lookje

Een beetje wennen wel, die off-shoulder tops maar eigenlijk vind ik ze hartstikke leuk. Deze blouse is denk ik helemaal Kelly. De kleur, de stof, het romantische lookje, ik hou er wel van. Met een paar hakken zou het misschien leuker staan 😉 maar ik moet mezelf nog over die drempel krijgen om de hakken weer uit de kast te halen. Herkennen jullie dat?

Het hele outfitje komt van top tot teen van H&M. Op mijn linkerenkel zit een tijdelijke tattoo (haha, die gaat er moeilijk af), die nog net echt lijkt. Ook ben ik nog zo wit als een melkfles maar daar komt verandering in na onze vakantie in Cyprus. Ik twijfel ook nog, zou het leuker staan met de blouse in de (high waist) rok? Hmm, laat het me weten bij de comments, maar wel respectvol ;).

Het is weer even geleden dat ik een outfit of the day gedeeld had, de laatste was deze, toen was ik hoogzwanger. Ow, en deze sportoutfit nog van na de zwangerschap. Daarna voelde ik me nog even niet prettig genoeg om mezelf en mijn outfits te delen maar ik merk dat nu ik weer in mijn oude kledingmaat zit, ik lekkerder in mijn vel zit en het leuker vind om te shoppen, outfit combinaties te maken en met jullie te delen.

Wat vinden jullie van deze off-shoulder trend? Tuttig of leuk? Ik ben benieuwd! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Kelly’s Outfit: Off-shoulders”

 1. Het staat je goed Kelly. Je ziet er stralend uit. Persoonlijk houd ik niet van spijkerrokjes. Ik weet ook niet echt of het topje nu in of uit de rok moet. Het is natuurlijk wel een wijdvallende top. Ik draag ook nooit (meer) hakken hoor Kelly. De laatste keer was 8 jaar geleden op de Fashion Week. Toen was ik nog zwanger. Na mijn bevalling heb ik nooit meer hakken gedragen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kindje naar het kinderdagverblijf of naar een gastouder?My Profile

 2. Het staat je leuk Kelly! Je ziet er stralend uit! Persoonlijk houd ik niet van spijkerrokjes. Ik weet niet of het topje nu in of uit de rok moet. Het is natuurlijk wel een wijdvallende top. Ik draag ook nooit (meer) hakken hoor Kelly. De laatste keer was 8 jaar geleden op de Fashion Week. Toen was ik nog zwanger. Na mijn bevalling heb ik nooit meer hakken gedragen.

 3. Bij mij heeft het ook even geduurd voordat de pumps weer uit de kast kwamen. Ik vind het vaak wel een outfit afmaken. De off sholder trend moet ik ook aan wennen, al staat dit je wel erg leuk.
  Saskia onlangs geplaatst…Boodschappen ShoplogMy Profile

 4. Ik snap je twijfels of je het truitje in of uit de rok moet doen. Eruit voelt waarschijnlijk comfortabeler maar erin is misschien meer de trend nu… Gewoon doen wat bij jou past! Ik vind m zo heel mooi staan! En ps. Wat mag je trots zijn op je figuur. Zo snel al na de bevalling. Voor mij een goed voorbeeld hoe het dus toch mogelijk is. Xx
  Marjon onlangs geplaatst…VLOG: mijn 4 favoriete vakantiejurkjesMy Profile

 5. Een hele mooie kleur top!! De blouse is een wijd model dus ik denkt dat hoe je hem nu draagt het leukste is.
  En die pumps. Jup herkenbaar! Maar als ik zonder kind de deur uit ga trek ik ze aan hoor haha
  Linda onlangs geplaatst…Meest gekke fashion trendsMy Profile

 6. Leuke outfit! Ik heb deze top ook en vind hem super leuk. Ik combineer hem tijdens een avond stappen met een “destroyed”skinny jeans en hakken. Maar met dit warme weer ook op een kort broekje. ?
  Rafaëlla onlangs geplaatst…OperatieMy Profile

 7. Ik moet persoonlijk erg wennen aan deze trend. Afgelopen weekend wel een aantal gepast maar nog geen een aangeschaft…. Iets hield mij tegen. Vind het jou erg leuk staan, dat van die hakken snap ik volledig, het maakt hem wel af denk ik. Liefs, Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Under ConstructionMy Profile

 8. Ik vind off-the-shoulder tops echt niet lekker zitten, heb de hele tijd het gevoel dat ik ‘m moet ophijsen. Maar misschien is dat ook wel afhankelijk van het model? Ik denk dat deze top ook wel erg leuk zou staan met een skinnyjeans!
  Nienke onlangs geplaatst…Weekoverzicht 12My Profile

 9. Heel gaaf Kelly! Ik zou de blouse er lekker uit doen, vind dat wel leuk staan. Qua schoenen snap ik je, ik denk dat het ook heel leuk is met slippers. Maar trots zijn op jezelf hoor! Je bent prachtig! Ik kijk altijd een beetje naar je op, omdat je zo positief in het leven staat en je een hele goede positieve moeder bent!

 10. ik vind het dus echt super leuk he die tops alleen ja komen we weer, niet voor mij want dat gaat en staat niet, gelukkig heb ik de meiden die ik het aan kan geven hihi
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 24 juli ’16My Profile

 11. Ik vind het een leuke top, maar zou volgens mij leuker staan op bv. een wit shortje.
  Persoonlijk vind ik jeansrokjes niet zo mooi, maar smaken verschillen gelukkig!

 12. Kelly Caresse

  hihi inderdaad, ik bedacht het me pas toen ik de foto’s terugkeek 😉

 13. Ik vind dit een kei leuke outfit. Staat je goed met die slanke benen.
  ik vind het leuk om vaker outfits van je te zien.

  Ik denk dat ik de blouse in de rok zou doen. Dan komt de look wat sportiever over.

  Xoxo

 14. Staat je goed! ik kan zelf geen off shoulder dragen, dat benadrukt alleen maar mijn brede schouders (waar ik overigens trots op ben hoor) maar vind het niet mooi staan bij mij en niet lekker zitten.
  Jessica onlangs geplaatst…Zomerse dilemma’s TagMy Profile

 15. Het is een leuke outfit, nadat ik het shirtje voorbij zag komen in je vlog heb ik hem ook gepast bij de h&m, maar hij geeft mij totaal geen vorm. Helaas stond hij mij niet. Hij staat jou heel leuk! Maar zou denk ik ook in je rok doen, of eronder een pencil skirt aandoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.