kcddd

Wat kan ik toch genieten van het feit dat het lente is en dat er steeds meer zonnige dagen zijn. Heerlijk eropuit met de meisjes, wandelen en genieten van de zon. Hoe simpel en fijn kan het leven zijn. Afgelopen week was een gezellig drukke week, ik merk dat ik echt een fijn ritme te pakken heb. Alles gaat een beetje vanzelf en alles plan ik overal een beetje omheen. Laten we gaan kijken hoe afgelopen week eruit zag.

De Healthy Sisters kwamen bij me op visite want ze wilden met mij (en nog meer andere Youtubers) een video opnemen over de Ramadan. We hebben super gezellig geluncht en aangezien zij enorm lekker Marokkaans kunnen koken, wilde ik ook graag een video met hen opnemen voor mijn blog.

Even een selfie in de keuken!

Ziet dit er niet fantastisch uit? Dit is een gezonde variant op de Marokkaanse Tortilla, dit recept mag je niet missen, komt snel online! In de avond hebben we hier heerlijk van gesmuld.

Ik hou van spontane impulsieve plannen, daarom vind ik het zo heerlijk om mijn eigen agenda te kunnen bepalen. Zo gingen wij vrijdagochtend gezellig een ochtendje naar Dolfino met een vriendin en haar dochtertje van 3.

En als we dan toch lekker impulsief bezig zijn, waarom bestellen we er dan geen frietjes bij? Ik ging ietsjes verantwoorder voor de tosti 😛

Dit is toch genieten! Twee spelende meisjes op de grond, de woonkamer bezaaid met speelgoed, Aimy die Lana nauwlettend in de gaten houdt. Daarna kregen wij visite waar ik geen foto van maakte. Maar Thirza kwam langs met haar schoonzus, en het leuke is, haar schoonzus is het baasje van de moeder van Patrick, dus Patrick komt uit een nestje van haar. En zij kwamen op bezoek voor kraamvisite van Aimy maar natuurlijk ook om Patrick te bewonderen. Heel gezellig!

Yannick is vrijdagavond met mijn vader naar een voetbalwedstrijd dus ben ik lekker aan het werk. Video’s editten, blogs plannen etc.

Yannick had zaterdag een vrijgezellenfeestje dus was ik de hele dag alleen met de kinderen. Ik maak daarom voor Yannicks’ vertrek in de ochtend nog even gebruik van een uurtje sportschool, ik volgde een bodypump les.

In de middag ga ik boodschappen doen in de stad met mijn schoonmoeder en de meisjes. Altijd een fijn gevoel als de weekboodschappen weer allemaal in huis zijn.

Ook zijn we even gaan shoppen. Bij Zeeman kocht ik voor Lana twee leuke zomer/lente jasjes en voor Aimy een leuke jegging en sokjes. En ik nam in de supermarkt de ‘Happy in Shape’ mee, een healthy lifestyle uitgave van Beau Monde.

In de avond eten we gezellig bij mijn ouders. Mijn vader had heerlijke Kip Siam gekookt, maar ik vergat een foto te maken. En ik ontdekte deze chocoladereep. Johny Doodle, wat doe je me aan? Ik hield het netjes bij 2 stukjes, want mennn de bloedsuiker was daarna boven de 20, maar jeetje wat is dit lekker!

Zondag droeg ik deze heerlijke chilltrui!

En we lezen boekjes. En dit boekje blijft leuk! (over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft).

Na de lunch gaan we er lekker op uit. Het is ook zo heerlijk weer. We gaan naar de bossen en maken een wandeling.

We bezoeken het dierenparkje en geven de diertjes brood. Lana genoot hier enorm van (en wij ook), zo gezellig!

En we bezochten de grote speeltuin. Daarna gaan we langs bij vrienden van ons waar Yannick nog even helpt in de tuin die in verbouwing is. Vervolgens eten we bij mijn schoonouders maar ik vergat overal foto’s te maken haha.

Maandagochtend beginnen we rustig met kleuren en stickers. Altijd leuk!

Maar het is zo lekker weer dat we een eindje gaan wandelen en wat boodschapjes in het dorp doen.

Shoplog: Bananen en een lekkere salade voor bij de lunch van de groenteboer. Bij Kruidvat haalde we een Dikkie Dik boekje (nu maar €2!), wat make-up die op was, de kauwvitamines die ik Lana dagelijks geef (ook in de aanbieding deze week), een haarborsteltje voor Lana’s haren, elastiekjes voor Lana en voor mezelf van die ‘invisibobble look-a-like’ elastieken.

Ik leg Aimy voor het eerst voor een middagdutje te slapen in haar grotere ledikantje op haar eigen kamertje. Slaapzakje aan en ze heeft er heerlijk in geslapen.

Ik kookte boerenkool met worst! (Met slasaus, een traditie die ik ook nu ik gezonder eet niet kan loslaten haha).

En dan word ik ineens gekweld met een acute blaasontsteking, zo vervelend. Ik krijg er gelukkig wel gelijk een antibiotica kuur voor maar mijn bloedsuikers ontregelen dan gelijk. Lieve Lana (hier in haar schattige Disney pyjama) was heel lief voor me en gaf me mijn sloffen aan <3

Een favoriet ontbijtje momenteel: Skyr yoghurt van Arla met banaan, blauwe bessen, frambozen en pecannoten.

Dinsdag was ik aan het werk, maar ook bestelde ik een heleboel foto’s, onder andere die van de Newbornshoot.

Super leuk pakketje van Kruidvat! Ze lanceren een sportlijn met eiwitshakes, proteïne repen en energy bars, sportdrank etc. Super tof dat ze dit gaan verkopen. De eiwitshakes zijn ideaal om veel eiwitten in korte tijd binnen te krijgen wat na een workout handig kan zijn. Ik ben benieuwd hoe ze smaken, ik ontving de strawberry milkshake smaak!

Ik ging al lekker op tijd koken aangezien de boekhouder zou komen en dat duurt altijd wel even. De administratie is weer fijn bijgewerkt. Ik kookte voor de avond een simpele broccolisoep en hierbij aten we zalm en zoete aardappelfrietjes uit de oven.

Gisteren ging ik lunchen met de dames van de zwangerschapsyoga. Vaste prik 😉 Leuk om de baby’s van hen ook weer te zien, dan valt het ineens nog meer op hoe Aimy ook al zo snel groeit, stop de tijd haha

Daarna heb ik weer lekker getraind met Kimberly. De personal training sessies bevallen erg goed. Ik merk dat ik steeds meer conditie opbouw en dat mijn spieren ook al meer aankunnen. Ik zal zondag wat resultaten en ervaringen met jullie delen.

Gisteren ging de Stokke Tripp Trapp winactie online, doe jij al mee?

Ik kookte simpel en lekker. Spinazie met een eitje, een rundertartaartje en zilvervliesrijst. Een beetje hete saus erbij en het smaakt goed 😉

En dit was de KC Photodiary van deze week. Ik zat mijn Timehop te bekijken waarin we vorig jaar al een eerste Barbecue hielden, tijd om er eentje te plannen dacht ik zo haha. Wat doen jullie allemaal met dit mooie weer? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

59 gedachten over “KC Photodiary: Lekker aanrommelen en genieten van het mooie weer”

 1. Genieten vooral genieten doen wij met het mooie weer. Wat gaat de tijd toch hard hè? Wel leuk dat je nog altijd met de dames van de zwangerschap yoga afspreekt. Is inmiddels iedereen bevallen? Fijne nieuwe week weer liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – gehaakt dekentjeMy Profile

 2. Donderdag photodiary, yeah! Altijd leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan! Dat jij het met Johnny Doodle tot maar 2 stukjes kunt houden vind ik echt knap. Ik blijf altijd maar dooreten. Eat vervelend van je blaasontsteking. Ik hoop dat het nu beter gaat. Wat goed dat Aimy zo goed in haar ledikantje sliep. En de broccolisoep ditmaal zonder gepureerde vermicelli? ? op dit soort mooie dagen ga ik graag met mijn kinderen naar de speeltuin. Zij lekker spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes en ik lekker kletsen met hun moeders ?
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Hoe een hernia een innige vriendschap tot stand brachtMy Profile

 3. Wat weer een gezellige week. Knap hoe jij het allemaal doet hoor. Ik ben benieuwd naar het recept. Ziet er namelijk heerlijk uit. Ik hoop dat de blaasontsteking al minder of zelfs weg is. Fijne nieuwe week!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…De vergeten manMy Profile

 4. Heerlijk dat je zo’n fijn ritme te pakken hebt. Het gemak met twee meiden druipt van de foto’s af, respect voor jou. Schattig dat Aimy zo op het aankleedkussen naast Lana ligt op de vloer, kan ze alvast een beetje afkijken bij het spelen 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn skincare routine (april 2016)My Profile

 5. Een heerlijke gezellig week zo te zien! Dat wil ik ook wel haha. Ik moet veel doordeweeks dus dan is dit zonnetje extra fijn!
  Kelly onlangs geplaatst…ChitchattenMy Profile

 6. Dat boekje dat je voorleest is inderdaad leuk, ik heb het ook veel voorgelezen en kinderen waren altijd enthousiast. Heerlijk hè, al die zonnige dagen. Kunnen we eindelijk weer écht lekker buiten spelen!
  Dina onlangs geplaatst…Mijn april tot nu toeMy Profile

 7. Die chocola! En afgezien van de blaasontsteking weer een heerlijk weekje?. Wat is Lana toch ook een lieverd, dat ze je je sloffen aangeeft. Hier ook een heerlijk weekje gehad. Veel onverwachte genietmomentjes en die zijn vaak t leukst!
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #6My Profile

 8. Kelly Caresse

  He Tamara, het jasje hebben ze niet voor de kleinste maatjes, maar voor de allerkleinste vond ik een heel erg leuk jasje ook, nog leuker als deze 😛

 9. Kelly Caresse

  Wat lief dat je het vraagt, ik gebruik antibiotica dus de klachten zijn al wel over, maar ik moet de kuur nog even afmaken 🙂

 10. Kelly Caresse

  Ja dat is echt ideaal, toch lekker dichtbij want voor ons huis, maar wel de voordelen van heerlijk buiten zijn 🙂

 11. Wat vervelend van je blaasontsteking, dat is zo naar! Hopelijk heeft de kuur z’n werk al gedaan. Verder ziet het er uit als een fijne week en je bent lekker bezig met sporten.
  Ik zou ook graag gaan BBQ’en maar daarvoor is het vaak nog net de koud ‘s avonds, hopelijk over een paar weekjes.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – KnolselderijsoepMy Profile

 12. wederom weer een heerlijke week meis en zei toch dat het op gegeven moment vanzelf ging komen dat ritme 😀 wel fijn om te lezen 😀 en ben benieuwd naar het recept !!
  rachel onlangs geplaatst…Lente = bloemenMy Profile

 13. De tortilla ziet er goed uit zeg, ik ben benieuwd naar het recept! Ik heb de Johnny Doodle chocolades nog niet geproefd, maar als ik het zo van iedereen lees moet het wel echt goddelijk zijn. Fiene vindt het ook altijd zo leuk om naar de dieren te gaan! Zodra we de deur uit gaan, vraagt ze al ‘koe paard?’ – zó schattig..
  MetMirjam onlangs geplaatst…Groot genoeg om buiten te spelenMy Profile

 14. Jeetje, wat een volle week. Ziet er wel gezellig uit. Het mint jasje heb ik gisteren mee in mijn handen gestaan, maar had al zoveel gekocht. Heb m teruggehangen. En Johnny Doodle is hier een nieuwe verslaving. Wat knap dat je het bij 2 stukjes heb gehouden. Ik ben m’n stopknop even kwijt. 😉
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Zaai je eigen pompoenen met Klaas KwekerMy Profile

 15. Wat een leuke jasjes voor Lana van de Zeeman, ik ga gelijk straks erheen om te kijken of ze ze hier hebben!! Goede tip!
  En die kauwvitamines, vindt Lana ze lekker? Ga ze misschien ook maar proberen.
  Leuke foto’s weer!

 16. Hoe oud is Aimy nou en in welke kledingmaat zit ze? Hele leuke kleertjes van de zeeman, die jegging heb ik zelf ook al gekocht voor ons meisje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.