Testmama review: D-link EyeOn Baby Monitor Junior Plus

D link

Herinneren jullie het oproepje voor een testmama voor de D-link baby monitor nog? Ik kreeg ruim 66 aanmeldingen en daarvan was Jacinta de gelukkige om dit pakketje te ontvangen, voor me te reviewen en natuurlijk te houden. Vandaag lees je haar ervaringen, inclusief foto’s, met deze D-link EyeOn baby monitor.
Jacinta: Yes, het pakketje met de babymonitor is binnen! Nadat ik stap voor stap de instructies heb doorgelopen staat de babymonitor binnen mum van tijd aan. Ok, in mijn enthousiasme wilde ik de instructies overslaan maar toen lukte het mij niet om de monitor aan te zetten ;).

D1

Nu gaan we op zoek naar een goede plek met een stopcontact in de buurt. De commode, op gelijke hoogte met T. haar bedje, heeft geen stopcontact in de buurt waardoor het snoer door de kamer loopt. Hier zal ik ’s nachts vast over struikelen, dus dat is geen optie. Er is een USB-input voor draadloos gebruik, maar die moet helaas los aangeschaft worden. Uiteindelijk hebben we de monitor op het randje van T. haar bed gezet, niet ideaal want de felle lichtjes trekken T. haar aandacht en ze kruipt er graag naartoe om de monitor te pakken.

D2 Wat is het fijn om nu eindelijk te kunnen zien hoe lekker ze ligt te slapen! Overdag laat ik de app aanstaan op mijn telefoon. ’s Nachts gebruik ik liever mijn oude babyfoon. Het ruisende geluid van de monitor houdt ons wakker en door de app gaat de batterij van mijn telefoon erg snel. Wel gebruik ik de app ’s nachts om tussendoor even te kunnen kijken of T. nog lekker ligt te slapen.

De monitor krijgt van mij een 6,5. Het is super om je kindje te kunnen zien, maar er zijn zeker nog verbeterpunten. Nog even de voor- en nadelen op een rijtje:

Voordelen

 • Het grootste voordeel: het is heel prettig om te kunnen zien of je kindje nog lekker ligt te slapen
 • Dag/nacht modus: je hebt op ieder tijdstip goed beeld
 • Je kunt terugpraten via de monitor
 • Liedjes afspelen. Voor T. werkt het niet, maar voor de kindjes die ik opvang als gastouder is het een hele fijne functie

Nadelen

 • Mijn telefoon gaat erg snel leeg door het gebruik van de app
 • De aansluiting op een stopcontact. Er is een mogelijkheid voor een USB oplader, maar die moet los aangeschaft worden
 • Het beeld en geluid zijn een paar seconden vertraagd
 • De lampjes op de monitor zijn erg fel, T. vindt ze hierdoor erg interessant en kruipt er naartoe om de monitor te pakken

Dankjewel Jacinta, voor je uitgebreide review. Fijne positieve punten en ook heel goed dat je de verbeterpunten benoemd. Ik wil je veel plezier wensen met deze baby monitor.
Wat vonden jullie van deze review, zouden jullie zelf ook zo’n D-link baby monitor overwegen? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Manon
  4 februari 2015

  Wij hebben zelf eentje van Luvion, en die maakt geen ruisgeluid, ideaal! Zo kan ik de monitor ‘s nachts aan laten staan zonder wakker te worden van ruis. Zo’n app lijkt me wel handig, jammer dat het batterij slurpt maar dat is niet meer dan logisch.
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: Baby Nilo’s FavorietenMy Profile

 • Eline
  4 februari 2015

  Leuke review! Duidelijk de plus en minpunten besproken 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Groenten en fruit kalender – FebruariMy Profile

 • Anouk
  4 februari 2015

  Lijkt me super handig maar ook afleidend! Ik zou de hele dag op die app zitten om te kijken hoe lekker je kindje slaapt jaha
  Anouk onlangs geplaatst…SinfulColors Snow me whiteMy Profile

 • Lifesabout
  4 februari 2015

  Handig dat het contact heeft met je smartphone! Hier gebruiken we de camera van Home Wizard en een goedkope babyfoon voor het geluid, gaat ook prima. Merk dat ik de camera vaker gebruik dan de babyfoon om te kijken of ze nog recht ligt onder de dekens 😉
  Duidelijke testresultaten! Leuk om te lezen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Routine lipverzorgingMy Profile

 • Milou
  4 februari 2015

  Ze heeft een duidelijke review geschreven met een eerlijke mening. Heel fijn! Ik heb er zelf nog geen nodig, maar ik zou er wel graag eentje met monitor willen hebben.
  Milou onlangs geplaatst…Wie ben jij eigenlijk?My Profile

 • Lieke
  4 februari 2015

  Duidelijk zeg! maar toch hebben wij er niet voor gekozen, omdat ik bang ben dat ik andere de hele tijd zit te staren naar hem, hihi!

  Ik volg je al een tijdje maar had zelf alleen een woonblog, nu ben ik overgestapt naar een lifestyle blog. Zou het super leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen bij mij!

  Liefs Lieke
  robust-posch.blogspot.com

 • Dita
  4 februari 2015

  Wat een fijne review!
  Dita onlangs geplaatst…Look out the windowMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  4 februari 2015

  Mooie review. Ik zou zelf niet zo’n baby cam overwegen. Niet omdat het voor Bjarne niet fijn zou zijn, maar meer omdat ik anders helemaal alleen maar naar het schermpje kijk haha.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Challenge | Pluk het geluk: Omdat jij het verdiendMy Profile

 • Whitney
  4 februari 2015

  Ah de review was er al benieuwd naar. Had wel een hoger cijfer verwacht, jammer zeg.
  Whitney onlangs geplaatst…Supervrouwenpraat II – ZindelijkheidstrainingMy Profile

 • Lusia7
  19 november 2015

  Gefeliciteerd! Die monitor ziet er niet slecht uit… Maar er zit dus ook nog een app bij? Ik gebruik de babyfoon app van Annie, dat is alleen een app en die gebruik je met oude (nieuwe werken natuurlijk ook) tablets/telefoons/smartwatch noem maar op… Dus beeldkwaliteit is sowieso goed en ik vind ook niet dat de batterijen snel leeg gaan. Zal wel afhankelijk zijn per app.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.