After wedding tag: Nakletsen over onze bruiloft

Eigenlijk raak ik helemaal niet uitgekletst over onze bruiloft. Ik denk er nog heel veel aan terug en ik krijg er hele warme gevoelens bij. Zodra iemand om me heen vragen stelt over onze bruiloft dan begin ik te glunderen van oor tot oor en kan ik er niet over ophouden, haha! Toen ik, al voor onze bruiloft, de ‘After wedding tag’ tegenkwam op de blog van Joyce, wist ik zeker dat ik deze een tijdje na de bruiloft zou gaan invullen. Even terugblikken op die mooie grote dag en op bijzondere momenten en herinneringen die we daar aan hebben. Hoe voelde ik me na de ceremonie? Of ik (en hoeveel) gehuild heb op de bruiloft en of ik dingen anders had willen doen? Dit ga ik vandaag allemaal met jullie delen!

Wat was het eerste wat je dacht/voelde na de ceremonie?
Wauw, we zijn nu gewoon echt getrouwd! Echt man en vrouw en dat voor altijd! Wat apart, wat speciaal! Wel honderden van dat soort gedachten gingen rond in mijn hoofd. Ik voelde zoveel trots en blijdschap.

Wat was het leukste moment van de bruiloft?
Ik vond het bijzonder om Thirza en mijn moeder op te maken, van de trap af te komen en Yannick voor het eerst in zijn mooie pak te zien. Ik vond het bijzonder hoe we op het liedje ‘Dochters’ van Marco Borsato het gemeentehuis binnenkwamen. Yannick als eerst, hand in hand met Lana en ik daarna, weggebracht door papa. Kippenvel! Ik voelde me zo rijk tijdens het diner, met al onze dierbare familie en vrienden om ons heen, die speciaal voor ons bijeen gekomen waren. Het meest bijzondere moment van de hele dag vond ik de verrassing van Yannick, dat hij voor me ging zingen. Hij had zulke betekenisvolle liedjes uitgekozen, ik kon het geen moment droog houden.

Wat is je favoriete trouwfoto?
De foto hierboven vind ik zo sprookjesachtig en bijzonder. Deze foto beschrijft hoe ik me die dag voelde, als een prinses bij de man van mijn dromen. Echt een droom die uitkwam!

Is er iets dat achteraf anders zou hadden willen doen?
Er zijn zeker dingen die ik anders had willen doen, ook wat persoonlijke zaken maar ik vind het niet nodig om daarbij stil te staan. Als ik terug denk aan onze grote dag dan voelt het als een dag die compleet was en precies zo verliep zoals wij dit gehoopt hadden.

Voel jij je anders nu je getrouwd bent?
Ja en nee. Het leven is er niet door veranderd en ik ben nog steeds dezelfde Kelly. Het voelt wel een stuk serieuzer allemaal, ik vind het fijn om dezelfde achternaam als Yannick en Lana te dragen en het voelt alsof we nu een echt gezin zijn met eenzelfde familienaam.

Had je een thema op de bruiloft ? Zo ja waarom dat thema?
Ja, wij kozen voor een soort turquoise/mintgroene kleur gecombineerd met wittinten en natuureffecten zoals jute. Deze kleuren passen erg bij ons en daarom vonden we dit erg geschikt voor onze bruiloft.

Heb je gehuild op je bruiloft?
Ja zeker! ‘It’s my party and i cry if i want to!’ Grapje! Natuurlijk heb ik gehuild, een traantje toen papa me wegbracht, een traantje tijdens het diner toen papa een prachtige speech gehouden had en ik heb echt gebruld van het huilen toen Yannick zo mooi voor me zong. Ik ben een gevoelig persoon, ik kan snel ergens een traan om laten dus mijn bruiloft was daar echt de dag voor haha.

Staat er iets gegraveerd in je ring?
Ja! Bij mij staat er: Y *hartjes teken* K en dan 15-05-2015 en bij Yannick staat er: K *hartje* Y 15-05-2015.

Hadden jullie een openingsdans?
Jep! En dit is de video:


Wat voor bloemen had je?
Een heel mooi boeket met pastelkleurige rozen en bloemen. Erg mooi!.

Dit waren mijn antwoorden op de After Wedding tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog een keertje met me mee terug te blikken. Als jullie verzoekjes hebben voor artikelen over trouwen of inspiratie daarover dan hoor ik het graag. Voor mijn gevoel heb ik er nu wel alles over gedeeld maar ik raak er niet over uitgepraat dus suggesties zijn zeer welkom! Ik ben benieuwd hoe andere bruidjes terugkijken op hun bruiloft! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Rosanne
  8 juli 2015

  Wat mij betreft hoef je nog niet te stoppen net schrijven over je bruiloft haha
  Dit is echt precies hoe ik erover droom dat mijn bruiloft wordt later! Heerlijk om weg te dromen bij jouw foto’s en verhalen dus haha

 • Saskia
  8 juli 2015

  Zo leuk om zo nog meer te lezen over de bruiloft. Ik kan me voorstellen dat je er geen genoeg van kan krijgen om erover te vertellen!
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Scholl Velvet Smooth VoetenserumMy Profile

 • Vanessa
  8 juli 2015

  Leuk om nog eens terug te blikken op die mooie dag. Vind het nog altijd super dat je dit allemaal gedeeld hebt met ons!
  Vanessa onlangs geplaatst…15 redenen waarom een warme zomer geweldig isMy Profile

 • Eva
  8 juli 2015

  Super leuk deze tag! En toch ben ik benieuwd wat je anders zou doen. Maar ook ik kan geen genoeg krijgen van je bruiloft verhalen! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…moeder van drie, styliste & modelMy Profile

 • Nesrin
  8 juli 2015

  Heel mooi ingevuld. Je zou deze ingevulde tag moeten uitschrijven en in jullie trouwalbum moeten bewaren.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hoelahoepen (heel makkelijk een strakke buik & calorieën verbranden)My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  8 juli 2015

  Ik kan me voorstellen dat je geen genoeg van je bruiloft krijgt :). Het lijkt me een geweldige dag om op terug te kijken. Je boeket is trouwens prachtig, heel mooi!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Maybelline The Nudes eyeshadow paletteMy Profile

 • Lisanne
  8 juli 2015

  Ik vind het ook totaal niet erg om weer wat over je bruiloft te lezen. Ik zeg meer! Heb jij je trouwboeket nog? Omdat het op een foto te drogen hangt? Ik vind ook echt dat jullie prachtige foto’s hebben. Ik ben ook zo een emo mens kan ook om alles janken haha. Fijne dag vandaag xx
  Lisanne onlangs geplaatst…CadeautjeMy Profile

 • Dita
  8 juli 2015

  Zo leuk om te lezen! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…New In – Ketting, geurtje en broodplankMy Profile

 • Elize | girlonthewhitebike
  8 juli 2015

  Heel erg leuk om te lezen:)
  Elize | girlonthewhitebike onlangs geplaatst…Video: Opgemaakt & favoriet juni 2016My Profile

 • lin
  8 juli 2015

  Heel erg leuk om te lezen en een ontzettend mooie foto`s!
  lin onlangs geplaatst…Tag: De babynamen tag!My Profile

 • Joyce
  8 juli 2015

  Ah leuk om te lezen! Het is altijd leuk om terug te blikken op die mooie dag X
  Joyce onlangs geplaatst…Sofie 3 maanden!My Profile

 • Channa
  8 juli 2015

  Hallo Kelly, wat een heerlijk stuk heb je weer geschreven. En wat herkenbaar. Zelf blog ik sinds kort (Somama.nl) en ook daar komt wat terug over onze bruiloft (afgelopen juni op een festival). Deze aftertag ga ik onthouden, te leuk!

 • Evera
  8 juli 2015

  Leuk om je terugblik zo te lezen! Met de foto’s er bij mag het duidelijk zijn dat jullie een geweldige dag hebben gehad! 😀
  Evera onlangs geplaatst…PERSONAL: “We were on a Break!”My Profile

 • beautifulday4makeup
  8 juli 2015

  Ik vind je kleed echt prachtig en wat leuk om al die foto’s te zien
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Water doet je huid altijd goed – Sothys Hydradvance en Nettoyant du MatinMy Profile

 • Sandra
  8 juli 2015

  Ik kan echt genieten van zulk soort artikelen!
  Sandra onlangs geplaatst…Tips van de week #62My Profile

 • Femke
  8 juli 2015

  Wat een mooie tag, en wat zag je er prachtig uit! Ik vind je trouwring erg mooi!!
  Femke onlangs geplaatst…Nieuwe bluetooth speaker: Nude Audio Move MMy Profile

 • Eline
  8 juli 2015

  Ik vond/vind het altijd zo leuk om te lezen over je bruiloft! Ga gewoon dus even door haha 🙂 Prachtige foto’s heb je zeg, echt heel mooi!
  Eline onlangs geplaatst…Lief reisdagboek, #2 Huwelijksstress en lonely planet!My Profile

 • Malou
  8 juli 2015

  Heel leuk om te lezen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…RENATE VERTELT; MIJN WENS GING IN VERVULLING: EEN TWEEDE KINDJEMy Profile

 • marieke vriends
  8 juli 2015

  Mooi geschreven Kelly! Ook de filmpjes eens zitten bekijken…. kippenvel! !!!! Mooi stel zijn jullie. X

 • Kim
  8 juli 2015

  Ik hoop dat er nog heel erg veel blogjes komen over je bruiloft. Al die foto’s, ze zijn zo mooi! Als ik later ook zou gaan trouwen… dan wil ik ook zulke mooie dingen! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 • Lilian
  8 juli 2015

  Wat een leuke tag! Ik ga hem volgende week ook invullen, leuk om zo nog even stil te staan bij de grote dag (ben morgen 2 weken getrouwd :-))
  Lilian onlangs geplaatst…TV-TIP: Haar naam was SarahMy Profile

 • Marion
  8 juli 2015

  Erg leuk om te lezen! Wat een mooie en leuke foto’s.
  Marion onlangs geplaatst…Project creatief introMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  8 juli 2015

  Ik krijg zelf tranen in m’n ogen van je antwoorden, zo mooi! <3 Ik kan nog steeds niet over van je prachtige foto's, dat wil ik ook!!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Vakantievlog #3: glijbanen, parasailen en watergevecht (Ideal Prime Beach Turkije)My Profile

 • Nicole
  8 juli 2015

  Telkens als ik bij iemand op de blog iets zie over hun bruiloft denk ik ook terug aan die van ons. Zo’n dag is zo bijzonder! En ik snap dat je er niet over uitgepraat raakt!
  Vind die ene foto met die boog van groen ook echt enorm mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Zomeractiviteiten: wat nou als het regent?My Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama
  8 juli 2015

  Wat een leuke tag… fijn om nog even stil te staan bij de mooiste momenten van jullie bruiloft!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Alvast oefenen in groep drie!My Profile

 • Annemijn
  8 juli 2015

  Wat blijft het toch leuk om jullie bruiloft te zien/ er over te lezen!
  Annemijn onlangs geplaatst…OOTD: Black & BudgetMy Profile

 • Sylvie
  8 juli 2015

  Haha ik heb dat gevoel, dat glunderen en grijnzen van oor tot oor, drie jaar na onze bruiloft nog steeds! Bereid je dus maar voor 😉 En het blijft leuk om over je trouwdag te lezen!!
  Sylvie onlangs geplaatst…Webshop tip: Zara Home KidsMy Profile

 • Barbara
  8 juli 2015

  Heerlijk hoor om zulke liefdevolle blije posts te lezen, de prachtige foto’s erbij maken het af… dus schrijf wat je wilt, wij genieten gewoon met je mee!
  Barbara onlangs geplaatst…Letterlijk ziek van de warmte: dit helpt!My Profile

 • Tamara
  8 juli 2015

  Leuke tag! Misschien dat ik hem oooooit ook nog kan invullen! Haha

  Logisch hoor dat je er nog veel over schrijft! Het is ook erg leuk om over te lezen!
  Tamara onlangs geplaatst…Op zoek naar avontuur met Lovestation22!My Profile

 • Joy
  8 juli 2015

  Leuk om zo terug te kijken op je bruiloft.
  Joy onlangs geplaatst…NEW IN #3My Profile

 • Simone
  8 juli 2015

  Wat een leuke tag om te lezen!
  Simone onlangs geplaatst…JurkjesdagMy Profile

 • Chantal
  8 juli 2015

  Super leuk om er steeds weer over te lezen, en genieten van de prachtige foto’s echt een sprookje.
  Misschien kun je een artikel schrijven hoe alles loopt nadat je ten huwelijk bent gevraagt.
  Zoals welke stappen neem je wat moet je allemaal regelen als je eenmaal besloten hebt wanneer je gaat trouwen.
  Het lijkt me namelijk dat er dan opeens vanalles op je af komt en niet iedereen weet waar je moet beginnen.

 • Mendy
  8 juli 2015

  Wat leuk om te lezen! Dit hoor je normaal gesproken nooit natuurlijk. Ik heb laatst nog een keer je openingsdans gekeken(en denk dat ik het zo nog een keer na doen). Word er zo vrolijk van!

 • Cindy
  8 juli 2015

  K ♥ Y hihi! Ik zou ook zeker huilen op mijn bruiloft, ik ben ook een gevoelig ei geworden hoor! De foto’s blijven prachtig om te zien!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – juli #2My Profile

 • Eline
  9 juli 2015

  Volgens mij zou je nog wel 50 blogjes kunnen vullen over je trouwdag of niet 😀
  Eline onlangs geplaatst…Het perfecte bikinilijfMy Profile

 • milou
  10 juli 2015

  Zo leuk om te lezen! Wij zitten volop in de voorbereidingen voor onze bruiloft (04-09) en ook leuk om te lezen hoe jij er achteraf op terug kijkt. Mijn doel is om alles een week van te voren klaar te hebben zodat wij de laatste paar dagen nog wat kleine afrond dingetjes hoeven te doen, spannend!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.