KC Photodiary: Nieuw project, verjaardag en voorbereidingen

kcdiary

Wat leuk dat je weer op mijn blog een kijkje komt nemen, vandaag heb ik weer de photodiary voor je klaar staan met een heleboel foto’s van afgelopen week. Afgelopen week was druk! We vierden Yannick’s verjaardag, we waren druk met de voorbereidingen op onze vakantie (of ja, vooral ik met vooruit werken) en ik ben begonnen met een nieuwe uitdaging. Kijk je mee?

Het is traditie geworden, op vrijdagavond samen een wijntje drinken met wat lekkers erbij. Echter zou Yannick op vrijdagavond werken (hij heeft voortaan hele wisselende diensten) dus deden we dit op donderdagavond al, waarom ook niet. Oh en ik had bij Body & Fit deze ‘proteïne chips’ besteld. Of het gezond is weet ik niet, maar lekker zijn ze wel!

Wat groei je hard lief meisje, alweer 5 maanden oud. Wat ben je al groot en wat ontwikkel je hard. 5 maanden oud betekent ook dat je al 5 maanden mag groeien op mijn borstvoeding, momenten samen die we enorm koesteren.

Ja het is zomer, maar ja ik lust altijd stamppot en al helemaal die van mijn moeder. Traditie van huis uit: Boerenkool stamppot met slasaus (ja!) en een worstje, lekker!

Sporten! Ik sport 3x per week waarvan meestal 2x in de sportschool en nu ik niet meer met Kimberly train (het 12 weken programma zit erop) train ik ook een keer thuis. Matje neerleggen en go!

Ik deed een Blogilates workout op Youtube en eindigde met ‘mijn eigen’ 5 minuten buikspieren workout. Zweten gegarandeerd, heb jij deze al geprobeerd? Hij is best pittig 😉

Tijd voor de weekboodschappen, Aimy bij haar papa in de Tula en Lana mij druk meehelpen vanuit het karretje. En wat staat die draagzak met zo’n donkerharig poppetje erin goed he 😉

Middagje Efteling met de meisjes en een vriendin en haar dochtertje die ook Lana heet.

De Lana’s spelen heel leuk samen.

Tijd om te snacken, een beker vol met fruit, lekker!

Van Disneyland kregen we dit pakketje opgestuurd, super leuk verpakt! Er zit een groot verzamelalbum in met Disney liedjes. Lana is er heel blij mee en Aimy luistert de muziek vrolijk mee.

Vrienden uitgenodigd om te komen BBQ’en, altijd gezellig en lekker.

Yannick was afgelopen dinsdag jarig, mijn man werd 30 jaar, een mooie leeftijd! En Lana had voor hem bij de peuterspeelzaal dit geknutseld. (En wat we zelf cadeau hebben gegeven, gaan jullie nog in de weekvlog zien).

We vierden zijn verjaardag met onze ouders en broers en ik bakte zelf een appelkruimeltaart naar het recept van Uitpaulineskeuken.

Mijn broer en zijn kindjes waren er ook en we hebben het zwembadje dat we vorige week bij Aldi gekocht hebben opgezet. Net een zwemparadijs zo met die glijbaan, waterfontein en elementen haha. De kinderen hadden de hele middag plezier.

We hadden eten afgehaald bij de Thai en aten dit met z’n allen op. Zo lekker!

Mijn ‘Youtube schema update’ video was online gegaan en ik vond dat spannend. Want vanaf nu ga ik wekelijks een weekvlog delen en dat vind ik super leuk, maar dat is ook even wennen. Een leuke uitdaging, vanaf nu loop ik gewoon dagelijks met mijn camera rond. Video’s maken vind ik een van de leukste dingen die er is, maar dat is dus even een spannende stap voor mij. Gisteren is de eerste weekvlog om 10.00 online gekomen op mijn youtube kanaal.

Lana wilde bij de peuterspeelzaal gelijk een sneeuwwitje jurk aan, zo schattig!

En ik heb nu ook Final Cut Pro op mijn laptop, een professioneler bewerkingsprogramma voor video’s, maar dat is even wennen! Ik begon dus maandagochtend toen Yannick vrij was, met een tutorial (en een bak koffie) haha. Daarna aan de gang met het editten van de eerste weekvlog. Dat was even puzzelen maar dat was leuk om te doen. (ik had 50 minuten beeldmateriaal hihi) De vlog is in totaal 15 minuten geworden.

 

Een aantal uur verder was deze grotendeels af,  tijd om samen te lunchen.

Maar je hoort me niet klagen, want over een week lig ik aan dit zwembad in Cyprus met mijn gezin. We mogen er op uitnodiging van TUI heen en dat vind ik enorm gaaf! Dankbaar dat ik dit soort bijzondere dingen mag doen voor mijn werk. Ik ga jullie uiteraard meenemen middels video’s en foto’s zoals jullie van mij gewend zijn.

Ik deed een uurtje bodypump in de sportschool.

Nog wat huishoudelijke klusjes wegwerken.

En ik vulde mijn diepvries weer aan met de nodige moedermelk. Ik zou een weeshuis kunnen voeden met de voorraad maar toch blijf ik hamsteren haha. Iemand die dit herkent?

Dinsdag was Yannick echt jarig en wie jarig is trakteert. En bij ons in Brabant doe je dat met de echte Bossche bollen van Jan de Groot. Deze nam hij dus mee naar zijn werk.

En ik had Lana’s tasje klaargemaakt voor naar de gastouder. Daarin zit altijd een setje schone kleding, luiers, billendoekjes, slabbetje, zonnebril, zonnebrand en het boekje waarin de gastouder het verloop van de dag bijhoudt, nieuwtjes etc.

Lana ging een dag naar de gastouder dus heb ik tijdens het slaapje van Aimy de administratie gereed gemaakt voor de boekhouder die in de middag langs kwam.

Na haar slaapje dit meisje voeden en samen knuffelen op bed. Heerlijk is dat.

Ze had een regeldag en ik denk dat dit komt doordat haar tandjes doorkomen. Dus lekker veel met mijn kleine meisje op bed gehangen en haar aangelegd wanneer zij hier om vroeg. Heerlijk!

Toen Aimy even sliep begon ik met het inpakken van de koffers voor de vakantie en nam ik hier een video over op. Wat neem ik allemaal mee voor mezelf en de meisjes? Volgende week online 🙂

Leuk pakketje gekregen van Girlsbag.nl! Je kunt daar heel voordelig zo’n vrolijke summerbag bestellen met allemaal goodies waaronder lekkere snacks, simkaart met internet voor in het buitenland, nagellak trio, Babylips, mascara, deodorant etc.

Ik ging shoppen met een vriendin en bij Zara vond ik deze rok (+ top) en dat was liefde op het eerste gezicht. Ook kocht ik er een grijze blazer bij (niet op de foto).

Maar we gingen shoppen voor haar want over een maandje ga ik haar bruidsvisagie doen voor haar grote dag! Dus gingen we shoppen voor de make-up. Super leuk en gezellig.

En voor mezelf kocht ik ook nog wat make-upjes! (in de weekvlog van volgende week laat ik zien wat er in dit tasje zit hihi). Geweldig make-up merk Chanel, ik heb er al een paar producten van en ik vind de kleurtjes, duurzaamheid en effect op de huid zo mooi. Nadat we op de bank geploft waren met thee, zijn we de proefmake-up gaan proberen en heb ik haar opgemaakt met een look die we in gedachten hebben voor de bruiloft. (uiteraard geen foto’s van, ik heb de eer het al te weten hihi).

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hoe is jullie week geweest? En wat is jouw favoriete make-up merk? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Malou
  14 juli 2016

  Nog gefeliciteerd met je man! Ik heb niet echt een favoriet make-upmerk eigenlijk, en ik moet zeggen dat ik de laatste tijd nauwelijks make-up gebruik.
  Malou onlangs geplaatst…40 weken zwangerMy Profile

 • Channa
  14 juli 2016

  War een leuke week weer en hoe tof dat jullie op uitnodiging naar Cyprus gaan!
  Channa onlangs geplaatst…Dag peuterschool!My Profile

 • Carlijn
  14 juli 2016

  Vakantievoorbereidingen zijn echt the best! Lekker om spulletjes te kunnen inpakken en klaarleggen, dat hoort al bij de voorpret hè? Goed vooruitzicht om naar Cypres te gaan, jaloers! Alvast heel veel plezier.
  Carlijn onlangs geplaatst…8 dingen die je als moeder nooit zou doen (en nu toch doet)My Profile

 • Ellen
  14 juli 2016

  Benieuwd naar de inhoud van de Chanel tas! Zit Aimy al zonder de baby inzet in de Tula? Dacht er pas ook aan voor onze dochter. Die had trouwens ook regeldagen. Zo grappig omdat ze niet veel schelen zie ik elke keer dezelfde ontwikkelingen hier.

 • Stefanie
  14 juli 2016

  Leuke week weer. Ik had de weekvlog gister ookal gezien en die was ook heel leuk!
  Wat een mooie rok heb je gister gekocht!
  Wens jullie alvast heel veel plezier op vakantie!
  Stefanie onlangs geplaatst…Michel en Jennifer picknicken in het bos.My Profile

 • Marije
  14 juli 2016

  Wat leuk dat je elke dag gaat vloggen! Ben heel erg benieuwd. Bossche bollen van Jan de Groot zijn altijd goed. Childhood memories heb ik daaraan.
  Marije onlangs geplaatst…A men’s point of view: Het leven is grijs!My Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  14 juli 2016

  Dat was weer een leuke en drukke week. leuk dat jullie voor tui op vakantie mogen. Geniet ervan!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Decoreren met cactussenMy Profile

 • Celine
  14 juli 2016

  Ooeeh ik ben dol op Chanel make-up! En die rok is echt prachtig!!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Het eerste artikel op Mommy Days!My Profile

 • Dita
  14 juli 2016

  Wauw wat een mooie rok Kelly!
  Dita onlangs geplaatst…Even geen inspiratieMy Profile

 • Femke
  14 juli 2016

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Ik heb nog geen tijd gehad om je vlog te kijken maar wie weet vanavond of van het weekend! Chanel make-up is altijd mooi!
  Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #11My Profile

 • Mary-Lou
  14 juli 2016

  Ik heb geen favoriete make-up merk, maar ik maak me dan ook bijna niet op. Een lijntje, oogschaduw en mascara als ik er zin in heb, that’s it. Dat komt dan vaak van de Etos of Kruidvat. Alvast veel plezier op Cyprus! Maar dat komt vast goed. 😉
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Jammer joh! Volgende keer beterMy Profile

 • 2momzs || Maria
  14 juli 2016

  Leuke dairy weer! De rok van Zara staat je goed. Ik twijfel nog over een Tula, heb nu een Hoppediz maar die moet je zelf nog een beetje knopen, een Tula lijkt me dan handiger.
  Mijn lievelings make-up merken zijn Lancôme en Dior.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…Bevallingsverhaal || Sara deel IMy Profile

 • Nicole
  14 juli 2016

  Oeh die rok van de zara is mooi zeg. En leuk zeg dat je naar Cyprus gaat!
  Nicole onlangs geplaatst…Bananenbrood bakken met de peuter | #mamachallenge2016My Profile

 • Josan
  14 juli 2016

  Lekker gevarieerd Diary. Ik miste je zondag. Je goodiebag stond er wel 🙂 Maar helemaal begrijpelijk dat je er niet was. Druk hoor die week van jou. Cyprus is een leuke vakantiebestemming. Voor zover ik weet hebben ze daar wel voornamelijk stenenstrand ( tenminste 10 jaar geleden).
  Josan onlangs geplaatst…Ons bezoek aan Monster Jam 2016My Profile

 • Marijke
  14 juli 2016

  Oeeelalaa Chanel make-up is inderdaad prachtig. Blijft ook zo lang mooi die oogschaduw kleurtjes. Wat leuk dat jij je vriendin op mag maken. Alvast veel plezier op Cyprus!
  Marijke onlangs geplaatst…5x makkelijke camping gerechtenMy Profile

 • Nicole
  14 juli 2016

  Wat een leuke week weer. Echt bijzonder hoeveel kansen je krijgt dankzij je blog. Gewoon naar Cyprus!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie! Win een powerbank (2x)!!My Profile

 • Charlotte
  14 juli 2016

  Heerlijke foto’s weer! En die rok is gaaf, ik durf zelf nooit zoiets aan maar vind het bij anderen altijd super staan!
  Charlotte onlangs geplaatst…Help, mijn kind is bang voor de tandarts…My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  14 juli 2016

  Leuke photodiary en ik heb genoten van je weekvlog gisteren Kelly. Veel succes en plezier met vloggen, het nieuwe videobewerkingsprogramma en de voorbereiding voor jullie vakantie. Super leuk dat jullie naar Cyprus mogen!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Kortdurend zorgverlof voor werkende ouders wanneer je kindje ziek isMy Profile

 • Vanessa
  14 juli 2016

  Wat een drukke maar gezellige week weer! Nog gefeliciteerd met Yannick zijn verjaardag. Dat zwembad van de Aldi lijkt inderdaad een echt zwemparadijs. En superleuk dat jullie naar Cyprus gaan, geniet ervan!
  Vanessa onlangs geplaatst…Primark shoplog juli 2016My Profile

 • Dionne
  14 juli 2016

  Ziet er uit als een fijne week. EN wat een lekker vooruitzicht die vakantie. En dat rokje! Zoo gaaf!
  Dionne onlangs geplaatst…Diary of ParisMy Profile

 • Wendy
  14 juli 2016

  Ik lees altijd met plezier jouw blogs en kijk ik naar jou vlogs wat ben jij een leuke meid zeg. En wat onderneem jij leuke dingen met je gezinnetje.

 • Michelle
  14 juli 2016

  Ohh wat een lekker vooruitzicht; naar Cyprus met je gezin. Dat gekolfde melk hamsteren is heeel herkenbaar. Mijn diepvries zit er ook vol mee en ik heb geen idee of- en wanneer we het nodig gaan hebben, maar ik vind het fijn dat het er is.
  Michelle onlangs geplaatst…OP VAKANTIE MET EEN BABYMy Profile

 • Leonie
  14 juli 2016

  Wat een leuke foto’s weer! Knap hoe je dat allemaal doet hoor.. En foto’s en vloggen!
  Die rok staat je prachtig!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 36My Profile

 • Simone
  14 juli 2016

  Wat een fijne week heb je weer achter de rug, Kelly. En zo fijn da je binnenkort lekker naar Cyprus gaat. Ik mag nog twee maanden wachten en dan ga ik 13 dagen lang lekker genieten in Turkije. Can’t wait! Je kleine meisje groeit als kool! Die haartjes zijn echt te schattig. De girlsbag zou ik alleen al voor de Pineapple totebag wllen haha.
  Simone onlangs geplaatst…Review / Wanderlust van Your Little Blackbook!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  14 juli 2016

  Leuk om te zien weer Kelly! Die rok staat je supermooi! En dat zwembadje, heerlijk, echt een paradijs voor de kindjes!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoe ik ben veranderd met volwassen wordenMy Profile

 • Nienke
  14 juli 2016

  Hahaha dat gekolfde melk hamsteren is herkenbaar ja! Al ben ik na 8 maanden nu aan t afbouwen en vind ik dat ook wel weer heerlijk. Een favo make-up merk heb ik niet echt, behalve goedkoop en in de aanbieding :p misschien essence dan…
  Nienke onlangs geplaatst…Terug van vakantie! (weekoverzicht 10)My Profile

 • rachel
  14 juli 2016

  leuk en druk weekje weer 😀 en net zo gestoord als ik moaahah mussen van dood van het dak van de hitte en wat eten wij…juist of soep of stampot haha heerlijk man!! en oh oh wat ben ik jaloers op die bosche bollen :|, hier in den haag kan-je-ze-ook kopen…ahum ja de neppers die net ff niet te kachelen zijn vergeleken de echte hahah
  rachel onlangs geplaatst…Medeling van RashelMy Profile

 • Lifesabout
  14 juli 2016

  Wat heb je heerlijk geshopt! Slasaus mikte ik vroeger ook overal op. Ik vond het heerlijk met overgebleven koude aardappels en augurkjes, haha,
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ben jij ook toe aan een heerlijk Vichy verwen momentje? *Winactie*My Profile

 • Doortje
  14 juli 2016

  Lekker dat jullie bijna op vakantie gaan! Ik vind het altijd zo knap hoeveel je kunt doen als Aimy slaapt, met de oudste lukte mij dat ook nog wel maar met onze 2 meiden is er altijd wel 1 die later slaapt en 1 die eerder wakker is, dan blijft er weinig tijd over, haha!
  Doortje onlangs geplaatst…Heb jij niet een eigen blog?!My Profile

 • lisa
  14 juli 2016

  Leuk! Toen je je uploadschema vertelde was ik een beetje bang dat je vlog en je diary inhoudelijk bijna hetzelfde zouden zijn, maar dat is helemaal niet zo! Echt super leuk. Je uploadschema valt zeker in de smaak. En dat Aimy 5 maanden alweer, wat vliegt de tijd toch!

 • Tineke
  14 juli 2016

  Poeh druk weekje weer hoor! Wat gaaf je dat op uitnodiging van TUI op vakantie naar Cyprus gaat zeg. Veel plezier alvast!
  Tineke onlangs geplaatst…Stephanie (30): ‘De bekkenpijn beïnvloedt mijn hele leven’My Profile

 • Karlien
  14 juli 2016

  Wat leuk jouw week. En tof dat je nu iedere week vlogt.
  Karlien onlangs geplaatst…Pannenkoeken van quinoameelMy Profile

 • Dorien
  14 juli 2016

  Wat een leuke foto’s weer. Je Zara rok vind ik geweldig! Gisteren ook mee in mijn handen gestaan. Hij staat jou alleen iets leuker dan bij mij. Geniet lekker van de vakantie voorpret!
  Dorien onlangs geplaatst…TO SHARE: 10X BASIS ITEMS VOOR IN JE KLEDINGKASTMy Profile

 • Mirjam
  14 juli 2016

  Kelly heb je nou en tattoo op je enkel?? Op de workout foto?

 • Kelly Caresse
  14 juli 2016

  Haha lijkt net echt he 😛 maar het is een plakplaatje dat er al bijna 2 weken op zit 😉

 • chantal
  14 juli 2016

  Gefeliciteerd met Yannick! Die nieuwe outfit van de zara staat je echt heel leuk. Wat ik me afvraagt is waarom je ervoor hebt gekozen om je weekvlog op woensdag op YouTube te zetten, maar pas op zaterdag op je site, met tussendoor ook nog je photo diary. Vind ik persoonlijk nogal onhandig en onlogisch, omdat normale video’s wel op dezelfde dag op YouTube en blog komen

 • Kelly
  14 juli 2016

  Leuke week weer, wat bof je dat je zoveel leuke dingen mag doen voor je werk!
  Ik heb geen favoriet make-up merk eigenlijk; eerlijk gezegd gebruik ik het niet heel veel. Meestal wat eyeliner en mascara, en als ik me echt wil ‘optutten’ dan doe ik wat BB Cream,oogschaduw en lippenstift als extra op.
  Kelly onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 • Monica
  14 juli 2016

  Leuke foto’s. En moet toch even zeggen? Wat zie je er goed uit!
  Monica onlangs geplaatst…Essence event in Keulen met Serena Verbon My Profile

 • sherry
  14 juli 2016

  Wat een leuke week heb je achter de rug.

 • Lisette
  14 juli 2016

  Altijd zo leuk om te lezen 😀
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: Fitmama KimMy Profile

 • Marije
  17 juli 2016

  Mooie week heb je achter de rug! Mijn week was ook fantastisch. We hebben eindelijk onze zoon mee kunnen nemen naar huis 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Wij zijn weer thuis!My Profile

 • Jessica
  19 juli 2016

  Wat een fijne week… Volgens mij heb ik even gemist dat je een tattoo hebt laten zetten… Leuk, komt daar nog een artikel over online?
  Jessica onlangs geplaatst…Happiness by Jess #2My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.