KC diartffEen nieuwe week, een nieuwe KC Photodiary. Afgelopen week stond in het teken van een heleboel familiegezelligheid, een dagje in de gevangenis (!), dansles met Yannick en weer wat voorbereidingen voor de bruiloft die we hebben gedaan. Benieuwd hoe dit er in foto’s allemaal uitzag? Lees dan verder.

Donderdag ging ik al vroeg in de ochtend heerlijk wandelen met Lana, de zon scheen en dat doet veel goeds! En ik heb een nieuwe zonnebril, op Instagram kreeg ik al leuke reacties van jullie op mijn nieuwe rayban.

Donderdagmiddag voelde ik me helemaal niet fit. Ik deel dat soort momenten meestal niet op social media of internet maar het is wel wat diabetes met me doet. Soms gaat het niet goed, dan heb ik veel last van vermoeidheid, wisselende bloedsuikers (als in een achtbaan) en doet het ook mentaal veel met me. Lana ging naar mijn ouders en ik nam wat rust voor mezelf.

Doordat ik goed rust kon nemen in de middag, kon ik in de avond mee uit eten met mijn ouders en Yannick. Lekker bij Wereldkeuken, dat is een restaurant dat verschillende keukens van de wereld combineert, voor ieder wat wils dus. Dat was een heerlijke avond.

Vrijdag waren Yannick en ik door mijn Youtube mediabureau uitgenodigd voor een ‘Prison Game’. Dat is een real life game die dus echt afspeelt in de gevangenis in Rotterdam. Je kunt het zien als een soort ‘Prison Break, in een spel’ waarbij je heel tactisch moet nadenken om zo te ontsnappen uit de gevangenis. Inclusief Orange (of grey) is the new black overalls.

In de gevangenis droeg ik de schuilnaam ‘Cherry’ en dit was mijn mugshot.

Op de terugweg reden we langs een Mc drive voor wat ‘snacks’ en nu kom ik vast heel truttig over, maar ik koos voor de side salade, heerlijk!

De dag erna heb ik overdag met Yannick veel in huis kunnen doen qua huishouden en klusjes. Tussendoor genoten Lana en ik van deze verse fruitsalade.

En ik nam mijn Kayla Itsines video op!  (Foto is van snapchat : Kellycaresse)

In de avond aten we een broodje Kip Shoarma, lekker!

Zaterdagavond hadden we een familiefeest, van mijn moeders kant. Dit feest was hilarisch en letterlijk alle remmen gingen los, we hebben echt genoten! Er was ook een Photobooth en het resultaat daarvan zie je hierboven.

Met mijn nichtjes!

De ochtend erop ging er een filtertje over mijn Snapchat foto, goedemorgen!

Zondagmiddag hadden we familieverjaardag numero 2, de verjaardag van mijn oma. Hier zie je cappuccino en een taartje, lekker!

Er was een hele leuke outdoor speeltuin aanwezig en het was lekker weer, super dus! Dat leverde veel speelpret op.

Het nieuwe Maxima magazine viel op de deurmat en stiekem ben ik hier dol op! Mooie kleding kijken, zien hoe de royalty zich kleden en wat ze allemaal doen, ik geniet ervan.

Maandag ging ik gezellig lunchen in het dorp met een vriendin en onze kindjes, we genoten van de zon, kletsten bij en aten een ‘Smoske’ broodje.

Yannick en ik hebben een nieuwe smart-tv gekocht en voor de grap deelde ik deze foto op snapchat met de tekst: Nieuwe ipad.

Maandagmiddag deed ik een Kayla Itsines workout en ik maakte daarna deze foto, ik was helemaal afgepeigerd. Hoe je in 30 minuten tijd volledig bezweet, rood en uitgeput kunt zijn, goede workout dus!

Dinsdagochtend hadden Yannick en ik een afspraak om bruidstaarten en verschillende smaken en vullingen te proeven. Dat was zeker geen straf!

Binnenkort meer over dit heerlijke verwenpakketje van Sabon!

En ik heb een nieuwe telefoon, de Iphone 6 Plus, 128 gb in goud. Nu kan ik eindelijk voldoende foto’s maken met mijn telefoon, er ook mee vloggen en nog veel meer.

In de avond flanste ik wat in elkaar met deze ingrediënten:

Een kruidenroom pasta met zalm, champignons, spinazie en volkorenpasta. Zo lekker en zo makkelijk!

Gisteren haalden we de auto op die ik zal gaan uittesten voor de site, de nieuwe Opel Corsa, zo leuk! Zijn jullie bekend met dit model?

Peppa

 

Psst. Winactie! Op de Facebookpagina van Kellycaresse verloot ik 3x deze toffe Dvd vol afleveringen van Peppa Pig!

Dit was de KC Photodiary van deze week, ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer met me mee te kijken. Nog maar 3 weken en 1 dag tot de grote dag, spannend! Op de dag dat jullie dit vandaag lezen, gaan Yannick en ik in ondertrouw, ook wel een leuke mijlpaal vind ik zelf.

Ik ben ook benieuwd hoe het met jullie gaat, dus, hoe gaat het met jou?  Laat het me weten bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “KC PHOTODIARY: Gevangenis en los met de familie”

 1. Lachen! Ik zag al die mugshots van iedereen voorbij komen op instagram. Supergaaf! Ik vind het trouwens heel goed dat je het ook gewoon laat zien als het een keer minder gaat. Die kant hoort er inderdaad ook bij. Zo is het leven nu eenmaal.
  Marion onlangs geplaatst…TraumaverwerkingMy Profile

 2. Leuke diary!! Dat feestje ziet er erg gezellig uit! Leuk dat je zoveel plezier met je familie hebt! Die taartjes zien er ook jammie uit zeg! Gefeliciteerd alvast met jullie ondertrouw vandaag. Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…alles verandertMy Profile

 3. Wauw dat prison break spel lijkt me supervet! Zo leuk dat je dit soort dingen kunt doen door je blog en youtubekanaal. Ik heb zelf een tijdje een oude Opel Corsa gehad (1995). Hele fijne auto, ondanks dat mijn specifieke autootje wel wat kuren had..
  Marjon onlangs geplaatst…Weekly favourites #3My Profile

 4. Oeh die bruidstaart!! Ziet er allemaal echt heerlijk uit. Die pasta met zalm klinkt ook heel goed, ga ik onthouden. Prison Escape lijkt me zoo leuk, echt een beleving.
  Simone onlangs geplaatst…Ebay vondsten!My Profile

 5. Ondertrouw is inderdaad ook al een hele mijlpaal, gefeliciteerd daar mee alvast! Prison break game, gaaf hoor lijkt me dat. Ik ben wel jaloers (positief natuurlijk he;)) hoor dat je een auto mag testen! Echt gaaf. Mijn vriend heeft een opel corsa gehad, maar was wel een ouder modelletje, reed heerlijk trouwens.

 6. Kelly Caresse

  Ah dankjewel! Ik ben helemaal nieuw met Opel dus ik vind het echt een toffe kans 🙂

 7. Wow, dat spel in de gevangenis lijkt me heel tof! Jammer dat je je niet zo goed voelde, maar wel fijn dat je het gewoon laat zien in je diary als het minder gaat. En haha, een slaatje bij McDonalds, moet je kunnen, knap! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…NIVEA Verzorgende Body MilkMy Profile

 8. Wat een heerlijke week en leuke foto’s weer! Ik ben wel benieuwd naar je Kayla Itsines video, zelf heb ik vriendlief ingehuurd als personal trainer want na de zwangerschap is kracht zeer ver te zoeken en zit Itsines er niet bepaald in voor mij.
  Manon onlangs geplaatst…De fiets en de babyMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.