KC Photodiary: Bios, Mama en Babyboek en Negenmaandenbeurs

1

Het is weer tijd om de wekelijkse photodiary met jullie te delen. Afgelopen week was een super gezellige week met allerlei leuke momenten, zo had ik een avondje weg met een vriendin, was ik op de Negenmaandenbeurs voor de lancering van het Mama en Babyboek waar ik op de cover sta samen met Marjon, genoot ik van mijn meisjes en meer.  kijk je gezellig mee?

Ontbijt is denk ik toch wel echt een van mijn favoriete maaltijden op de dag en dat begin ik graag met een grote kom magere kwark met een banaantje in plakjes, wat pindakaas en walnootjes of pecannootjes. Hier zit ik zo tot de lunch wel vol van.

Wat leuk, Honig bestaat dit jaar 150 jaar dus dat willen ze graag vieren. Zo kreeg ik deze prachte rozegouden mand met daarin allerlei mooie keukenaccessoires, wat lekkere maaltijdmixen, een hele leuke uitnodiging voor een diner  en andere leuke goodies. Heel erg leuk!

Lana is dol op stickeren, kleuren en knutselen. Dus zo waren wij zoet met een nieuw stickerboek van de Action. Zo leuk die fantasie die dan bij haar loskomt.

Die avond sprak ik in Tilburg af met een vriendinnetje, we gingen eerst lekker uit eten en aten tapas. Gezellig bijkletsen onder het genot van lekker eten, Love it.

Niet mijn foto, maar na het etentje gingen we naar de bioscoop voor de nieuwe Fifty Shades Darker film. Wat een heerlijke film weer, maar ik vond deel 1 toch leuker en spannender. Ik had er meer spanning in verwacht en minder clichés. Heb jij ‘m al gezien? Wat vond jij ervan?

Vrijdag bezocht ik met de meiden een vriendin en haar zoontjes. We waren allebei thuis met de kinderen en ze waren ook allemaal al vroeg lekker wild, samen afspreken is dan een ideale oplossing haha. De kinderen hadden weer de grootste lol en wij konden bijkletsen.

Mmm Bruine bonensoep gaat er altijd wel in dus dat aten we in de avond vooraf.

Daarna dit simpele maar lekkere maaltijdje: Kip uit de airfryer, aardappelkroketjes en spinazie, mmm!

Lana laat gefrutsel in haar haartjes maar zelden toe of ze haalt elastiekjes of speldjes er binnen 10 minuten weer uit. Maar ik had dit keer geluk, ik mocht haar vlechten, zo leuk!

Mijn zaterdag begon sportief met bodypump!

Daarna lekker samen lunchen. Een broodje kaas met tomaat is altijd een succes.

In de middag hadden we een kinderverjaardag, Lana’s vriendje werd 3 jaar dus tijd voor een feestje.

Daarna aten we de spaghetti bolognese van Yannick met wat pesto en parmezaanse kaas erbij. We maken altijd gelijk twee porties waarbij het tweede deel de vriezer in gaat, ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken.

Nadat de kinderen op bed lagen, vierden wij weekend met een lekker drankje en chips.

Zondagochtend gingen we fietsen met ons viertjes. We gingen ook even langs de plaats waar ons huis gebouwd wordt om even te kijken of er al vorderingen waren. Helaas moeten we nog geduld hebben op het moment dat de bouw start.

Zondagmiddag kletste ik bij met Kimberly en haar zoontje Ramos. Kijk hoe lief, Ramos viel zomaar in slaap op mijn borst, heerlijk zo’n klein baby’tje om mee te kroelen.

In de avond aten we wat gezonds met de kinderen en nadat we ze op bed gelegd hadden, bestelden wij sushi en aten we die met de serie ‘Black list’ erbij.  Guilty pleasure lekker! Blacklist is voor mij een nieuwe serie waar ik even aan moet wennen (ik hou nooit zo van dit genre) maar ook weer niet mee kan stoppen om te kijken.

Kennen jullie de Blacklist? Benieuwd naar jullie ervaringen met deze serie!

Maandag was ik volop aan het werk terwijl de kinderen bij mijn ouders waren. Wat een fijn werkplekje heb ik toch ook he.

Tussendoor lunchte ik bij mijn ouders zodat ik ook gewoon Aimy live kon voeden ipv. te kolven. Mijn moeder had broccolisoep gemaakt, zo lekker!

In de avond keek ik Boer zoekt vrouw terug samen met Patrick haha en daarna naar ‘Het geheime leven van 4-jarigen op NPO. Een documentaire over het brein van de 4-jarige, heel erg interessant om zo te leren hoe zij denken en hoe je je als ouder hier tegenover kan opstellen.

Dinsdagochtend begon ik met een workout in de sportschool. Toen ik thuis kwam genoot ik van dit leuke uitzicht: Twee spelende zusjes, en dan ook echt zoals dat met zusjes gaat. Van lachen naar dingen van elkaar afpakken en weer lachen, nu al aan het kibbelen samen haha.

Daarna moesten we even naar de Mediamarkt voor een vraag omtrent Yannick zijn laptop en omdat we toch om de hoek zaten, besloten we te lunchen bij de Subway en dat vonden we erg lekker.

Wat stiekem enorm leuk is aan mama zijn van meisjes, is het meespelen met Barbies. Lana is er namelijk dol op. En ik beleef helemaal mijn jeugd opnieuw. Zo leuk om te tutten met de haren en verhaallijnen uit te spelen. Echt gezellig.

Gisteren was ik met Marjon van Mamatothemax te vinden op de Negenmaandenbeurs, zo gezellig!

We hadden eerst een perslancering van HEMA wat mede gehost werd door prachtige hoogzwangere Lieke van Lexmond. Hema heeft een mooie bamboe romper ontwikkeld die je zelf kunt customizen, super tof en ze zijn afgewerkt met dubbele drukknoopjes, hierdoor kunnen ze qua maat langer mee. Ik was al fan van de Hema romper, maar dit maakt ‘m nog toffer!

Tussendoor een lekkere lunch bij La Place. Ik had een tomaten basilicum soepje en een half saucijzenbroodje, mjam!

Daarna door naar de Prenatal stand voor de lancering van Mommyproof.TV, het nieuwe kanaal van Liza Sips. Ik heb hier laatst een draaidag voor gehad en zal ook in een aantal afleveringen voorbij komen, ik vind het zo tof wat Liza hiermee neer heeft gezet. Allemaal even checken dus!

Het is alweer even geleden maar op 2 december, de dag voordat Marjon bevallen is van Lilou, hadden wij de fotoshoot voor het grote Mama en Babyboek van Etos (ontwikkeld door de redactie van Ouders van Nu) en gisteren hadden we hier de officiële lancering van. We zijn zo mega trots, ik kan het niet geloven dat ik zo iets tofs mag doen!  Mega grote eer!

Het Grote Mama en Babyboek van Etos zal in de zwangerschapsbox een jaar lang verspreid worden en ook in de winkels te verkrijgen zijn. Er staat een leuk interview in met ons en hele leuke foto’s. #Trots

Na een super leuke dag op de Negenmaandenbeurs, aten we op station Utrecht een lekkere pasta bij Julia’s. Dat was echt heerlijk.

Morgen ben ik ook weer aanwezig op de Negenmaandenbeurs, daar zal ik gaan spreken op de stand van Etos (Van 14.30-15.30) dus mocht je in de buurt zijn, kom gezellig gedag zeggen, vind ik heel leuk!! 🙂 Ga jij toevallig naar de Negenmaandenbeurs?
Dit was de KC Photodiary voor deze week, ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “KC Photodiary: Bios, Mama en Babyboek en Negenmaandenbeurs”

 1. Leuk die stickers van de Action. Die kids van mij zijn ook gek op stickers plakken dus die moet ik ook maar weer even gaan halen. En wat bijzonder dat je op de cover van het Etos blad staat!
  Kirsten onlangs geplaatst…Ikea Hack: Socker kasMy Profile

 2. Wat een geweldige week zo te zien ! En wat gaaf dat jullie op de cover van het Etosboek staan. Het is jullie meer dan gegund, jullie werken er tenslotte ook keihard voor!
  Kelly onlangs geplaatst…Trots zijn op jezelfMy Profile

 3. Haha bij mij mocht ook nooit iemand aan m’n haar komen vroeger, maar bij mij kwam dat omdat ik een hele gevoelige hoofdhuid heb en het gewoon pijn deed als iemand ook maar een heel klein beetje aan m’n haar trok (bijvoorbeeld om te vlechten). En daarin werd ik niet serieus genomen, dus werd ik boos en mochten ze vervolgens nooit meer aan m’n haar komen.
  Staat wel leuk zo’n vlecht bij Lana!
  Mya onlangs geplaatst…Puur GelukMy Profile

 4. Wat een hele leuke serie is, is the good wife! Als je er eenmaal in zit ben je niet meer te stoppen 🙂 6 seizoen zijn er beschikbaar, echt een aanrader!

 5. Leuke diary weer!! Gisteren (vrijdag) had ik je zien lopen, maar helaas liep je te snel! Anders had ik even gedag gezegd! Leuk om te zien wat je allemaal mag doen met je werk! Wij hebben het gezellig gehad bij de negenmaandenbeurs, ik hoop dat jij het ook naar je zin had!

 6. Leuke diary weer!! Gisteren (vrijdag) had ik je zien lopen, maar helaas liep je te snel! Anders had ik even gedag gezegd! Leuk om te zien wat je allemaal mag doen met je werk! Wij hebben het gezellig gehad bij de negenmaandenbeurs, ik hoop dat jij het ook naar je zin had!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.