Dia1

Vandaag heb ik weer eens een gezellige shoplog voor jullie! Ik ben gaan shoppen bij de Action, Wibra, Hema, Esprit en bij een leuk kinderwinkeltje en laat jullie vandaag zien wat ik gekocht heb. Ik heb namelijk hele leuke koopjes gedaan (kleding voor de kinderen en mezelf, huishoudelijke artikelen en meer) die ik kocht in de sale en voor leuke prijzen. Kijk je mee?

Shoplog: Action, Wibra, Hema en Esprit

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je (Gratis) te abonneren op mijn kanaal zodat je een melding krijgt wanneer ik een nieuwe video heb gepost.
Ben jij onlangs nog gaan shoppen bij de Action of een andere leuke budget winkel? Ik ben benieuwd of jullie nog wat leuke koopjes hebben kunnen jagen. Laat je reactie op deze shoplog achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Shoplog: Action, Wibra, Hema en Esprit”

  1. Leuke aankoopjes! Wij hebben de flesjes limonadesiroop ook in huis. Mijn vriend neemt altijd flesjes mee naar het werk, om een beetje te besparen hergebruiken we de flesjes door er water in te doen met wat van die siroop en dan neemt hij dat mee. Ideaal! Ik ben laatst ook nog bij de Action geweest, ik kocht weer genoeg onnodige maar leuke dingen haha.
    Kelly onlangs geplaatst…Instagram tagMy Profile

  2. Leuke spulletjes heb je gekocht! Die wolkenhangers zijn erg leuk, vraag me alleen af of ze ook handig zijn. Lijken me meer sierdingen.
    Zelf heb ik al m’n broeken bij de roze wolluk gehaald, want precies toen ik ze nodig had hadden ze die uitverkoop. Heb echt megaveel bespaard!
    Heleen onlangs geplaatst…Review: DR.E.J.Swaab Classic LipcareMy Profile

  3. Wat een leuke spullen heb je geshopt! Ik had helaas deze week geen tijd meer om naar de Wibra te gaan (zit niet bij ons in de buurt) want vond die babyspullen die ze nu hadden echt super leuk!! Hopelijk hebben ze komende tijd vaker van die leuke baby/kinderspullen.

  4. Wat een leuke spulletjes weer! Soms vind ik het zo jammer dat mijn kids al ouder zijn. Het babyspul van tegenwoordig is zooo leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.