KC Photodiary: Gezelligheid met vrienden en opruimwoede

kcffgLeuk dat je weer een kijkje neemt in mijn wekelijkse photodiary! Afgelopen week was erg gezellig, ik hoop niet dat mijn diaries eentonig aan het worden zijn haha. Mijn week bestond zoals altijd weer uit bloggen, bezig zijn met Lana, sporten, afspreken met vrienden, koken enzovoorts. Ik werkte vooruit voor mijn blog en ik merk dat ik hier voor mezelf een productiever systeem in bedacht heb. Dat voelt erg goed! Ook ben ik afgelopen week bezig geweest met een soort grote schoonmaak door het hele huis heen. En een opgeruimd huis betekent voor mij ook een opgeruimd hoofd! Kijken jullie mee naar de foto’s van afgelopen week?

Vrijdag werkte ik in de ochtend aan de blog terwijl Lana even sliep en in de middag kwam er een lieve vriendin gezellig lunchen. Ik zorgde voor lekkere broodjes en beleg en we kletsten gezellig bij.

In de middag schoten we outfit foto’s en maakte ik deze ‘from where i stand’ foto tussendoor. Ik ben dol op deze jeans!

Links zie je Lana’s favoriete knuffeltje. Omdat deze in de was moest en omdat ik voor de zekerheid een back-up wilde hebben bestelde ik een nieuwe variant. Je kunt goed de verschillen zien haha (los gezien van de het pakje dat de linkse al niet meer aan heeft)

Op deze foto zie je Lana klaarzitten om te eten. Wat ben ik stiekem toch trots op haar mooie lange haar!

Homemade quiche met veel verstopte groente, waaronder: Spinazie, prei, paprika, ui, en witte kool, het was heerlijk!

Ik deed weer een poging tot haken en was stiekem heel trots op dit minuscule rondje! Ik ben inmiddels al zo’n 2,5 week bezig om mezelf te leren haken. Later in de foto’s zie je het resultaat ;).

In de avond sprak ik gezellig af bij een vriendin terwijl Yannick thuis was met Lana. Lekker drankje drinken en hapjes erbij en gezellig bijkletsen.

Zaterdag was een minder fijne dag. Zowel Lana als ik waren ziek. Lana was al dagen niet lekker wat uiteindelijk de 6e ziekte bleek (een van de bekende kinderziektes) en zat onder de bultjes, ik had een flinke blaasontsteking. We brachten daarom veel tijd samen door in bed. Op deze foto zie je Lana met haar knuffeltje snoepen van  druiven.

Gelukkig had Yannick zaterdag voor ons gekookt. Lana at afgelopen week niet zo goed maar spaghetti gaat er dus wel goed in. We aten die week toevallig 2x spaghetti ;).

De dag erna voelde ik me gelukkig al een heel stuk fitter.  Ook Lana leek al een heel stuk te zijn opgeknapt en speelde weer vrolijk rond. We kregen in de middag en avond visite  dus ik besloot lekker een cake te bakken.

Yannick had outfit foto’s van me gemaakt en hij vond dat hij daarna wel wat lekkers verdiend had haha ;).

Vrienden van ons kwamen gezellig langs en we gingen samen koken. Mijn vriendin is Surinaams en kan heerlijk koken. Ze leerde me hoe ik Surinaamse Pom kan maken, lekker!

Het resultaat : Surinaamse pom met rijst, met een glaasje lekkers erbij ;).

Maandagochtend begon ik met bloggen. Ik schreef heel toevallig een artikel over mijn ‘huishoudelijke chaos’, dat ik wat structuur kon gebruiken en dat ik mezelf wil aanleren om met meer structuur het huis te poetsen. Dat artikel komt dit weekend online. Terwijl ik dat typte was ik internet aan het afspeuren op zoek naar inspiratie voor structuur in het huishouden tot ik het ‘Een kamer per dag’ project vond. Ik dacht, dat ga ik deze week doen! Iedere dag, een kamer, volledig onder handen nemen. Poetsen, uitruimen, soppen enzovoorts. Ik begon maandag gelijk goed met de keuken. Ook hebben we de keuken een beetje een metamorfose gegeven. Yannick was er maandag toevallig ook bij dus hebben we dit gevlogd, we hebben er eigenlijk best veel lol mee gehad! Die vlog komt binnenkort online. Hierboven zie je vast een sneak peak van de ‘vernieuwde’ keuken.

In de middag kwam er een vriendinnetje op de thee, we keken oude foto’s van vroeger terug en hadden daar veel plezier om. Raad maar wie ik op deze foto ben ;).

Maandagavond kookte ik een stampot met groene kool, prei en wortel. Het waren de stamppot weken bij Lidl en ze verkopen daarom specialere stamppot varianten. Ik ben dol op stamppot dus daar was ik heel blij mee!

Het resultaat, omdat het een soort oosterse stamppot was, at ik er wat sambal bij, mmm!

Dinsdag was mijn kantoortje aan de beurt voor een grondige uitmest-schoonmaakbeurt haha!

Toen dat klaar was ging ik in de middag even sporten. Voor de groepsles Xco dronk ik heel lekker, een warme chocomel!

In de avond hadden we een verjaardagsfeestje van een vriend van ons.

Haakupdate: Ik ben zo’n 2,5 week bezig geweest om te leren haken. Steeds pakte ik het weer op, op basis van Youtube tutorials, en dan stopte ik weer. Vloeken, schelden, stoppen en weer doorgaan. Ik heb weinig geduld, ben snel weer afgeleid maar de aanhouder die wint. Als je weinig geduld hebt dan is dit echt een grote uitdaging. En zo zie je hierboven wat ik inmiddels gemaakt heb in een paar dagen, ‘s avonds op de bank. Stiekem ben ik super trots dat ik het heb doorgezet.

Deze diary typ ik op woensdag, achter de computer met een kopje koffie erbij. Ik werk daarna wat mails weg en bewerk een video. In de middag is de slaapkamer aan de beurt om helemaal opgeruimd te worden, inclusief de kledingkast. Een hele klus maar het geeft rust als alles weer schoon en opgeruimd is.

Dit was de diary donderdag van deze week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Doen jullie dat ook wel eens, zo’n grote schoonmaak door het hele huis verdeeld in een week? Of hoe pak jij dit aan? Laat je reactie op deze diary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

 • Manon
  5 februari 2015

  Leuk om te zien! En slim, zo’n back-up knuffel. Hopelijk werkt het, mijn jongste zusje had vroeger ook 1 knuffeltje, maar ze trapte er niet in als we haar d’r back-up knuffel geven haha. Dat was niet de goede!
  Manon onlangs geplaatst…Gezonde borrelnootjes van kikkererwtenMy Profile

 • Dita
  5 februari 2015

  Wat en leuke foto’s. En knap dat je zo aan het haken bent. Het lukt mij steeds ng niet echt
  Dita onlangs geplaatst…New In: Double dots en armbandjesMy Profile

 • simone
  5 februari 2015

  Super leuke diary , behalve dan dat jullie samen ziekjes waren.
  simone onlangs geplaatst…Tip – Leuk servies bij Albert HeijnMy Profile

 • Paola
  5 februari 2015

  Leuke foto’s! Ik zou niet weten welke jij op de foto bent! Ik zou je niet herkennen in elk geval..
  Paola onlangs geplaatst…Beauty question Haal jij elke avond voor het slapen gaan je make-up eraf?My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  5 februari 2015

  Zo’n kamer per dag opruimen is best een goed idee! Ik wil ook meer organisatie en orde, het is zo lastig lijkt het wel. Ik ben ook al blogs aan het bekijken met tip en ben aardig op weg :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Waarom stellen die kinderen krijgen veranderenMy Profile

 • Elvera
  5 februari 2015

  He chaos dat ken ik…maar een superidee om een kamer per keer te doen! ! ! Dat ga ik ook uitproberen…Leuke foto’s wat heb je een leuk gezin.
  Elvera onlangs geplaatst…borstvoeding up dateMy Profile

 • Eva
  5 februari 2015

  Hm wat een goed idee! Een kamer per dag! En dat halen ziet er zeker goed uit!! Ik voel een verslaving opkomen haha! Ik ben benieuwd naar je opruim blogs. Ik ben zelf ook geen held namelijk wat dat betreft…

  Liefs!
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Koorts – natuurlijke tipsMy Profile

 • Saskia
  5 februari 2015

  Leuk dat je aan het haken bent! Wat betreft het huishouden doe ik ook maar wat. Kasten opruimen enzo zijn mijn grootste probleem 😉
  Saskia onlangs geplaatst…Clipper TheedoosMy Profile

 • Celine
  5 februari 2015

  Leuke plog! Ik zou ook een kamer per keer doen!
  Liefs, Céline
  Celine onlangs geplaatst…Inspiratie quotesMy Profile

 • Anouk
  5 februari 2015

  Ohh ik vind haken zo leuk! Ik heb een periode gehad dat ik vanalles maakte, kaarsenstandaarts, knuffels. Zo leuk als je het langer doet
  Anouk onlangs geplaatst…Girl crush: Gigi HadidMy Profile

 • Lifesabout
  5 februari 2015

  Wow joh, dat haken gaat je al een stuk beter af
  Lifesabout onlangs geplaatst…De Bike-away voetenzak van Deryan.My Profile

 • Manouk
  5 februari 2015

  Wauw, goed van je dat haken! Ik ben er tijdens mijn zwangerschap mee begonnen, maar ik heb er ook het geduld niet voor haha. Maar het ziet er wel echt super leuk uit, misschien moet ik het toch maar weer eens oppakken;). Ik ben sinds mijn zwangerschap en bevalling echt een schoonmaakfreak geworden, 6 weken niet mogen stofzuigen vanwege de keizersnede vond ik verschrikkelijk haha, dus het is hier op zich overal netjes. Maar echt grondig alle kamers schoonmaken, moet ik ook maar eens doen. Vooral het voorraadhok haha. Leuke diary weer!

 • Jess
  5 februari 2015

  Wat een leuk overzicht zeg! Knap dat je jezelf hebt leren haken. Ik heb ook geen geduld en durf het niet aan, haha 😉 En wat worden Lana’s haartjes inderdaad mooi lang. Superleuk!
  Jess onlangs geplaatst…Alpro Soya Kids (a.k.a. giraffensap)My Profile

 • Kelly
  5 februari 2015

  Wat goed dat je het haken hebt doorgezet. Ik heb ook echt 0 geduld met dat soort dingen!
  Kelly onlangs geplaatst…Guhl ZijdeglansMy Profile

 • Sylvia
  5 februari 2015

  Mijn appartementje is niet zo groot, dus in twee dagen is ‘ie altijd helemaal opgeruimd, gepoetst en een stuk leger 😉
  Sylvia onlangs geplaatst…Tegen je wil gefotografeerd worden: waar ligt de grens?My Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  5 februari 2015

  Leuk geworden dat hoekje in je keuken! Wij hebben ook zoiets, hebben gewoon een sidetable neergezet voor mijn potjes, schalen fruit, grinder en keukenmachine. Staat nog stylish ook!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Soda Causes Earlier MenstruationMy Profile

 • Kimberly
  5 februari 2015

  Wat een leuke diary, ik herken die opruimwoede wel haha. Beterschap aan Lana!!
  Kimberly onlangs geplaatst…Mijn 2015My Profile

 • Diana Carlton
  5 februari 2015

  Wat ben je goed bezig met het haken! Ik heb voor zoiets echt geen geduld. Wanneer het mij niet snel genoeg lukt leg ik het aan de hand om er daarna geen aandacht meer aan te geven. Goed dat jij wel doorzet! 😉

 • Kim | Kimsbloglife
  5 februari 2015

  Leuke diary weer! Maar zo elke week elke dag een kamer doen lijkt me toch iets te veel van het goede, toch zo in detail haha! Ben wel benieuwd naar je nieuwe manier van vooruit werken! En ik vind je broek van Loavies echt supermooi, mocht ik je shoptegoed winnen zou ik die er ook mee kopen samen met een paar slip ons!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…De voor-en nadelen van je eigen auto hebbenMy Profile

 • Kelly Caresse
  5 februari 2015

  Hahah nee niet elke week een kamer per dag! Gewoon alleen deze week iedere dag een kamer en over een hele lange poos weer 😉

 • Ilona
  5 februari 2015

  Leuke diary! Ik zou trouwens de druiven door midden snijden in verband met verslikken/stikken.

 • Jenn
  5 februari 2015

  Leuke diary weer!
  Jenn onlangs geplaatst…Event: heropening ZwaluwhoeveMy Profile

 • Denise
  5 februari 2015

  Zo’n toffe diary Kelly! Wat een onwijs mooie broek van Loavies!
  Denise onlangs geplaatst…Mijn roadtrip door West-Amerika – Tips & tricksMy Profile

 • Eline
  5 februari 2015

  Leuke diary! En goed bezig hoor met haken!
  Eline onlangs geplaatst…Groenten en fruit kalender – FebruariMy Profile

 • Nesrin
  5 februari 2015

  Jij staat rechts op de foto?! Een pony staat je erg goed!

  Leuke diary. Ik heb niks met haken behalve afhaken het lijkt mij wel relaxed om het te doen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Zij die mijn hart hebben gestolen…(fashionwise)My Profile

 • Anneleen
  5 februari 2015

  Het ziek zijn hangt echt in de lucht denk ik… Ik lig nu ziek op bed. Gelukkig gaat het met jou en Lana al wat beter! Die Surinaamse pom ziet er wel lekker uit! Hoe moet je dat klaarmaken? Wil je daar een receptje van op je blog zetten?
  Anneleen onlangs geplaatst…Studiereis naar MallorcaMy Profile

 • Manon
  5 februari 2015

  Oh lekker he, rigoureus opruimen, schoonmaken, puin ruimen en vooral veel weggooien haha. Heerlijk!
  Manon onlangs geplaatst…The Instagram TAGMy Profile

 • Anita | mindjoy
  5 februari 2015

  Wow dat haken gaat je goed af. Ik heb het alweer opgegeven. Cake zag er ook lekker uit 🙂
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Leuke DIY ideeën met washi tapeMy Profile

 • Maaike
  5 februari 2015

  Haha, wat een leuke & gezellige diary weer!
  Maaike onlangs geplaatst…Review: Smoky Poppy Body Butter & Shower Gel van de Body ShopMy Profile

 • Vanessa
  5 februari 2015

  Leuk overzichtje met lekker veel eten, haha! Die quiche ziet er heerlijk uit. En 2 x spaghetti per week gebeurt hier ook wel eens. Mijn vriend en ik zijn gek op pasta!
  Vanessa onlangs geplaatst…Plog: naar de stad, mini shoplog en Katy PerryMy Profile

 • inge
  5 februari 2015

  Sta jij überhaupt wel op de foto? If so, dan denk ik rechts!
  Ja zo doe ik mijn huishouden ook: ik probeer elke avond iets te doen (ene avond stofzuigen, volgende dag strijken, daarna de badkamer poetsen, daarna nog iets anders enz). Voor het grootste deel werkt dat systeem goed EN je bent geen weekenddag kwijt met poetsen! Ik merk dat andere mensen dit gek vinden, maar ik doe liever ‘s avonds huishouden dan op zaterdag.
  Wat ziet je keuken er nu gezellig uit!

 • Marion
  5 februari 2015

  Die foto van Yannick met die cake! Jullie zijn echt grappig samen. Lief, de knuffels van Lana. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Brief aan mezelf: Sweet SixteenMy Profile

 • Simone
  5 februari 2015

  Erg leuk om te zien. Voor haken heb ik overigens echt geen geduld. Maar het ziet er al goed uit! 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Filmdag WerkversterkersMy Profile

 • Eline
  5 februari 2015

  Hmmm je hebt echt weer heerlijke eetfoto’s haha!
  Zag er allemaal verrukkelijk uit vooral de quiche 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Mini sale shoplogMy Profile

 • Dionne
  5 februari 2015

  Leuk om mee te kijken!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Sample Sale TopMy Profile

 • Martina
  5 februari 2015

  Ik vind je nieuwe jeans zo mooi!
  Martina onlangs geplaatst…26 Januari 2014 – BabykamerMy Profile

 • Xaviera
  5 februari 2015

  Haha die foto van Yannick met de cake is erg leuk! Fijn dat je bezig bent met opruimen, ik ben benieuwd naar dat artikel en de vlog van de keuken!
  Xaviera onlangs geplaatst…Live Light – IntroductieMy Profile

 • Milou
  5 februari 2015

  Jeetje Kelly, wat staat een pony je leuk! Leuk he, foto’s terug kijken. 😉 Die cake, oh die trekt mij zo nu! Nog 30 dagen, dan mag ik weer een beetje normaal eten. Ik houd nooit zo van iedere dag een paar uurtje iets in het huishouden doen. Het liefste prik ik één vrije dag en ga ik als een soort wervelwind door het huis. Maar misschien is dat ook wel een beetje anders met een kindje. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek…My Profile

 • angelique
  5 februari 2015

  Wat een fijne diary weer! enne recepten? 😛
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | VveMy Profile

 • My Creative Life - Marìs
  5 februari 2015

  Leuke diary weer! Wel slim zo’n back up knuffeltje!
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…50 facts about me!My Profile

 • Miriam
  5 februari 2015

  Ahh die broek vind ik zo mooi! Denk dat ik hem ga bestellen 😀
  Ik doe meestal ook een week lang elke dag 1 rotklusje die niet zo vaak hoeft. Dan heb je het binnen een week gehad, en ben je weer klaar voor een paar weken!

 • Iman
  5 februari 2015

  Leuke foto’s!

 • Nina Simplynspecial
  5 februari 2015

  Leuke diary. Opruimwoede kan soms echt handig zijn! Soms heb ik dat ook haha, dan ga ik net zo lang door tot het weer weg is 😉

  Ben benieuwd naar de opruimvideo!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Valentijnskaart-DIYMy Profile

 • beautifulday4makeup
  5 februari 2015

  Aaah, ik dacht dat ik de enige had die af en toe met een rommeltje in de blogkamer zat :). Zal deze in het weekend ook eens uitmesten denk ik.
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Shoplog einde solden januariMy Profile

 • Jessica
  5 februari 2015

  Ik vind het ZO knap dat je doorzet met haken. Ik heb het na poging 54 opgegeven en begin er nooit meer aan. En die knuffels van Lana whahahaha. Herkenbaar hoor, hier inmiddels 4 backups 😉
  Jessica onlangs geplaatst…Review: Jow JuniorMy Profile

 • Whitney
  6 februari 2015

  Ik doe ook een kamer per keer. Helaas gaat nu wat minder waardoor ik de slaapkamers nog moet doen. Hoe jij dat? Met Lana erbij of als zij slaapt?
  Whitney onlangs geplaatst…Unboxing! Goodiebag Mama JurydagMy Profile

 • Maureen
  6 februari 2015

  Hele leuke diary! Leuk om te zien en te lezen
  Maureen onlangs geplaatst…3X RED LIPSMy Profile

 • Kaboutertuin
  6 februari 2015

  ahhhh dat knuffeltje van lana!! Ze is er helemaal gek op zo te zien haha. Mijn oudste heeft ook twee favo knuffels en die zien er ook echt niet meer uit. ik vind dat zo schattig!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Valentijnsslinger DIYMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.