KC photodiary : Boekhouding, taart en leuk nieuws!

KCdiarty34

 

De week is weer voorbij dus ik neem jullie weer een kijkje in mijn leven met de wekelijkse KC photodiary. Een voor mij hele drukke week omdat ik natuurlijk vooruit aan het schrijven ben voor onze vakantie maar dat is natuurlijk voor een goed doel. Verder heb ik ook hele leuke en gezellige afspraken gehad, veel taart gegeten, haha en ben ik weer bezig geweest voor het plannen van onze bruiloft. Kijk je met me mee?

Donderdag overdag kwam er een journaliste langs om mij te interviewen voor een boek, ze schrijft een boek over afgestudeerd zijn en wat voor baan men daarna heeft gevonden. Ze vond mijn verhaal heel bijzonder en daarom werd ik hiervoor geïnterviewd, dat was erg tof!

In de avond had ik de Brides night out met mijn getuige en lieve vriendin Thirza, de plog van die dag hebben jullie gisteren kunnen bekijken.

Vrijdag plofte ik na een uitgebreide schoonmaaksessie in mijn huis op de bank. Ik ben verliefd op dit mooie deken van Knit Factory, helemaal in mijn favoriete kleur blauw!

Vrijdag was ik overdag toen Lana sliep aan het werk voor de site en in de middag ben ik met Lana heerlijk gaan fietsen, dat doen we voortaan steeds vaker en dat vinden we erg fijn. Althans, ik heb de indruk dat Lana het ook heel fijn vind. In de avond aten we friet met dit keer hele bijzondere snacks. Gefrituurde krokante uienringen en mozzarella cheese sticks, sorry als je deze foto nog voor je ontbijt bekijkt haha.

Zaterdag ben ik ook weer gaan fietsen met Lana en nu ook met Yannick erbij, we gingen even naar het dierenparkje toe.

Samen fietsen is zo fijn!

In de middag ging ik op weg naar een beautyworkshop voor Beautydream. Het was zo mooi weer dat ik mijn zonnebril weer kon opzetten, fijn!

Mmm, ik begon daar met een heerlijk stukje taart!

Another day at the Beautydream office ;).

Daarna printte ik de formulieren uit voor het inschrijven bij de peuterspeelzaal voor Lana als ze 2 jaar wordt, dan wordt ze ineens wel heel groot hoor.

Yannick had heerlijk een Mexicaanse maaltijd bereid. Het blauwe bordje is van Lana, die heeft er ook heerlijk van gegeten!

Zondagmiddag hadden we een verjaardagsfeestje omdat een vriendje van Lana 1 jaar geworden was. Ze hebben heerlijk gespeeld samen!

En wij aten daar een stukje taart bij natuurlijk, mmm!

In de avond aten we wat lichter met een soepje en daarna nog wat gekookte witlof, lekker.

Maandag kwam de boekhouder langst voor de jaaraangifte. Ik doe inmiddels bijna mijn gehele administratie voor het bedrijf zelf, maar de jaarrekening laat ik doen.

Yannick was maandag vrij dus besloten we om naar Rotterdam te gaan voor de Primark en wat andere winkels. Gezellig!

En we waren goed geslaagd! Binnenkort zien jullie onze shoplogs online komen!

Shoppen maakt hongerig, we bestelden een fruitsalade en ik nam een groene smoothie. Nu zul je denken, Kelly aan de groene smoothie? (ik krijg dat normaal echt niet weg hoor, jep mensen noemen mij soms een health freak maar ik heb grenzen haha) maar deze was met spinazie, ananas en mango dus heerlijk zoet!

Dinsdagochtend dronk ik, zoals altijd, een grote mok thee bij mijn ontbijt en Lana vind het super interessant om dan wat slokjes (lauwe) thee te mogen drinken. Grote mok, waar ga je met dat kleine meisje naar toe?

Shoplog time! Jep, Yannick deed ook mee! (To be continued!)

Selfie! Ik gebruikte de volumepoeder van Keune en ik vond het resultaat echt tof! Zeker voor mijn super platte haar was het resultaat een succes!

Gisteren werd ik zo gelukkig en blij wakker! Ik had namelijk gewonnen met mijn selfie bij Annic V wonderen (Van Ilovefashionews!) Ik had tickets om afgelopen  december haar masterclass ondernemen te volgen samen met Claimy, iets waar ik al maanden naar uit keek. Annic is voor mij echt een grote inspiratiebron! Toen lag ik in het ziekenhuis en moest ik helaas afzeggen en dat vond ik zo erg! Toen ik nog kans maakt op zo’n persoonlijke masterclass wilde ik het graag een gokje wagen om alsnog aanwezig te kunnen zijn, dankbaar werd ik wakker dat ik de gelukkige winnares ben! Echt een droom die is uitgekomen, dankjewel iedereen die op mij gestemd heeft! De review van het boek ‘masterclass ondernemen‘ vind je via deze link.

Dit was de KC photodiary van deze week! Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

55 gedachten over “KC photodiary : Boekhouding, taart en leuk nieuws!”

 1. Leuke foto’s, en wat leuk dat je de masterclass gewonnen hebt zeg 🙂 goed geslaagd ook bij de Primark aan de tassen te zien haha, ben benieuwd naar de shoplog
  Manon onlangs geplaatst…Een nieuwe uitdagingMy Profile

 2. Leuk! Jullie hebben lekker gegeten deze week, de foto ‘s zagen er smakelijk uit! En ik kan niet wachten tot de primark hier in Groningen klaar is, lijkt me heerlijk!
  Henny onlangs geplaatst…Update moestuintjes.My Profile

 3. Wat lekker geshopt bij primark! Nu heb ik gelijk zin om ook te gaan. Gefeliciteerd met het winnen Kelly! En alvast een fijne vakantie.

 4. Ik vind het iedere keer zo grappig als ik lees dat mensen jou een healthfreak vinden 😀 Ik ben dan zo benieuwd hoe die mensen zelf leven! Jij eet volgens mij zoals een groot deel van nederland namelijk!
  Eline onlangs geplaatst…PreischotelMy Profile

 5. Wat een vrolijke diary! Dat kleedje is heel erg leuk, ik ben fan. En wat wordt Lana groot zeg!! Zo tof ook dat je gewonnen hebt. Normaal stem ik niet zo snel maar ik vond dat jij die masterclass zo verdiende, dat ik voor je had gestemd. Veel plezier alvast!
  elseniek onlangs geplaatst…Why you should go on winter sportsMy Profile

 6. Kelly Caresse

  haha ik snap ook echt totaal niet waar ik dat imago van heb, maar ik moet wel zeggen dat ik een half jaar geleden echt veel gezonder at en van die suikervrije/clean eating fases had. Omdat ik zo slank ben denk ik dat dit veel vooroordelen geeft, terwijl ik echt genoeg crap eet ook wel. Toch zorg ik altijd voor voldoende sport en groente en fruit 😀 Ps, I love your comments 😛

 7. Ja dat is het voordeel van slank zijn en dan af en toe een mandarijn laten zien, dat blijft hangen bij mensen 😀 Terwijl ik meer ”ongezond”eten zie in deze diary dan gezond 😀

  (ongezonde expres tussen haakjes, ongezond is relatief natuurlijk. Dat ik nou zo’n freak ben die alles ongezond vind wat niet door bijtjes bepoteld is en niet rustig heeft kunnen grazen ligt aan mij, niet aan de rest van de mensheid :D)

  Overigens denk ik dat je een prima eetpatroon hebt hoor!
  Eline onlangs geplaatst…PreischotelMy Profile

 8. Heerlijke foto diary! Gefeliciteerd met het winnen van de clinic!
  Ik denk dat elk kindje fietsen fijn vindt! Als ik niet kon slapen gingen mijn ouders ook met mij fietsen en binnen 2 minuten zat ik KO achterop te slapen haha. 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Recept: PlaatpizzaMy Profile

 9. LOL ik moest zo hard lachen met die foto van Yannick in de shoplog. Als je nl. niet kijkt naar het beeld op je camera, dan lijkt het precies alsof Yannick halfnaakt staat te wezen.
  Ik moest echt eens 2x kijken 🙂

  Wat gaat de tijd snel seg, dat jullie kleine meid al weer bijna naar de peuterspeelzaal gaat! Moet je dan niet steeds een traantje wegpinken, als er zo’n nieuwe fase aanbreekt?

 10. Sandra(hpw)

  Ahhh super dat je bij deze 2e kans voor het winnen van die Masterclass wel hebt gewonnen! 😀 Ik had natuurlijk ook op je gestemd! 😉

  Die uienringen heb je denk ik van de Lidl he?! 😉
  Vriendlief en ik komen daar vaak in de weekenden als we met zijn opa & oma boodschappen gaan doen. De laatste paar keren hebben we daar ook de uienringen, voor bij vriendlief thuis, meegenomen. Wat vind jij er van?
  Deze van de Lidl zijn, vind ik, best te eten. Alleen heb ik het idee dat er maar heel weinig ui in zit. Het zijn maar van die hele kleine ieniministukjes 🙁 Vind ik wel jammer want ik heb ze lekkerder gehad.. op Mallorca, in 2008. Echt hele ringen, gepaneerd (?) en gefrituurd, lekker sappig. Oioioi, als ik daar aan terug denk.. dat waren de beste uienringen ever 😛

 11. Sandra(hpw)

  Grr.. eerste zin klopt niet helemaal.. Je kon de eerste keer wel naar de MasterClass maar moest afzeggen, nu heb je gewonnen en kan je alsnog gaan. Wat natuurlijk helemaal geweldig is 😀 Gefeliciteeeerd!

 12. Heel fijn dat je alsnog een masterclass mag gaan volgen! Wat een geluk bij een ongeluk 🙂 En whoaaa wat heb je lekker veel geshopt bij de Primark. Ik wil er binnenkort ook nog eens heen, haha.
  Kimberly onlangs geplaatst…KitKat Mini Green TeaMy Profile

 13. Hahahah, ik ben blij dat ik dit artikel nu pas lees. Anders had ik al 7 uur lang zin gehad in frietjes! Die foto met Lana op de fiets is zo mooi. Het wordt echt een mooi meisje! Wat fijn dat je gewonnen hebt meid. Ik gun het je enorm! X
  Marion onlangs geplaatst…The Big WishlistMy Profile

 14. Gefeliciteerd met je prijs. Leuk dat Lana naar de peuterspeelzaal mag als ze 2 is. Ze leren daar zoveel. Je zal er versteld van staan hoe snel alles gaat. Geniet er nog maar lekker van.
  Corinne onlangs geplaatst…DIY PaaseierenMy Profile

 15. Kelly Caresse

  Nooo!! Verwacht dat de komende maanden ook maar niet haha! *weddingbells*

 16. hi. Leuk dat ik je heb gezien in de Primark ( Paskamer medewerkster ). Zo te zien goed geslaagd. X Liefs.

 17. Wat weer een leuke en drukke week! Ontzettend gaaf dat je die masterclass nu alsnog kunt volgen! Is vast onwijs inspirerend en je leert er vast super veel van 🙂
  Marjon onlangs geplaatst…New InMy Profile

 18. Leuk artikel. De boekhouding moet natuurlijk ook gewoon gebeuren. Lekker saai werk wat je toch wel af moet maken. Tenzij je het natuurlijk aan iemand anders over laat! : )

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.