1

Afgelopen week stond in het teken van gezelligheid met vrienden en vriendinnen, lekker eten (eigenlijk staat mijn leven gewoon in het teken van lekker eten haha) en voorbereidingen voor de baby. De eerste nesteldrang begint te komen dus daar gaf ik dan ook lekker aan toe. In deze KC Photodiary neem ik je mee in afgelopen week, kijk je gezellig mee?

IMG_0310

Deze photodiary start bij vorige week woensdag, want die had ik in de vorige photodiary niet meegenomen. Op woensdag heb ik mijn vrije dag en ik bracht Lana naar de peuterspeelzaal met Aimy. Lana heeft het enorm naar haar zin bij de peuterspeelzaal en kijkt er steeds naar uit. Na afgelopen week is de grote zomervakantie begonnen, dan zal ze het zeker gaan missen.

IMG_0308

Tussendoor reed ik met Aimy even naar de stad om mijn gezichtspoeder bij te kopen, ik kon het niet laten er ook de Chanel Coco Madamemoiselle bij te kopen (de olie voor je lichaam), wat ruikt die heerlijk zeg. Echt een aanrader!

IMG_0321

Het is zo lekker weer dat mijn ouders in de middag het badje hadden opgezet buiten. De meisjes vermaken zich prima samen. Ze zijn dol op spelen in het water.

IMG_0341

De dag erna ga ik met Yannick op pad, we hebben eerst een afspraak voor mijn werk en gaan daarna door naar Ikea. Op de een of andere manier is dit de enige foto die ik maakte, en ik maakte een foto van het kaartje van de garderobekast die we gekocht hebben voor de baby, om zo het nummer terug te vinden in het magazijn. Niet zo’n leuke foto voor mijn diary dus haha. We lunchen met frietjes met Zweedse balletjes. Voor het gezonde idee zaten er sperziebonen bij en namen we een fruitsalade haha. We hebben die dag de grootste lol samen en dat zie je ook terug in mijn nieuwste weekvlog die gisteren live is gegaan.

Ps. Waarom al een garderobekast voor de baby? Deze zwangere muts wil alle babykleertjes gaan uitzoeken die we nog hebben, deze gaan wassen en al in het kastje hangen ;). Zo weet ik gelijk wat we dus hebben en wat ik nog kan gaan shoppen voor ons meisje.

IMG_0357

Die avond maak ik een lichte maaltijd door een tomatensoep zelf te maken met tomaten en gegrilde paprika. Mijn geheim? De paprika grillen in de Airfryer, dan is het zo klaar. Die rokerige paprika smaak is zo lekker in de soep.

IMG_0361

Voila, mijn soepje is klaar. Lekker met een paar sneetjes knoflookstokbrood erbij.

IMG_0327

Ik schaam me bijna voor de hoeveelheid junkfood in mijn diary, maar dit is de realiteit (en de hormonen). We hielden een datenight thuis, keken de film Datenight op Netflix (leuke film!) en delen er ijs en chips bij.

IMG_0388

Vrijdag was een rustig dagje. Er kwam een vriendin op bezoek, Yannick zette de nieuwe kast in elkaar en we deden lekker rustig aan thuis. De meisjes speelden heerlijk buiten in de tuin.

IMG_0397

Em we bestelden frietjes, want… daar hadden we zin in. In ons dorp zit een frietboer die echt de allerlekkerste dikke Oerfrieten verkoopt. We zijn er helemaal dol op.

IMG_0407

Ik vergat deze week regelmatig om foto’s te maken. Maar zaterdag had ik overdag gezellig vriendinnen op bezoek en in de avond nodigden we vrienden (met hun kindjes) uit voor een barbeque in onze tuin. We waren met 4 volwassenen en 5 kinderen, een lekker dolle boel was dat haha maar heel gezellig.

IMG_0428

Zondag ging ik langs een vriendin en haar kindjes. We dronken koffie  in de tuin en daar maakte ik deze lieve foto van Aimy. Wat een mooi poppetje is ze he.

IMG_0427

Mij maak je altijd blij met een lekkere tosti, Lana overigens ook dus die maakte ik zondag voor de lunch. Een stuk lekkerder dan een boterhammetje kaas.

IMG_0432

Mijn beste vriendin Thirza kwam ook gezellig op visite in de middag. We kletsten bij in de tuin terwijl de kindjes druk aan het spelen waren. Ik bof met zo’n vriendin als Thirza.

 

IMG_0415

Wat een toeter is het al geworden he, die buik van mij. Ik moet iedere keer twee keer kijken als ik in de spiegel kijk, huh is dat mijn buik haha.

IMG_0373

Hoe lief is deze foto! In de ochtend komen de meisjes heerlijk bij ons in het grote bed kroelen. Hier kroelt Aimy met haar papa. Lief he!
IMG_0489Maandag nam ik in de ochtend wat video’s op op mijn kantoor. Ik werk vooruit in verband met mijn naderende zwangerschapsverlof en ik had de drive helemaal te pakken. Tussendoor maak ik deze vrolijke selfie.

IMG_0448

Ik neem in de middag mijn rust en word letterlijk in de watten gelegd door mijn lieve Lana. Ze komt mij opzoeken in bed en gaat mijn buik en benen masseren met een dikke crème haha. Vervolgens legt ze er stukjes wc papier op en dit doet ze allemaal met vakkundige precisie haha. We hebben de grootste lol ondertussen. Heerlijke bodypacking behandeling kreeg ik 😉

IMG_0449

Ik bof want Yannick kookt, hij maakte zijn heerlijke pasta weer klaar (met lekker veel verborgen groente). De kinderen zijn er ook dol op dus zo krijgen we allemaal gegarandeerd voldoende groente binnen.

IMG_0457

Hoe lief is deze foto van de meisjes samen. Na het eten kijken ze nog even televisie, het liefst zitten ze dan op de salontafel. Ach, moet kunnen voor even.

bio

Ik krijg regelmatig de vraag wat voor zwangerschapsolie ik gebruik nu met mijn groeiende buik. Mijn buik groeit als kool en ik gebruik daarom Bio-oil iedere dag voor het slapen gaan. Dit smeer ik op mijn groeiende buik, borsten en benen en op het litteken van mijn keizersnede om striae te voorkomen. Na de bevalling ga ik hiermee door en behandel ik daar ook het litteken van de keizersnede mee. Dit deed ik de vorige keren ook en ik denk dat dit toen geholpen heeft om strepen en striemen te voorkomen en de striemen die ik had, weer snel te laten verdwijnen.

IMG_0467

De dag erna vertrek ik al vroeg richting het noorden van het land. Ik had namelijk een hele leuke meeting staan met en prachtig merk. Hier zit ik op station Zwolle te genieten van een bakje tomaatjes, terwijl ik wacht tot ik verder ga carpoolen met mijn agent van het mediabureau waar ik bij zit aangesloten.

IMG_0469

We hebben een afspraak bij Jollein in Assen, stiekem wel een droom die uitkomt want ik vind dit een prachtig merk en ik ben helemaal verliefd op hun mooie collecties babyproducten, textiel, nieuwe luiertassen en al het moois dat zij te bieden hebben.

IMG_0474

IMG_0472

Hier word je toch super blij van! We krijgen een rondleiding door de showroom, het magazijn, hebben het team ontmoet en ik kreeg een sneak preview van de collectie die in het najaar gelanceerd wordt, zo leuk! Boordevol inspiratie opgedaan voor onze babykamer!  Hebben jullie al een vermoeden voor welke kleurtjes ik zal gaan? (Ps. je ziet ze niet hierboven).

IMG_0470Er wordt een heerlijke lunch voor ons verzorgd, wat een verwennerij en gastvrijheid!

DSC01289

DSC01288

Met een zeer royaal gevulde goodiebag, ga ik weer richting huis naar mijn meisjes. Patrick was ook wel zeer nieuwsgierig hihi.

Na een drukke dag plof ik op de bank en typ ik deze KC Photodiary af. Woensdag (voor jullie gisteren, voor mij morgen) is Yannick jarig en hebben we een leuke dag voor de boeg. We hebben een open dag op zijn werk en daarna gaan we samen lekker uit eten om zijn verjaardag te vieren. Daarom maak ik de KC Photodiary bij deze af en deel ik volgende week hoe zijn verjaardag eruit zag.

Hopelijk hebben jullie ook genoten van jullie week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “KC Photodiary: Friends, food en baby preps!”

 1. Het is inderdaad allemaal lekker eten!! Ik ben er als vader wel achter gekomen dat vrienden heel erh belangrijk zijn. Dus dat moet je altijd goed bijhouden wanneer daar tijd voor is ?. Onze week was super maar dat valt te lezen op mijn blog ??sorry haha
  Frank onlangs geplaatst…Terugblik; Eerste trimesterMy Profile

 2. Wat een leuke maar drukke week. Ach je kan maar lekker beginnen met die kleertjes toch, kun je daarna het verder aanvullen met schattige kleertjes :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Chit Chat #13My Profile

 3. Heerlijk al die junkfood. Ben dan wel niet zwanger maar ook ik kan hier enorm van genieten haha! Wat een heerlijke week, Ik moet je video nog even kijken loop een beetje achter vanwege familiebezoek?
  Sylvia onlangs geplaatst…Guilty Pleasure TagMy Profile

 4. Ohhh ik had je diary beter vanmiddag kunnen kijken met al dat lekkere eten ?
  Ik moet nog 2 uur nuchter blijven voor het prikken op zwangerschapssuiker.
  Vind je stukje over bio oil erg fijn, vind het een duur product om zomaar even te proberen maar ik merk dat ik nu echt striae krijg en dan het cremepje van de etos zijn ding niet echt meer doet…
  Mommyadventures onlangs geplaatst…Jong & Zwanger.My Profile

 5. Wat heerlijk weer allemaal. En afgewisseld met voldoende gezonde dingen toch!
  Jolein heb ik wel her en der voorbij zien komen, maar ben er zelf niet zo mee bekend. Ik ben benieuwd wat ze allemaal hebben.
  Rachel onlangs geplaatst…De Loedermoeder-TAGMy Profile

 6. Ik vind echt voor een vrouw die zwanger is dat je echt slecht /ongezond eet. Je kind krijgt dit ook allemaal binnen hoor ! Daarnaast heb je ook diabetes en klaag je vaak dag je te hoog zit vind je het gek met wat je allemaal voor ongezonds eet.

 7. Ahhh, wat zorgt Lana goed voor mama <3 haha, zo schattig. En dat je vergeet om foto's te maken, whaha, dat heb ik ook gewoon zonder zwangerschap 😉 Prachtige buik, Kel!
  Wendy onlangs geplaatst…Help, ze wordt 1 jaar!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.