KC Photodiary: Aimy is 1 maand oud!

kCphotod

Tijd voor de nieuwe KC Photodiary met een kijkje achter de schermen van Kellycaresse.nl. Aimy is inmiddels al 1 maand oud (ja, echt, stop die tijd haha!) en we beginnen zo langzamerhand wel een ritme te vinden. Ik kan me al niet meer voorstellen dat Aimy er niet was en ik merk ook aan Lana dat het voor haar ook heel gewoon geworden is. Afgelopen week was een heerlijke week, kijk je mee naar de foto’s?

Ik had zin om de lente in huis te halen dus heb ik een paastak gehaald en deze samen met Lana mooi versierd. Ook haalde ik wat bloemen die ik zo her en der in de woonkamer gezet heb, zo gezellig!

Bij Albert Heijn kun je weer de leuke moestuintjes sparen en wij kregen een heel tof perspakket met een moestuintje, allerlei potjes met zaden, kleurplaten, paaseieren enzovoorts waar we mee aan de slag gingen. Lana vindt het super leuk om iedere dag samen met mij de potjes water te geven. Zo leuk en leerzaam voor kinderen.

Lana’s moestuintje incl. een boerinnetje 😉

Iedere dag wil ik even de deur uit met de kinderen en als het dan zo mooi weer is dan natuurlijk helemaal. Heerlijk aan de wandel met Mama Lana en haar pop, en Aimy natuurlijk.

En we vermaken ons ook graag met kleuren, stickers en stempelen.

En er kwam een vriendinnetje op kraamvisite en met haar deed ik deze hilarische faceswap op Snapchat. We kwamen tot de conclusie dat onze hoofden best wel overeen komen haha.

En ik ging even naar de stad voor een bezoekje aan de Action.

Bij Action haal ik graag huishoudelijke producten, kleurboeken en stickers voor Lana, wat beauty producten en dergelijke. Ook dit keer ging er een volle tas mee naar huis haha.

Dagelijks smeltmomentje als ik beide meiden zo samen zien. Lana is echt zo’n lieve trotse zus, wil Aimy steeds kusjes geven en staat gelijk bij haar wanneer ze huilt, echt zo lief!

De Nuna REBL staat inmiddels in m’n auto en deze testen wij nu uit, later volgt nog een review maar ik kan alvast zeggen dat we er heel blij mee zijn.

Van het team van Netflix kregen wij een hele leuke Peppa Pig knuffel (en Lana kijkt heel graag naar Peppa Pig, dus dat was echt een goed cadeau haha) en we aten macaroni. Peppa moest ook mee eten van Lana 😉

Wil je mijn vooral niet serieuze kant zien, volg me dan op Snapchat, daar deel ik regelmatig gekke beelden waarbij ik zelf al blij ben dat ze na 24 uur van de aardbodem verdwenen zijn haha. (Kellycaresse is mijn gebruikersnaam)

Hoogzwangere Milou was gezellig met haar vriend op kraamvisite geweest en we waren hartstikke verwend. Lana met hele leuke stickers en een trui met ‘Cats have more fun’! Zo tof! En Aimy met een leuk poezenshirtje, speelgoedje en een toffe paperbag uit haar webshop. Dankjewel 🙂

Ik ben echt dol op de weekenden, dan is Yannick fijn thuis. Zaterdag hielden we echt een dagje voor onszelf, zonder visite en dergelijke. We gingen boodschappen doen, rondwandelen in het winkelcentrum en heerlijk lunchen. En ik nam een broodje carpaccio, omdat ik dit weer mag eten, goddelijk!

Shoplogje: bij Zeeman wat leuke kleren voor Aimy, bij Hema fijne hemdjes voor mezelf (deze zijn ideaal met het geven van borstvoeding), Naif crème voor Aimy (verkopen ze ook gewoon bij Etos!) en Philips Avent flesjes die we heel fijn vinden om te gebruiken met afgekolfde melk.

Dagelijks smeltmomentje 2.0, manlief bezig zien met onze meisjes. Wat is dat toch met vaders en hun dochters, geweldig om te zien. Helemaal als het je eigen man met je eigen dochters is.

Yannick zorgde zondag voor een heerlijk ontbijtje met verse broodjes, ei en versgeperste sinaasappelsap, verwennerij!

Ik had al lekker op tijd de erwtensoep opgezet. Zondag overdag stond in het teken van wat huishoudelijke klusjes, opruimen en taken die doordeweeks blijven liggen.

En na het poetsen begon ik aan een voor mij nieuwe serie namelijk ‘Suits’. Kennen jullie deze? Ik vind ‘m tot nu toe al erg leuk dus dat belooft wat.

Lana is momenteel helemaal weg van auto’s en Lego. Het liefst racet ze de hele kamer door met autootjes. Natuurlijk moet ‘Mama ook’ en ‘Papa ook’ en zo hadden we veel lol.

Bij de zelfgemaakte erwtensoep aten we pannenkoeken, lekker!

Na het eten ging ik heerlijk even met Aimy op pad.  Dragen heb ik bij Lana ook regelmatig gedaan en wilde ik ook graag met Aimy gaan doen. Ik merk dat ze hier heel rustig en ontspannen van wordt en ik vind het zelf ook fijn om haar zo dichtbij me te hebben.

We hadden vrienden uitgenodigd en hielden een spelletjesavond. We hadden de grootste lol, super gezellig. Dit spel is ‘Party&co extreme’.

Ik ging met Aimy naar haar eerste afspraak bij het consultatiebureau. Hier draagt ze haar nieuwe Zeeman truitje met vuurtorens erop en een warm broekje van Noppies (en niet matching sokjes hihi).

Ik ging foto’s maken van de Nuna REBL autostoel en gebruikte daar een pop voor als mijn kind-modelletje. En als je dan in een flauwe bui bent dan zet je de ‘Faceswap’ filter op Snapchat ook even aan met de pop, dit was het resultaat.

En dit was de serieuze foto haha!

Ondanks mijn verlof ben ik af en toe toch eventjes aan het werk om wat artikelen te schrijven. Naast dat ik dit gewoon veel te leuk vind om te doen, is het voor mij ook gewoon even mijn ei kwijt kunnen, m’n eigen ding doen en een ontspannen momentje. En dat doe ik momenteel niet op mijn kantoor, maar heerlijk op bed. Koffie erbij, heerlijk!

Gisteren begon ik met een poetsrondje van het huis.

Daarna kwam er gezellig een vriendin op bezoek die haar oppaskindje van 3 meenam. Lana heeft heerlijk met haar gespeeld. Zo leuk!

Van Nelson Schoenen mocht ik nieuwe schoenen bestellen, ik koos voor mezelf voor deze grijze All Stars (ik vind dit zulke fijne schoenen, dit is inmiddels mijn derde paar, ze lopen ook zo fijn!) en voor Lana koos ik deze mooie vrolijke Vans. Allebei aan de sneakers, laat de lente maar komen!

Ik besloot een andere klus op te pakken, het uitruimen van de speelgoedmand en speelhoek. Speelgoed waar Lana niet meer mee speelt naar boven toe en speelgoed wat niet compleet meer is uitzoeken. Pinterest perfect vinden jullie niet? haha 😉  (PS. Het toffe speelkeukentje is van Special Pink, nog zo blij mee!)

En net als je dan al het speelgoed gaat opruimen, ziet Lana kans om al het speelgoed waar ze al een tijd niet meer naar omgekeken heeft weer te ontdekken en overal neer te leggen, handig… haha!

Zoals ik gisteren in mijn ‘favorieten bij borstvoeding‘ artikel al meldde, heb ik de Medela Freestyle kolf gekocht, deze kwam gisteren binnen en ik ben er nu al zo blij mee! Nog sneller en efficienter kolven, ben heel benieuwd hoe deze bevalt. Review van allerlei borstkolven bij elkaar (met de voordelen en nadelen) zal later nog volgen.

Dit was de KC Photodiary van deze week, een heerlijk kneuterig weekje, zo zien mijn dagen eruit en ik vind het heerlijk. Hoe is jullie week geweest en zijn jullie het huis ook al lenteproof aan het maken met paasdecoratie enzo? En hebben jullie ook voorjaarsschoonmaak en opruimkriebels? Ik ben benieuwd, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

63 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  10 maart 2016

  Leuke kneuterige week heb je gehad. Ik vind dat soms de fijnste weken, lekker thuis aanmodderen. Grappig die face swaps. Gezellig een beetje voorjaar in huis!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Moestuinieren met de moestuintjes van Albert Heijn.My Profile

 • Carlijn
  10 maart 2016

  Een maand alweer… Waar blijft de tijd? ‘Even naar buiten met de kinderen’, vind je het niet onwijs leuk dat je dat woord nu in meervoud kan gebruiken? Kinderen klinkt ook zo rijk haha. Ik vind de trui met vuurtorens van de Zeeman echt te gek, wist niet dat ze daar van die toffe kleertjes verkopen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Happy new hair door Bosman in Alkmaar (+ WINACTIE)My Profile

 • Femke
  10 maart 2016

  Wauw, weg mega veel fotos’. De tijd vliegt zeker joh, dat Aimy alweer één maand oud is :-)!! Laat de lente maar lekker komen, ik heb er zin in!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #7My Profile

 • MamaOnderneemt
  10 maart 2016

  Is Aimy alweer 1 maand? De tijd vliegt! Nij mijn tweede kinderen kon ik mij ook al direct na de bevalling niet meer voorstellen dat er ooit een leven was zonder hen. Ze hoorden er direct bij. Je ziet er goed uit hoor Kelly. Hopelijk geneest de wond van je keizersnede nu goed. Wat een geweldige faceswap met die pop haha! En jij en je vriendin lijken inderdaad op elkaar. Je mag het nauwelijks een faceswap noemen. Hier nog geen paasversieringen en ook nog geen grote schoonmaak, maar druk bezig met de overgang naar een nieuw boekhoudpakket voor ons eigen bedrijf. Daar gaat nu veel tijd in zitten. Maar ik heb nog even tot het Pasen is.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Waarom is ongezond eten toch zo’n feestje?My Profile

 • Nicole
  10 maart 2016

  Mag ik zeggen dat je er echt goed uit ziet? Deed je altijd al natuurlijk maar Vond het in deze diary even erg opvallen haha! Denk door die faceswaps ?
  Nicole onlangs geplaatst…Een gezond hartMy Profile

 • Elisabeth
  10 maart 2016

  Ziet er weer uit als n heerlijk weekje! Wat n mooie foto’s maak je toch. Dat Zeeman truitje is zo schattig! Komt er nog n verslagje van t cb?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Zelf spaghetti etenMy Profile

 • Charlotte
  10 maart 2016

  Wij hebben ook de Paastakken al staan, zo gezellig! Dat groene vestje van de Zeeman is echt super schattig!
  Charlotte onlangs geplaatst…De laatste keer…My Profile

 • Dorien
  10 maart 2016

  1 maand alweer? Stop inderdaad de tijd! War zijn je 2 meisjes ook lief samen! Suits is zo leuk! Jaloers dat jij nog alle seizoenen gaan hebt!
  Dorien onlangs geplaatst…BEAUTY: ZO VOORKOM IK EEN DROGE HUID & 8 OORZAKENMy Profile

 • Lonneke
  10 maart 2016

  Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel.. Alweer een mand geleden! Ik vind die haartjes zooo schattig van Aimy! Gaan de nachten nog steeds zo top?
  Lonneke onlangs geplaatst…Het moederschap heeft mij veranderd?!My Profile

 • MetMirjam
  10 maart 2016

  Ooh wat gaat dat weer snel, ze is al weer een maand! Wij hebben afgelopen weekend ook de paastakken versierd, Fiene vond het helemaal leuk en gaf netjes de eitjes aan en mama mocht ze erin hangen haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Plog: bibliotheek, kinderboerderij en meerMy Profile

 • Marlotte
  10 maart 2016

  Poeh, 1 maand alweer? Wat vliegt de tijd zeg! Wat een fijne week heb je achter de rug!
  Marlotte onlangs geplaatst…Zo eet je gemakkelijk meer groenteMy Profile

 • Lifesabout
  10 maart 2016

  Ik denk toch echt dat ik nog een keer erwtensoep ga maken, nu kan het nog! En die schoenen zijn geweldig, allebei!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mom’s style and inspirationMy Profile

 • Lifesabout
  10 maart 2016

  Ik denk toch echt dat ik nog een keer erwtensoep ga maken, nu kan het nog! En die schoenen zijn geweldig, allebei!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mom’s style and inspirationMy Profile

 • Tamara
  10 maart 2016

  Wauw dat ze alweer een maand is joh! Gaat echt heeeel snel! Die stoel ziet er heel handig uit! Ben. Benieuwd naar de review!
  Tamara onlangs geplaatst…Kleine baby, grote veranderingen.My Profile

 • marije
  10 maart 2016

  Wat een leuke momenten! En die kleertjes, te schattig.

 • Saskia
  10 maart 2016

  Wat een heerlijk weekje en fijn dat jullie wat meer het ritme krijgen. En een maand oud al!
  Saskia onlangs geplaatst…6 Huishoud tips (producten)My Profile

 • Daniëlle
  10 maart 2016

  De tijd vliegt voorbij.. 1 maand alweer! Verder ziet het eruit als een heerlijke week! Fijn!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Salade met geitenkaas en peerMy Profile

 • marie-louise
  10 maart 2016

  Ahh wat een heerlijk weekje! En gaat inderdaad snel; Aimy alweer een maandje oud.
  Ik kijk uit naar de review van de borstkolf. Handig om te weten nu ik straks weer borstvoeding wil geven.
  marie-louise onlangs geplaatst…Peuterkamer inspiratieMy Profile

 • Nicole
  10 maart 2016

  Een maand alweer, jeetje gaat echt snel! Dat shirtje van Zeeman met die vuurtorens vind ik echt tof.
  Nicole onlangs geplaatst…De nieuwe voorjaarscollectie voor kinderen van Primark!My Profile

 • Dionne
  10 maart 2016

  Ziet er uit als een heerlijk weekje. Ik ben ook dol op de weekenden om lekker gezellig met mijn vriend allerlei leuke dingen te doen!
  Dionne onlangs geplaatst…Blogbattle van het Sint JorispleinMy Profile

 • demallemolenmoeder
  10 maart 2016

  Een maand alweer?! Wat vliegt de tijd. Heerlijk zo’n weekje thuis aanmodderen. Zijn voor mij haast de meest fijne weken. En dat keukentje wil ik ook. Al vind ik het té duur en groot om zo te geven dus waarschijnlijk voor het tweede verjaardag. Duurt nog een tijd dus smelt ik gewoon als ik het zie..

  En die foto’s van Aimy zijn echt niet goed voor mijn rammelende eierstokken. Prachtig meisje!

 • Marijke
  10 maart 2016

  Leuke foto’s weer! Suits is echt een hele toffe serie! Heb ‘m helemaal uitgekeken. Al begon ik mij al snel aan mike te irriteren haha.
  Marijke onlangs geplaatst…Italiaanse ovenschotelMy Profile

 • Jessica
  10 maart 2016

  Wow! Stop de tijd! Wat gaat het snel! Heerlijk dat donkere koppie in de draagzak! Geniet er maar van. Het vliegt echt voorbij!
  Jessica onlangs geplaatst…Petit & Jolie Anti-Striae Olie reviewMy Profile

 • Danique Krol
  10 maart 2016

  Ik moest zo hard lachen om die faceswap met die pop haha! Erg leuk om te zien dat de band tussen Lana en Aimy al zo goed is. En wat zie jij er goed uit Kelly!
  Danique Krol onlangs geplaatst…Outfit | Golden detailsMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  10 maart 2016

  Leuk om te zien weer Kelly. Ik heb echt moeten lachen om je snapchats deze week, haha! Ik heb de faceswap ook ontdekt en dat is evht hilarisch, haha! Jij met die pop, haha! Met je vriendin komt je gezicht inderdaad heel goed overeen! 🙂

 • Deisy
  10 maart 2016

  Dat ziet ere echt uit als een heerlijke week dame! Ik ben zo fan van jouw Snapchat hea: je bent gewoon altijd zo lekker jezelf en zo lekker gek, hou daar echt ontzettend van (lag ook helemaal dubbel toen je die faceswap met die pop ging doen haha). Suits is inderdaad een heerlijke serie: hoop dat je net zo leuk gaat vinden als dat ik heb gedaan. En die smeltmomentjes kan ik helemaal inkomen hoor: wat een geweldige momenten zijn dat zeg <3
  Deisy onlangs geplaatst…Wees trots op jezelf: niet gewoon trots, maar apetrots!My Profile

 • Milou
  10 maart 2016

  Aimy alweer een maand oud?! Hallo, dat gaat snel! Ik wil ook paastakken gaan halen, zo gezellig:-) Ook al snapt Jesse daar nog niks van. Gezellig samen de paastak versieren,haha.
  Milou onlangs geplaatst…BOOKS: NEED TO READMy Profile

 • kimmetjekims
  10 maart 2016

  Alweer 1 maand oud, wat gaat de tijd toch snel! Wat toch een gezellige foto’s maak je altijd. Wow, ik dacht eerst dat er twee kellys waren op de Faceswap, jullie lijken echt op elkaar zeg!!
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Fashion | Voorjaarsoutfits Your Look For LessMy Profile

 • Ilona
  10 maart 2016

  Wat gaat de tijd snel zeg, 1 maand oud alweer! Ik vind het truitje van zeeman met vuurtorentjes echt geweldig, ik ga eens even kijken of die er nog hangt 🙂

 • Kelly
  10 maart 2016

  Zo hey alweer een maand oud! De tijd vliegt! Heerlijk weekje zo aan je foto’s te zien, vind weekoverzichten met foto’s zoiezo altijd erg leuk om te kijken hihi ? Zelf heb ik nog geen paastak of andere lente attributen in huis maar dat zal wel snel komen denk ik zo!
  Kelly onlangs geplaatst…‘Geboortepakje + sneak peek in Mini’s kast’My Profile

 • Lisanne
  10 maart 2016

  Nee een maand kelly waar blijft de tijd. Ja bij ons is de paassfeer ook al in huis gehaald gezellig hoor. Nu het zonnetje weer vaker buiten schijnt vind ik het reuze gezellig in huis. Lekker wandelen en buiten zijn. Fijne dag vandaag
  Lisanne onlangs geplaatst…W7 PaletteMy Profile

 • Malou
  10 maart 2016

  Wauw, een maand alweer! En wat zijn Lana en Aimy schattig samen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…22 weken zwangerMy Profile

 • Leonie
  10 maart 2016

  Ah wat een heerlijke week!
  Ik kan niet wachten om mijn vriend met onze dochter te zien..!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #10 – Week 18My Profile

 • Ilse
  10 maart 2016

  Ik vroeg me af hoe het met je herstel van je keizersnede gaat? Ik moet waarschijnlijk ook een keizersnede over een paar weken en zie er best tegenop. Vooral het lange herstel.. Maar als ik jou zo zie naar 4 weken doe je alweer super veel! Ook gewoon wandelen, uitjes en Aimy in de draagzak gaat dus prima?

 • karlien
  10 maart 2016

  Heerlijke foto’s op snapchat 🙂 Gefeliciteerd met de eerste maand.
  karlien onlangs geplaatst…7x achtertuinen om in te kamperenMy Profile

 • Jennifer
  10 maart 2016

  Alweer 1 maand oud joh! Maar wat lijkt ze nog zo heerlijk klein in de handen van Yannick!
  Jennifer onlangs geplaatst…Zo kon ik mijn studie met een baby combinerenMy Profile

 • mybrunetteambition
  10 maart 2016

  Oh leuke foto’s ! De tijd vliegt geweldig ! Nog maximum 2 weekjes en dan kan ik ook mijn eerste kindje in mijn armen nemen. Wat is het snel gegaan allemaal. Kan het me goed inbeelden dat je geen leven meer zonder Aimy kan voorstellen.

 • mybrunetteambition
  10 maart 2016

  Oh leuke foto’s ! De tijd vliegt geweldig ! Nog maximum 2 weekjes en dan kan ik ook mijn eerste kindje in mijn armen nemen. Wat is het snel gegaan allemaal. Kan het me goed inbeelden dat je geen leven meer zonder Aimy kan voorstellen.

 • Dita
  10 maart 2016

  Wat een leuke foto’s! En dat shirtje met vuurtorens is super leuk. Ik wilde het ook kopen voor Mila alleen dacht dat het misschien te jongensachtig was. Maar nu ik het zo bij Amy zie vind ik het toch wel erg leuk.
  Dita onlangs geplaatst…Baby OOTD #1My Profile

 • rachel
  10 maart 2016

  heerlijke fotos 😀 en een maand alweer wat gaat dat toch snel he key!!
  rachel onlangs geplaatst…Lunchen met mijn dochtersMy Profile

 • Cindy
  10 maart 2016

  Wat gaat dat hard zeg, 1 maand. Die trui met die vuurtorens heb ik ook voor ons kindje gekocht. Die foto van knuffelende Lana en Aimy, die is prachtig! En onwijs leuk dat Milou op kraamvisite kwam
  Cindy onlangs geplaatst…“Als je me echt zou kennen”My Profile

 • Manon
  10 maart 2016

  Wauw, een maand alweer! Time flies. Hier ook helemaal zin in de lente en heb allemaal bloemen en Pasen in huis gehaald haha.
  Manon onlangs geplaatst…VIDEO: Een dagje mee-eten met ManonMy Profile

 • Janneke
  10 maart 2016

  wat vliegt de tijd! En wat een leuk moestuintje 🙂
  Ciao!
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Review: website Gezond IdeeMy Profile

 • Nicky
  10 maart 2016

  Waaaaah wat vliegt de tijd! Suits is super leuk! Ik ben aan het wachten op het nieuwe seizoen!
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: Thermaalbad & nieuwe werkweekMy Profile

 • Nina
  10 maart 2016

  Wow. Alweer een maand oud! Ik was toen uitgerekend en heb uiteindelijk nog bijna twee weken moeten wachten op mijn kleintje. Wat fijn dat je al op stap kan met je meiden en dat je al weer lekker aan de slag kunt met je blog en nieuwe producten.
  Nina onlangs geplaatst…Welkom James!My Profile

 • Lieke
  10 maart 2016

  Jeetje de tijd vliegt! Een maand alweer! En wat zijn ze schattig samen de meiden! Kan je echt trots op zijn!
  Lieke onlangs geplaatst…Manieren om te sparen | Financieel & PersoonlijkMy Profile

 • Bo
  10 maart 2016

  Leuk dat jullie nog steeds blij zijn met het keukentje! 😀

 • Michelle
  10 maart 2016

  Wat een lekker weekje! En mennn wat vliegt de tijd.. Aimy 1 maand alweer. Bizar. Hier ook diehard fans van Suits. Samen met House of Cards m’n favoriete serie ever. Wij zitten weer te wachten op de nieuwe afleveringen.
  Michelle onlangs geplaatst…DE BABYKAMER: EEN SNEAK PEEKMy Profile

 • Kelly
  10 maart 2016

  Leuke foto’s weer 🙂 En wow, de tijd vliegt echt zeg!
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle| Inspiratie en ideeën boekMy Profile

 • Jessica
  10 maart 2016

  Jeetje een maand alweer! Wat gaat het hard. Je lijkt idd wel op je vriendin, dit schijnt vaak voor te komen he, je zoekt vriendinnen uit die qua uiterlijk iets van jezelf weg hebben.. (schijnt haha)
  Jessica onlangs geplaatst…Recept – Mexicaanse wraptaartMy Profile

 • Milou
  10 maart 2016

  Hahaha jaa die stickers waren een goed idee he? Gelijk heel het huis vol met prinsessen hahaha. Was gezellig en zo leuk om jouw meisjes te leren kennen! 😀
  Milou onlangs geplaatst…Spektakel taartMy Profile

 • Marije
  10 maart 2016

  Leuke dingen heb je weer gedaan! Suits kijken mijn man en ik ook en ik vind het fantastisch. Vooral vanwege Harvey trouwens, haha. Lekkere meneer 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Werkende mama of thuisblijfmoeder?My Profile

 • Salina
  10 maart 2016

  Hahahahah die faceswaps, hilarisch! Jouw gezicht past op elk hoofdje goed zo te zien haha!
  Salina onlangs geplaatst…Oproep | Spam je blog #2My Profile

 • Frédérique
  10 maart 2016

  Super leuk om te zien en lezen weer. Gefeliciteerd met de maand, moge er nog vele mooie komen! Die moestuintjes zijn trouwens inderdaad echt enig, maar als het niet precies goed verloopt komen ze niet uit of erg matig – be warned, zodat Lana niet teleurgesteld kan raken 😉

 • Frederika
  10 maart 2016

  Wat weer een leuk artikel! En die kolf… heb ik ook, in totaal, 3 jaar gebruikt. Top kolf!!! Krijg je echt geen spijt van!!!

 • Maike
  10 maart 2016

  Dat ziet er uit als een gezellig weekje. En wat een leuke schoenen!
  Maike onlangs geplaatst…Zo zorg je voor perfecte bruidsnagelsMy Profile

 • Nathalie
  10 maart 2016

  Wat een popje. Leuke kleertjes van de Zeeman.
  Nathalie onlangs geplaatst…DIY: Paastakken versieren met masking tapeMy Profile

 • Ellen
  11 maart 2016

  Ik hoop dat je met de review van de kolven iets kunt schrijven over je zithouding. Ik vermoed dat je bij de Avent makkelijker rechtop kan blijven zitten en de melk goed in flesje stroomt dan bij de Medela. Dat je bij de laatste steeds even naar voren moet leunen. Ik ben benieuwd naar jouw mening hierover!
  Ellen onlangs geplaatst…Moestuintje van Albert HeijnMy Profile

 • Annemijn
  11 maart 2016

  Lekker dat je weer zo naar buiten kunt en leuke dingen kunt ondernemen als gezin!
  Annemijn onlangs geplaatst…Reisverslag weekje wintersport in OostenrijkMy Profile

 • Marieke
  11 maart 2016

  O! Wat een boel leuke lieve foto’s… en wat gaat de tijd snel.. Het klinkt cliché, maar het is gewoon echt zo!
  Fijne dag!
  Marieke onlangs geplaatst…Winactie ❤ prachtige handgemaakte oorbellenMy Profile

 • Mama van Dijk
  11 maart 2016

  heerlijk weer zo’n kijkje!
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Ik kijk om en zie je liggen met je gezicht op straat..My Profile

 • Anneleen
  11 maart 2016

  Oh wat een lieve cadeautjes van Milou! Wat hebben jullie toch 2 mooie meisjes ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Gezellige drukte en zon #11My Profile

 • Susanne
  11 maart 2016

  Wat gaat het toch snel, 1 maand alweer! Leuke foto’s heb je gemaakt, die face swap is echt geweldig haha! Mooie kleertjes heb je gekocht voor Aimy.
  Susanne onlangs geplaatst…Nightshit 😉My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.