ttrium1

Je borsten tijdens het sporten, we zouden ze bijna vergeten. Waarbij ik voor alledaagse kleding heb geleerd hoe belangrijk het is om een goede bh te dragen (zeker na de zwangerschap), nam ik tijdens het sporten genoegen met een simpel sporttopje. Eentje met van die pads erin die na één keer wassen door de bh heen zwerven of dubbelgevouwen in je sporttop gaan zitten, de horror haha. Herkenbaar?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Triumph.

Inmiddels hebben jullie al wel kunnen lezen hoe tevreden ik ben met de lingerie van Triumph. De dames in de winkel nemen alle tijd voor je en je verlaat de winkel pas wanneer je echt tevreden bent. Omdat het belangrijk is om juist ook tijdens het sporten ‘de dames’ goed te verstevigen, hebben zij een sport-bh lijn ontwikkeld die je borsten op z’n plek houden, stevigheid bieden en ervoor zorgen dat welke beweging je ook maakt, je borsten je niet zullen belemmeren. Ik merk vooral bij actieve work-outs waar veel HIIT en cardio in verwerkt zit mijn borsten nogal op en neer kunnen bewegen. Dit kan een naar en zelfs pijnlijk gevoel geven. Aangezien veel vrouwen dit herkennen, heeft Triumph de triaction Dynamic LITE ontwikkeld met 3 perfect verstelbare bh’s voor elk figuur, cupmaat en iedere lifestyle. Ze bieden extreme support aan en voelen aan als een tweede huid, zo licht dat ze zijn. Deze bh’s zijn getest op ‘Bounce control’, met succes, dus hoeveel je ook beweegt, je borsten blijven mooi op haar plek. Deze triaction sport-bh is dus voor allerlei activiteiten geschikt, of je nu aan Yoga doet, of voor een marathon wil trainen. Daarnaast zijn er ook sportbroeken ontwikkeld die tevens een shaping effect bieden die je billen een subtiele lift geven en je slanker zal afkleden, dat is natuurlijk ideaal!

Ik mocht bij de Triumph winkel een fitting sessie doen om de nieuwe TRIACTION bh te passen. Een van mijn eisen aan een sportbeha: Hij moet ‘de boel’ mooi op haar plek houden, geen losse cups bevatten en ook geen suffe uitstraling hebben. Een sport-bh om me lekker in te voelen dus.

trium2

trium3

Dit is ‘m dan! Hier heb ik ook een bijpassend broekje aan. In de sportschool zou ik hier nog een top op dragen en dan ben ik good to go. De dame in de winkel heeft me goed geadviseerd, ik bleek toch een maat kleiner nodig te hebben dan ik dacht. Dit komt omdat ik tijdens het afvallen wat van mijn cupmaat verloren ben (jammer haha). De bh voel je bijna niet zitten wanneer je hem draagt en je kunt de bandjes helemaal verstellen naar wens. Wat ik ook heel tof vind is dat je de bandjes van achter zowel gekruist als recht over je rug kunt dragen, zo kun je dit afstemmen op de top die je draagt. De bh bevat geen loszittende cups, dat vind ik ideaal. Ook vind ik de print erg leuk, deze print heeft een beetje een forrest print met donkergroene kleuren die helemaal trendy zijn momenteel, maar deze bh’s worden in allerlei kleuren en uitvoeringen verkocht.

trium5

Op deze foto zie je mij ‘in actie’ met de sportbh. Ik vind de gekruiste bandjes aan de achterkant erg leuk eruit zien onder een sporttop.

trium6

trium7

Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een goede sport-bh waardoor je lekker kunt gaan sporten, zonder je druk te maken om je borsten. Ik heb de triaction bh al getest bij het event dat Triumph voor ons georganiseerd heeft in het Element Hotel in Amsterdam onder leiding van personal trainer Paultje (die onder andere topmodellen traint!).

Springtouwen, jumping jacks, burpees, alles werd uit de kast gehaald om de ‘Bounce control’ van de triaction bh te testen en die missie was geslaagd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe sport-bh en ben zeker van plan er nog eentje te halen, zodat ik kan afwisselen wanneer er eentje in de was zit.

Wil je ook een fitting sessie laten doen bij de Triumph winkel? Download via deze link een kortingsvoucher voor €10,00 korting op een triaction product!

Wat voor bh draag jij tijdens het sporten en waar let jij op bij het kopen van een sport-bh? En wat vind je van deze triaction lijn van Triumph? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vanmiddag om 12.00 komt er nog een video online. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “Je borsten tijdens het sporten”

 1. Wat een fijne samenwerking!
  Zeer goede info wat betreft de zoektocht naar de perfecte sportbeha.
  Volgens mij droeg ik ze vroeger vele maten te groot.
  Was te bang dat het elastiek in de huid zou snijden.
  Heb er ook 1 nodig want ik sport nl. thuis.

  Xoxo

 2. Ik heb er 1 van hema en 1 van action. Meer om te ‘proberen’ omdat ik nog niet wist hoe t sporten zou bevallen. Heb niet zo’n grote cupmaat maar vind het nu ik zo’n 3 a 4x per week inmiddels sport wel belangrijker om een echt goede sportbh te dragen dus dit artikel is super fijn ga eens een kijkje nemen 🙂
  ik merk overigens dat 1 op de 20 a 30 vrouwen waar ik sport een sportbh heeft rest allemaal een gewone reguliere bh. Gek eigenlijk.. lijkt me ook niks qua zweten.

 3. Ik heb een vrij grote cupmaat en dat maakt het vinden van een goede (sport)bh niet al te makkelijk. Ik had altijd de meest stevige van HEMA maar heb er sinds kort eentje van Freya die goed bevalt. Ben ook wel erg benieuwd naar deze!
  Monique onlangs geplaatst…Ik koos voor prenataal kolvenMy Profile

 4. Goed dat je er nu echt een gevonden hebt die bij je past. Misschien heel slecht maar ik heb in de kast helemaal geen sport BH ! Ik had er wel een van Nike, opzich wel fijn maar ik gebruikte hem nooit. Daarom heb ik hem aan mijn zus gegeven.
  Lilian onlangs geplaatst…Topdog trainingen: Deel 1My Profile

 5. Ik heb 2 sport bh’s van de primark en 2 van de HEMA. Ik vind deze allebei erg fijn. Maar ik heb ook een kleine cupmaat en ik denk dat dat wel heel erg scheelt dat ik goedkopere bh’s kan dragen

 6. Oeh ja dat is wel iets om goed over na te denken inderdaad! Zelf gebruik ik altijd goedkope topjes, maar misschien is goede ondersteuning toch ook wel belangrijk.. hm!
  gr, Nikki

 7. Ik heb nog niet een super fijne sportbh. Ik had er eentje die heel fijn zat voor mijn zwangerschap en geboorte van mijn dochtertje, maar nu is ie toch eigenlijk wel te strak in de omtrek. Ik zou graag willen weten waarom je precies voor die sportbh bent gegaan. Ik zou graag willen weten waarom je niet voor een ander model bent gegaan. Op de site staat er namelijk niet veel verschil per bh.
  Je hebt in ieder geval een hele leuke uitgekozen!
  Groetjes Anna

 8. Dit ziet eruit als een heel fijne en strakke bh. Ik vind het een vereiste dat een sportbh goed strak zit, want ik heb een C-cup die neigt naar D en dan moet alles wel een beetje op z’n plek blijven. Toch investeer ik er niet echt in, want ik sport niet heel erg veel. Heb nu alleen cheape sportbh’s (maar die wel goed strak zitten). Ik zou Triumph zeker overwegen als ik meer zou sporten.
  Carlijn onlangs geplaatst…10 dingen die je beter niet tegen een tweelingmoeder kan zeggenMy Profile

 9. Ik wil binnenkort beginnen met trainen bij een sportschool. Heb wel een sport-bh gekocht, maar ben er nog niet tevreden over. Triumph lijkt me wel een aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.