28 weken zwanger VLOG: Papa is jarig en huiselijk

6

Het is woensdag, dus weekvlog tijd! Ik was vorige week alweer 28 weken zwanger wat betekent dat ik in het derde en laatste trimester beland ben. Toch wel weer een mijlpaal! In deze vlog vieren we de verjaardag van Yannick, nemen we een kijkje op zijn werk bij de brandweer, deel ik een heleboel huiselijke gezellige beelden, mocht ik een bezoekje brengen aan de showroom van Jollein waar ik helemaal verliefd werd op de mooie babyspulletjes en deed ik gezellige dingen met mijn meisjes. Veel kijkplezier.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Het stukje in de vlog waarin ik aan het tekenen, knippen en kleuren ben met de meisjes is gemaakt in samenwerking met Crayola. Klik hier voor alle info over de producten. 

Over een aantal weken kan het aftellen gaan beginnen, toch wel heel speciaal om dit allemaal nog een keer mee te mogen maken.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.