34 weken zwanger : Voorbij de mijlpaal van het eerste kindje

34 weken zwanger, dat ben ik zodra deze update online springt! Ik typ deze update de  dag ervoor, eerder wilde ik ‘m ook nog niet typen. Hoe netjes ik altijd vooruitwerk aan mijn blog, deze update wilde ik vrij stipt gaan typen. Lana is met 34 weken en 8 minuten geboren, daar ben ik dus aan voorbij en dat is voor mij een grote mijlpaal. Ik val daarin misschien in herhaling maar dat maakt deze week voor mij heel spannend. Wat een buik is het al zeg. Een heel stuk groter als mijn buik bij de eerste zwangerschap is geweest. Maar goed, hoe gaat het? Dat ga ik in deze 34-weken zwanger update delen.

34 weken dus, ik had maandag weer een afspraak bij de gynaecoloog. Ik voelde me sinds de dag ervoor wat vreemd. Best bang dat mijn bloeddruk zou gaan stijgen, bang om hetzelfde weer mee te maken, dus dit sprak ik ook uit in het ziekenhuis. Ik vind het gewoon lastig inschatten wat ‘normale symptomen’ zijn, en symptomen dat er wat mis is. Ik kan het niet met de zwangerschap van Lana vergelijken, vanaf nu al helemaal niet meer omdat ik nu op het punt kom waar ik nooit eerder geweest ben. En dat is ook spannend. Iedere dag, iedere week is vanaf nu een extraatje, een speciale mijlpaal. Daar probeer ik optimaal van te genieten. Ik moet meer op mijn gevoel vertrouwen en dingen loslaten. Wel ben ik heel alert, een normaal verschijnsel na mijn voorgeschiedenis.

Mijn bloeddruk is iets verhoogd ten opzichte van vorige week, maar niets om me zorgen over te maken. Wel hebben ze extra bloedonderzoek en urineonderzoek gedaan waar gelukkig aan het einde van de middag een goede uitslag op kwam. Er is geen reden of aanleiding om me zorgen te maken. Toch had ik maandag een soort mental breakdown. Een hormonale jankdag, om het maar even ordinair zo te noemen. Maar dat zal er allemaal wel bij horen. Ik word vanaf nu wekelijks gecontroleerd en dat geeft me ook rust.

De echo zag er heel goed uit, ons meisje wordt nu rond de 2250 gram geschat, dat is heel netjes en nog helemaal niet te groot. Een flinke groei wordt vaker gezien bij diabetes zwangerschappen en bij mijn vorige echo leek ook dat ze wat meer gegroeid was dan gemiddeld is, toch leek dit nu weer ‘recht getrokken’ te zijn. Ook had ze voldoende bewegingsruimte, vruchtwater en is ze erg actief in mijn buik. Allemaal tekenen dat het goed gaat, een enorme geruststelling.

34weken2

Het aftellen gaat nu langzamerhand toch wel beginnen en dat is ook fijn. Mijn dagritme is heel veel rustiger en ik merk ook echt dat ik bepaalde dingen aan het afronden ben. Over een paar weekjes begint mijn verlof, de vluchtkoffer staat klaar (komt nog een video van) en alles voor de baby ligt ook klaar. Laten we gewoon nog een paar weken optimaal genieten voor we ons meisje mogen verwelkomen. Tot die tijd geniet ik lekker door, samen met Lana die nu nog even mijn enige kindje is om voor te zorgen.

Dit was de update voor nu, tot de volgende update 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

84 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  13 januari 2016

  Fijn! Echt een mijlpaal! Ik kan me je gevoel zo indenken. Als ik ooit nog zwanger zou zijn en verder dan de 32 weken kom dan is dat ook voor mij een mijlpaal. Geniet ervan en hopelijk blijft de kleine meid nog zeker een paar weken zitten.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…VLOG resultaat keuken / weg met chaos challenge !My Profile

 • Nicole
  13 januari 2016

  Wat bijzonder dat je nu over die magische grens bent. Rustig aan meid en pas goed op jezelf!
  Nicole onlangs geplaatst…Help Qwin aan een rolstoelbus!My Profile

 • ManaOnderneemt
  13 januari 2016

  Wat een geruststelling voor jou dat dit baby’tje nu al langer in je buik zit dan Lana destijds. En dat alles zo goed gaat met jou en de baby. Hopelijk blijft ze nog lekker een aantal weken in jouw buik zitten voordat ze besluit dat de tijd rijp is om haar ouders en grote zus te ontmoeten.
  ManaOnderneemt onlangs geplaatst…Plagiaat, het jatten van andermans tekstenMy Profile

 • Myrthe
  13 januari 2016

  Wat zal dat een fijn gevoel zijn zeg! Nu nog een paar weekjes volhouden!

 • Elise Joanne
  13 januari 2016

  JAAAA! Dé mijlpaal der mijlpalen lieverd; gefeliciteerd!! Ik vier het met je mee hoor, als een malle! Op naar nog maar een paar weekjes meer, hoera :). Oh ja, die vluchtkoffer.. Ik heb een lijstje met wat er in moet maar ik moet hem nog wel gaan pakken, haha.
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Random Lifestyle/Beauty Shoplog Winter 2016 – ArtikelMy Profile

 • Josan
  13 januari 2016

  Jeej! Je eerste mijlpaal. Hopelijk blijft het zo goed gaan. Wat een geruststellende gedachte dat je nu wekelijks gecontroleerd wordt.
  Josan onlangs geplaatst…Een vetrol is nog geen zwangerschapsbuikjeMy Profile

 • Femke
  13 januari 2016

  Wat fijn dat het allemaal nog goed gaat, op een beetje een verhoogde bloeddruk na. Gelukkig niets ernstigs :-)! Ik hoop dat je nog een paar weken in goede gezondheid kunt genieten van je zwangerschap en daarna de kleine meid op een natuurlijke manier op de wereld kunt zetten, precies zoals je wenst!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #2: A-Z over beautyMy Profile

 • Channa
  13 januari 2016

  Super fijn dat je de 34 weken voorbij bent!! Hopelijk blijft alles zo goed gaan en blijft de kleine nog even zitten!
  Channa onlangs geplaatst…Tip! Altijd zo goedkoop mogelijk shoppen met Shoppingbuddy!My Profile

 • Wilmaaa
  13 januari 2016

  Wauw, het lijkt me erg bijzonder dat het nu wel goed mag gaan!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Plog | een dagje naar Ede & IkeaMy Profile

 • Nesrin
  13 januari 2016

  Super fijn dat het goed gaat en dat je nog steeds zwanger bent. Ik snap dat je deze updates niet ver van tevoren kunt en wilt schrijven. Geniet ervan!
  Nesrin onlangs geplaatst…Personal Story BorstvoedingMy Profile

 • Kelly
  13 januari 2016

  Super dat het zo goed gaat! Ik hoop dat je nog een paar weekjes kan genieten van je buik!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days| #12 vechtenMy Profile

 • Marlotte
  13 januari 2016

  Ah, wat fijn dat de mijlpaal is bereikt en dat alles nog goed met je gaat. Wat een geruststelling! Nog een paar weekjes!!
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezonde cacaotruffelsMy Profile

 • Sophie
  13 januari 2016

  Ik begrijp je meteen! Super spannend allemaal. You can do it!
  Sophie onlangs geplaatst…Druk in mijn hoofdMy Profile

 • Dorien
  13 januari 2016

  De been zit nog lekker bij mama! Wordt wel heel spannend zo, maar hopelijk blijft ze nog een week of 5 zitten! Lekker buikje, geniet er nog maar even van!
  Dorien onlangs geplaatst…MUMS FAV’S : HOE STIJL JE EEN TUTU| DE LEUKSTE ONLINE EXEMPLARENMy Profile

 • Tamara
  13 januari 2016

  Wat fijn dat je het gehaald hebt! Nu nog hopen dat ze nog even lekker mijimaal3 weekjes blijft zitten! Sterkte nog even!

 • doortjesblog
  13 januari 2016

  Wat geweldig dat je deze mijlpaal hebt behaald! Op naar de 40 weken! En hoewel je nu niet weet waar je “op moet letten” gewoon bellen als je het niet vertrouwd, dat is de beste tip die ik je kan geven 🙂
  doortjesblog onlangs geplaatst…Mijn allereerste video!My Profile

 • Tamara
  13 januari 2016

  En nog even een wauwww voor je buik!
  Tamara onlangs geplaatst…Ingeleide bevalling vs natuurlijke bevalling.My Profile

 • Tamara
  13 januari 2016

  Oh wat vreemd ik had een hele reactie getypt en zie alleen het laatste stukje staan. Maar wat fijn dat je deze mijlpaal gehaald hebt en nu hopen dat ze nog lekker 3 weekjes blijft zitten!
  Tamara onlangs geplaatst…Ingeleide bevalling vs natuurlijke bevalling.My Profile

 • Sanne
  13 januari 2016

  Super fijn dat je die mijlpaal voor bij bent dat zal je wel opluchten!

 • Miranda
  13 januari 2016

  Wat een mooie buik! En fijn dat jullie meisje het zo goed doet in je buik, wat een geweldige mijlpaal! Ik duim met je mee dat ze nog lekker een paar weekjes veilig en warm blijft zitten!
  Miranda onlangs geplaatst…Zwanger zijn; 10 dingen die ik voor altijd wil onthoudenMy Profile

 • Frederique
  13 januari 2016

  Wat fijn dat je deze mijlpaal bereikt hebt! Dat zal een opluchting zijn. Hopelijk blijft je kleine meisje nog een paar weekjes zitten. Wat een mooie buik heb je!
  Frederique onlangs geplaatst…Weekly Diary: 1My Profile

 • Dionne
  13 januari 2016

  Fijne update! En heel fijn dat je de mijlpaal gehaald hebt. Je buik is inderdaad groot.
  Dionne onlangs geplaatst…Tips bij het solliciterenMy Profile

 • Saskia
  13 januari 2016

  Begrijpelijk dat dit alles toch even spannend voelt omdat lana met deze termijn is geboren. Fijn dat alles goed is! Hopelijk mag de baby nog even blijven zitten.
  Saskia onlangs geplaatst…Vakantie! (onze vakanties)My Profile

 • Dina
  13 januari 2016

  Waaauw wat een super mooie buik heb je! Ik kan me heel goed voorstellen dat het nu allemaal een beetje spannend is, doordat je je grote meid rond deze tijd al in je armen had. Fijn dat je deze mijlpaal nu hebt gehaald.
  Dina onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: t/m week 26My Profile

 • Dina
  13 januari 2016

  Waaauw wat een super mooie buik heb je! Ik kan me heel goed voorstellen dat het nu allemaal een beetje spannend is, doordat je je grote meid rond deze tijd al in je armen had. Fijn dat je deze mijlpaal nu hebt gehaald.
  Dina onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: t/m week 26My Profile

 • Charlotte
  13 januari 2016

  Wat fijn dat het zo goed gaat, en helemaal super dat je nu voorbij die 34 weken bent. Alvast succes met de laatste loodjes!!
  Charlotte onlangs geplaatst…Sinds mijn zwangerschap heb ik…My Profile

 • Kimmetjekims
  13 januari 2016

  Nu gaat het snel, geniet van de laatste weekjes Kelly! <3
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Beauty / Review | Luster’s Pink haarproductenMy Profile

 • Sanne Marlijn
  13 januari 2016

  Ah heel fijn lieverd dat het er goed uitziet allemaal! Wat zal dat spannend zijn geweest om dit moment af te wachten. Kan me voorstellen dat je veel flashbacks hebt gehad naar je eerste bevalling. Je ziet er geweldig uit. Ik wens je nog een fijne laatste paar weken!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Mama haat sportenMy Profile

 • Elisabeth
  13 januari 2016

  Gefeliciteerd 😉 fijn dat t deze keer zo voorspoedig gaat. En nu nog even volhouden he.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Gastblog: Saars borstvoedingsverhaalMy Profile

 • Milou
  13 januari 2016

  Yes, je bent er voorbij! Super goed. 🙂 lijkt mij echt een geweldig gevoel. Wat zie je er prachtig uit! Lekker genieten van de laatste weken en hopen dat alles zo voorspoedig blijft gaan!
  Milou onlangs geplaatst…January so farMy Profile

 • Dita
  13 januari 2016

  Wat fijn dat alles goed gaat en dat je deze mijlpaal hebt bereikt!
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete verzorgingsproducten – januari 2016My Profile

 • Marieke
  13 januari 2016

  Wat lijkt mij dit bijzonder voor jou om mee te maken. En idd alles wat je nu meepakt aan dagen en weken is alleen maar mooi meegenomen. En zoals ik gisteren al vertelde gun ik jou een natuurlijke bevalling zoals jij hem zou willen. Ik ben erg benieuwd wanneer de kleine meid zich laat zien!
  Marieke onlangs geplaatst…TV Series TagMy Profile

 • Karlien
  13 januari 2016

  Wat ontzettend fijn dat je deze mijlpaal hebt gehaald. Hopelijk mag je nog lekker een aantal weken met een groeiende buik rondlopen 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Voorbereiden van een winterzon vakantie met kleine kinderenMy Profile

 • Lieke
  13 januari 2016

  Wat fijn dat je deze mijlpaal hebt bereikt!! En wat heerlijk dat je nog zo goed voelt!
  Lieke onlangs geplaatst…DIY First B’Day! -Caketopper- | Feest & DIYMy Profile

 • Amy
  13 januari 2016

  Je hebt een prachtige buik Kelly! Mooi mijlpaal al snap ik je gedachtes, neem je rust en geniet vooral van je laatste weekjes 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Less is moreMy Profile

 • Lifesabout
  13 januari 2016

  Lijkt mij heftig dat je bij elke vreemde symptoom gaat denken dat het misschien niet goed zit, maar ook heel logisch dat je dat ervaart. Hou vol en op naar de laatste weken, die hopelijk niet te zwaar zullen zijn!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ik heb PTSS na een Intensive Care opname.My Profile

 • Sara
  13 januari 2016

  Wauw, dat is idd een mijpaal. Gefeliciteerd! Hopelijk mag je je dochter tot sowieso 37 weken bij je dragen.

  Ik ben ook zwanger van de tweede, nu 26 weken en ik merk ook dat ik veel groter ben dan bij mijn eerste zwangerschap. Ben een beetje bang hoe ik er over 10 weken uit ga zien!

  Mag ik vragen hoeveel jij tot nu toe bent aangekomen?

 • Nicky
  13 januari 2016

  Dat kan ik me helemaal voorstellen. Wat fijn dat je over de 34 weken bent. Extra genieten van de kleine dingen en straks met z’n 4tjes 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…5 inspirerende quotesMy Profile

 • Laura
  13 januari 2016

  Dat kan ik me voorstellen. Van de eerste beviel ik netjes met 39 weken 6 dagen en van mijn dochter braken de vliezen met 35 weken en werd ik met een ambulance afgevoerd. Twee zwangerschappen die dus totaal verschillend waren.

  Geniet jij nog lekker een week of 6 van je zwangerschap ( flinke buik! 😉 )
  Laura onlangs geplaatst…HerinneringenkistMy Profile

 • Marijke
  13 januari 2016

  Wat een prachtige bolle buik heb je! Super dat je deze mijlpaal hebt gehaald!
  Marijke onlangs geplaatst…Fris couscous gerechtMy Profile

 • Annemijn
  13 januari 2016

  Geweldig dat je voorbij de vorige mijlpaal bent, Kelly. Nu lekker genieten van de laatste weekjes!
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek – week 1 (Bodieboost-proof)My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  13 januari 2016

  Dat moet inderdaad een fijn gevoel zijn dat je de de 34 weken hebt aangetikt, hopelijk ga je gewoon door tot de 40 weken :). Nu inderdaad nog even genieten van de rust van 1 kindje!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Bobbi Brown | The Bobbi Glow collectieMy Profile

 • Birgit
  13 januari 2016

  Wow, wat een prachtige buik!
  Birgit onlangs geplaatst…Weg met de chaos challenge week 1My Profile

 • Vanessa
  13 januari 2016

  Fijn dat alles goed gaat, behalve die hoge bloeddruk dan. Je hebt een prachtige buik en mooi dat je over de mijlpaal bent. Het aftellen kan nu echt gaan beginnen! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Weleda Amandel Verzachtende producten voor de gevoelige huidMy Profile

 • Jennifer
  13 januari 2016

  Yes! Die heb je alvast in de pocket, op naar de eindstreep Kelly!
  Jennifer onlangs geplaatst…De Mommywars TagMy Profile

 • Frédérique
  13 januari 2016

  Wat fijn dat alles goed is! Ik ben heel benieuwd naar de állerlaatste dagen en het mooie moment zelf natuurlijk. Het wordt vast net zo een mooi meisje als haar zus Lana!

 • Malou
  13 januari 2016

  Ik kan me goed voorstellen dat dit een belangrijke mijlpaal voor je is, en fijn dat het goed gaat!
  Malou onlangs geplaatst…Sale shoplogMy Profile

 • Groceries Glossy
  13 januari 2016

  Wat fijn dat het allemaal goed gaat Kelly. Houden zo en laatste loodjes!!!!
  Groceries Glossy onlangs geplaatst…De basis smoothie: handig of niet?My Profile

 • Lisanne
  13 januari 2016

  Wat een mooie buik heb je toch. Kan me best voorstellen dat je het allemaal spannend vind na deze tijd omdat je dit nog nooit eerder zo heb meegemaakt. Wat ik lees en zie op snapchat neem je lekker voldoende rust voor je het weet zijn deze 6 weken voorbij en lig de kleine meid in je armen. Blijf lekker genieten en pieker je niet suf dat is alleen maar slecht het komt met deze kleine echt wel goed. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Rudolphs ChristmasMy Profile

 • Lonneke
  13 januari 2016

  Wauw je hebt echt een mooie ronde buik! De laatste loodjes zijn het zwaarst en uit mijn ervaring vooral de vermoeidheid maar je krijgt er iets prachtigs voor terug. Lekker genieten!
  Lonneke onlangs geplaatst…Vermoeidheid bij de ziekte van CrohnMy Profile

 • Fenna
  13 januari 2016

  Fijn dat je de 34 weken voorbij bent! Nog even volhouden 🙂
  Gelukkig krijg je goede controles, zal een hoop rust geven.
  Fenna onlangs geplaatst…10 beauty tipsMy Profile

 • Rosanne
  13 januari 2016

  Wat fijn dat je deze bijzondere mijlpaal gehaald hebt en dat alles goed!
  Ik hoop mee dat jullie meisje nog veilig een paar weekjes in je buik mag blijven.
  Rosanne onlangs geplaatst…Ik ben toch niet de enige..?My Profile

 • Michelle
  13 januari 2016

  Kan me voorstellen dat het héél bijzonder is dat je deze mijlpaal gehaald hebt. Dat jullie kleine meid nog maar lekker een paar weekjes in mama’s buik door mag blijven groeien! Fijn dat alles helemaal goed gaat met jullie twee, geniet van de komende weken!
  Michelle onlangs geplaatst…OEI, IK GROEI! WEEK 0 – 22My Profile

 • Jessica
  13 januari 2016

  Wauw wat een mijlpaal!!
  Je hebt echt een prachtige buik!
  Jessica onlangs geplaatst…Secret Elf Surprise – Mijn Elfje was Sonja!My Profile

 • Marit
  13 januari 2016

  Wat fijn voor je dat je zwangerschap zo goed gaat. Hopelijk mag je natuurlijk bevallen.
  Marit onlangs geplaatst…Recept: Cookie dough greek yoghurtMy Profile

 • Maud
  13 januari 2016

  Wat ben je toch mooi zwanger! Ik was ook heel lang ‘slank’ zwanger, hihi. Totdat het zo’n beetje 25 graden werd en ik op 36 weken zat. Ik was echt alleen maar vocht 🙁 .. Ontzettend fijn om te lezen dat het zo goed gaat!

  Uiteindelijk ben ik ‘een week te laat’ bevallen. Precies 41 weken! Succes met de laatste loodjes!
  Maud onlangs geplaatst…Healthy: Een dagje detoxen. Hoe ging dat?My Profile

 • Claartje
  13 januari 2016

  Zo herkenbaar! Dl werd met 36.4 geboren. Dus toen ik daar aan voorbij ging met zl Was ik blij. Ik was zelfs verbaasd 38 weken te halen en toen kwam ie nog niet… met 41.1 geboren. Gewoon voldragen en extra! Dus wie weet hoe dicht jij straks komt bij 40 weken. (Maar ik was het met 39 weken eigenlijk wel zat hoor, haha)

 • Corine
  13 januari 2016

  Succes met de laatste loodjes!! Nog even en je kan jullie tweede meisje ook in je armen nemen!
  Corine onlangs geplaatst…O-ver-al speelgoedMy Profile

 • Mariska
  13 januari 2016

  Ah Kelly wat weer een prachtige update! Spannend allemaal!

  Het is eigenlijk helemaal niet goed voor mij om hou te volgen haha! Ik krijg hier zo vreselijk de kriebels van maar wij hebben het helaas nog niet zo voorelkaar zoals jullie het hebben! Ben ook relatief jong maar ik weet al heel lang dat ik jong kinderen wil, maar als het niet kan dan kan het niet helaas! Ik heb nu besloten om nog een hbo studie te doen en daarnaast te werken samen met mijn vriend om onze toekomst zeker te stellen op het gebied van financiën en een toekomstig huisje. Maar als ik dit alles lees word ik altijd zo verliefd op het idee! Ik blijf je volgen natuurlijk haha! Ik weet nu al zeker dat als het eenmaal zover is voor ons, ik jouw hele blog opnieuw ga lezen 🙂

  Ik wens je alvast heel erg veel succes en hoop voor je dat je grote droom uit mag komen en je er van geniet (ondanks de pijn haha). Ik vind jullie een prachtig voorbeeld gezin en zie zoveel overeenkomsten qua gedachten en het doen en laten van jullie! Ik reageer praktisch nooit maar ik wou het toch een keer kwijt! Dankjewel 🙂

  Liefs Mariska

 • Bibian
  13 januari 2016

  Wat ben ik blij dat je deze mijlpaal hebt bereikt lieve Kel! Ik hoop dat dit meisje nog lekker blijft groeien in jou buik en straks heerlijk gegroeid ter wereld komt. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…VLOG: Bloggie, koffie en NovvieMy Profile

 • Cynthia
  13 januari 2016

  Wat fijn dat t allemaal goed gaat met jou en je kleine wondertje in je buik! Ik hoop voor jullie dat ze nog lekker n tijdje in je buik mag vertoeven. Maar ook niet te lang! Want ik denk dat jullie (net als ik) ook niet kunnen wachten om dat kleine meisje te bewonderen!
  Succes met de laatste weekjes!
  Geniet ervan
  XXX Cynthia XXX

 • Annika
  13 januari 2016

  Hi Kelly!

  Wat fijn voor je dat je deze mijlpaal hebt bereikt! Ik volg je blog nu een aantal weken en ik vind het leuk om alles rondom je zwangerschap mee te maken. Ik ben bijna 25 en wij hebben ook de wens om dit jaar zwanger te worden. Hopelijk is dat ons gegund!

  Wat me wel opvalt aan je blog is dat er behoorlijk vaak wat schrijffouten in je artikelen staan. Zo is het bijvoorbeeld groter dan ipv groter als. Daarnaast kloppen vaak de plekken van je komma’s en punten in de zinnen niet. Wellicht een idee om meer te letten op spelling en zinsopbouw? Of misschien kan iemand je teksten controleren? Ik denk dat je artikelen er een stuk van zullen opknappen en dat het er allemaal wat proffesioneler van zal gaan ogen!

  Succes met de laatste weken! Hopelijk blijft je dochter nog een tijdje lekker zitten!

 • Kim | Kimsbloglife
  13 januari 2016

  Kan me voorstellen dat het nu best spannend wordt, maar gelukkig gaat alles goed! Geniet nog van je laatste weken! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Opgebiecht: ik denk (veel) te veel na en ben een eeuwige twijfelaar!My Profile

 • Femke
  13 januari 2016

  Je ziet er super goed uit, Kelly! Kan me goed voorstellen dat het nu spannend wordt. Gelukkig loopt alles voorspoedig, nog even en jullie tweede meisje is er! <3

 • Nicoline
  13 januari 2016

  Ik vond dit een hele spannende tijd. Ons meisje was juist aan de kleine kant, dus deze periode was ook wel weer spannend. Toch vond ik het voorbereiden op de komst een erg mooie tijd! Voor je het weet ligt ze in het wiegje!
  Nicoline onlangs geplaatst…De grote 12 maanden update!My Profile

 • Inge
  13 januari 2016

  Gefeliciteerd meis!! Ik zit gewoon ff te janken, gewoon omdat je emoties hier zo goed in doorschemeren.

 • Jessica
  13 januari 2016

  Wat een spannende mijlpaal! En wat fijn dat deze kleine meid nog even blijft zitten bij jou in de “grote” buik! Op naar nog een paar weken genieten van dit kleine meisje in je buik.

 • Mariëlle
  13 januari 2016

  Yes! Fijn dat je de 34 weken gehaald hebt. Hopelijk lukt het om goed te genieten van de laatste loodje, ondanks alle spanningen.

 • Nicole
  13 januari 2016

  Ik kan me die jankdag helemaal voorstellen! Ik vind het ook lastig.. vond het ook lastig tijdens mijn zwangerschap zelfs. Achteraf gezien had ik namelijk al veel eerder aan de bel moeten trekken. Maar ja wat hoort er bij en wat is slecht? Wel super dat je nu al langer zwanger bent dan met Lana… Hopelijk mag je nog zeker 6 weken zo doorgaan!
  Nicole onlangs geplaatst…Papa kookt: preischotel uit de ovenMy Profile

 • Miss Mags
  13 januari 2016

  Wat spannend … en zo’n breakdown hoort er helemaal bij, niets mis mee.

  Nog ene paar weekjes volhouden en dan mag je wondertje nummer 2 in je armen sluiten hoe geweldig is dat !

  Ik zelf ben bevallen van KS bij 36+1 van een tweeling en weet ook niet hoe jij je voelt en hoe een eenling zwangerschap is. Maar hoe dan ook het is en blijft spannend.
  Miss Mags onlangs geplaatst…4 Handen op 1 Buik, ik ben in shock ….My Profile

 • Dhini
  13 januari 2016

  wat gaat hard! Prachtig buik!
  Dhini onlangs geplaatst…Park Avenue Mat Lipstick 05My Profile

 • Michelle
  13 januari 2016

  Wat ben je mooi zwanger zeg! En fijn dat je zo goed in de gaten gehouden wordt! Het lijkt me trouwens logisch dat je extra alert bent gezien je vorige zwangerschap. Bij twijfel gewoon het ziekenhuis bellen hoor, vinden ze helemaal niet erg. Ik duim mee dat je meisje nog zeker 3,5 week mag blijven zitten 🙂
  Michelle onlangs geplaatst…Weer aan het werkMy Profile

 • Marjoleinee
  13 januari 2016

  Wat fijn dat het zo goed gaat, ik weet zeker dat dit net zo’n pracht meisje gaat worden als Lana 🙂 Geniet nog even van je bolle buik! x
  Marjoleinee onlangs geplaatst…Aqua Liquid Eyeliner | H&M Beauty | ReviewMy Profile

 • Daniëlle
  13 januari 2016

  Wat is dit herkenbaar! Kan me heel goed voorstellen dat het een opluchting is voor je. Onze eerste was met 36 weken geboren, en ik zat tijdens de tweede zwangerschap constant in spanning toen die week naderde. Helaas werd onze tweede met 34 weken geboren. Nog eerder dus. Fijn dat je dat termijn nu voorbij bent. Geniet ervan en succes de komende weken, die misschien toch wel wat spannend zullen zijn!

 • Anneleen
  13 januari 2016

  Wat een goed nieuws! Maar kan me voorstellen dat het ook emotioneel is… Geniet maar lekker van dat kleine meisje in je buik! 🙂 het begint te korten!
  Anneleen onlangs geplaatst…Strengths and weaknesses testMy Profile

 • janske
  13 januari 2016

  Wat fijn! Hopelijk blijft ze nog lekker een aantal weken zitten bij mama 😉
  janske onlangs geplaatst…Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 15 – Van Shit naar Fit Challenge vs een vreetbuiMy Profile

 • Ingrid
  14 januari 2016

  YES GEFELICITEERD!! De gevreesde 34 weken en 8 minuten zijn voorbij… Nu is elke dag een cadeautje, geniet van die cadeautjes meis!

 • Wendy
  14 januari 2016

  Super fijn! Nog lekker warm bij mama in de buik! Ik snap je angst. Mijn eerste werd ook eerder geboren ivm pre eclampsie. Maar bij mijn tweede zwangerschap ging ik bijna 1 week over tijd! Geniet nog lekker van je mooie buik!

 • Michelle Kaiser
  14 januari 2016

  Wat een prachtige bolle buik. Echt schitterend. En wat ontzettend fijn om te lezen dat jij en jullie kleine spruit het goed maken. Is Yannick nu ook zenuwachtiger gezien de vorige keer met Lana?
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Artdeco lipstick & lipglossMy Profile

 • Bregje
  15 januari 2016

  Oooh wat fijn dat je de 34 weken grens voorbij bent! En wat heb je toch een mooie buik!
  Bregje onlangs geplaatst…Niks mis met een beetje kwetsbaarheidMy Profile

 • Charlotte
  15 januari 2016

  Wat een fijn gevoel dat je die mijlpijl voorbij bent! Zal wel een opluchting zijn! Ik herken het googlen naar een natuurlijke bevalling na een keizersnede. Ben niet zwanger, maar zou het wel graag nog een keertje willen meemaken. En dan ook met een natuurlijke bevalling 🙂
  Succes met de laatste loodjes! X
  Charlotte onlangs geplaatst…Blogtips #2 Waar haal je inspiratie vandaan?My Profile

 • Jolien
  15 januari 2016

  Wat fijn dat je deze mijlpaal hebt bereikt! De laatste weken zijn inderdaad erg spannend! En worden ook wel zwaarder, letterlijk & figuurlijk 😉 Lekker rustig aan doen dus. Op naar week 35! Suc6!

 • Cindy
  15 januari 2016

  Van harte gefeliciteerd lieve Kelly met het behalen van deze prachtige mijlpaal. Hopelijk blijft de kleine meid nog minimaal 3 weken in je buik, zodat je je zwangerschap echt vol hebt gehouden.
  Cindy onlangs geplaatst…Mijn blogplannen voor komend jaar..My Profile

 • Nicole
  21 januari 2016

  Hoi kelly.

  Ik wilde even reageren.
  Beetje laat misschien maar wilde het toch nog even doen. ?
  Want ik heb bijna het zelfde mee gemaakt als jij met de eerste ook zwangerschap vergiftiging. En ook met 34 weken bevallen.
  En toen ik zwanger was van de tweede was dat zo eng moment om weer 34 weken te zijn.
  Heel veel succes nog even en geniet van die extra weken zwanger. Zo voelde het voor mij dan.

  Groetjes nicole

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.