plogggeAfgelopen donderdag was het zover, hét bruidsevenement voor aanstaande bruidjes georganiseerd door mijn weddingplanner Claimy. Een speciale avond als voorproever voor de bruiloft. Met stands van leuke leveranciers uit de trouwbranche, een modeshow met bruidsmode, een lingerie show, een optreden van een zangeres, het proeven van heerlijke hapjes enzovoorts. Samen met mijn getuige en vriendin Thirza ging ik hier naar toe en heb ik een fotoverslag  gemaakt in de vorm van een plog. Kijken jullie mee naar deze bijzondere avond?

Overdag liep ik er heel basic bij, simpele top, haar in de knot, helemaal mama stijl haha.

Ik ging me opmaken en klaarmaken voor de avond.

Overbelichte foto maar de make-up zat erop!

Avondeten: De heerlijke pasta van Yannick mmm!

Even gek doen met Yannick voor vertrek.

Op weg naar Thirza; zij zal samen met mijn moeder, getuige zijn van mij op de bruiloft. Om haar te bedanken gaf ik haar deze Pandora armband met een ‘Caring’ charm eraan, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat.

Aangekomen op het evenement, we konden al heerlijke zoete hapjes proeven!

De locatie zag er echt prachtig en tot in de puntjes verzorgd uit!

We mochten heerlijke bonbons proeven, mmm!

Ook mochten we ons haar laten doen, ik koos voor losse krullen!

Blogbezoekster Manon was er ook, zij had de winactie met tickets gewonnen voor deze avond! Super leuk om haar te spreken!

Thirza ging ook haar haren laten doen, zij heeft prachtig lang haar en zij ging voor lange pijpenkrullen.

Het eindresultaat na de haar-sessie!

Bij zo’n bijzondere avond hoort natuurlijk Champagne! Proosten op het feit dat ik te horen gekregen heb dat mijn trouwjurk binnen is, maar ook dat we over minder dan 3 maanden al gaan trouwen, spannend!

We kregen een hele mooie Burlesque bruidslingerie show te zien.

En er werden mooie trouwjurken geshowd!

Claimy was natuurlijk druk in de weer voor de organisatie van het event maar gelukkig konden we ook even kletsen en op de foto samen. Trots op haar, hoe ze dit evenement zo goed verzorgd heeft!

Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan, moe en voldaan. Het was voor mij nog ruim 45 minuten rijden.

Good night! Vol enthousiasme van een gezellige avond lag ik in bed, vol kriebels voor onze eigen bruiloft die niet zo heel lang meer duurt.

Dit was mijn fotoverslag van deze bijzondere avond! Echt tof om voor te proeven samen met een vriendin en andere dames die ook binnenkort gaan trouwen! Wat vonden jullie van deze plog? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “PLOG: Brides night out: Voorproeven voor de bruiloft”

 1. Ik vind je haar zo super mooi! Echt heel classy en ook die rode jurk staat er prachtig uit. Het event ziet er gezellig uit. Leuk dat ze ook een ‘pikante’ show hadden. Hoort natuurlijk allemaal erbij haha! En Thirza ziet er inderdaad lief uit. Mooie armband!
  Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…diarree bij kind – natuurlijke tipsMy Profile

 2. Leuke plog is het geworden en tof dat ik erbij mocht zijn! Dat je er trouwkriebels aan overhoud begrijp ik, nog maar heel even wachten en eerst lekker genieten op curaçao 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Babyupdate: 2 maanden!My Profile

 3. wat leuk dat je hier heen ging! je haar is echt mooi gekruld, super! spannend hoor dat het nu nog maar 3 maanden is voordat je gaat trouwen.. over 3 maanden ben ik alweer 2 jaar getrouwd, bah wat gaat de tijd toch snel!

 4. Oh wat gaat de tijd toch snel hè!
  Geniet van de voorpret lieve Kelly, zo leuk allemaal!
  Liefs Lonneke

 5. Spannend Kelly (en Yannick, haha)
  Ik vind je nog t allermooiste zonder maje up, naturel beauty 🙂
  Thank god, ik mag over 10 weken weer wijn, kan ik op je proosten zonder wijn infuus! :’)
  Shirley onlangs geplaatst…KokosmakronenMy Profile

 6. Wat superleuk zeg dat dit voor jullie georganiseerd werd. En heel eerlijk? Ik vind gewoon losse krullen nog altijd heel erg mooi als bruidskapsel, dat opgestoken haar word al snel too much.
  Dineke onlangs geplaatst…MommymailMy Profile

 7. Kelly Caresse

  We gaan zeker wel wat delen, misschien een korte video en wat foto’s 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.