KC Photodiary : Leuke afspraken en lekker spelen!

kcdiary

Het was weer een lekker divers weekje! In het begin veel drukte, leuke zakelijke meetings, een event en drukte en daarna vooral keuvelen in huis en tijd met de meisjes inhalen. Ik was natuurlijk 2 dagen van huis en dan heb ik echt die tijd met hen gemist, dus die hebben we lekker in gehaald. Kijk je mee naar de foto’s van afgelopen week?

Heerlijk geslapen in het Element hotel, dit bed wil ik thuis ook haha. Lekker hoog, heerlijk beddengoed, fijne kussens. Copy+paste in mijn eigen slaapkamer zou ik zeggen 😛

Om 7.30 stond het event van lingeriemerk Triumph op de planning, een personal trainer (bekend van het trainen van topmodellen) ging ons afbeulen, lekker pittig maar zo tof!

Daarna kregen we een lekker ontbijtje en nadien ging ik naar mijn hotelkamer om te douchen en me op te frissen. Ik had nog wat tijd over tot mijn volgende afspraak dus ging ik even heerlijk relaxen. Dat is natuurlijk heerlijk als je even alleen bent.

Lunchafspraak met Danielle. Dit was mijn heerlijke salade met zalm, avocado en lekker veel groente. Brood met smeersels erbij, helemaal goed.

Lieve Yannick die me ophaalt op het station, zo lief!

Hier is Sneeuwwitje lekker aan het spelen. Geen film/serie is zo leuk, dan het kijken naar mijn kinderen die helemaal in hun element zijn. Lana die van alles aan het vertellen is en in haar fantasie aan het spelen is. Geweldig!

Het leven is een feestje, dus dat vieren we dan ook gewoon 😉 Onze favoriete serie kijken met een lekkere processo. Altijd goed!

Vrijdag had ik ook afspraken in Amsterdam staan. Om mijn tijd in de trein te benutten, bedenk ik allemaal leuke concepten voor artikelen op de blog die ik gelijk opschrijf.

Meeting bij mijn mediabureau voor een heel mooi (en lekker!) merk. We kregen ook lekkers om te proeven, daar maak je mij altijd blij mee.

Daarna door naar het Bloggers on Board event van Miss Publicity. Allerlei weetjes over nieuwe lanceringen van merken te horen krijgen tijdens een gezellige boottocht over de grachten van Amsterdam, zo leuk!

Die lunch was heel lekker, bezorgd op de boot door Foodora.nl

In de namiddag was ik weer thuis en genoot ik van het zonnetje met Lana op haar fietsje.

Yannick had lekker gekookt, taco’s met salade, guacamole en een pittig sausje.

Zaterdag werd ik (helaas) wakker met een blaasontsteking, alsof mijn lijf die drukte even niet aankon, ik had nogal wisselende (turbulente) bloedsuikers. In de ochtend kwam mijn vriendin langs waarvoor ik over 2 weken op haar grote dag de bruidsmake-up ga doen! In de middag deed ik rustig aan met de meisjes. Yannick had 24-uurs dienst.

Spelen met Playmobil, theeservies, kralen en allerlei andere random dingen haha.

In de avond gingen we eten bij mijn ouders waar Aimy voor het eerst in de kinderstoel mocht. Wel met stoelverkleiner en een sjaal, maar ze zat er vol trots bij.

Mijn ouders hebben een bolderkar en dat vindt Lana fantastisch. Die moest natuurlijk getest worden.

Ook gingen de zusjes even samen in de bolderkar. Ik smelt als ik ze zo samen zie zitten.

Met de hapjes van Aimy gaat het ook helemaal goed. Hier geef ik haar een halve avocado geprakt met wat peer. Ze vond het heerlijk!

Maandag was Lana met mijn ouders mee naar de Efteling en was ik alleen met Aimy. Tijdens haar slaapjes heb ik hard gewerkt. De nieuwste weekvlog gemonteerd, artikelen geschreven etc. Daarna heb ik lekker gekookt, een verrassend lekkere Kip-Kerrie met kersen! Recept komt binnenkort online.

En er wordt lekker gesport! Bodypump workout dit keer, al lekker om 9.00 in de ochtend. Dit is echt mijn favoriete workout.

Op bezoek bij een vriendin en haar zoontjes. Het was zo lekker weer dat ze kindjes buiten konden spelen, Aimy ligt er ook gezellig bij en Lana ontfermt zich graag over haar 😉

Bij de Action kochten we o.a deze watertafel voor Lana die we gelijk hebben opgezet voor haar in de tuin. Met dit mooie weer is het heerlijk om buiten met water te spelen. Ze is er super blij mee, zo leuk! In de volgende weekvlog zien jullie de aankoopjes van de Action.

Jessica kwam gezellig met haar dochtertje Juul langs. Lana heeft heerlijk gespeeld met Juul (lieve vriendinnetjes zijn dat van elkaar!) terwijl ik en Jessica gezellig bij hebben gekletst.

Jessica is zwanger en ik ging alvast met Bob kennismaken.  (ik noem de babyboy als ‘werknaam’ Bob)

En in de middag kwam een fotografe van NRC (dagblad + online) langs om foto’s te maken bij het interview dat zij onlangs met mij gehouden hebben. Binnenkort zal dit gepubliceerd worden, super leuk! Het gaat over vloggen en de toekomst daarvan 🙂 Ik houd jullie op de hoogte zodra dit in de krant/online staat. Maar ik ben zelf ook erg benieuwd, erg leuk om aan mee te werken.

Super leuk pakketje ontvangen van Etos met wat nieuwe make-upjes en een tof make-uptasje (ideaal om mee te nemen in je tas). De eyeshadow primer van Etos gebruik ik al een hele tijd en vind ik heel erg fijn. Ben benieuwd naar de achtere producten.

Gisteren ging ik LIVE op Facebook, dit was een soort livechat met jullie! Als je mijn Facebookpagina liked dan krijg je een melding als ik live ben en dan kun je met mij chatten en kletsen. Ik vond het super spannend, had dit nooit zo gedaan. Yannick kwam ook nog gezellig in beeld en Lana kletste op de achtergrond mee. Een hele leuke ervaring om dichter en nog interactiever met jullie in contact te komen. Ik vond het zo gaaf!
Je kunt de chatvideo terugkijken op mijn Facebookpagina. Ik wil dit zeker vaker als een vast ‘item’ gaan doen!

Van Jessica kregen we veel kleertjes die van haar dochtertje geweest zijn, waaronder dit schattige pyjamaatje. Het staat Aimy zo schattig.

Dit was de KC Photodiary van deze week, genieten jullie ook zo van die zonnige dagen die we gehad hebben? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “KC Photodiary : Leuke afspraken en lekker spelen!”

 1. Wat een leuke week heb je gehad Kelly met toffe afspraken! Wat schattig je twee kleintjes in de bolderkar. Zo’n watertafel is ideaal. Ik had er tot vorig jaar ook één. Leuk dat je gaat chatten met lezers en dat je in de NRC komt. Ik ben erg benieuwd naar het artikel. Balen van je blaasontsteking. Ik hoop dat het snel over is. Mijn week stond vooral in het teken van het vakantiespel waar mijn dochter aan meedoet en in het teken van genieten van en leuke dingen doen met mijn zoontje die volgende week voor het eerst naar de basisschool gaat. Slik……
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Zorgen voor meer ontspanning bij overspannenheid en depressiviteit: lezenMy Profile

 2. Cool dat je in de NRC komt! Even in de gaten houden! Grappig ook dat je in de trein een notitieboek meeneemt, lekker oldskool. Had wel een laptop verwacht zodat je kon werken haha. Al is ideeën opschrijven ook werken. Kan me helemaal voorstellen dat Aimy trots in de kinderstoel zat. Zit zo lekker hoog, dat vinden die kleintjes natuurlijk heel spannend en leuk.
  Carlijn onlangs geplaatst…10 dingen die je beter niet tegen een tweelingmoeder kan zeggenMy Profile

 3. Wat een gezellige drukke week weer! Had je gister ook live op facebook gezien, dat was wel grappig. Mijn dochtertje keek ook mee en zei hee dat is die vlog mevrouw haha
  Stefanie onlangs geplaatst…Online shoppenMy Profile

 4. Leuke diary! De meeste dingen heb ik al gezien in je weekvlog. Op de één of andere manier is dit toch een beetje dubbel vind ik, maar je moet natuurlijk doen wat voor jou het beste lijkt 🙂 Superleuk dat je gisteren live was op Facebook, jammer dat ik dat heb gemist!
  Vanessa onlangs geplaatst…10 makkelijke tips om geld te besparenMy Profile

 5. Leuke diary en vlog weer Kelly!
  Ik heb PLL helemaal gezien inmiddels.
  En op dit moment kijk ik Gilmore Girls op Netflix ook een aanrader!
  Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.