Eigenlijk raak ik helemaal niet uitgekletst over onze bruiloft. Ik denk er nog heel veel aan terug en ik krijg er hele warme gevoelens bij. Zodra iemand om me heen vragen stelt over onze bruiloft dan begin ik te glunderen van oor tot oor en kan ik er niet over ophouden, haha! Toen ik, al voor onze bruiloft, de ‘After wedding tag’ tegenkwam op de blog van Joyce, wist ik zeker dat ik deze een tijdje na de bruiloft zou gaan invullen. Even terugblikken op die mooie grote dag en op bijzondere momenten en herinneringen die we daar aan hebben. Hoe voelde ik me na de ceremonie? Of ik (en hoeveel) gehuild heb op de bruiloft en of ik dingen anders had willen doen? Dit ga ik vandaag allemaal met jullie delen!

Wat was het eerste wat je dacht/voelde na de ceremonie?
Wauw, we zijn nu gewoon echt getrouwd! Echt man en vrouw en dat voor altijd! Wat apart, wat speciaal! Wel honderden van dat soort gedachten gingen rond in mijn hoofd. Ik voelde zoveel trots en blijdschap.

Wat was het leukste moment van de bruiloft?
Ik vond het bijzonder om Thirza en mijn moeder op te maken, van de trap af te komen en Yannick voor het eerst in zijn mooie pak te zien. Ik vond het bijzonder hoe we op het liedje ‘Dochters’ van Marco Borsato het gemeentehuis binnenkwamen. Yannick als eerst, hand in hand met Lana en ik daarna, weggebracht door papa. Kippenvel! Ik voelde me zo rijk tijdens het diner, met al onze dierbare familie en vrienden om ons heen, die speciaal voor ons bijeen gekomen waren. Het meest bijzondere moment van de hele dag vond ik de verrassing van Yannick, dat hij voor me ging zingen. Hij had zulke betekenisvolle liedjes uitgekozen, ik kon het geen moment droog houden.

Wat is je favoriete trouwfoto?
De foto hierboven vind ik zo sprookjesachtig en bijzonder. Deze foto beschrijft hoe ik me die dag voelde, als een prinses bij de man van mijn dromen. Echt een droom die uitkwam!

Is er iets dat achteraf anders zou hadden willen doen?
Er zijn zeker dingen die ik anders had willen doen, ook wat persoonlijke zaken maar ik vind het niet nodig om daarbij stil te staan. Als ik terug denk aan onze grote dag dan voelt het als een dag die compleet was en precies zo verliep zoals wij dit gehoopt hadden.

Voel jij je anders nu je getrouwd bent?
Ja en nee. Het leven is er niet door veranderd en ik ben nog steeds dezelfde Kelly. Het voelt wel een stuk serieuzer allemaal, ik vind het fijn om dezelfde achternaam als Yannick en Lana te dragen en het voelt alsof we nu een echt gezin zijn met eenzelfde familienaam.

Had je een thema op de bruiloft ? Zo ja waarom dat thema?
Ja, wij kozen voor een soort turquoise/mintgroene kleur gecombineerd met wittinten en natuureffecten zoals jute. Deze kleuren passen erg bij ons en daarom vonden we dit erg geschikt voor onze bruiloft.

Heb je gehuild op je bruiloft?
Ja zeker! ‘It’s my party and i cry if i want to!’ Grapje! Natuurlijk heb ik gehuild, een traantje toen papa me wegbracht, een traantje tijdens het diner toen papa een prachtige speech gehouden had en ik heb echt gebruld van het huilen toen Yannick zo mooi voor me zong. Ik ben een gevoelig persoon, ik kan snel ergens een traan om laten dus mijn bruiloft was daar echt de dag voor haha.

Staat er iets gegraveerd in je ring?
Ja! Bij mij staat er: Y *hartjes teken* K en dan 15-05-2015 en bij Yannick staat er: K *hartje* Y 15-05-2015.

Hadden jullie een openingsdans?
Jep! En dit is de video:


Wat voor bloemen had je?
Een heel mooi boeket met pastelkleurige rozen en bloemen. Erg mooi!.

Dit waren mijn antwoorden op de After Wedding tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog een keertje met me mee terug te blikken. Als jullie verzoekjes hebben voor artikelen over trouwen of inspiratie daarover dan hoor ik het graag. Voor mijn gevoel heb ik er nu wel alles over gedeeld maar ik raak er niet over uitgepraat dus suggesties zijn zeer welkom! Ik ben benieuwd hoe andere bruidjes terugkijken op hun bruiloft! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “After wedding tag: Nakletsen over onze bruiloft”

 1. Wat mij betreft hoef je nog niet te stoppen net schrijven over je bruiloft haha
  Dit is echt precies hoe ik erover droom dat mijn bruiloft wordt later! Heerlijk om weg te dromen bij jouw foto’s en verhalen dus haha

 2. Ik vind het ook totaal niet erg om weer wat over je bruiloft te lezen. Ik zeg meer! Heb jij je trouwboeket nog? Omdat het op een foto te drogen hangt? Ik vind ook echt dat jullie prachtige foto’s hebben. Ik ben ook zo een emo mens kan ook om alles janken haha. Fijne dag vandaag xx
  Lisanne onlangs geplaatst…CadeautjeMy Profile

 3. Hallo Kelly, wat een heerlijk stuk heb je weer geschreven. En wat herkenbaar. Zelf blog ik sinds kort (Somama.nl) en ook daar komt wat terug over onze bruiloft (afgelopen juni op een festival). Deze aftertag ga ik onthouden, te leuk!

 4. marieke vriends

  Mooi geschreven Kelly! Ook de filmpjes eens zitten bekijken…. kippenvel! !!!! Mooi stel zijn jullie. X

 5. Ik hoop dat er nog heel erg veel blogjes komen over je bruiloft. Al die foto’s, ze zijn zo mooi! Als ik later ook zou gaan trouwen… dan wil ik ook zulke mooie dingen! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 6. Haha ik heb dat gevoel, dat glunderen en grijnzen van oor tot oor, drie jaar na onze bruiloft nog steeds! Bereid je dus maar voor 😉 En het blijft leuk om over je trouwdag te lezen!!
  Sylvie onlangs geplaatst…Webshop tip: Zara Home KidsMy Profile

 7. Super leuk om er steeds weer over te lezen, en genieten van de prachtige foto’s echt een sprookje.
  Misschien kun je een artikel schrijven hoe alles loopt nadat je ten huwelijk bent gevraagt.
  Zoals welke stappen neem je wat moet je allemaal regelen als je eenmaal besloten hebt wanneer je gaat trouwen.
  Het lijkt me namelijk dat er dan opeens vanalles op je af komt en niet iedereen weet waar je moet beginnen.

 8. Wat leuk om te lezen! Dit hoor je normaal gesproken nooit natuurlijk. Ik heb laatst nog een keer je openingsdans gekeken(en denk dat ik het zo nog een keer na doen). Word er zo vrolijk van!

 9. Zo leuk om te lezen! Wij zitten volop in de voorbereidingen voor onze bruiloft (04-09) en ook leuk om te lezen hoe jij er achteraf op terug kijkt. Mijn doel is om alles een week van te voren klaar te hebben zodat wij de laatste paar dagen nog wat kleine afrond dingetjes hoeven te doen, spannend!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.