weekvloh 17-3

Ik ging ‘even’ de stad in om rond te kijken en zo belandde ik onder andere in de H&M. Lana was gezellig mee en die vond alles ‘super mooi’ en ik zelf ook haha. De kinderkleding voor meisjes is echt om te snoepen zo leuk! (Jongenskleding overigens ook, maar dit is niet mijn focus haha). Ik shopte een heleboel kleding voor de meisjes voor lente/zomer en voor mezelf kocht ik er een mooi jasje. In een andere winkels kocht ik een paar sneakers voor Lana en voor mezelf kon ik ook nog slagen voor een mooi paar sneakers. Kijk je mee naar mijn shopping buit?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Via deze link kun je je gratis abonneren op het Kellycaresse Youtubekanaal

Heb jij de lente en zomerkleding al geshopt voor je kinderen of ben je ook al rond aan het kijken? Ik ben benieuwd of jullie nog wat leuke shop-adresjes weten voor leuke meisjeskleding. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Shoplog H&M: Kinderkleding en schoenen”

 1. H&M slaag ik altijd wel. Mijn oudste krijgt ineens een groeispurt, dus mooie gelegenheid om de nieuwe collectie te checken! Hier in Duitsland heb je de winkelketen KIK zitten en die hebben ook altijd hele leuke, basic kleding. Vooral voor leggings en shirtjes heel leuk en spotgoedkoop!
  Essma onlangs geplaatst…21 day challenge | niet snoepenMy Profile

 2. Oh ik wil ook zo graag shoppen. Het probleem is dat er hier op lanzarote te weinig leuke kledingwinkels zijn. En als ze er al zijn dan is het een hele kleine leuke collectie. En de maten 38/40 zijn helaas altijd uitverkocht. Kan niet wachten om weer in nl te gaan shoppen!!
  Sylvia onlangs geplaatst…Wat maakt mij gelukkig?My Profile

 3. Wat een leuke items heb je gekocht! Ik heb de zomercollectie voor mijn zoontje ook al binnen. Veel van de H&M ook. Ik dacht dat Aimy al grotere kleding zou dragen, Sebas (8maanden) heeft maat 86 en op de vlogs lijkt Aimy zoveel groter dan hem hihi. Maar misschien is dat omdat ze al staat en loopt! X
  Danielle onlangs geplaatst…Sparen voor je kind?My Profile

 4. lekker he zo plunderen hihih, hier kopen we ook wel bij de h&m maar toch wel meestal prikmarkt want daar zijn de meiden ook helemaal leip van. en wat winkeltjes online en hier in het winkelcentrum
  rachel onlangs geplaatst…Home sweet homeMy Profile

 5. Omg! Ik heb net dezelfde ‘matchende’ jurkjes gekocht voor mijn twee meisjes (die blauwe met rode strikje) van bijna 4 jaar en 10 maand oud! Zo grappig!

 6. Mijn dochter is heel smal en veel van de h&m is haar veel te wijd helaas. T shirts lopen onder vaak erg breed uit. Dat kan bij mijn dochter dus niet.

  Ik koop veel felle kleurtjes vooral bij Ter Stal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.