KC Photodiary: London, zomervakantie, knutselen en food!

kcphotolo

Omdat de Kc Photodiary van vorige week eindigde op dinsdag, begin ik deze bij volgende week woensdag, de dag dat ik in London was voor een dagje. Dat was echt een toffe beleving! Verder zie je in deze diary veel lekker eten voorbij komen, gingen we een dagje naar de Tilburgse kermis, hebben we onze zomervakantie geboekt en nog meer. Kijk je mee naar afgelopen week?

Woensdag vloog ik naar London voor een tof event van Bratz, daar hebben jullie al een vlog van kunnen zien. Hierboven zie je een foto van de locatie waar we waren. Dat zag er allemaal prachtig uit!

In het Sanderson hotel wilde ik ook even op de foto in deze mooie hangstoel. Het was een hotel met een heleboel designer items, heel mooi om te zien.

Shopping time! Binnenkort komt de shoplog online met items van Victoria’s Secret, maar ook items die ik onlangs bij Zara besteld heb, stay tuned dus 😉

Op het vliegveld at ik deze heerlijke ‘ABC’ salade met spekjes, gerookte kip, avocado, groenvoer en een fijne dressing erbij.

Donderdag kwam deel 1 van mijn Zara bestelling binnen, onder andere deze mooie tas die nu afgeprijsd was naar €12,99!

Onze zelfgemaakte trouwbedankjes waren deze gedecoreerde potten met het droge deeg om chocoladekoekjes mee te bakken. We hadden er een paar over dus ik besloot donderdag om dit eens uit te proberen. In een paar minuten konden ze de oven in, zo klaar!

En dit is het eindresultaat, ze smaakten verrukkelijk!

Ook kwamen de vakantiefoto’s van Curaçao binnen, hier ga ik binnenkort weer een mooi fotoalbum van maken. Ik krijg weer helemaal kriebels als ik de foto’s zie, ik wil terug haha.

Vrijdag kwam er een vriendin lunchen. We maakten sandwiches van broodjes met sla, geitenkaas, ham, augurk, en wat Hellmann’s mayonaise, zo lekker.

Vrijdagavond kwam mijn vriendin Kim gezellig langs om mee te freubelen. Ik had een leuk pakketje van Stampin’ up ontvangen om dit eens uit te testen. Met Kim doe ik vaker wat creatieve projecten zoals scrapbooking etc., dus we vonden het leuk om dit samen uit te proberen. Drankje en wat lekkers erbij en we hebben heel wat uurtjes lol. Haar vriend kwam ook mee en die is met Yannick gaan gamen, ook leuk haha.

‘No pictures please’ dacht Patrick 😉 hij stak zijn tong uit voor de camera.

De vlecht die ik in London kreeg haalde ik er uit en toen zag ik er zo uit haha. Meer daarvan deelde ik op Snapchat (kellycaresse)

In het weekend fijn tekenen met Lana.

We deden met z’n drietjes de weekboodschappen in Den Bosch.

In de avond namen we weddingplanner Claimy gezellig mee uit eten om na te kletsen over de bruiloft en meer. We zijn haar nog steeds zo dankbaar voor alles! En de sushi smaakte erg goed!

Zondagochtend ging ik in mijn nieuwe sportoutfit naar de sportschool voor een uurtje Xco.

In de middag gingen we met ons drietjes naar de Tilburge kermis. Zo leuk om daar rond te lopen en mensen te kijken.

Daar hoort natuurlijk een Brabants worstenbroodje bij als snack.

In de avond maakte ik een heerlijke ratatouille schotel en hachee die ik de hele middag al lekker had laten sudderen. Yannick bakte er wat frietjes bij en ons maaltijdje was compleet, zo lekker!

Maandag gaf Patrick mij heel duidelijk aan dat het tijd was om de was te doen, de wasmand was overvol.

En in de avond kwam er een vriendin eten, ik besloot voor het eerst zelf Turkse Pizza’s te maken (recept van Brendakookt), dat is echt zo lekker!

Dinsdagochtend was Lana een paar uurtjes bij mijn tante, aan het spelen met andere kindjes en ik was de hele ochtend aan het werk voor de site.

En in de middag boekten we onze vakantie voor de zomer! We gaan ietsjes verder en wat luxer dan gepland was, maar we hebben er heel veel zin in. We gaan naar de Kaapverdische eilanden wat ons een hele mooie vervanger leek voor New York. Natuurlijk gaat Lana gezellig met ons mee, 8 dagen heerlijk genieten van elkaar op een hele mooie locatie. We kijken er heel erg naar uit! Het begint me een beetje op te breken dat Yannick momenteel zoveel weg is dus die vakantie daar kijk ik heel erg naar uit.

Gisteren kwam er een vriendin lunchen gezellig, en zij nam deze lekkere beschuiten mee, deze zijn echt zo lekker!

En ondertussen was er een schilderteam aanwezig om al onze kozijnen en deuren te schilderen.

En Patrick is officieel echt een knuffelkont, niet meer weg te denken uit ons gezin. Wat een lieverd is het!

Dit was de Kc Photodiary van deze week, een gezellige week met weer veel food foto’s. Hoe is jullie week geweest en wat zijn jullie vakantieplannen? Iemand ervaring met de Kaapverdische eilanden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “KC Photodiary: London, zomervakantie, knutselen en food!”

 1. Leuke diary weer. Kan me voorstellen dat het op gaat breken nu je niet veel samen bent als gezin. Heerlijj dan zo’n vakantie in het vooruitzicht. Nog even volhouden en dan dubbel en dwars genieten!
  Minke onlangs geplaatst…Babygirl uitzetMy Profile

 2. Ohh wat grappig, onze vakantie is nog niet definitief maar dat we naar de Kaapverdische eilanden gaan is zeker. Ziet er veelbelovend uit he? Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
  Mieke onlangs geplaatst…Vakantie top 10 ideeënMy Profile

 3. Oh die laatste foto! Zo cute!!! Die beschuiten ga ik onthouden. Ik vind het maar lastig om echt lekkere beschuiten te vinden. Wie weet! Klinkt goed de Kaapverdische Eilanden. Lekker hoor!
  Marion onlangs geplaatst…Alles heeft een ritmeMy Profile

 4. WoW Kaapverdië ik ben jaloers prachtig lijkt me dat. Ik heb afgelopen week paar dagen disney geboekt ook leuk haha. Wij willen volgend jaar ook een verre reis maken ga je net als Curaçao weer vlogs maken? Verder erg leuke week heb je gehad snap dat het gaat op breken dat Yannick zoveel weg is. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Dagje uit.My Profile

 5. Wat een lekkere foodfoto’s haha! Fijn dat je nu iets hebt om naar uit te kijken samen met je gezin, lijkt me heel logisch dat het je nu een beetje begint op te breken! Wij gaan bij mooi/droog weer naar de camping n weekje en anders n nachtje of 2 naar een hotel, allebei leuk 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Favoriete blogs van dit momentMy Profile

 6. Kaapverdische eilanden zijn zo mooi, ben er op huwelijksreis geweest, 3 jaar geleden, echt een droomeiland! Veel plezier alvast

 7. Die bruine beschuiten vind ik ook echt zo lekker. Ik eet ze meestal met kaas of geitenkaas, ben er helemaal verzot op haha.

 8. Wat een ontzettend lieve kat! Zo te zien heb je weer een leuke week gehad en ik snap heel goed dat je uit kijkt naar je vakantie!! Dat doe ik nu ook al een paar weken, gewoon even lekker er tussenuit 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Vakantie Wishlist ♥ BoekenMy Profile

 9. Wij willen in het najaar de Kaapverdische eilanden boeken dus ik ben nu al heel benieuwd naar je ervaringen daar, ga je misschien ook vloggen?

 10. Ik dacht al bij je vlog te zien bij de binnen plaats/ terras van de lunch dat je bij het Sanderson was! super leuk ! ik heb er mijn weekend Londen geslapen en dat was zo’n ervaring, ik vond dat in het Sanderson moest je gewoon een keer gegeten / geslapen hebben !! de mini burgers daar zijn delicious , en het decor is geweldig. Was de bank in de vorm van lippen er nog steeds? haha
  annelot onlangs geplaatst…Saté met zelfgemaakte saté sausMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.