KC Photodiary : Alles een tandje trager

1

Het is donderdag dus ik geef je weer een kijkje in mijn leven in foto’s! Deze week besloot ik de foto’s te maken met mijn camera, in plaats van met mijn iPhone omdat het voor mijn gevoel bleef misgaan met foto’s die dan schuin geïmporteerd werden en op zijn kop geplaatst werd, wat ik ook deed. Ik probeer mezelf dus aan te wennen nu de camera foto’s te maken, aangezien ik mijn vlogcamera toch altijd wel stand-by heb. We beginnen bij vorige week woensdag, Yannick zijn verjaardag, en eindigen ook weer op dinsdag. Dat is voor mij het prettigst, om zo de woensdag aan te kunnen houden als vrije dag. Afgelopen week was leuk, maar alles gebeurde wel een tandje trager, dat moest ook wel. Kijk je mee hoe die week eruit zag?

DSC01300

DSC01306

Traditiegetrouw bak ik taart of gebak als er iemand van ons jarig is. Ik haalde Lana op van haar laatste dag peuterspeelzaal voor de grote zomervakantie en samen gingen we bakken. Het werd appelkruimeltaart, maar die kruimels bleken ver te zoeken, hij was wel heel lekker!

IMG_0519

Op Yannick zijn verjaardag, hadden we ook de opening van de nieuwe brandweerkazerne waar hij werkt, dus daar gingen we samen in de middag heen. Ik maakte daar geen foto’s ivm. privacy, maar deze maffe selfie maakten we onderweg.

IMG_0548

Schermafbeelding 2017-07-18 om 11.38.10

In de avond hadden we datenight, we hebben een oppasmeisje gevonden (daar binnenkort meer over) dus konden er even heerlijk een avondje uit samen. Het werd een A la carte Japanner (met o.a sushi) en dat smaakte erg goed.

DSC01319

Hoofdgerecht was de gebakken zalm met allerlei gegrilde groente erbij, heerlijk om smaak gebracht.

DSC01322

Het dessert was ook niet mis, een ananas met deeglaagje, vanille-ijs, slagroom en heerlijk fruit.

DSC01326

Mijn heerlijke ontbijtje, ik kijk hier iedere ochtend weer naar uit. Magere kwark, aardbeien, banaan en pindakaas. Blijer kun je mij niet maken hoor. Donderdag is mijn werkdag dus ik ging gelijk aan de slag. Ik maakte een heleboel uurtjes tot 15.00.

DSC01387

Daarna hadden wij een afspraak voor ons nieuwe huis. Het voelt nog zo als een ver van mijn bed show en mijn hoofd staat vooral naar aftellen tot de bevalling en de tijd met baby, maar er zijn al wat keuzes die gemaakt moeten worden voor ons huis, dus die afspraken gaan ook gewoon door.

DSC01389

Het lijkt eerder een food diary haha. Het was zo laat geworden bij de afspraak, dat we een salade gehaald hadden als avondeten.

DSC01390

DSC01392

Vrijdag was een lekkere thuis-keuvel dag. Het weer was ook niet zo mooi dus wij gingen kleuren, strijkkralen en dat soort dingen.

DSC01394

Tussendoor maakte ik een lekker soepje klaar van bloemkool, courgette en ui.

DSC01398

Als de meisjes op bed liggen, nestel ik me heerlijk op de bank met thee, een dekentje en serie. Ik volg momenteel Gypsy op Netflix, een bijzondere en interessante psychologische serie.

IMG_0593

En we maken nog even gezellig een wandeling. Lana zit weer in haar prinsessenjurk fase en op van die thuisdagen vind ik dat helemaal prima. Ze wilde zelf graag de kinderwagen duwen, naja heel even mag dat wel 😉

DSC01402

Wauw, luxe pakketje met een Facial oil van Combray waar een chocoladebonbon met bladgoud in zat. Wat een luxe om zulke mooie pakketjes te mogen ontvangen, de Facial oil ga ik testen.

DSC01415

En een pakket van NPO Zappelin voor de meiden met het vakantie dolboek en een heel leuk boekje. De sneeuwwitje jurk daaronder hoort er niet bij, maar die had Lana alvast klaargelegd voor zichzelf haha.

DSC01401

Omdat Yannick zaterdag zijn verjaardag viert voor zijn en mijn ouders, bak ik voor hen nog wat appelflappen. Handig, ik gebruikte het taartdeeg van tante Fanny dat ik in de foodybox ontvangen had. Binnen no time waren ze klaar.

IMG_0607

Verder relax ik de hele dag een beetje op de bank en in en rond het huis. Daarna gaan we even naar de stad omdat ik mijn gerepareerde camera kon ophalen.

DSC01405

En we eten echt weekendfood: Namelijk afhaalchinees. Heel lekker!

DSC01435

Zondag krijgen wij gezellig bezoek van een vriendin van mij en haar dochtertje Lana. De Lana’s verkleedden zich toch prinsesjes en de drie meiden hebben de grootste lol. Echte dametjes allemaal.

DSC01438

Ik maakte tosti’s voor de lunch, dat smaakt altijd goed.

DSC01448

Na de middagslaapjes maak ik een wandeling met de meisjes en bezoeken we een speeltuin.

 

DSC01451

We eten een van mijn lievelingseten bij mijn ouders: Boerenkoolstamppot. Daar kun je mij echt wakker voor maken.

DSC01456

Als de meisjes in de avond op bed liggen, besloot ik een soort beauty avondje voor mezelf in te lassen. Wenkbrauwen epileren, scheren, maskertje, je kent het wel. Ik probeerde ook een chocolademasker  uit. Ik kon de chocolade bijna proeven haha.

DSC01485

Maandag was mijn werkdag. Ik had dit leuke boek ontvangen van Mom in Balance, al ben ik zelf niet zo in balans qua sporten, vind ik het wel heel interessant om te lezen en leer je er ook veel tips over bij bekkenklachten en dat soort dingen. Na mijn zwangerschap ga ik een proeflesje Mom in Balance volgen denk ik. Na wat uurtjes werken, ga ik naar mijn zwangerschapsmassage. Zalig is dat!

DSC01486

Eigenlijk was dinsdag niet heel anders. Ik begon met wat uurtjes werk en houd me vooral bezig met vooruit werken om mijn verlof semi te realiseren en er lopen allerlei leuke projecten. Het voelt bijna raar om over een kleine drie maanden te gaan bevallen. Dat ons leven dan weer helemaal op zijn kop staat. Ik kijk er enorm naar uit en ben zo benieuwd wat er allemaal komen gaat. Volgend ‘schooljaar’ wordt een bijzonder jaar. Met de geboorte van ons derde meisje, Lana die voor het eerst naar school gaat en de verhuizing naar ons droomhuis. Nog genoeg voorbereidingen die we moeten treffen maar wat heb ik er veel zin in!

DSC01528

In de avond ga ik gezellig langs bij mijn vriendin Kimberly (van Newbornfitmama), we drinken Crodino (alcoholvrij ofcourse) en kletsen de hele avond bij. Na mijn bevalling, gaan ze mij weer helemaal begeleiden in mijn nieuwe ‘Kelly Goes Fit’ project, nu al veel zin in hihi!

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken. Ben ook benieuwd wat jullie van de foto’s (via de camera) vonden. Laat het me zeker weten in een reactie bij de comments. Dankjewel voor het meelezen! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Lisette
  20 juli 2017

  Ik mis alleen de slasaus over de boerenkool!
  Lisette onlangs geplaatst…Wat je moet weten als je de Julianatoren bezoekt (met 6 kids)My Profile

 • Nicole
  20 juli 2017

  Oh ik krijg spontaan honger van jouw dagboek haha
  Nicole onlangs geplaatst…8x strand in Eindhoven en omgevingMy Profile

 • Tamara
  20 juli 2017

  Leuk weer om alles te lezen!
  Ik vind de foto’s scherper en wat overzichtelijker!

  Fijne dag liefs Tamara
  Tamara onlangs geplaatst…KC Photodiary : Alles een tandje tragerMy Profile

 • Romy
  20 juli 2017

  Groot gelijk heb je om het iets rustiger aan te doen! Alleen maar goed nu met je zwangerschap die lichamelijk al zwaar genoeg is! Wat leuk dat jullie een oppasmeisje hebben gevonden en daardoor op datenight konden! Heerlijk! Ik ben benieuwd naar je nieuwe Kelly goes fit-project 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Confession | Ik ben geen grote avonturier!My Profile

 • Maaike
  20 juli 2017

  Jeetje, wat een eten! Leuk foto verslag weer hoor!
  Maaike onlangs geplaatst…DIY project: Plantenpot van betonMy Profile

 • Sylvia
  20 juli 2017

  Heerlijk eten allemaal maar ik mis ook de slasaus?. Fijne dag gewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…Tips om een boost te geven aan je weerstand!My Profile

 • Stefanie
  20 juli 2017

  Wat een lekker eten allemaal! Krijg er honger van haha
  En groot gelijk dat je alles wat rustiger aan doet. Goed naar je eigen lichaam luisteren.
  Fijne dag vandaag!
  Stefanie onlangs geplaatst…Combinatie groep 2/3 op de basisschoolMy Profile

 • Kelly
  20 juli 2017

  De foto’s zijn nu mooi scherp ! En al dat eten vond ik helemaal niet erg haha.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #230 watermeloensalade en andere dingenMy Profile

 • Marianne
  20 juli 2017

  Nou, bij mij staan ook alle foto’s goed hoor! Leuke diary weer. Ben erg benieuwd naar je ervaringen met een oppas. Wij zouden hier ook misschien eens over moeten nadenken, zodat we af en toe ook samen weg kunnen, maar ik durf niet zo goed…
  Marianne onlangs geplaatst…De beginnende bloggers tag!My Profile

 • Aneta
  20 juli 2017

  Wat een heerlijk eten zeg! Zelf heb ik ook wel eens appelkruimeltaart gemaakt maar die kruimels waren ook nergens te bekennen haha
  Aneta onlangs geplaatst…De seksuele ontwikkeling van een puber | Hoe zit dat nou en hoe ga je ermee om?My Profile

 • jonna@burgertrutjes
  20 juli 2017

  Al dat eten ziet er zalig uit zeg! En complimenten voor de foto’s, vind ze erg leuk!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…All InclusiveMy Profile

 • Rachel
  20 juli 2017

  Wat lijkt me dat heerlijk zo’n maskertje. Ik probeer al een hele tijd zo’n avond in te plannen, maar ik kom er maar niet aan toe.
  Rachel onlangs geplaatst…Moedercompetitie. Mijn kind is de besteMy Profile

 • Irene
  20 juli 2017

  Lekker weekje toch ? 🙂

  Grappig die prinsessenfase van Lana. Dat gaat hoogst waarschijnlijk aan mij voorbij, aangezien er een kleine jongen in mijn buik zit. Geen idee welke fases jongens hebben haha.

  Ik kan nooit begrijpen wat mensen zo lekker vinden aan boerenkool. Het is niet dat ik het enorm vies vind ofzo, maar lekker is anders. Grappig dat hier de meningen zo over verschillen.

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Yannick!

 • Anna
  20 juli 2017

  Het is een tandje lager haha !!!!

 • Marije
  20 juli 2017

  Wat een veranderingen komen er aan voor jullie! Lijkt me ook heel raar om nu met het huis bezig te zijn terwijl je zelf volop met de baby bezig bent!
  Marije onlangs geplaatst…Recept groentenkoekjesMy Profile

 • Inge
  20 juli 2017

  Altijd leuk!

 • Jodi - liefthuis
  20 juli 2017

  Even lekker mee spieken. Gaat Lana naar de basisschool voor of na den verhuizing?? En start ze dan op een school in de buurt van jullie nieuwe huis??
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn nieuwe, prachtige, leren luiertas van MOZZ – Ocho8My Profile

 • Femke
  20 juli 2017

  Wat een eten allemaal inderaad.. Oehhh afhaalchinees, als het goed is ga ik dat morgen te eten krijgen bij mijn broer en schoonzus haha! Ja, er komen allemaal spannende dingen aan, heel bijzonder!
  Femke onlangs geplaatst…Q&A: ’17 #2My Profile

 • Mommy adventures
  20 juli 2017

  Lijkt me heel gek twee van die mijlpalen, en een baby en een huis dan lijkt mij ook dat er 1 een ver-van mijn bed show wordt maar geeft gelijk weer iets om naar uit te kijken!
  Van de afhaalchinees loopt het water me in de mond, en ik lust geen eens chinees haha
  Mommy adventures onlangs geplaatst…Nijntje mint collectie.My Profile

 • karlien
  20 juli 2017

  Wat een leuke week weer. Die appelkruimeltaart -> ik denk dat de boter te zacht was. Als de boter wat harder is dan kan je er kruimels van maken.
  karlien onlangs geplaatst…Reizen met hooggevoelige kinderen – mijn tipsMy Profile

 • Cynthia
  21 juli 2017

  Ik ga dat toch eens proberen, kwark met banaan en pindakaas. Alleen dan met yoghurt. Kwark is zo zuur. Leuk weekje zo!!
  Cynthia onlangs geplaatst…Vlinders in de buik- De Tante Betsy jurkjes zijn uit!My Profile

 • rachel
  23 juli 2017

  heel goed van je dat je het wat rustiger gaat doen mop 😉
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 22 juli ’17…bday niomi met crashes en paniekaanvalMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.