot succes hier in huis.

Maar zodra de Duplo bak leeg is kruipt Patrick daar in, lekker knus denk ik haha.

En Yannick kon dinsdag even komen eten, zo fijn!

Lana’s schattige outfitje. Het rokje is van Zeeman, rompertje van Primark. Lief!

Boekentip: ‘Waar heb ik nou eigenlijk voor gestudeerd’? Van Nina Janssens, wat doe je na je afstuderen? Nina interviewde een heleboel afgestudeerden over hun nieuwe uitdagingen. Echt een leuk boek ook om cadeau te geven aan iemand die is afgestudeerd.

Nina heeft ook mij geïnterviewd! Allemaal lezen dus 😉

Ik kreeg van Crayola een geweldige mand met stiften, potloodjes, krijtjes en dergelijke opgestuurd voor Lana. Ideale activiteit bij minder weer. Een aantal stiften uit hun collectie is met een nat doekje al afwasbaar, ideaal dus.

Dit was de Kc Photodiary voor deze week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Komend weekend gaan Yannick, ik en Lana een weekendje weg naar Antwerpen, zo leuk! Iemand leuke Antwerpen Hotspots tips voor ons? Laat het me zeker weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “KC Photodiary: Summer feelings, drukte en gezelligheid”

 1. Lekker wakker worden weer met dit artikel! Ik vond je berichtje op Instagram ook zo leuk. Ik weet ook niet wat het is. Het lijkt overal wel alsof de sfeer steeds beter wordt. Alsof mensen gewoon steeds aardiger voor elkaar zijn en zich niet met dingen bemoeien waar ze niets mee te maken hebben. Dat is zoveel fijner. Er lijkt meer respect te ontstaan voor elkaar. Mooi dat we daar via onze blogs ook een bijdrage aan kunnen leveren. Die foto van jou met Yannick … ♥
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Dinsdag 7 juliMy Profile

 2. De gezelligheid en sfeer heb je ook heel goed aan jezelf te danken. Je doet het gewoon leuk en je groeit. Dat zie je!

 3. Gezellige week ! Als jullie naar Antwerpen gaan, zou ik als ik jullie was n bezoekje doen aan de Antwerpse zoo. Ik ben er nu 2x geweest en t blijft zo gaaf! Ook de omgeving, door het mooie station, echt een tip!

 4. Zo dat ziet er leuk uit allemaal! En die krijt stiften lijken me echt ideaal voor mijn kleintje! De toren duplo is ook heel gaaf en hoog geworden zeg! Echt leuk dat je dat soort dingen met Lana doet. Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…moeder van drie, styliste & modelMy Profile

 5. Oeh Antwerpen leuk! Ben er nog nooit geweest dus ben heel benieuwd naar je ervaring daar. Ga je daar een apart verslag van maken? Ik vind jou photodairy altijd leuk om te kijken. Gewoon omdat je zo lekker gewoon en eerlijk bent je houd de schijn niet op ga echt vooral zo door Kelly! Liefs Lisanne fijne dag vandaag
  Lisanne onlangs geplaatst…Shopaholic naar de SterrenMy Profile

 6. Wat lekker die bbq, tapas en hamburger! Heerlijk ook verkoeling op zo’n hete dag! Zo leuk dat je redelijk vaak thuis bent bij lana. Ons mam was dit ook altijd bij mij en daardoor heb ik echt een hele hechte band met haar!
  Sophie onlangs geplaatst…PLOG: Zandvoort dag 1&2My Profile

 7. Ziet er heerlijk uit. Wat leuk dat Lana het bad voor zichzelf had. Wat schattig dat Patrick in de duplo bak kruipt haha benieuwd hoelang dat nog gaat passen.
  Joy onlangs geplaatst…NEW IN #3My Profile

 8. Ik denk dat de positieve tijd van je blog en op sociale media ook komt door de persoon die er achter zit. Jij zorgt gewoon dat iedereen vrolijk wordt na het lezen van je artikelen, je instagram foto’s en je tweets op twitter! Oh dat tunneltje is echt geweldig! Wij hebben hem hier ook in de woonkamer liggen en puck loopt er de hele tijd doorheen.
  Nicky onlangs geplaatst…Essence Bye Bye Beauties 2015My Profile

 9. Wat leuk zeg dat je in dat boek staat…lijkt me een erg interessant onderwerp trouwens! En die stiften, handig dat ze uitwasbaar zijn…die moet ik ook maar eens gaan aanschaffen 🙂
  janske onlangs geplaatst…Shoplog Juli 2015My Profile

 10. Hey! als je naar Antwerpen gaat en je van Aziatisch eten houdt, dan moet je even langs bij Yam Thai (Volkstraat 76) of bij Nimman (Stadswaag 9). Deze twee zaken zijn van dezelfde mensen. Het eten is er echt fantastisch en de prijs is ook goed in verhouding! Ik zou eerst even op de site kijken of het je wat lijkt en dan toch even reserveren. De kans is namelijk groot dat je er staat en dat ze vol zitten… Ook is het leuk om even naar het pontje te gaan bij de Schelde. Een 50 meter ervandaan ligt een leuk kasteeltje om te bezoeken. De chocolaterie in het centrum is ook heel goed! je ziet precies hoe de chocola en andere zoetigheid gemaakt word. Ook de Antwerpse Zoo is een feest! Antwerpen op zich is al keileuk!

 11. lena mertens

  in antwerpen en super leuke photodairy ik denk meteen terug aan mijn heerlijke week haha Xx lena

 12. Oh wat gaaf dat jij ook bent geïnterviewd en dat je mee in het boek staat! 🙂 Heel lieve foto van jou en Yannick!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.