VIDEO: Kayla Itsines Bikini body guide, hoe bevalt het?

Dia1

Ik heb het vorige week al in een artikel met jullie gedeeld, ik volg de Bikini body guide van Fitness Hero Kayla Itsines. Na uitgelegd te hebben wat het precies is, ga ik vandaag in een video mijn ervaringen delen. Welke benodigdheden gebruik ik ervoor, waar heb ik het gekocht en hoe kun je dit programma low budget toch uitoefenen (zonder bijvoorbeeld zo’n grote fitness bench aan te schaffen). Ook ga ik jullie mijn ervaringen delen, merk ik al of ik strakker wordt? Is het eigenlijk wel vol te houden?Klik hier als je de video niet kunt zien

Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar jullie ervaringen. Als je het zelf ook volgt: Wat vind jij van de Bikini Body guide van Kayla Itsines? En hoever ben je in het programma?  Merk je vooruitgang in je conditie en spieren? Wat vind jij lastig aan het programma of hoe sleep jij je er doorheen wanneer de motivatie ontbreekt? Let me know. Ook als je vragen hebt over dit programma dan mag je die stellen bij de comments. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn video.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 • Lifesabout
  19 april 2015

  Het lijkt mij zo heerlijk als je dit vol kunt houden! Vooral als ik de resultaten zie. Helaas is dit een te heftige training voor mij (heb het nog even aan mijn fysiotherapeut gevraagd) maar het motiveert wel om te blijven sporten. Ben heel benieuwd naar je uiteindelijke resultaten! Succes!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Zomerse pastasalade met peppersweets en geitenkaas.My Profile

 • Madelon
  19 april 2015

  Dat ziet er goed uit, voor mij helaas een te heftige training met mijn rug. Echt super dat jij het goed vol kan houden!
  Madelon onlangs geplaatst…#WaymadiFood Sunday FoodpicsMy Profile

 • Mieke
  19 april 2015

  Ik ga morgen beginnen. Ben benieuwd of ik nu (na een half jaar ) van mijn zwangerschapsbuikje afkom

 • Bente
  19 april 2015

  Fijn dat de eerste drie weken in ieder geval zo goed bevallen zijn. Ik ben benieuwd of je het blijft vol houden! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Happy weekend!My Profile

 • Anneleen
  19 april 2015

  Leuk dat je zo goed bent aan het sporten! Lekker sportief!
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto #3My Profile

 • Vera
  19 april 2015

  Wat tof dat het zo goed gaat, lijkt me echt een zwaar programma, ik ben benieuwd hoe het verder zal bevallen, geef je later weer een update?

 • Sascha
  19 april 2015

  Leuke video! En wat een leuke sportlegging heb je aan, waar is die van? Want it!

 • Dita
  19 april 2015

  Dit lijkt me best pittig! Maar goed dat je het zo doet. Misschien moet Ik ook maar eens beginnen
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #21 – Hello Spring!My Profile

 • Eline
  19 april 2015

  Ik volg mijn eigen routine 🙂 Fijn dat dit zo goed werkt voor je!
  Eline onlangs geplaatst…PindakaaskoekjesMy Profile

 • Esther
  19 april 2015

  Leuke video! Doe je eigenlijk nog dat appen moet die voedingscoach?

 • Anouk
  19 april 2015

  Leuk dat je dit programma gebruikt om je lekker te voelen in je eigen lichaam en niet perse om af te vallen. Ik ga vanaf morgen ook weer 3 keer per week sporten, heb er wel echt zin in maar zie er ook een beetje tegenop haha
  Anouk onlangs geplaatst…My pink collectionMy Profile

 • Sanne PS:blog
  19 april 2015

  Wat goed!!!

 • Leonie
  20 april 2015

  Hi Kelly

 • Leonie
  20 april 2015

  Whoops, er ging wat mis! Ik heb BBG1 afgerond.. Was met de hele club van #thekaylamovement begonnen op 5 januari. De resultaten waren zeer leuk om te zien en deel ik ook op mijn IG waar ik dan weer leuke reacties op kreeg. Had besloten begin april weer overnieuw te beginnen, maar dat komt niet echt van de grond, haha. Wil het wel graag, resultaat zien is zo fijn! en ik kon ‘t afgelopen 12 weken ook… Dus nu moet t me ook lukken…. Maar kan niet meer zo goed de motivatie vinden.. Door jou zo te zien heb ik wel weer zin om te beginnen!
  Ik doe als LISS een lesje zumba oid.. doe jij nog steeds xco nu? Succes! Je schouders zien er al super uit!!

 • Evera
  20 april 2015

  Leuk om je bevindingen te horen! Ik sta altijd versteld van de resultaten die Kayla op Instagram plaatst. Ik ga er over nadenken om de workout ook te doen, maar dan misschien gewoon in de sportschool ipv thuis. Wie weet! 😉
  Evera onlangs geplaatst…TAG: Nom Nom NomMy Profile

 • Eveline
  2 juni 2015

  En, hoe gaat ‘ie nu? Ik zit er ook aan te denken om Kayla te doen, maar ben bang dat ik te weinig discipline heb.. 🙁
  Eveline onlangs geplaatst…Welkom op de Gymspot blog!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.