KC Photodiary: Lekker aanrommelen en genieten van het mooie weer

kcddd

Wat kan ik toch genieten van het feit dat het lente is en dat er steeds meer zonnige dagen zijn. Heerlijk eropuit met de meisjes, wandelen en genieten van de zon. Hoe simpel en fijn kan het leven zijn. Afgelopen week was een gezellig drukke week, ik merk dat ik echt een fijn ritme te pakken heb. Alles gaat een beetje vanzelf en alles plan ik overal een beetje omheen. Laten we gaan kijken hoe afgelopen week eruit zag.

De Healthy Sisters kwamen bij me op visite want ze wilden met mij (en nog meer andere Youtubers) een video opnemen over de Ramadan. We hebben super gezellig geluncht en aangezien zij enorm lekker Marokkaans kunnen koken, wilde ik ook graag een video met hen opnemen voor mijn blog.

Even een selfie in de keuken!

Ziet dit er niet fantastisch uit? Dit is een gezonde variant op de Marokkaanse Tortilla, dit recept mag je niet missen, komt snel online! In de avond hebben we hier heerlijk van gesmuld.

Ik hou van spontane impulsieve plannen, daarom vind ik het zo heerlijk om mijn eigen agenda te kunnen bepalen. Zo gingen wij vrijdagochtend gezellig een ochtendje naar Dolfino met een vriendin en haar dochtertje van 3.

En als we dan toch lekker impulsief bezig zijn, waarom bestellen we er dan geen frietjes bij? Ik ging ietsjes verantwoorder voor de tosti 😛

Dit is toch genieten! Twee spelende meisjes op de grond, de woonkamer bezaaid met speelgoed, Aimy die Lana nauwlettend in de gaten houdt. Daarna kregen wij visite waar ik geen foto van maakte. Maar Thirza kwam langs met haar schoonzus, en het leuke is, haar schoonzus is het baasje van de moeder van Patrick, dus Patrick komt uit een nestje van haar. En zij kwamen op bezoek voor kraamvisite van Aimy maar natuurlijk ook om Patrick te bewonderen. Heel gezellig!

Yannick is vrijdagavond met mijn vader naar een voetbalwedstrijd dus ben ik lekker aan het werk. Video’s editten, blogs plannen etc.

Yannick had zaterdag een vrijgezellenfeestje dus was ik de hele dag alleen met de kinderen. Ik maak daarom voor Yannicks’ vertrek in de ochtend nog even gebruik van een uurtje sportschool, ik volgde een bodypump les.

In de middag ga ik boodschappen doen in de stad met mijn schoonmoeder en de meisjes. Altijd een fijn gevoel als de weekboodschappen weer allemaal in huis zijn.

Ook zijn we even gaan shoppen. Bij Zeeman kocht ik voor Lana twee leuke zomer/lente jasjes en voor Aimy een leuke jegging en sokjes. En ik nam in de supermarkt de ‘Happy in Shape’ mee, een healthy lifestyle uitgave van Beau Monde.

In de avond eten we gezellig bij mijn ouders. Mijn vader had heerlijke Kip Siam gekookt, maar ik vergat een foto te maken. En ik ontdekte deze chocoladereep. Johny Doodle, wat doe je me aan? Ik hield het netjes bij 2 stukjes, want mennn de bloedsuiker was daarna boven de 20, maar jeetje wat is dit lekker!

Zondag droeg ik deze heerlijke chilltrui!

En we lezen boekjes. En dit boekje blijft leuk! (over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft).

Na de lunch gaan we er lekker op uit. Het is ook zo heerlijk weer. We gaan naar de bossen en maken een wandeling.

We bezoeken het dierenparkje en geven de diertjes brood. Lana genoot hier enorm van (en wij ook), zo gezellig!

En we bezochten de grote speeltuin. Daarna gaan we langs bij vrienden van ons waar Yannick nog even helpt in de tuin die in verbouwing is. Vervolgens eten we bij mijn schoonouders maar ik vergat overal foto’s te maken haha.

Maandagochtend beginnen we rustig met kleuren en stickers. Altijd leuk!

Maar het is zo lekker weer dat we een eindje gaan wandelen en wat boodschapjes in het dorp doen.

Shoplog: Bananen en een lekkere salade voor bij de lunch van de groenteboer. Bij Kruidvat haalde we een Dikkie Dik boekje (nu maar €2!), wat make-up die op was, de kauwvitamines die ik Lana dagelijks geef (ook in de aanbieding deze week), een haarborsteltje voor Lana’s haren, elastiekjes voor Lana en voor mezelf van die ‘invisibobble look-a-like’ elastieken.

Ik leg Aimy voor het eerst voor een middagdutje te slapen in haar grotere ledikantje op haar eigen kamertje. Slaapzakje aan en ze heeft er heerlijk in geslapen.

Ik kookte boerenkool met worst! (Met slasaus, een traditie die ik ook nu ik gezonder eet niet kan loslaten haha).

En dan word ik ineens gekweld met een acute blaasontsteking, zo vervelend. Ik krijg er gelukkig wel gelijk een antibiotica kuur voor maar mijn bloedsuikers ontregelen dan gelijk. Lieve Lana (hier in haar schattige Disney pyjama) was heel lief voor me en gaf me mijn sloffen aan <3

Een favoriet ontbijtje momenteel: Skyr yoghurt van Arla met banaan, blauwe bessen, frambozen en pecannoten.

Dinsdag was ik aan het werk, maar ook bestelde ik een heleboel foto’s, onder andere die van de Newbornshoot.

Super leuk pakketje van Kruidvat! Ze lanceren een sportlijn met eiwitshakes, proteïne repen en energy bars, sportdrank etc. Super tof dat ze dit gaan verkopen. De eiwitshakes zijn ideaal om veel eiwitten in korte tijd binnen te krijgen wat na een workout handig kan zijn. Ik ben benieuwd hoe ze smaken, ik ontving de strawberry milkshake smaak!

Ik ging al lekker op tijd koken aangezien de boekhouder zou komen en dat duurt altijd wel even. De administratie is weer fijn bijgewerkt. Ik kookte voor de avond een simpele broccolisoep en hierbij aten we zalm en zoete aardappelfrietjes uit de oven.

Gisteren ging ik lunchen met de dames van de zwangerschapsyoga. Vaste prik 😉 Leuk om de baby’s van hen ook weer te zien, dan valt het ineens nog meer op hoe Aimy ook al zo snel groeit, stop de tijd haha

Daarna heb ik weer lekker getraind met Kimberly. De personal training sessies bevallen erg goed. Ik merk dat ik steeds meer conditie opbouw en dat mijn spieren ook al meer aankunnen. Ik zal zondag wat resultaten en ervaringen met jullie delen.

Gisteren ging de Stokke Tripp Trapp winactie online, doe jij al mee?

Ik kookte simpel en lekker. Spinazie met een eitje, een rundertartaartje en zilvervliesrijst. Een beetje hete saus erbij en het smaakt goed 😉

En dit was de KC Photodiary van deze week. Ik zat mijn Timehop te bekijken waarin we vorig jaar al een eerste Barbecue hielden, tijd om er eentje te plannen dacht ik zo haha. Wat doen jullie allemaal met dit mooie weer? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

59 reacties

 • Wilma
  14 april 2016

  Wat een leuke roze trui! Je hebt weer gezellige dingen gedaan, leuk naar de dieren, Yarah vind dat ook altijd zo leuk! Vervelend zeg dat je eer blaasontsteking hebt, daar heb je best gauw last van of niet? Beterschap
  Wilma onlangs geplaatst…10 liefdesuitingen van een mama voor haar kindMy Profile

 • Channa
  14 april 2016

  Ziet er wederom uit als een heerlijke week. En die jasjes van de Zeeman zijn echt heel leuk!!
  Channa onlangs geplaatst…Zou onze dochter een echt ‘meisjemeisje’ worden?My Profile

 • Lisanne
  14 april 2016

  Genieten vooral genieten doen wij met het mooie weer. Wat gaat de tijd toch hard hè? Wel leuk dat je nog altijd met de dames van de zwangerschap yoga afspreekt. Is inmiddels iedereen bevallen? Fijne nieuwe week weer liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – gehaakt dekentjeMy Profile

 • MamaLifestyleBlog
  14 april 2016

  Donderdag photodiary, yeah! Altijd leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan! Dat jij het met Johnny Doodle tot maar 2 stukjes kunt houden vind ik echt knap. Ik blijf altijd maar dooreten. Eat vervelend van je blaasontsteking. Ik hoop dat het nu beter gaat. Wat goed dat Aimy zo goed in haar ledikantje sliep. En de broccolisoep ditmaal zonder gepureerde vermicelli? ? op dit soort mooie dagen ga ik graag met mijn kinderen naar de speeltuin. Zij lekker spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes en ik lekker kletsen met hun moeders ?
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Hoe een hernia een innige vriendschap tot stand brachtMy Profile

 • MamaLifestyleBlog
  14 april 2016

  Ik doe trouwens niet mee met de actie, want mijn kinderen zitten niet meer in een kinderstoel. Met deze leuke actie ga je vast een andere moeder heel erg blij maken!
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Hoe een hernia een innige vriendschap tot stand brachtMy Profile

 • Elisabeth
  14 april 2016

  Wat ziet die tortilla er lekker uit! Ben benieuwd naar het recept.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Jim’s eerste dagje strandMy Profile

 • Ellen
  14 april 2016

  Wat een gezellige drukke week. Allemaal leuke dingen. Wat fijn hè dat het weer lekker wordt buiten. Zo fijn om er dan op uit te trekken!
  Ellen onlangs geplaatst…Wat moet dat moet: getting back in shapeMy Profile

 • Femke
  14 april 2016

  Wat een heerlijke week heb je weer gehad, op de blaasontsteking na dan! Ik vind de ‘Healthy Sisters’ echt heel leuk :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #8My Profile

 • demallemolenmoeder
  14 april 2016

  Wat weer een gezellige week. Knap hoe jij het allemaal doet hoor. Ik ben benieuwd naar het recept. Ziet er namelijk heerlijk uit. Ik hoop dat de blaasontsteking al minder of zelfs weg is. Fijne nieuwe week!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…De vergeten manMy Profile

 • Lonneke
  14 april 2016

  Dat was weer een lekkere volle en leuke week voor jou! Wat grappig dat je met de personal trainer gewoon buiten traint ipv in de sportschool, lijkt me prettig en vooral met dit weer!
  Lonneke onlangs geplaatst…Lotgenoten zoeken als je chronisch ziek bent?My Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  14 april 2016

  Wat een gezellige week weer, ik word ook zo vrolijk van het zonnige weer 🙂 Vervelend dat je een blaasontsteking hebt!
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…REVIEW + WINACTIE| CHEESECAKES VAN BERKOMy Profile

 • Marije
  14 april 2016

  Leuk weer om een stukje van je leven te zien. Ik vind de healthy sisters zo ontzettend leuk.

  Als ik niet werk en de zon schijnt, dan zit ik op het strand op een terras of op mijn balkon 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Road to size happy: saving tipsMy Profile

 • Carlijn
  14 april 2016

  Heerlijk dat je zo’n fijn ritme te pakken hebt. Het gemak met twee meiden druipt van de foto’s af, respect voor jou. Schattig dat Aimy zo op het aankleedkussen naast Lana ligt op de vloer, kan ze alvast een beetje afkijken bij het spelen 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn skincare routine (april 2016)My Profile

 • Fenna
  14 april 2016

  Drukke week weer! Heerlijk om gewoon buiten te kunnen trainen zeg.

  Ik krijg niet veel mee van het weer 😉 ben veel aan het werk maar het feit dat de zon al schijnt is al heel wat haha.
  Fenna onlangs geplaatst…Review: Essence forbidden volume mascara’sMy Profile

 • Danielle
  14 april 2016

  Wat leuk weer om te zien. Die tortilla lijkt mij heerlijk. Die ga ik zeker proberen te maken als het recept online staat.
  Danielle onlangs geplaatst…MonChoutaartMy Profile

 • doortjesblog
  14 april 2016

  Heerlijk hè, dat weer? Lekker naar buiten en genieten, dat is eigenlijk wat wij dan vooral doen!
  doortjesblog onlangs geplaatst…De bewegingsmeter!My Profile

 • Lifesabout
  14 april 2016

  Knap hoor dat je zo fanatiek aan het bewegen bent nu! Die tortilla ziet er echt onwijs goed uit, ben benieuwd! Hier zijn we ook dol op de boekjes van het kruidvat.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama’s tips en tops! + winactieMy Profile

 • Dorien
  14 april 2016

  Heerlijk hè dit mooie weer. Wat fijn dat je zo’n lekker ritme te pakken hebt! Ik ga vanmiddag ook eens kijken voor die zomerjasjes!
  Dorien onlangs geplaatst…7 SOCIAL MEDIA REGELS VOOR ALLE OUDERSMy Profile

 • Charlotte
  14 april 2016

  Ah dat boekje over de mol is zo leuk! Zorgt in de klas ook altijd voor een hoop hilariteit hihi
  Charlotte onlangs geplaatst…Eerst proeven, dan betalen, aldus de peuter…My Profile

 • Kelly
  14 april 2016

  Een heerlijke gezellig week zo te zien! Dat wil ik ook wel haha. Ik moet veel doordeweeks dus dan is dit zonnetje extra fijn!
  Kelly onlangs geplaatst…ChitchattenMy Profile

 • Saskia
  14 april 2016

  Altijd zo leuk om te zien hoe actief je bent en hoeveel leuke dingen je doet! Ook deze week ziet we weer heel erg gezellig uit!
  Saskia onlangs geplaatst…Voor en nadelen van een co sleeperMy Profile

 • Dina
  14 april 2016

  Dat boekje dat je voorleest is inderdaad leuk, ik heb het ook veel voorgelezen en kinderen waren altijd enthousiast. Heerlijk hè, al die zonnige dagen. Kunnen we eindelijk weer écht lekker buiten spelen!
  Dina onlangs geplaatst…Mijn april tot nu toeMy Profile

 • Tamara
  14 april 2016

  Ohhh dat stippeltjesjasje van zeeman! Zo leuk! Hebben ze die ook in kleine maatjes?

  Wat een heerlijk eten komt er weer allemaal voorbij!
  Tamara onlangs geplaatst…5 redenen waarom grote broers geweldig zijn voor kleine zusjes.My Profile

 • Dionne
  14 april 2016

  Leuke week weer! En je hebt gelijk! Spontane acties zijn heel leuk!
  Dionne onlangs geplaatst…Je gaat op vakantie en je werkgever gaat failliet, wat dan?My Profile

 • Nicole
  14 april 2016

  Heerlijk hè het mooie weer! Ben benieuwd naar de samenwerking met de healthy Sisters!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – Online shoppen bij Wehkamp tijdens de #WannaHaveDaysMy Profile

 • Yneke
  14 april 2016

  Die chocola! En afgezien van de blaasontsteking weer een heerlijk weekje?. Wat is Lana toch ook een lieverd, dat ze je je sloffen aangeeft. Hier ook een heerlijk weekje gehad. Veel onverwachte genietmomentjes en die zijn vaak t leukst!
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #6My Profile

 • Yvonne
  14 april 2016

  Goed zeg dat je het sporten zo goed volhoudt. Mm ik ben benieuwd naar het recept van de gezonde tortilla! Is je blaasontsteking weer over?
  Yvonne onlangs geplaatst…Netflix favorietenMy Profile

 • Annemijn
  14 april 2016

  Wat een leuke week! Lekker aan het sporten!
  Annemijn onlangs geplaatst…Alles over mijn piercing. Pijnlijk? En heb ik spijt?My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  14 april 2016

  Wat een leuke en drukke week weer! De winactie had ik nog niet gezien, daar ga ik gelijk even naar kijken. Knap dat je het sporten zo goed volhoudt zeg!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Mamablog | Plakken!!!My Profile

 • Marijke
  14 april 2016

  Ziet er inderdaad uit als een heerlijk weekje! Heerlijk met dit lekkere weer even met de kids naar buiten. Mijn mini speelt ook heerlijk in de tuin en lekker rondjes fietsen op haar nieuwe fiets. Heerlijk!
  Marijke onlangs geplaatst…GETEST I MUG CAKE van Dr OetkerMy Profile

 • marie-louise
  14 april 2016

  Wat een superleuk en gezellige week weer! Hopelijk is je blaasontsteking weer over. Dat kan zo naar zijn 🙁
  marie-louise onlangs geplaatst…Spelen met je kindjeMy Profile

 • Sandra
  14 april 2016

  Ben echt benieuwd naar het recept want die tortilla ziet er echt zo lekker uit!
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: ZWART-WITMy Profile

 • Shirley
  14 april 2016

  Fijne week! Je hebt alles goed op rolletjes lopen, knap!
  Shirley onlangs geplaatst…Hotspot: BloesemparkMy Profile

 • Kelly Caresse
  14 april 2016

  He Tamara, het jasje hebben ze niet voor de kleinste maatjes, maar voor de allerkleinste vond ik een heel erg leuk jasje ook, nog leuker als deze 😛

 • Kelly Caresse
  14 april 2016

  Wat lief dat je het vraagt, ik gebruik antibiotica dus de klachten zijn al wel over, maar ik moet de kuur nog even afmaken 🙂

 • Kelly Caresse
  14 april 2016

  Ja dat is echt ideaal, toch lekker dichtbij want voor ons huis, maar wel de voordelen van heerlijk buiten zijn 🙂

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  14 april 2016

  Wat vervelend van je blaasontsteking, dat is zo naar! Hopelijk heeft de kuur z’n werk al gedaan. Verder ziet het er uit als een fijne week en je bent lekker bezig met sporten.
  Ik zou ook graag gaan BBQ’en maar daarvoor is het vaak nog net de koud ‘s avonds, hopelijk over een paar weekjes.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – KnolselderijsoepMy Profile

 • Nicky
  14 april 2016

  Leuke week weer! De jasjes zijn echt heel schattig!
  Nicky onlangs geplaatst…Nieuwe 30 dagen Challenge, doe je mee?My Profile

 • Diana
  14 april 2016

  Ziet er uit als een fijne week, op de blaasontsteking na natuurlijk.
  Ik ben erg benieuwd na de video met de Healthy Sisters!
  Diana onlangs geplaatst…Bekkenpijn na de zwangerschapMy Profile

 • rachel
  14 april 2016

  wederom weer een heerlijke week meis en zei toch dat het op gegeven moment vanzelf ging komen dat ritme 😀 wel fijn om te lezen 😀 en ben benieuwd naar het recept !!
  rachel onlangs geplaatst…Lente = bloemenMy Profile

 • Michelle
  14 april 2016

  Wat een fijne week! Die chocola: ik heb ‘m nog niet geprobeerd maar dat moet er toch echt maar eens van komen. Ziet er zó bizar lekker uit.
  Michelle onlangs geplaatst…DE DUBATTI ONE: EERSTE INDRUKMy Profile

 • Leonie
  14 april 2016

  Wat een heerlijke actieve week weer! En wat een super leuke jasjes van de Zeeman!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #15 – Week 23My Profile

 • Vanessa
  14 april 2016

  Wat een gezellige week! Die roze chilltrui is heel mooi en ik vind het ook een fijn gevoel als de weekboodschappen weer binnen zijn 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Benecos Natural BB Cream 8 in 1 + kortingscode!My Profile

 • Malou
  14 april 2016

  Leuk overzicht, en wat heb je een mooie Tula!
  Malou onlangs geplaatst…27 weken zwangerMy Profile

 • Marjon
  14 april 2016

  Wat een leuke dingen heb je weer gedaan deze week. Fijn dat het sporten je zo goed bevalt en je ook progressie merkt. Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…De eerste keer met je kind naar de kapperMy Profile

 • Jessica
  14 april 2016

  Wat een gezellige week.
  Jessica onlangs geplaatst…Dairy – Gran Canaria 2016My Profile

 • karlien
  14 april 2016

  Wat een heerlijke week weer. Die chocola is echt de beste ooit! Leuk om spontaan dingen te kunnen doen en patat hoort daar zeker bij 😉
  karlien onlangs geplaatst…Kinderliedjes: De LiedjestovenaarMy Profile

 • Nicoline
  14 april 2016

  Heerlijke foto’s weer! Dat jasje voor Lana is zo schattig! Zeeman heeft zulke leuke spulletjes. Wij doen altijd een beetje mayonaise op de boerenkool haha, niet echt Weight Watchers proof, maar het moet gewoon haha!
  Nicoline onlangs geplaatst…Persoonlijk: mijn gevecht tegen de kilo’s!My Profile

 • MetMirjam
  14 april 2016

  De tortilla ziet er goed uit zeg, ik ben benieuwd naar het recept! Ik heb de Johnny Doodle chocolades nog niet geproefd, maar als ik het zo van iedereen lees moet het wel echt goddelijk zijn. Fiene vindt het ook altijd zo leuk om naar de dieren te gaan! Zodra we de deur uit gaan, vraagt ze al ‘koe paard?’ – zó schattig..
  MetMirjam onlangs geplaatst…Groot genoeg om buiten te spelenMy Profile

 • Mary-Lou
  14 april 2016

  Jeetje, wat een volle week. Ziet er wel gezellig uit. Het mint jasje heb ik gisteren mee in mijn handen gestaan, maar had al zoveel gekocht. Heb m teruggehangen. En Johnny Doodle is hier een nieuwe verslaving. Wat knap dat je het bij 2 stukjes heb gehouden. Ik ben m’n stopknop even kwijt. 😉
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Zaai je eigen pompoenen met Klaas KwekerMy Profile

 • Maike
  14 april 2016

  Wat is die roze trui leuk zeg!
  Maike onlangs geplaatst…Citroen als thema op jullie bruiloftMy Profile

 • Jessica
  14 april 2016

  Leuke diary! Het mooie weer maakt veel goed.
  Oepsie van de week maar weer een rondje skeeleren. Ik mag wel iets sportiever bezig zijn. 😛
  Jessica onlangs geplaatst…Stedentrip – Reizen naar en in LondonMy Profile

 • Marcella
  14 april 2016

  Weer een leuke Photodiary. Eff een vraagje over je snapchat, je liet de jurkjes zien die je vandaag hebt gekocht. Ze zijn heel leuk! Maar hoe doe je dat met voeden?
  Marcella onlangs geplaatst…Wildlands Adventure Zoo Emmen bezoeken met een babyMy Profile

 • Marieke
  15 april 2016

  Wat een super leuke diary weer Kelly! Die jasje van de Zeeman zijn echt geweldig!!
  Hopelijk ben je snel van de blaasontsteking af!!!!! Beterschap!
  Marieke onlangs geplaatst…Onze fotoshoot bij Therockingthree ❤My Profile

 • Eva
  15 april 2016

  Wat een leuke jasjes voor Lana van de Zeeman, ik ga gelijk straks erheen om te kijken of ze ze hier hebben!! Goede tip!
  En die kauwvitamines, vindt Lana ze lekker? Ga ze misschien ook maar proberen.
  Leuke foto’s weer!

 • Marije
  15 april 2016

  Wat een mooie week weer! En je Tula: fantastisch motiefje!
  Marije onlangs geplaatst…Wij zijn weer terug van onze babymoonMy Profile

 • Mama van Dijk
  15 april 2016

  Heerlijke week zo te zien Kelly!
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…The day after.My Profile

 • Anna
  17 april 2016

  Hoe oud is Aimy nou en in welke kledingmaat zit ze? Hele leuke kleertjes van de zeeman, die jegging heb ik zelf ook al gekocht voor ons meisje

 • Kelly Caresse
  17 april 2016

  Aimy is nu 10 weken en draagt maat 50-56 🙂 Liefs

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.