KC Photodiary: Genieten op Cyprus!

kcdiary

Na een weekje vakantie ben ik weer terug met mijn Kc Photodiary waarin ik jullie het wekelijkse kijkje in mijn leven geef! En ik deel in deze photodiary een greep van wat vakantiefoto’s (er zullen nog reisdagboekjes volgen namelijk!) en wat foto’s van de dagen na onze vakantie. Kijk je mee?

Hoe lief! Aimy bij papa op schoot tijdens haar eerste vlucht! Ik deel binnenkort onze ervaringen en tips voor het vliegen met 2 kinderen, een leuk avontuur 😉

Aangekomen op het vliegveld moest ik naar de wc en gelukkig werd nog even uitgelegd hoe dat ook al weer moet.

Blij ei in de vakantiemood!

Er was ook een paar dagen een cameraman mee om een vakantievideo te maken voor TUI (waarvoor wij op uitnodiging deze reis mochten maken). Die video zal ik binnenkort met jullie delen, ik ben zelf ook enorm benieuwd naar de beelden.

Na een dagje zwemmen/ aan zee gingen we douchen en ons optutten en klaarmaken om uit eten te gaan en daar horen leuke jurkjes en outfitjes bij. Staat dit schattige witte jurkje haar niet fantastisch?

Wat ben ik toch dol op mijn lieve man!

Mmm lekkere smoothie aan het strand drinken!

Mijn grootste zonnebril 😛

Proosten bij een heerlijk Italiaans restaurantje in het stadje. Ik had mijn borstkolf meegenomen zodat ik ook kon genieten van een glaasje prosecco of een wijntje (want daar ben ik dol op!) (Lees hier mijn artikel over borstvoeding geven en alcohol drinken).

En als er dan een Haagen-dasz langs het resort lig dan ga je daar drie avonden op een rij heerlijke desserts eten haha, maar we deelden ze wel met ons drietjes (en Aimy via mijn melk 😉 )

Lana is een echte waterrat, het eerst wat ze riep zodra ze wakker werd was: ‘ZWEMMEN’ en ik geef haar geen ongelijk.

Genieten was het codewoord!

En overal waar Lana ging, moest Minnie Mouse mee. En hier draagt ze het jurkje van Aimy haha.

Lekker lunchen!

Terugkijkend op een prachtige vakantie namen we zondag de vlucht weer terug van Paphos naar Amsterdam. (De Tula zit hier nog niet op de juiste hoogte vast)

We kwamen rond 19.00 thuis en mochten lekker bij mijn ouders aanschuiven voor het eten. Zij hadden heerlijk lasagne gekookt, mijn lievelingseten.

Vakantie is voorbij dus tijd om de koffers uit te pakken, alles op te ruimen, heel veel wasjes te draaien en in mijn geval weer veel werk in te halen voor mijn blog (mails, nieuwe campagnes afronden, artikelen schrijven etc.). En ik vond het heerlijk om weer lekker aan de slag te gaan. Ik heb gewoon een super leuke baan! Lana ging gezellig een middagje naar mijn ouders toe die haar meenamen naar de kinderboerderij. Deze foto stuurden zij mij door. Zo schattig!

Yannick had een grote pan fried rice gekookt zodat ik dit de dag erna ook kon eten tijdens zijn late/nachtdienst.

Er stonden leuke pakketjes op mij te wachten, waaronder deze heerlijk ruikende aftersun lotion van Kneipp. Die kan ik nu mooi gebruiken om mijn bruine kleurtje wat langer vast te houden.

Dinsdag ging Lana naar de gastouder en was ik druk aan het werk om wat deadlines te halen, ik bracht de hele dag door achter mijn laptop en Yannick ging later die dag naar zijn werk voor een late/nachtdienst waardoor hij daarvoor de zorg voor Aimy op zich kon nemen. Toen ik Lana ging ophalen bij de gastouder was ze nog lekker buiten aan het spelen. Ze hebben die middag ook met de kindjes in het zwembadje gespeeld, zo leuk dat de gastouder dat soort dingen ook allemaal onderneemt met de kindjes.

Nadat ik met de kinderen gegeten had (of eigenlijk alleen met Lana en Aimy in de triptrap ernaast), doe ik ze in bad en breng ik ze naar bed. Dan kruip ik op de bank met mijn laptop om nog wat artikelen af te ronden. Ik snack ondertussen met twee cracottes met aardbeitjes, zo lekker!

Gisteren was een dagje ‘niet lullen maar poetsen’ en ik had de smaak dusdanig te pakken dat ik gelijk mijn hele garderobe maar heb uitgezocht en de kast opnieuw heb ingericht haha. Ik gooide gewoon alles mijn kast uit en heb alle kleding die ik gehouden heb netjes teruggedaan. Een heleboel kleding is te groot geworden (en dat vind ik niet erg).

En als je dan toch bezig bent, heb ik gelijk ook mijn make-up stash opgeruimd, schoongemaakt, make-up weggedaan en gehouden wat ik regelmatig gebruik. Ik word zo vrolijk als ik hiernaar kijk, ik ben nog steeds echt dol op beautyproducten en make-up.

En ik maakte me klaar voor een datenight met Yannick. Dit rokje van Loavies vond ik weer achterin mijn kast en wie goed kijkt ziet dat ik hakken draag, wow! (Zet het in de krant).

Dit was de KC Photodiary voor deze week, binnenkort volgen nog twee reisdagboekje van mijn vakantie en een artikel met hele leuke kidsproof hotspots op Cyprus! To be continued 😉
Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “KC Photodiary: Genieten op Cyprus!”

 1. Wat leuk dat jullie op uitnodiging van TUI naar Cyprus mochten. Ik ben erg benieuwd hoe de video is geworden. En wat draag je een leuke gele blouse/shirt Kelly! Je kan de kleur goed hebben! Hoe mijn week was? Ik ben op vakantie, maar niet naar zo’n verre en tropisch uitziende bestemming als waar jij naartoe bent geweest. Ik ben op vakantie op maar liefst 10 autominuten van huis ☺
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Is dure shampoo beter voor je haar dan goedkope?My Profile

 2. Wat een leuk weekoverzicht weer. Je vakantie zag er heerlijk uit. Ben benieuwd naar het filmpje en je artikelen! Hier nog een dag en dan begint de vakantie van m’n man ook. Ik heb nog vrij (zwangerschapsverlof). Wij hebben besloten alleen wat daagjes weg te gaan. Het leek me met een baby niet heel praktisch om op vakantie te gaan al moet ik zeggen dat jouw foto’s me wel erg trekken om weg te gaan, haha! Binnenkort maar eens over nadenken….
  Marscha onlangs geplaatst…Mijn favoriete badproductenMy Profile

 3. Heerlijk zo’n vakantie. Ik ben benieuwd naar de video die opgenomen is :-). Ahhh dat van die kast helemaal leeg maken en opnieuw inruimen herken ik, alleen heb ik vaak halverwege geen zin meer haha!
  Femke onlangs geplaatst…I said YES: en nu #1?My Profile

 4. Wat genieten moet dit zijn geweest!! Haagen-Dasz op het resort ook echt, wat een luxe. Moest echt heel erg grinniken om die instructie op de wc. Handig dat ze het er even bij hebben gehangen voor je, je weet maar nooit hè… 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn 7 grootste blogergernissenMy Profile

 5. In de weekvlog kon ik al zien dat jullie heerlijk hebben genoten van de vakantie in Cyprus. Het witte jurkje van Aimy is inderdaad heel mooi. Fijn dat je thuis weer direct aan de slag ging voor je blog, dat zegt genoeg over hoe graag je het doet. Verder heb ik een hekel aan kleding / make-up opruimen, maar achteraf geeft het altijd een goed gevoel 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Alles over buiten -en tuinverlichtingMy Profile

 6. Altijd fijn dat ze nog even uitleggen hoe je de wc ook alweer moet gebruiken, whaha ? En die haartjes van Aimy in het vliegtuig, aawwh ❤
  Wendy onlangs geplaatst…De kraamweek!My Profile

 7. Past Aimy nog goed in de kinderwagenbak? Hier een knulletje van 3 maanden die mij er al bijna uit groeit!!

 8. Wat een fijne vakantie, heerlijk dat zonnetje! Al hadden wij hier natuurlijk ook weinig te klagen. Ik ben inderdaad wel benieuwd naar je ervaring met het vliegen met 2 kinderen, dat lijkt me een hele uitdaging, wij durven het nog niet aan met 2 kleintjes en 1 kleuter 😉
  Doortje onlangs geplaatst…Opeens duurder?!My Profile

 9. Ohh is dat “ons” jurkje” hihi van Polarn? Staat haar idd echt heel schattig!! Wist ik wel, hihi. En hakken??? Toe maar! Ik moet me daar ook echt overheen zetten. Maar idd als je ze eenmaal aanhebt staan ze zo mooi en voel je je echt vrouw, hè! Xx

 10. Ik ben echt heeeeel erg benieuwd naar je artikel over vliegen met 2 kids, ik heb vorig jaar gevlogen met onze dochter, maar toen was ze nog maar een paar maanden oud en lag ze de helft van de vlucht lekker te slapen, nu loopt ze natuurlijk, vermaakt zich niet zo lang meer en gaat al helemaal niet meer bij mij op schoot slapen.. Wij twijfelen of we een vliegvakantie wel moeten doen dit jaar, we moeten er nog maar even goed over nadenken!
  Channah onlangs geplaatst…Sportroulette #1: Bregje doet aan pilatesMy Profile

 11. Heerlijk zo’n vakantie! En wow Kelly, ik moet eerlijkl zeggen dat ik je een tijdje uit het oog was verloren dus ik zie nu pas hoe mooi je bent afgevallen! Lekker slank koppie, super zeg! 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…10 kg Afvallen – Update #1My Profile

 12. Wat een leuk verslagje ! Ziet er mij uit als een heerlijke week. Ben lang geleden ook op Cyprus geweest en vond ik één van de mooiste vakanties. Echt een fijn eiland. Ik werkte tot een half j geleden ook nog bij TUI, ben benieuwd naar de opnames !
  MyBrunetteAmbition onlangs geplaatst…#MOMLIFEMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.