KC Photodiary: Jaarwisseling en een puppy!

1

Het is weer donderdag dus de KC Photodiary staat weer voor je klaar. Met wat kiekjes uit 2016, onze gezellige jaarwisseling, de komst van een hele lieve puppy en meer. Kijk je mee in mijn week in foto’s?

We beginnen lekker creabea met dit uitgebreide klei pakket van Eyeore (Ior?) van Winnie de Poeh. Als je kindje dit als cadeau krijgt dan moet je er ook gebruik van maken 😉 dus Lana, ik bedoel mama, zat lekker te freubelen haha. We hebben er in ieder geval lol om gehad zal ik maar zeggen.

Het grote jaaroverzicht van Kellycaresse in 2016 ging online, wat vond ik het weer leuk om dit te maken want wat ben ik trots op alles wat ik heb mogen bereiken afgelopen jaar. Dankjewel voor jullie leuke en lieve reacties hierin. Dat betekent enorm veel voor mij!

En na 24 uur drogen was Eyeore/Igor/Ior 😛  klaar om geverfd te worden en daar ging Lana met precisie mee aan de slag. En dat gaat natuurlijk niet zonder wat vlekjes hier en daar in de kleding 😛

Yannick en ik gingen naar de woonboulevard en kregen daar zomaar champagne aangeboden. Processo en Champagne zijn mijn tweede namen, dus daar zei ik geen nee tegen.

Het leven moet je niet al te serieus nemen, en zo belandde ik in deze badkuip met champagne en mijn haar in een handdoek. Toekomstdromen want ooit wil ik graag een badkuip waar ik dan ook op deze manier in lig met een glaasje bubbels haha.

Makkelijk en lekker: Rode kool met appel uit een pot, gekruide kippetjes uit de Airfryer en aardappelkroketjes in de oven, een kind kan de was doen! 🙂 En soms dient gemak de mens met veel plezier.

Van From Wood With Love kreeg Lana een houten camera waar ze direct mee in haar sas was. ‘Nana ook vloggen mama’ zei ze gelijk haha.

De print is ook gewoon veel te leuk en die kun je zelf personaliseren.

Op oudjaarsdag had Yannick een 24-uurs dienst dus was ik alleen met de meisjes. Wij sliepen heerlijk uit en knuffelden nog lang in bed samen. Dat is toch echt ultiem geluk om met die meisjes in bed te kroelen, spelen en ravotten. Lana en Aimy hebben echt de grootste lol samen, het is net een comedy serie soms haha.

Mijn personal trainer Kimberly traint mij niet meer maar werd een hele goede vriendin van mij, zo gezellig en ze kwam in de ochtend op de thee, ze is 38 weken zwanger dus het kan elk moment gebeuren, zo leuk! Ik heb best veel zwangere vrouwen om mij heen en ik vind dat zo leuk om van dichtbij mee te maken! (en ben stiekem ook blij dat ik zelf even niet in die fase zit hihi als ik dat mag zeggen)

In de avond vierde ik met de meisjes Oud & Nieuw bij vrienden van ons die twee zoontjes hebben. Dat was heel gezellig!

Lana en hun oudste zoontje bleven tot 0.00 op om samen vuurwerk te kijken, ze vonden het prachtig en een groot feest om zo lang op te blijven, chipjes te eten, kinder ‘sampanje’ te drinken en daarna dus vuurwerk te kijken door het raam in de pyjamaatjes.

Yannick kwam om 07.00 thuis uit zijn dienst, we hadden nog oliebollen en appelbeignets over dus dit werd onze lunch haha, moet kunnen.

Terwijl de kindjes sliepen ging ik aan de gang met het editten van de weekvlog en het fotograferen van de prachtige Etos hand&body lijn.

In de avond aten we gezellig bij mijn schoonouders.

Nice to meet you, dit is Roy, de puppy van mijn ouders. We zijn verliefd op hem, het is zo’n schatje. Ook de meiden zijn dol op hem. Lana noemt hem steeds ‘Loy’ haha. Stiekem heet hij officieel Roy Donders als hij onze achternaam zou dragen haha.

Maandagochtend deed ik wat boodschappen, zo ging ik verse broodjes halen om mee te nemen want vanaf dinsdag zijn wij een paar daagjes in Zuid-Frankrijk bij onze familie. De broodjes komen dus goed van pas voor onderweg!

Ik heb me toch een lekkere ontdekking gedaan, de Joppie saus met kip salade voor op brood van Johma, die is zo goddelijk!

Wat van de boodschappen: Ik kocht Aimy’s eerste drinkbeker en voor Lana zo’n handige rietjesbeker die ideaal is tijdens de autorit naar vakantie. Ik haalde wat lekkere snacks voor in de auto en een cadeau voor ons neefje in Frankrijk die bijna 2 jaar wordt.

Op dit moment leg ik de laatste hand aan deze photodiary, ga ik zo de koffers en de auto verder inpakken. We hebben oppas in huis om te zorgen voor Patrick dus dat is ook geregeld dus kunnen wij genieten van een paar daagjes Frankrijk.

Daardoor eindigt de photodiary van deze week hier, volgende week zal ik foto’s van onze vakantie hier delen. We gaan naar Lyon waar de zus van Yannick woont, zo gezellig om hun weer te zien en om er even tussen uit te gaan samen. Hopelijk hebben jullie een hele gezellige jaarwisseling gehad en genieten jullie misschien ook nog van vakantie (als je kinderen bijvoorbeeld schoolvakantie hebben). Ik ben benieuwd weer naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “KC Photodiary: Jaarwisseling en een puppy!”

  1. Nancy de Groot

    Wat een fijne photo diary weer ? Geniet van jullie mini vakantie in Frankrijk!

  2. Je post heel vaak hetzelfde. Alles zie je terug in de vlogs en op instagram. Misschien wat meer varieren? Wordt allemaal een beetje saai zo

  3. Je post heel vaak hetzelfde. Alles zie je terug in de vlogs en op instagram. Misschien wat meer varieren? Wordt allemaal een beetje saai zo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.