KC Photodiary XXL: Meet & Dinner, events en geen geheimen meer ;)

 

1Eigenlijk zou deze KC Photodiary afgelopen donderdag online zijn gekomen. Ik had deze tot en met de maandag af, maar daarna was ik twee dagen vol leuke drukte in Amsterdam. Toen ik thuiskwam was ik zo oververmoeid dat ik voor 20.30 in bed lag. Ik besloot daarom naar mijn lichaam te luisteren en deze naar later deze week te verplaatsen. Dankjewel voor jullie lieve begrip.

Na mijn zwangerschapsaankondiging van afgelopen vrijdag, mag de hele wereld weten dat we in verwachting zijn van ons derde kindje en dat ik daar heerlijk over kan bloggen en vloggen. Na een pittig eerste trimester, kon dan eindelijk het genieten beginnen. Jullie reacties op de aankondiging zijn overweldigend, zo leuk en deed me nog meer beseffen dat ik zwanger ben en het eerste trimester goed ben doorgekomen! 🙂 Maar wat een leuke week was dit! Zo had ik de Meet & Dinner met een aantal van mijn volgers, was ik twee dagen in het mooie Amsterdam te vinden, stond Aimy’s haren omhoog op de trampoline haha, en ben ik een eigen lunchroom begonnen haha, kijk je mee?

Ik laat je de photodiary t/m donderdag zijn, zodat de volgende weer gewoon de foto’s vanaf daarna bevat. Kijk je mee hoe de week (Donderdag – donderdag) eruit zag in foto’s?
2DD923B0-C8BD-4940-8817-D7F6C15D6CEB

 • De babybump is al een beetje aan het groeien. Ik vind niet dat het veel sneller gaat ten opzichte van de tweede zwangerschap, maar hij groeit al mooi. Ik ging lekker sporten en hoop dit (aangepast) te kunnen blijven doen deze zwangerschap.
 • Ode aan Canon (foto 2), mijn camera was kapot gegaan. ik kan geen dag zonder mijn vlogcamera dus mocht ik van hen een leencamera lenen. Zo fijn! Ze repareerden mijn camera en ik stuurde de leencamera weer terug. Top service!
 • We aten heerlijke nasi bij mijn ouders met pindasaus en een loempia. Mmm!
 • Op je pantoffels naar de bank om geld te pinnen moet kunnen toch haha.

7075C6A7-6A2D-497F-9995-A013FF359530

 • Vriendin Stephanie kwam met haar zoontjes gezellig langs. We haalden lunch bij de supermarkt en aten dit met z’n allen gezellig op. Ik maakte dit heerlijke broodje caprese met mozzarella, pesto en cherrytomaatjes.
 • In de middag kwam een andere vriendin langs aan wie ik vertelde dat ik zwanger ben. We gingen even naar de stad waar we koffie met een taartje zouden eten, maar ik nam een halve rookworst van Hema met een cola light. Iets met cravings en eindeloze honger haha.
 • We aten heerlijke lasagne (jep uit een oranje pakje met veel groente aan toegevoegd, zo vind ik hem gewoon de lekkerste!)
 • Hoe lief, Yannick met Lana en Patrick op de bank. Patrick genoot van de aandacht en Lana was hem ook heel lief aan het aaien.

D2CE0875-EF41-4DD2-B79C-1C548779BDBA

 • Vrijdag was dan eindelijk het moment dat ik mijn derde zwangerschap aan jullie kon aankondigen. Ik ben echt overweldigd door jullie fantastische enthousiaste reacties. Dankjewel allemaal! <3 Echt genieten!
 •  Zaterdag was ik alleen met de meiden, we speelden in de ochtend thuis maar het was zo lekker weer dat ik besloot naar de speeltuin te rijden voor een picknick. Heerlijk wandelen in het zonnetje (foto 3), een plakje cake eten in het gras en de meisjes laten spelen in de speeltuin. Dit gaan we lekker vaker doen nu het mooie weer eraan komt.
 • Daarna lekker in de tuin spelen met de meiden. Tussendoor dronken we wat en aten we er een bakje chips bij, weekend!

67B9C716-57E3-444E-8985-8A962221539C

 • Buiten spelen in de tuin betekent dat de trampoline weer in gebruik kan worden genomen. Nu kan Aimy er ook al op! De meisjes bleven maar op de bodem van de trampoline waardoor hun haartjes helemaal statisch werden en omhoog gingen staan, zo grappig!
 • Verkade stuurde me dit pakketje chocolade op. Stuur een zwangere chocoladelover een pakket chocolade op en je kunt wel raden hoe dat gaat haha. Dankjewel Verkade!
 • Een vriendin kwam eten en we maakten een Curry met pompoen, rode linzen, kokos/kerrie saus en rijst. Zo lekker. Als iemand het recept wenst, let me know!

4EA205A5-2DDD-4363-83F0-3901468FEEB6

 • Het weer was echt fantastisch, net zomer! We gingen heerlijk fietsen met de meiden. Lana op haar nieuwe fiets met zijwieltjes, Aimy op de driewieler met duwstang. Zo leuk!
 • Als tussendoortje deed ik even gezond met een gemengde salade. Maar…..
 • Het avondeten was iets minder verantwoord maar te lekker en helemaal prima op de zondag: We lieten friet bezorgen en die at ik met joppiesaus, een viandel speciaal en kroket. Gewoon omdat het kan en zo lekker is.
 • Ik kijk momenteel het tweede seizoen van ‘Levenslang met Dwang’ terug op Videoland. Zo’n mooi en bijzonder programma.

FB7E55E3-028F-49D4-B61B-4745662DC0AC

 • Maandagochtend hadden we een afspraak bij de gynaecoloog. Ik ben 13 weken en had een ‘normale’ check. Ivm. mijn diabetes ben ik onder behandeling in het ziekenhuis en wordt alles nauw in de gaten gehouden. We hadden een prachtige echo gekregen, zo dankbaar dat het allemaal goed mag gaan.
 • Ik was heerlijk aan het werk, ik bewerkte onder andere de ‘Geheime vlog’ van het eerste trimester (die afgelopen vrijdag online kwam) Hij is zo leuk en ook gek om terug te zien vind ik zelf.
 • Yannick had boodschappen gedaan met Lana en onder andere de heerlijke verse broodjes van Lidl meegenomen dus ik genoot weer van een heerlijke lunch. Lekker eten en genieten staat even centraal de komende maanden haha.

7C3B9D35-559C-41EC-8310-0B41F7428CBD

 • Dinsdag en woensdag was ik twee dagen gezellig met Marjon in Amsterdam voor leuke afspraken en events. We hadden een Bed&Breakfast nabij de Hallen geboekt en de dagen goed gepland. We begonnen onze ochtend met een meeting bij het hoofdkantoor van Hema. Als Hema fan vind je dat helemaal leuk natuurlijk, we gingen ook nog even op de foto met de familie Paashaas haha.
 • Daarna gingen we lunchen bij de Kanarieclub bij de Hallen. Ik begon gezond met een broodje avocado, spinazie en roomkaas en een groen sapje, maar daarna besloten we pannenkoeken met rood fruit en poedersuiker te bestellen voor onze volgende afspraak arriveerde. Wat was dat heerlijk! Pannenkoeken behoren ook wel tot mijn zwangerschapscravings denk ik haha. Veel te lekker! (En zie je het logo op het servetje staan? Dit lijkt heel toevallig precies op het Kellycaresse logo, heel grappig! )
 • Daarna gingen wij door naar Hotel de Hallen voor het event met de Meet & Dinner met 10 van mijn volgers (met +1) en wat was dat weer mega gaaf. Ik vind het zo zo zo gaaf om jullie te ontmoeten. Het is zo leuk en bijzonder om jullie te spreken. Om mezelf in jullie verhalen te herkennen, om te horen wat jullie graag lezen en kijken op Kellycaresse.nl, om te horen of jullie mama zijn, wat jullie interesses zijn en om gewoon als vriendinnen onder elkaar (want zo voelt dat echt!) te babbelen. Ik ben heel dankbaar voor zulke lieve meiden die mijn blog en kanalen volgen. Zoveel liefde voor jullie!62F08DE3-154B-4691-B4C5-0027D3DB3B37
 • Het diner werd verzorgd door een team koks met de recepten van de meiden van Chickslovefood. En dat was heel erg smakelijk!
 • Even op de foto met de rode Opel Crossland X, waar we de lancering van hadden. Het is dat ik al een fijne auto heb (en geen geldboompje haha), maar anders had ik mijn spullen erin gezet en was ik ermee naar huis gereden hihi! Wat een mooie auto is dit, ideaal voor het hele gezin.
 • Macarons in het geel, de kleur van de Opel Crossland X lancering. En die macarons waren me toch lekker. Mmm!
 • Een groepsfoto met een aantal van de meiden die ik mocht ontmoeten! Wat een lieverds, dankjewel! Zo gezellig met jullie gekletst, zoveel lieve cadeautjes gehad, ik voelde me helemaal jarig!

5AD6FC9B-B3B5-49C1-A9D4-F573AA0459B2

 • Daarna met de Uber taxi door naar het TV Beelden gala waarvoor we waren uitgenodigd door NIVEA. Wij zijn trotse ambassadrices van dit mooie merk en zij waren hoofdsponsor van deze bijzondere avond. Eerst liepen we over de ‘blauwe’ loper en daarna konden de uitreikingen beginnen. Wat was het leuk!
 • Op foto 3 zie je hoe Linda de Mol haar Oeuvre Award met een prachtige speech in ontvangst nam, wat een prachtvrouw is Linda!
 • Goedemorgen, na geslapen te hebben in de Bed&Breakfast werden we met kleine oogjes wakker. Veel te laat naar bed en vroeg wakker (want we hebben kleine meisjes, dus dat vroege ritme zit er nog in haha)

29737F2B-F439-4390-B773-B0ECF45EF3A6

 • Ik had zoveel leuke en lieve cadeautjes van de meiden gehad die ik bij de Meet & Dinner mocht ontmoeten, dat ik ze de ochtend erop nog beter ging bekijken en uitstalde. Wauw wat een verwennerij, geen woorden voor, dankjewel!
 • Daarna gingen wij ontbijten bij de Breakfast Club, we kozen voor heerlijke pannenkoekjes met fruit (en veel suiker :P). Een vers sapje en natuurlijk koffie.
 • We namen vervolgens de Uber naar onze afspraak die in het Andaz hotel was in Amsterdam. Wat ziet het er daar mooi uit. We dronken cappuccino en spraken mooie dingen door. Ik vind mijn werk zo leuk!
 • Daarna namen we de meiden van Femmefab (ons mediabureau) mee uit lunchen en kletsten we bij over van alles en nog wat. Ik had deze croque madame met een gebakken eitje. En zie je waar we lunchten 😛 je zou bijna denken dat ik mijn eigen lunchroom heb aan het logo te zien haha.

7A5308C0-B8FC-4391-BD25-75E92BEC542F

 • Daarna de laatste afspraak: Het Beauty Café event van Unilever waar we de nieuwste nieuwtjes op beautygebied te horen kregen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.
 • En als Zwitsal fan was ik natuurlijk helemaal benieuwd naar de nieuwe producten daarvan. Hoe mooi ziet de tafel (rechtsboven) eruit!
 • Op het station kwamen we bij de Etos het Grote Etos Mama en & Babyboek (met ons op de cover!) tegen! (Deze foto is een beetje onduidelijk) maar wij stonden te springen van enthousiasme. Steeds meer Etos winkels bieden het boek ook gewoon zo (gratis) aan. Heel erg leuk! Heb jij hem al gelezen?

Daarna keek ik moe en voldaan terug op fantastische dagen. Het blijft bijzonder dat ik dit soort mooie dingen mag doen voor mijn werk, dat went echt nooit!

De photodiary had even een ander format als anders. Ik weet niet of dit fijner is maar de app waar ik altijd de foto’s mee upload op mijn telefoon die kapte ermee. Vandaar dat ik ze in collages zette zodat ik ze rechtop kon uploaden. Ik ben benieuwd hoe jullie deze manier vinden, ik vind het zelf wel overzichtelijk met de collages en ook eens wat anders, maar ik hoor graag hoe jullie dit ervaren.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Sjoukje - meergeldminderstress
  2 april 2017

  Wat een leuke week weer! Zo gezellig, al die foto’s!
  Ik vind dit wek handig, zo’n collage. Leest prettig.
  Sjoukje – meergeldminderstress onlangs geplaatst…Slimme budgeteertips die iedereen opvrolijken: the busy budgeterMy Profile

 • Minke
  2 april 2017

  Wat een leuke week. Fijn dat alles goed gaat in de zwangerschap.

  Persoonlijk vind ik collages op mijn telefoon niet zo fijn. Maar goed dat is altijd zo persoonlijk natuurlijk. Ik ben benieuwd in welke vorm het komende week staat.
  Minke onlangs geplaatst…De grote mamabloggers paashop!My Profile

 • Martina
  2 april 2017

  Wauw drukke week maar wel heel veel leuke dingen! De Opel ziet er goed uit!
  Martina onlangs geplaatst…31 Maart 2017 – Vijf favorietenMy Profile

 • Tineke
  2 april 2017

  Ik vind het zo leuk om je derde zwangerschap ook weer te kunnen volgen. Die events zien er leuk uit.
  Liefs

 • Irene
  2 april 2017

  Wat een leuke week. Verder is de vermoeidheid heel erg herkenbaar haha.

  Het recept van de curry wil ik wel hebben 😀
  Zelf maak ik curry met behulp van een potje tika massala van Pataks. Ook erg lekker en in de kleine potjes zit geen “troep” alleen maar kruiden en olie

 • Nathalie
  2 april 2017

  Nu ik niet meer zwanger ben mis ik het enorm… Misschien is dat omdat ik weet dat het mijn laatste was…
  Nathalie onlangs geplaatst…De cocobelt, een makkelijke manier om je autostoel te dragen & winMy Profile

 • Nathalie
  2 april 2017

  Nu ik niet meer zwanger ben mis ik het enorm… Misschien is dat omdat ik weet dat het mijn laatste was…
  Nathalie onlangs geplaatst…De cocobelt, een makkelijke manier om je autostoel te dragen & winMy Profile

 • Nicole
  2 april 2017

  Wat een verwennerij allemaal zeg. Lekker hoor! Dan is mijn week toch totaal anders Hihi.
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #39 | Friends, music & baby’sMy Profile

 • Lisette
  2 april 2017

  Dag Kelly, vond het heel leuk om je te ontmoeten en persoonlijk te kunnen feliciteren met je zwangerschap! Vind het heel fijn hoe jij er in staat, ga je met veel plezier volgen tijdens je zwangerschap. Ik was ook dol op pannenkoeken toen ik zwanger was, Haha! Hoop dat je je snel beter voelt.
  Lisette onlangs geplaatst…Het succes van dagelijks bloggenMy Profile

 • Stefanie
  2 april 2017

  Wat een drukke maar gezellige week had je weer! Leuk hoor!
  Stefanie onlangs geplaatst…‘Laat je kind wilder spelen’My Profile

 • Sylvia
  2 april 2017

  Heerlijk weer om te lezen! Je buik is al zo mooi?. Zo lief beide dametjes op de trampoline!! Dat logo ja, ik dacht al speciaal voor jou laten drukken haha. Superleuk wat een leuke en fijne mensen heb je allemaal om je heen. Lekker van genieten hoor! Fijne zondag en heerlijk week gewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  2 april 2017

  Super leuke en gezellige week zo te zien! De haren van de meisjes die zo omhoog staan, geweldig! Groot gelijk dat je nog even heb gewacht met de photodiary. Je moet nu extra goed naar je lichaam luisteren en voor jezelf en de kleine in je buik zorgen. Leuk zo de collages! Fijne dag vandaag!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Nieuwe Zeeman baby-en kindercollectie voor meisjes en jongensMy Profile

 • Tess
  2 april 2017

  Wat een bomvolle week! Maar wel leuke dingen, heerlijk om zo in de watten gelegd te worden 🙂 even een tip: in je laatste alinea staat “wendt”. Ik denk dat dit “went” moet zijn.

 • Danielle
  2 april 2017

  Wat een leuke drukke week! Zo leuk om weer een kijkje te nemen in je leven en nu ook in je zwangerschap. X Danielle
  Danielle onlangs geplaatst…Babykamer roomtourMy Profile

 • Nicole
  2 april 2017

  Zo wat een drukke week zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom het beter is dat mijn zwangerschapsverlof er bijna op zitMy Profile

 • Romy
  2 april 2017

  Wauw, wat een afspraken en leuke dingen in één week! Volgens mij ben je nogal een bezig bijtje! Ideaal die service met de camera van Canon! Ik moet zeggen dat ik de photo diaries met ‘losse’ foto’s iets prettiger vind dan deze collages, maar ook met collages is je diary superleuk om te lezen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Outfit: Desigual paarse bloemenjurk + Q&A oproepMy Profile

 • Nancy de Groot
  2 april 2017

  Wat een heerlijke wijze om op zondagochtend wakker te worden: Sebas met Bendt beneden en ik met een kopje thee in bed en je photodiary ? Wat heb je een leuke, inspirerende en lekkere (?) week gehad. Lief dat we met je mee mochten kijken! ❤

 • simpel, met een snufje liefde
  2 april 2017

  Wat een drukke week heb je gehad maar wel een hele leuke week Ik vind deze manier van foto’s wel handig, het is allemaal heel overzichtelijk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…April…….zo, ik ben weer toe aan nieuwe maand doelen.My Profile

 • Monique
  2 april 2017

  Wat een fijne week! Leuke events ook, waar je aanwezig was. En heerlijk dat je weer lekker mag toegeven aan je cravings (nou ja af en toe) 🙂

 • Karlien
  2 april 2017

  Zulke gave dingen mag je doen voor werk, echt tof. Zo leuk die trampoline in de tuin!!
  Karlien onlangs geplaatst…Insider tips voor Zakynthos met kinderenMy Profile

 • Essma
  2 april 2017

  Leuke,gezellige dingen allemaal! De foto’s op deze manier zijn prima te zien hoor! Fijne week!
  Essma onlangs geplaatst…Photo Diary Little Origin #3My Profile

 • Nicole
  2 april 2017

  Echt een drukke week heb je gehad! Was erg leuk om je te ontmoeten dinsdag!
  Nicole onlangs geplaatst…Weekly Pics #7My Profile

 • Huismama
  2 april 2017

  Fijn dat de controles tot nog toe steeds goed zijn, blijft toch spannend als je diabetes hebt!

  Eigenlijk vind ik de foto’s op deze manier wel erg prettig. Het lijkt daardoor wel of je nog drukker bent dan anders! Gelukkig zijn het alleen maar leuke dingen die je mag doen 🙂
  Huismama onlangs geplaatst…Wereld Autisme DagMy Profile

 • Leonie van Mil
  2 april 2017

  Ziet er weer uit als een fantastisch weekje. Ik vind de foto’s wel leuk zo hoor. Staat heel gezellig
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Eén jaar mamaMy Profile

 • Femke
  2 april 2017

  Wat een leuke, drukke week. Fijn hè, dat heerlijke weer. Kun je er lekker op uit met je meiden en buiten spelen.
  Femke onlangs geplaatst…Chit Chat on Sunday #6: Verhuisd, zwembad in huis & bijna trouwenMy Profile

 • Inez
  2 april 2017

  Ik ben echt voor de andere opmaak!
  Ik lees je website altijd op mijn telefoon en dan moet je steeds heen en weer scrollen om de tekst bij de bijbehorende foto te kunnen lezen.

 • Heleen
  2 april 2017

  Leuk om te lezen Kelly, ook omdat ik zelf bij Opel was en daardoor precies weet wat je bedoeld haha. Het is wel druk geweest zo zeg, in Amsterdam! Veel afspraken zo te zien.
  Ik vond t echt heel leuk om je te spreken en dat we zo dicht bij elkaar wonen haha!
  Heleen onlangs geplaatst…Heerlijke (zoete) paasgerechtjes voor een echte paasbrunch.My Profile

 • Marloes - GLAMOURMOES
  2 april 2017

  Gefeliciteerd met de zwangerschap! Super leuk! En wat een lekkere volle diary met heel veel eten en lekkers!
  Marloes – GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Shoplog The Body Shop, Lush en EtosMy Profile

 • Dionne
  2 april 2017

  Wat een leuke uitgebreide diary. Zo lekker die macarons.

 • Wendy
  2 april 2017

  Leuk overzicht weer, wat maak je een hoop leuke dingen mee!
  Dit prachtige weer is echt genieten heh! <3

  Persoonlijk vind ik een overzicht met losse foto's iets prettiger maar doe vooral wat voor jou het fijnste werkt!
  Wendy onlangs geplaatst…3 musthaves voor (jonge) ChristenenMy Profile

 • Sandra
  2 april 2017

  Wat heb je een fantastisch leuke week gehad! Genieten.

  Ik vind je diary oude stijl toch fijner. Foto met direct de tekst eronder (of boven) leest wat mij betreft makkelijker als eerst alle de foto’s zien en dan alle de tekst en dan steeds op en neer te moeten scrollen voor beeld bij tekst.

 • Kelly
  2 april 2017

  Wat een onwijs leuk interview hebben jullie gegeven in het magazine van de Etos ! Heerlijk weekje ook, lekker genieten 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s cup of tea #7 Wat wil ik met BallontraebayMy Profile

 • Jessica
  2 april 2017

  Wat een leuke week ! De blogger meet en greet was ook echt leuk. Leuk om je eens gezien te hebben. De layout van deze post vind ik zelf niet heel fijn lezen… 🙂
  Jessica onlangs geplaatst…Heb jij een voorkeurshouding? Ik wel!My Profile

 • Marguerita
  3 april 2017

  Druk weekje heb je gehad maar wel heel leuk zo te lezen! En dat chocoladepakket… jummie!
  Marguerita onlangs geplaatst…Getest: Mudpuppy glow in the dark puzzelMy Profile

 • rachel
  3 april 2017

  lekker druk idd maar wel heel erg leuk mop en oooooh niet te doen zo lekker die lasagne uit een pakkie hahahah <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 2 april ’17, even naar de primarktMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  3 april 2017

  Wat een leuke en vooral ook erg drukke week! Mooie babybump heb je al! Ik kijk ernaar uit om al je updates te lezen 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Handgemaakte sieraden van Just so Lovely!My Profile

 • yvonne
  3 april 2017

  Een leuke maar volle week! En ik heb liever geen collages van foto’s. Maar smaken verschillen 😉

 • Mya
  4 april 2017

  Geen idee of ik het al gezegd had, maar: gefeliciteerd!! Hopelijk gaat de rest van je zwangerschap fijner en kun je lekker extra genieten.
  Zo lekker al dat eten in je diary <3 ik krijg er gewoon trek van (terwijl ik net 2 broodjes kroket op heb als lunch).
  Persoonlijk vind ik je oude vorm van je diary fijner. Deze vorm is voor mij lastiger om te bedenken welke foto's er ook alweer allemaal stonden, omdat er 4 tegelijk sta onthou ik ze niet allemaal (en moet ik terug kijken met wat je eronder over de foto's schrijft). NAH gevalletje, dus kan aan mij liggen. Maar mijn voorkeur gaat uit naar je oude manier 🙂
  Fijne week gewenst!
  Mya onlangs geplaatst…Nieuwe hobbyMy Profile

 • Ellen
  5 april 2017

  Ziet eruit als een drukke maar gezellige week. Ik krijg zelf al zin in pancakes, haha! Ik vind dit format op mijn telefoon niet zo handig, ik moet steeds terug naar boven scrollen voor het plaatje

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.