DIYDiaper trolley!

Wie zwanger is trakteert, en waarom trakteer je dan niet gelijk gewoon met je favoriete kinderstoel?! De Stokke Tripp Trapp kochten wij toen Lana 6 maanden was en toen het tijd was om met vaste voeding te gaan experimenteren. Maar met de newborn set is de Tripp Trapp al te gebruiken vanaf de geboorte.  Toen ik zwanger was van Aimy kregen wij van Stokke de Tripp Trapp cadeau om mijn ervaringen over te delen op mijn blog. Ik ben enorm fan van deze kinderstoel, vanaf 0 maanden tot dat je kindje zelfstandig aan een bureau zit maak je hier met veel plezier gebruik van. De stoel is stijlvol in je interieur ergonomisch veilig voor je groeiende kindje. Een stoel die ik elke mama en papa (to be) zou aanbevelen. En vandaag kun je er alweer eentje winnen!

Ik verloot dus de Stokke Tripp Trapp basis stoel ter waarde van €179,00. Deze is elke euro waard als je het mij vraagt want hij gaat jaren mee en groeit mee met je kindje. Een baby kun je erin zetten als je de newborn set erbij aanschaft, met de baby set tover je de stoel om tot een fijne kinderstoel waarin je kindje stevig zit en daarna haal je die set weg en houd je een hele fijne peuter-kleuter-kinderstoel over. Deze iconische kinderstoel bestaat al ruim 40 jaar en wat zo leuk is, sinds kort kun je hem zelf laten graveren met de naam van je kindje! Dat maakt ‘m nog leuker. Je kunt deze kinderstoel dus winnen, doe je mee?
Win een Stokke Tripp Trapp t.w.v €179,00!

stokke

Hoe kun je de Stokke Tripp Trapp t.w.v €179,00 winnen?

 • Like de Facebookpagina van Kellycaresse en reageer op de Facebook post die bij deze Stokke Tripp Trapp Winactie hoort met dat je meedoet.
 • Like en Share de post op Facebook en deel zo je liefde voor de Stokke Tripp Trapp.
 • Optioneel: Tag een vriendin die de winactie ook niet mag missen!

Ga jij meedoen? Ik ben benieuwd naar jullie enthousiaste deelnamen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

63 gedachten over “Wie zwanger is trakteert : Win een Stokke Tripp Trapp t.w.v €179,00!”

 1. Gaaf dat je er een weg gaat geven, doen graag mee voor ons eerste kindje ??

 2. Wat een super actie! Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin Joanna! Ze is zwanger van hun tweede kindje en heeft al een prachtige zoon van bijna 2. ??

 3. Wow wat een superleuke actie zeg! ? ons oudste meisje van 7 heeft enorm veel baat bij de Tripp Trapp en op haar school zitten ze hier ook op tijdens de therapieën (speciaal onderwijs). Kleine zus Noa zou ook dolblij zijn met haar eigen Tripp Trapp! ? zulke fijne stoelen en onverwoestbaar! ?

 4. Jaaa! Hier komt een derde roze aan tafel ? Maar een gewonnen stoel is altijd beter dan zelf zo diep in de buidel tasten dus ik doe heel graag mee!

 5. Super leuke win actie! Ik heb er aan 2 genoeg dus ik doe niet mee! Maar raad hm aan iedereen aan! Hij is zo makkelijk in gebruik! Echt een top stoel! Hoop wel ooit nog eens ergens te komen waar ik zo’n gepersonaliseerd plankje kan laten maken! Lijkt me echt super leuk om de namen van de meiden erin te hebben staan!
  Nicole onlangs geplaatst…Blog planningMy Profile

 6. Ik doe heel graag mee met deze gave winactie omdat mijn kleine knul niet meer helemaal veilig in de kinderstoel van z’n papa kan zitten. We zijn dankbaar dat we die stoel konden gebruiken, maar veiligheid voor alles ?

 7. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik doe heel graag mee om de tripp trapp te winnen. Ons meisje is net 6 maanden geworden en kan bijna zitten. Dus nu wordt het wel tijd voor een kinderstoel en de tripp trapp staat boven aan ons wensenlijstje. De kans ik vast heel klein om te winnen maar we houden wel van een gokje wagen 🙂 Geniet van je zwangerschap !

 8. superleuke actie Kelly! Ik doe heel graag mee voor ons eerste kleintje dat in mei geboren gaat worden!

 9. Hele toffe winactie! Afgelopen dinsdag ben ik bevallen van ons tweede kindje, een zoontje: Brody. Voor hem doe ik heel graag mee, lijkt me een fantastische stoel. Bij dochterlief hebben we 2,5 jaar met het goedkope Ikea stoeltje gedaan dus dit zou zeker een vooruitgang zijn haha!
  Jolanda onlangs geplaatst…Colgate Zichtbaar EffectMy Profile

 10. Jaaaa ideaal voor bij mijn schoonouders, nu hebben ze een onhandig ding voor mijn kleine man waar hij zowat doorheen glijdt 🙁

 11. Wat een super leuke winactie! Ben op dit moment 28 weken zwanger van mijn 2e. Heb een zoontje van 3 en nu in verwachting van een meisje! Spannende tijd omdat mijn eerst zoontje een aangeboren hartafwijking heeft. Altijd al een stokke Trip Trapp gewild!? Wil hem dan ook heel graag willen of mijn kleintjes!

 12. Super leuke winactie!?
  Ben op dit moment 18 weken zwanger van mijn 2e. Ik heb al een zoontje van 3 jaar oud. En nu in verwachting van een dochter! Spannende tijd omdat ons eerste zoontje een aangeboren hartafwijking heeft.
  Wil altijd al een stokke Trip Trapp, wil hem daarom ook graag winnen! DUIMEN ?

 13. Wat een leuk winactie.
  Ik wil heel graag mee doen voor ons zoon hij heeft nog geen kinder stoel.
  Maar ik heb helaas geen Facebook.
  Ik hoop dat ik kan winnen.

 14. Wat een super actie! Natuurlijk doe ik mee voor ons tweede kleintje. 2 oktober is mijn uitgerekende datum?. Duimen duimen duimen!!

 15. Weer een super vette win actie! I Love it?
  Voor mijn dochter Ivy Zou ook heel mooi in ons interieur passen! LiefsKelly X

 16. Waauuwww ik doe heel graag mee met deze gewelidige winactie. Ik ben zo verliefd op trip trap kinderstoel van stokke ik gebruik hem graag als we naar de mac gaan of naar de kfc ?
  Ik wil hem graag aanschaffen maar mijn man vind hem veelste duur. ? Ik maak graag een kans

 17. Als alleenstaande aankomende mamma is deze actie wel heel welkom. Maar ik hou mijn zwangerschap nog even geheim. En op fb zitten iets te veel mensen die jou al volgen en die ik ken. Helaas…

 18. Zwanger van ons eerste kindje en 26 september uitgerekend. Leuk om jou te volgen want je bent bijna rond dezelfde tijd uit gerekend!! Jammer dat ik geen Facebook heb anders had ik super graag kans willen maken op deze mooie en handige kinderstoel!

  Geniet van je zwangerschap! ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten. Vind het allemaal erg spannend! Heb veel aan je positiviteit en je leuke blogs!

  X Lea

 19. Deze winactie kan ik niet laten lopen. Net al een nier verkocht om de Stokke Xplory te kunnen kopen dus een stoel zit er ff niet in. Tenzij ik hem win natuurlijk! Gelukkig likete ik je pagina al. Voelt altijd zo suf als ik dat pas doe na een winactie. :’)
  iooon onlangs geplaatst…Zwanger #2 – Zo andersMy Profile

 20. Ooooeeh wat een leuke actie weer! Wij hebben ook een tripp trapp maar helaas het oude model dus als de tweede komt dan zou die niet in de newborn passen :(. We hadden wel een goede waarop deze paste maar die was helaas toe aan vervanging… en toen dus de tweedehandse miskoop gedaan

 21. Kim Kockelkorn

  Wat een super leuke actie! Natuurlijk doen we mee voor onze geweldig lieve zoon die nu 10 weken oud is. Nog maar een paar maandjes dus en dan kan hij in de kinderstoel aan tafel bij ons eten. Hoe fijner als dit in zon mooie Tripp Trapp is! De beste stoel van baby tot grotere kinderen. Nu maar duimen :)!

 22. Wat een super gave actie Kelly!!?
  Met een klein meisje op komst over een paar weken zou hij hier heeeel goed van pas komen!!
  Ik doe mee en duim heel hard! ?

 23. Wat een te gekke winactie wij doen graag mee, Leona zit nog in de Ikea stoel maar daar klimpt ze uit. Wij zijn hard op zoek naar een nieuwe geschikte stoel. Dus de tripp Trapp is meer dan welkom. Ook gun ik hem mijn zusje Arianne heel erg graag die altijd voor mij en Leona klaar staan.

 24. Met deze mooie Stokke Tripp Trapp in bezit,
  weet ik dat mijn neefje als een trotse pauw bij zijn ouders aan de tafel zit.
  Dan wordt hij in het zonnetje gezet
  en beleeft hij veel zitpret!

 25. Wat een superleuke actie! Daar ga je vast iemand heel blij mee maken. Ik ga je fb post zeker delen!

 26. Onze zoon van ruim 2 zit nog steeds in de Ikea kinderstoel, al tijden wil ik de stokke aanschaffen maar het komt er maar niet van! Hoop nu een gelukje te hebben met de leuke actie en anders snel zelf ervoor zorgen promissed!

 27. Toe maar, wat een geweldige winactie! Voor mijn oudste hebben we er eentje, maar voor onze kleine meid nog niet. En de oudste wil zijn stoel nog niet afstaan, groot gelijk! Een tweede stoel is zeer welkom, en er eentje winnen zou meer dan super zijn!

 28. Oh spannend zeg. Met de 20 weken echo gaan ze zeker alles bekijken. Ikzelf heb een hartafwijking en ben vele malen meegegaan met vakantieweken van de hartstichting. Aanrader voor zowel gezin als kind (als hij wat ouder is)! Sterkte bij de komende echo. Ondanks dat hartekindjes heel leuk zijn is het fijn als de kinderen helemaal gezond zijn!
  Rachel onlangs geplaatst…VerhuizenMy Profile

 29. Geweldige actie! Zojuist een juniorstoel aangeschaft voor mijn zoon, maar voor mijn dochtertje ben ik nog op zoek naar een mooie kinderstoel. Een mooie witte met roze kussentje zou super zijn ??

 30. Super gave stoel, mijn zoontje is bijna vijf maanden en dus al bijna toe aan hapjes. Dit kan toch niet beter dan in zo’n leuke kinderstoel! Ik kan niet meer wachten haha..
  Wij doen heel graag mee aan deze te gekke win actie 🙂

 31. Wat leuk deze actie!
  Ik baal alleen want ik heb geen Facebook!!
  Volg altijd wel je leuke blog maar niet op Facebook! Al je leuke en spontane adviezen en ervaringen!!
  Ben nu zwanger en eind mei uitgeteld!
  Ik had graag mee willen doen met de leuke stokke actie!!
  Ik blijf je volgen hoor!
  Groetjes van Anna!!!

 32. Marianne voorwinden

  Ooh wat blijft t een geweldige actie. Blijf hard mee duimen voor mn kleintje. Zou als jonge moeder hier zo blij mee zijn. ❤

 33. Hier duimen we nog steeds héél hard voor de fantastische Stokke! Inmiddels bijna 33 weken zwanger dus hij zou errug welkom zijn om alles klaar te zetten voor de kleine!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.