KC Photodiary: High tea, Efteling en lunchafspraak

kcpgpgg

Hoewel ik toch al minder doe dan anders, was afgelopen week toch gezellig druk. Ik wissel de rustige dagen af met dagen dat ik wel de deur uit ga en ik zorg ervoor dat ik gewoon niet te lang op pad ga, dan is het allemaal prima te doen. Ik organiseerde een gezellige high tea voor wat vriendinnen, we gingen met ons gezin naar de Efteling, ik had een toffe lunchafspraak, was hier en daar aan het werk en qua rust nam ik de tijd voor mezelf door te haken, series te kijken op Netflix of gewoon lekker met Lana aan te keuvelen in huis. Hoe dat er allemaal in foto’s uitziet zie je vandaag in deze KC Photodiary.

Donderdag begon lekker haha, mijn koffiebonen waren op. Al een paar weken roep ik ‘ik moet ze meenemen als ik in de supermarkt ben’ maar ja, steeds ben ik ze vergeten en die vullen zichzelf niet aan. Mijn morning coffee had ik uiteindelijk om 19.00 als toetje na het avondeten haha.

Een vriendin van mij en haar zoontje van 4 maanden waren gezellig de hele dag bij ons want we gingen in de keuken alles voorbereiden en bakken voor de high tea van de dag erna. Allebei vinden we koken en bakken heel leuk dus we hadden heel veel lol. Haar zoontje testte ondertussen het ledikantje voor onze baby uit, hij sliep heel erg prima! Hierboven zie je heerlijke mini appeltaartjes, daar volgt nog het recept van.

Yannick moest intern blijven op zijn werk en at en sliep niet thuis. De vriend van mijn vriendin schoof wel gezellig aan tafel voor het diner en we aten deze heerlijke pasta bomvol groente, vrij van pakjes en zakjes en daar komt ook nog het recept van. Het was heerlijk!

Vrijdag vond de high tea plaats. Dat was enorm gezellig en zeer snel komt het artikel online met hoe je zelf heel low budget een high tea kunt organiseren met zelfgemaakte hapjes en zoetigheden.

Yannick kwam pas laat thuis en een vriendin bleef gezellig eten, we haalden friet bij de frietkraam en aten dit met onze meisjes op. Haar dochter is precies 9 maanden ouder dan Lana, zo leuk. Ze kunnen het erg leuk met elkaar vinden.

Zaterdag schreef ik veel vooruit voor mijn blog en lunchte ik wat gezonder, met broodjes avocado en tomaat. Lekker!

In de namiddag vond ik dat ik genoeg gewerkt had, ik plofte op de bank met de serie ‘The Client list’. Ik heb ‘m inmiddels uitgekeken, jammer van het abrupte einde en dat er geen vervolg komt. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe serie om verslaafd aan te raken, welke serie raden jullie mij aan? (liefst met niet al teveel misdaad).

De babyboetiek stuurde mij een fantastisch pakketje op. Een heel mooi setje voor de baby van Noppies, milestonekaarten van Nijntje, een Cocobelt voor mijn maxi cosi (super nieuwsgierig naar, lijkt me echt ideaal voor mijn zwakkere schouders), een knuffeltje en mobiele oplader voor mijn telefoon. Wat een verwennerij!

Ik was toe aan wat extra vitamines, dus maakte ik een enorme pan groentesoep. Met zelfgedraaide soepballen, een schenkel om goede bouillon uit te trekken en vooral heel veel groente. Dat deed me goed!

Omasoep noem ik dit, zo lekker! (In een oma bordje natuurlijk ;)).

Patrick en de beeb zijn al echte vriendjes, iedere avond gaat hij zo tegen mijn buik aan liggen. ( Ik draag hier een oranje shirt dit is niet een oranje buik :P)

Vaste ‘prik’ op zondag, uitgebreid ontbijten met eitjes, broodjes, verse jus en een flinke dosis insuline 😉

Zondag gingen we heerlijk een paar uurtjes met ons drieën naar de Efteling. Ik heb een abonnement en had nog een kortingskaartje voor Yannick, en voorlopig zit het er niet meer in om zulke uitjes te maken, en het volgende gezinsuitje zal waarschijnlijk al met vieren zijn <3 We bleven maar een paar uurtjes maar hebben er erg van genoten.

Lunchen bij de pannenkoekenbakker. Ik had een pannenkoek spek en een latte, Lana een pannenkoek om zelf te versieren en Yannick en tomatensoep en een kaaspannenkoek. Heerlijk!

Leukste uitzicht, Yannick die aan het dollen is met Lana. Die twee zijn zo leuk samen!

Maandag stonden er ziekenhuisafspraken op de planning. Gynaecoloog met echo, diabetesverpleegkundige, internist en 5 buisjes bloed inleveren, just another monday 😉

Ik kookte hutspot, daar word ik altijd blij van. Ik had een hormonale jankdag om het zo maar te noemen, maar die horen er ook bij. Ik ging niet naar Yoga en was na de afspraken in het ziekenhuis vooral in relax modus.

Dinsdag was heel leuk. In de ochtend werkte ik nog aan een artikel en daarna nam ik de bus naar mijn stad ‘s-Hertogenbosch, altijd fijn om daar te zijn.

Ik had gezellig een lunchafspraak met Marjon van MAMA to the max. We aten heerlijke tapas bij Bagels & Beans.

Te lekker is dit, tapas van stukjes bagels met lekkere dips, een cappuccino en een wortel-sinaasappelsapje.

Toen ik thuis kwam na een hele gezellige middag was de postbode geweest met het pakketje van Elise. We doen een Mama Swap unboxing (net als de christmas unboxing die we een jaar geleden samen deden) en dit keer was het een pakket voor elkaar vol goodies voor onze kindjes, we zijn bijna evenver zwanger namelijk. Dinsdag komen onze video’s online en ik ben zo nieuwsgierig wat Elise van mijn pakketje vindt!

Ik was zo moe van deze gezellige dag dat ik maar gewoon besloot eten te laten bezorgen. Indian take away werd het, dat was heerlijk!

Lana verschonen we op de commode in de babykamer en toen we daar die avond kwamen lag meneer Patrick daar nonchalant in het ledikantje.  ‘Doe ik iets verkeerds’ dacht hij vast haha.

En ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen dus toen Lana in bed lag, ben ik de unboxing video met de goodies gaan filmen. Aanrader om dinsdag even een kijkje te komen nemen op de site voor de video, de box is zoo tof!

Wat je op deze foto ziet: Beeb ligt helemaal naar links in mijn buik, Patrick dacht vast ‘dan ga ik rechts op de buik liggen naast het meisje’ en blijf ik ‘mama’ aankijken zo van ‘kijk hoe goed ik al voor d’r zorg’ 😉 Wat houd ik toch van Patrick!

Gisteren was een heerlijk dagje om te cocoonen. Disneyfilms kijken samen op de bank met een dekentje. Ik was best wel moe zoals te zien is haha. Lana vond dit dagje volgens mij ook wel prima zo samen.

Later in de ochtend knutselden we een ketting samen. Lana geeft de kraaltjes aan die ik dan aan het koord rijg. Ze vindt dit zo leuk om te doen en ik kan daar ook echt van genieten. Ondertussen kletst ze honderduit, zo leuk!

We lunchen met tosti’s, altijd lekker. Lana wilde een middagdutje doen die middag (een luxe momenteel) dus ik gebruikte die tijd om deze photodiary te typen.

Zo’n zelfgemaakte ketting doe je gewoon niet meer af, dat snappen jullie vast wel 😉 Later komt er nog bezoek van een vriendin en in de avond doe ik het rustig aan.

Psst. op de Facebookpagina van Kellycaresse (like om altijd op de hoogte te zijn van leuke updates, nieuwtjes en tussendoortjes ) en ook op mijn instagram account staat nu een hele toffe winactie online met By Bineke. Je kunt een groeimeterposter winnen via beide kanalen, zeker leuk om mee te doen!

Ik maak even van deze gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor de vele lieve en respectvolle reacties die ik van jullie krijg op artikelen, ook op de hele persoonlijke, het doet me zo goed deze te lezen, ik lees al jullie reacties en ik word er heel erg blij van, dat wilde ik even kwijt! 🙂

Dit was de photodiary voor deze week, het verbaast me nog hoeveel foto’s ik heb om te delen, voor mijn gevoel doe ik minder als voorheen en heb ik ook minder te delen. Het was alsnog een hele gezellige week.
Vraagje aan jullie: Welke serie op Netflix volg jij en zou je mij aanraden? Ik zoek een leuke serie die zowel voor mij als voor Yannick leuk kan zijn, zonder al teveel misdaad en die ook niet te langdradig is. Kom maar op met al die tips 😉 Ik heb nog een aantal weken te gaan dus dan kan ik de rust pakken om series te kijken 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

66 reacties

 • ManaOnderneemt
  14 januari 2016

  Wat een leuke photodiary en wat zien de hightea en de tapas er heerlijk uit. Neem maar lekker je welverdiende rust en geniet nog even van quality time met zijn drietjes, want als je babytje er straks is, wordt het (even) wat hectischer.
  ManaOnderneemt onlangs geplaatst…Pastasaus zonder pakje of zakje #1My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  14 januari 2016

  Leuke en drukke week heb je gehad!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Weg met chaos challenge! De slaapkamers!My Profile

 • Channa
  14 januari 2016

  Ziet er allemaal weer heel fijn uit. Ik kijk op dit moment White Collar, vind ik persoonlijk een hele leuke serie. Gaat over de FBI maar heeft te maken met kunstroven en niet zo zeer met andere misdaden!
  Channa onlangs geplaatst…Wie is Fenna eigenlijk?My Profile

 • Charlotte
  14 januari 2016

  Heerlijk weekje weer zo te zien. Slim om je dagen af te wisselen, fijn dat je zo toch nog leuke dingen kunt doen!
  Charlotte onlangs geplaatst…Kleine kinderen, grote zorgen…My Profile

 • Myrthe
  14 januari 2016

  Haha, ik dacht al: wat is je buik toch egaal bruin! Maar het is dus een shirt! Altijd leuk he, om zelf lekkere dingen te maken voor een high tea! Houd ik ook erg van!
  Myrthe onlangs geplaatst…Ik ben jarig! + tagMy Profile

 • Wilmaaa
  14 januari 2016

  Heerlijk een high tea, ik heb er ook eens èén zelf gemaakt. En wat een leuke kleertjes kreeg je! En ik ben enorm benieuwd naar de mama swap, dat vind ik altijd zo leuk!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Bye Bye laptop & hoe moet ik nu bloggen?My Profile

 • Femke
  14 januari 2016

  Ik ben nu ook bijna klaar met The Client List. Aanrader: Drop Dead Diva! Zo leuk :-)! Best wat seizoenen dus daar kun je jezelf wel even mee vermaken :-)! Fijne week heb je gehad, ondanks dat het minder foto’s zijn dan voorheen vind ik het genoeg foto’s hoor. Lekker verder genieten nog!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #5My Profile

 • Josan
  14 januari 2016

  Dat Indiase voedsel ziet er lekker uit. Leuke foto van jou en Marjon. Ik laat al op Instagram dat jullie gingen meeten.
  Josan onlangs geplaatst…Hoezo, lelijke baby’s bestaan niet?!My Profile

 • Tamara
  14 januari 2016

  Een weekje vol eten! Krijg er honger van hahaha! Ik was helemaal verslaafd aan the vampire diaries. Maar geen idee of je man dat ook wat vind
  Tamara onlangs geplaatst…Een kindje heeft alleen maar liefde nodig.My Profile

 • Sanne Feline
  14 januari 2016

  Die milestone kaarten van nijntje kende ik nog niet ze lijken mij leuk! Ben echt benieuwd naar de blogpost over de high tea!

 • Marion
  14 januari 2016

  Zo ontzettend leuk hoe Patrick bij je ligt. Ik geloof echt dat dieren veel gevoeliger zijn voor dat soort dingen. Supermooi om te zien. Lief je bedankje ook aan je lezers. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Het EindoordeelMy Profile

 • Nesrin
  14 januari 2016

  Patrick weet met zijn onschuldige kop waar hij moet liggen 😉 Toen ik zwanger was had ik in het wiegje, ledikant en de box balonnen gelegd zodat de kat nergens bij kon.

  Het eten ziet er lekker uit #hangry hier 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Personal Story BorstvoedingMy Profile

 • Kelly
  14 januari 2016

  Wat een heerlijk en gezellig weekje zeg! Die blik van Patrick is echt mooi!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days| #13 pietje paniekMy Profile

 • Leonie
  14 januari 2016

  Jeetje Kelly, wat een ontzettend hoop heerlijke foodfoto’s. Ik ben ook gek op bakken, dus ik ben wel benieuwd naar dat artikel over de high tea!
  Een leuke serie die ik alleen heb gekeken: Orphan Black.
  Samen raad ik echt Modern Family aan voor tussen door wat humor en nu kijken we Suits samen…:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Ik ben zwanger!My Profile

 • Vera
  14 januari 2016

  Tijdens mijn zwangerschap kon ik echt niets naars zien. Modern family is echt super leuk en luchtig. Heerlijk gelachen om deze serie! Echt een aanrader.

 • Sophie
  14 januari 2016

  Ah kelly, zo leuk om zo over jou en lana te lezen en dat jullie zoveel fijne kleine djngen samen doen. Ik kan het nog helemaal voor me zien. Zelf is mijn moeder ook altijd thuis geweest en dat is stiekem toch speciaal!
  Sophie onlangs geplaatst…Druk in mijn hoofdMy Profile

 • Dorien
  14 januari 2016

  Wat een heerlijke photo diary weer en wat tof dat jullie die pakketjes naar elkaar opsturen! Jammer hè dat The Cliënt List niet terug komt? Het einde is zoo spannend!
  Dorien onlangs geplaatst…PLOG: ÉÉN VAN MAMA’S ERGSTE NACHTMERRIESMy Profile

 • Frederique
  14 januari 2016

  Wat een fijne week heb je gehad. Die hapjes van de high tea zien er heerlijk uit! Ik vind Suits een erg leuke serie. Knappe mannen, dosis humor en spannend. Mijn vriend vind de serie ook leuk, dus geschikt voor mannen 😉
  Frederique onlangs geplaatst…Lief en leed met BumaMy Profile

 • Nicole
  14 januari 2016

  Ben heel benieuwd naar dat artikel over de low budget high tea! Ziet er fantastisch uit!
  Nicole onlangs geplaatst…Oh jee, daar is de verlatingsangst!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  14 januari 2016

  Ik ben vooral heel benieuwd naar het artikel over de budget high tea. Het lijkt mij namelijk geweldig om dit eens voor vrienden te doen.

  Wat Netflix betreft, ik ben gisteren begonnen met volgen van Pretty little liars
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Tag | Ik als bloggerMy Profile

 • Dionne
  14 januari 2016

  Ik vind je diary’s altijd zo leuk om te lezen! Het lijkt mij echt tof om vaak naar de Efteling te gaan.
  Dionne onlangs geplaatst…Tips bij het solliciterenMy Profile

 • Emma
  14 januari 2016

  Rita is een hele leuke korte serie op Netflix!

 • Maaike
  14 januari 2016

  Ik zou Orange is the new black en once upon a time aanraden. Suits is ook leuk, maar ben ik nog niet verder als seizoen 1.
  Maaike onlangs geplaatst…De zoektocht naar een draagzakMy Profile

 • Miranda
  14 januari 2016

  Life unexpected en drop dead diva, 2 hele leuke series!
  Miranda onlangs geplaatst…Zwanger zijn; 10 dingen die ik voor altijd wil onthoudenMy Profile

 • Marieke
  14 januari 2016

  Wat een gezellige week heb je gehad. Ik ben erg benieuwd naar de High Tea en ook naar de swap met Elise. Dat vind ik altijd leuk om te kijken. En gezellig dat je met Marjon bent gaan lunchen ik vind het zelf ook altijd zo lekker om bij Bagels and Beans te eten.
  Marieke onlangs geplaatst…TV Series TagMy Profile

 • saskia
  14 januari 2016

  Is dat kaas op de hutspot? Is dat lekker? Ik ben dol op hutspot maar heb er nog nooit kaas op gedaan haha. Modern Family is een onwijs leuke feel good serie!
  saskia onlangs geplaatst…De impact van een babyMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  14 januari 2016

  Wauw zeg, uiteindelijk vind ik dit best wel nog een drukke week! Maar wel heel gezellig met al die afspraakjes met vriendinnen. Leuk die high tea! En zo schattig hoe Patrick altijd bij de baby komt liggen, hihi. Wat betreft series (die nog niet iedereen kent denk ik) vind ik Scandal, Revenge en Brothers and sisters heel leuk. Wel zijn ze volgens mij alledrie niet op Netflix, toch niet in België… In België geven ze ze wel op tv uit en de dvdboxen van de eerste seizoenen zijn ook niet meer zo duur 😉
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Terug in de tijd: favoriete tv-programma’s uit mijn kinderjarenMy Profile

 • Lisanne
  14 januari 2016

  Zo lief dat Patrick steeds bij je ligt. Hij voelt het denk echt aan daarom gaat die ook in het bedje liggen. Ik heb al heel wat series bekeken samen met mijn vriend op Netflix Rita vonden wij erg leuk, modern family is echt zo een comedy, drop dead diva alleen ik vind het veel te veel seizoenen om af te kijken en de afleveringen zelf duren drie kwartier en nu volg ik how i met your Mother ook geweldig. Fijne dag vandaag liefs Lisanne

 • Joyce
  14 januari 2016

  Lekker weekje zeg!
  En ik vind dat je nog veel onderneemt hoor voor deze termijn! Ik lag al weken plat haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Fotodagboek: Ziekenboeg, make-over & BlijdorpMy Profile

 • Fem
  14 januari 2016

  orphan black hebben wij samen gekeken aan het eind van mijn zwangerschap/net nadat onze dochter er was. Heel spannend, wel wat misdaad, maar ik weet niet meer of dat nu echt de boventoon voerde (hormonen?! haha!)
  Wij waren ook dol op de bridge, maar als politieserie niet zo geschikt als je niet van misdaad houdt. Uhm…
  Suits vond ik ook tof, mijn man wat minder, maar dat is vast persoonlijk.
  Jullie hebben Breaking Bad (mijn old time favourite) en OITNB vast al gezien?

  Leuke fotodiary, en wat chill dat je bij bagels en beans kon zitten: HOE?! Die zit altijd als ik in de stad kom bomvol (en ik heb nog 5 cadeaubonnen…).

 • Saskia
  14 januari 2016

  Vind de photodiary’s altijd een van de leukste artikelen op je site. Heerlijk ‘s ochtends met een kopje koffie erbij lezen 🙂 Ben heel benieuwd naar het recept van die kleine appeltaartjes. M’n man is gek op appeltaart dus lijkt me leuk hem te verrassen met zo’n klein taartje.

 • Tineke
  14 januari 2016

  Haha, omasoep in een omabordje 😉 Ziet er lekker uit! Dat setje wat je binnen hebt gekregen is erg leuk!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Vakantieplaatsen in NederlandMy Profile

 • Amy
  14 januari 2016

  Ik vind je photodiary heel leuk! Ik werd helemaal vrolijk van Patrick die de hele tijd bij je op je buik komt liggen, katten zijn zulke leuke dieren <3 Alsof hij weet wat er gaat gebeuren!
  Wat Netflix betreft, ik heb net Jane the Virgin gekeken via Netflix, het is vooral comedy, dus geen actie of misdaad en eigenlijk weinig spanning 🙂 Ik heb er erg om gelachen! Andere series die ik leuk vond (met wel iets meer actie) Orphan Black en the Blacklist! Ik heb ook gehoord dat Drop Dead Diva een leuke en grappige serie is maar die heb ik zelf nog niet gekeken!
  Amy onlangs geplaatst…Haarstijlen voor krullenMy Profile

 • Judith
  14 januari 2016

  Mijn vriend en ik hebben een tijdje geleden de serie White Collar gekeken. Wel een misdaadserie, maar eentje met heel veel humor! Echt ontzettend leuk. En de hoofdrolspeler is totaal niet vervelend om naar te kijken 🙂

 • Jana
  14 januari 2016

  Wat een fijne week zeg! Qua series ben ik momenteel helemaal in de ban van Scandal, echt een heel erg goede serie! Suits is natuurlijk ook altijd leuk, er zijn bijna weer nieuwe afleveringen, mijn vriend en ik zijn al aan het aftellen!
  Jana onlangs geplaatst…What I got for Christmas & New Year’sMy Profile

 • Malou
  14 januari 2016

  Leuk om te zien 🙂 En qua series, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Breaking Bad, Nashville.. Die zijn echt verslavend.
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger; week 12 en 13My Profile

 • Michelle
  14 januari 2016

  Wat een fijne week met zoveel mooie momenten. Fijn om nog even met z’n drietjes te kunnen genieten in o.a. de Efteling. En Indiaas, Yum!
  Michelle onlangs geplaatst…Weer aan het werkMy Profile

 • Stephanie Rath
  14 januari 2016

  Wij kijken op dit moment naar under the dome, ook zo verslavend. Leuk om weer te zien wat je allemaal gedaan hebt. En ik ben benieuwd naar je blog over de high tea. Ik ga binnenkort een high tea organiseren voor vriendinnen, dus kan je tips goed gebruiken.

 • Michelle
  14 januari 2016

  Wat een leuke week weer. Zo lief, die foto’s van Patrick. Lijkt net of ze iets doorhebben he? Mijn katten zijn ook ineens véél aanhankelijk, eentje gaat vaat pontificaal midden op mijn buik liggen! Wij kijken White Collar, House of Cards en Suits via Netflix.
  Michelle onlangs geplaatst…HET LEED DAT ‘EEN NAAM KIEZEN’ HEETMy Profile

 • Lindsey Beljaars
  14 januari 2016

  Wat een leuke foto’s van, zo te zien, een hele gezellige week. Wat zien die miniappeltaartjes er leuk uit zeg!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…FOTD MAC MehrMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  14 januari 2016

  Ziet eruit als een heerlijk weekje. Die high tea ziet er ook goed uit zeg.
  Ik vind Breaking Bad een leuke serie maar ben zelf net begonnen en veel mensen hebben hem al gekeken. Er zit wel misdaad in maar dat is niet hetgeen waar het om gaat.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…De racefiets – een kwartet over mijn eerste trappen op het wielerpad [2/4]My Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  14 januari 2016

  Ziet eruit als een heerlijk weekje. Die high tea ziet er ook goed uit zeg.
  Ik vind Breaking Bad een leuke serie maar ben zelf net begonnen en veel mensen hebben hem al gekeken. Er zit wel misdaad in maar dat is niet hetgeen waar het om gaat.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…De racefiets – een kwartet over mijn eerste trappen op het wielerpad [2/4]My Profile

 • Nicky
  14 januari 2016

  Super leuke foto’s! Ik heb de serie ‘Suits’ gekeken en ik ben helemaal verslaaf. In het najaar komt er weer een nieuw seizoen 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: rustig opbouwen, food & kapperMy Profile

 • Nicky
  14 januari 2016

  Super leuke foto’s! Ik heb de serie ‘Suits’ gekeken en ik ben helemaal verslaaf. In het najaar komt er weer een nieuw seizoen 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: rustig opbouwen, food & kapperMy Profile

 • Annika
  14 januari 2016

  De serie Suits is echt een aanrader en anders Homeland! Mijn favoriete series van de afgelopen tijd!

 • Lonneke
  14 januari 2016

  Leuke foto’s en heerlijk dat je samen met Lana altijd naar de Efteling kan, lijkt me super tof en dat verveeld nooit!
  Het verbaast me dat je nog zoveel onderneemt in deze periode van je zwangerschap, ik kon nauwelijks meer wat in deze termijn en lag het liefst op de bank!
  Lonneke onlangs geplaatst…De ziekte van Crohn en sporten, kan dat?My Profile

 • Lonneke
  14 januari 2016

  Leuke foto’s en heerlijk dat je samen met Lana altijd naar de Efteling kan, lijkt me super tof en dat verveeld nooit!
  Het verbaast me dat je nog zoveel onderneemt in deze periode van je zwangerschap, ik kon nauwelijks meer wat in deze termijn en lag het liefst op de bank!
  Lonneke onlangs geplaatst…De ziekte van Crohn en sporten, kan dat?My Profile

 • Lifesabout
  14 januari 2016

  Jaaaa ik heb weer honger na het lezen haha. Broodjes avocado zijn heerlijk inderdaad, ook met een eitje. En sindskort maak ik Sarah ook af en toe blij met een tosti, ze vond ze eerder maar vreemd.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Update Sarah. 22 maanden.My Profile

 • Inez
  14 januari 2016

  Wij kijken op het moment Black Sails, gave serie!

 • Yvonne
  14 januari 2016

  Once upon a time is echt een aanrader!

 • karlien
  14 januari 2016

  Gave week. Ben heel benieuwd naar je recepten voor de High Tea!
  karlien onlangs geplaatst…Recensie kinderboek: Sammie en Nele in Artis (Nelleke de Boorder en Dick Matena)My Profile

 • sandra
  14 januari 2016

  Leuke fotodiary! En zo te zien en lezen heb je een heerlijk weekje gehad zo. Ik ben benieuwd naar de High Tea en ik ben ook heel benieuwd naar de unboxing video. Wat een leuk idee trouwens die mamaswap! En die groentesoep! Wow, het water liep me in de mond…
  sandra onlangs geplaatst…Gespot lente 2016: Grote oorbellenMy Profile

 • Jessica
  14 januari 2016

  Wat een leuke diary! Heel gezellig met lekkere hapjes ook … 🙂
  Jessica onlangs geplaatst…BloeddonorMy Profile

 • Marjon
  14 januari 2016

  Hey lief! Wat was het gezellig hè dinsdag. Wij hebben gisteren ook de hele dag binnen gehangen. Heerlijk! Je ziet er misschien wat moe uit zonder make up en toxh straal je enorm! Ik vind dat echt een hele mooie foto! Kusje!

 • Alicia
  14 januari 2016

  Klinkt als een heerlijk relaxte week! Kijk ook erg uit naar mijn verlof, rustig aan doen voordat baby nummer 2 zich aandient 🙂
  Alicia onlangs geplaatst…(Expensive) newborn baby items that were worth itMy Profile

 • My Creative Life - Marìs
  14 januari 2016

  Wat een cutie is Patrick toch <3
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…2 jaar in Almere!My Profile

 • Liess
  14 januari 2016

  Leuke plog!
  Wij zijn vooral gek op the Mentalist en zijn nu met de Blacklist bezig, maar dat is te veel misdaad voor jullie denk ik…
  Liess onlangs geplaatst…27 weken zwanger! + Eerste groeiechoMy Profile

 • sonja
  14 januari 2016

  Houdini (al is het niet echt een serie maar meer een film in twee delen)
  Life unexpected (al denk ik meer leuk voor jou dan yannick)
  New girl (mocht je t nog niet kennen)
  House
  The goldbergs
  Rita
  Pramface
  Call the midwife
  The paradise
  Chefs table (is meer een docu serie)

 • Irene
  14 januari 2016

  Wat heb je een super leuke blog! Vind je foto diaries ook erg nice! Momenteel kijken mijn vriend en ik White collar, maar ook Reign en Suits vonden we beide erg leuk 🙂

 • Frédérique
  14 januari 2016

  Je wisselt druk en rust goed af, en soms tegelijk leuk én eruit (Efteling, High Tea). Ziet er gezellig en lekker uit allemaal, volgens mij ben je een goede kok!
  Heerlijk eten, gezond maar niet in het abnormaal extreme met twee blaadjes sla en een tomaat 😉
  Heerlijk!

 • Simone
  14 januari 2016

  Haha ik krijg honger van deze post! Wat een heerlijk eten allemaal. En Bagels & Beans in Den Bosch is zó leuk. Grappig die kat in dat bedje 🙂
  Simone onlangs geplaatst…De Mommy Wars TagMy Profile

 • Suzanne
  15 januari 2016

  Ik ben heel benieuwd naar het artikel over high tea hapjes! En tapas bij B&B is ook al zo’n goed idee. Patrick is een schatje, lekker overal mee bemoeien hihi.
  Suzanne onlangs geplaatst…Lieve Suzanne (15 jaar)My Profile

 • Sanne
  15 januari 2016

  Zeker ‘suits’ kijken!! Maandag aan begonnen, nu al een heerlijke serie 🙂

 • Angela | Great Body & Skin
  15 januari 2016

  Wow wat wordt Lana groot! En Patrick is een schatje! Benieuwd hoe de Coco Belt bevalt. Ik kan Jim nog niet in een fietsstoeltje vervoeren, dus wil een Maxi Cosi fietsendrager en Coco belt aanschaffen.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…LoslatenMy Profile

 • Anoniempje
  15 januari 2016

  How I met your mother is echt een aanrader!❤️

 • ellen
  1 februari 2016

  wat een leuke diary! vervelend van alle ziekenhuisafspraken maar gelukkig is het allemaal voor een goed doel! 🙂
  ellen onlangs geplaatst…Mijn nieuwe liefde, de Canon EOS 6DMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.