5 musthaves bij borstvoeding

musthavesborstvoeding

Vandaag ga ik mijn 5 ultieme favoriete musthaves delen bij het geven van borstvoeding. Producten die ik ontdekte tijdens het geven van borstvoeding aan mijn Lana, of producten die ik juist nu pas ontdekte.  Zelf kon ik nooit online dit soort artikelen met ervaringen delen, weinig vriendinnen om mij heen geven borstvoeding of konden mij dit soort tips geven dus heb ik zelf gaandeweg ervaren wat voor mij het beste werkt. Wie zich oriënteert of zoekende is naar fijne items die het borstvoeden aangenamer kunnen maken, vind dit artikel misschien handig. En ik ben benieuwd naar jullie favorieten, wie weet hebben we wat aan elkaars ideetjes!

5 Musthaves bij borstvoeding

Ik behandel de foto collage van hier boven van 1 naar 5 😉
1. De Medela Swing borstvoedingskolf. Dit is een enkele kolf die heel klein in gebruik is. Het is een hele betaalbare kolf waarmee je redelijk geruisloos kunt kolven. De materialen zijn erg goed te reinigen en hij doet wat ‘ie moet doen. Ik heb inmiddels een paar kolven getest (Deze Medela Swing, de Medela Symphony dubbele kolf die ik gehuurd heb, de Difrax Breast to baby kolf en de Philips avent handkolf). En tot nu toe bevalt de Swing mij het beste. Ik gebruik ‘m nu voor de tweede keer en hij is nog in perfecte staat. Ik heb deze week ook de Medela Freestyle gekocht, een dubbele kolf van Medela welke ik nog ga proberen of dit efficiënter kolft. Ik kom later bij jullie terug met een uitgebreide borstkolf review.

2. De voedingsbh’s van H&M. Ze zijn betaalbaar en zitten erg lekker. Er zit geen beugel in wat schijnbaar beter is voor je melkklieren. Nee, sexy is deze niet, maar voor die momentjes trek je gewoon je mooie setje van een leuke lingeriewinkel uit de kast. Deze voedingsbh is praktisch en blijft ook mooi na veel wassen, want deze was je veel vaker ivm. het eventuele lekken van melk. Ze zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes en printjes. En in ieder geval ietsjes stijlvoller dan de varianten (tenten) die in sommige winkels te koop zijn. Update: Iemand tipte mij dat Triumph mooie voedingsbh’s verkoopt, thanks! 

Bv4

3. Medela Purelan crème. Deze crème is je held bij tepelkloven, gesprongen bloedvaatjes, schurende tepels en andere narigheden die met name de eerste week van borstvoeding voorkomen. Deze crème is namelijk veilig voor je baby, na het voeden smeer je deze op je tepels en zodra de volgende voeding weer aandient hoef je deze niet te verwijderen. Hij werkt verkoelend en verzachtend en efficiënt.

4. Natusan zoogcompressen. Zoogcompressen worden, net als maandverband, in allerlei soorten en van allerlei merken verkocht. Je gebruikt deze om eventuele lekkende moedermelk op te vangen, maar stiekem gebruik ik ze ook om die H&M voedingsbh een beetje voorvulling te geven. Uitstekende tepels zit ik niet op te wachten namelijk haha. Ik heb vele merken geprobeerd en geen enkele zoogcompres tipt aan deze van Natusan. Ze absorberen erg goed en blijven mooi in vorm gedurende de dag (wat cosmetisch wel zo prettig is, want opgepropte zoogcompressen in je bh staan niet zo leuk door je shirt heen 😉 ).

Bron foto
5. Weleda Borstvoedingsthee: De een gelooft er in, de ander niet maar een ding is zeker: Baadt het niet, dan schaadt het ook niet. Een speciale kruidenthee met ingrediënten die de melkproductie kunnen stimuleren. Het is heel belangrijk dat je veel drinkt om je melkproductie goed op peil te houden, maar een kruidenthee kan hier nog meer aan bijdragen. De eerste week dronk ik deze non-stop en nu drink ik dagelijks wel een kopje. Het is ook gewoon een hele lekkere thee vind ik.

Lees ook: Als borstvoeding geven niet gaat zoals verwacht
Tips om borstvoeding te laten slagen

Dit waren mijn favorieten waar ik persoonlijk echt bij zweer. Ik ben enorm benieuwd of jullie nog fijne aanraders hebben, laat ze me weten bij de comments.

Ps. Ik maakte ook eens een video met mijn basic tips bij het geven van borstvoeding.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  9 maart 2016

  Dat is handig! Ik heb niet lang borstvoeding gegeven maar was wel heel erg op zoek naar de juiste spullen. Dank je wel voor deze goede tips! Wie weet heb ik ze nog een keertje nodig.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger……was ik maar eerder begonnen.My Profile

 • MamaOnderneemt
  9 maart 2016

  Ik had een kolfapparaat van Medela waarbij je twee borsten tegelijk kon kolven. Een heel compact apparaat wat in een rugtas zat waar ook nog plaats in was voor een klein koelboxje. Dit koelboxje zat er ook bij met koelelementen die precies om flesjes heen passen. Ik heb dit apparaat toen gekozen omdat mijn dochter na haar geboorte een paar weken in het ziekenhuis lag. De rugtas vond ik erg handig en dat ik de flesjes gekolfde melk gekoeld kon vervoeren.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Seksuele voorlichting geven aan mijn dochterMy Profile

 • Elisabeth
  9 maart 2016

  O we hebben best andere favorieten! Voor mij de Medele Freestyle, Carriwell Gelwire is mn favo beha, Bepanthen tegen kloofjes, geen thee voor mij, en ik heb wasbare zoogcompressen van Little Lamb. Nou ja, whatever works best verschilt per persoon, toch?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Onderling bitchende borstvoedingsmoedersMy Profile

 • Femke
  9 maart 2016

  Ik had nog nooit gehoord van borstvoedingsthee, er gaat een wereld voor me open ;-)! Inderdaad, baadt het niet dan schaadt het niet,
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #10: Mijn favoriete seizoenMy Profile

 • Josan
  9 maart 2016

  Jaa, purelan zweer ik bij de eerste paar weken. De Medela Swing heb ik tot 5 maanden mee gekolfd. Daarna overgegaan op Freestyle omdat de borstvoedingsdip te groot werd. En Natusan doe ik alleen ‘s nachts terwijl ik Kruidvat overdag gebruik. En ik vind een goede borstvoedingsthee handig.
  Josan onlangs geplaatst…De Winnaars van de GoodHolidayweekMy Profile

 • Carlijn
  9 maart 2016

  Grappig, ik heb de Medela Swing ook gehad, was er heel blij mee ook (hij staat nu op Marktplaats, voor de liefhebbers ;-)). Verder inderdaad zoogcompressen en ik dronk veel sterrenmuntthee, was goed volgens mij kraamverzorgster. Even denken, nog meer musthaves… Een fijn tijdschrift voor tijdens het kolven 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: waarom pedagogische regeltjes niet opgaan bij een tweelingMy Profile

 • Jessica
  9 maart 2016

  Ik had gelukkig een super fijne vriendin met borstvoeding ervaring bij de eerste! Bij Ryan geen crème nodig gehad. De swing vind ik een goede tip. Had een prima handkolf maar nu is ons leven veel drukker! Bedankt voor deze tips!
  Jessica onlangs geplaatst…I Dig DenimMy Profile

 • Nicole
  9 maart 2016

  De purelan heb ik ook veelvuldig gebruikt in die paar weken dat ik borstvoeding gaf. En daarna tijdens afkolven. Had overigens een dubbele kolf wat echt niet fijn aanvoelde maar wat wel nodig was op dat moment.
  Nicole onlangs geplaatst…De verjaardag van Fay in foto’sMy Profile

 • Marije
  9 maart 2016

  Fijne tips! De thee en de crème heb ik al in huis, de rest nog niet. Met een kolf kopen wacht ik nog even trouwens, maar het is wél fijn om even wat tips te krijgen van een ervaringsdeskundige.
  Marije onlangs geplaatst…Mijn favoriete momenten van februariMy Profile

 • Dorien
  9 maart 2016

  Ik heb zelf nooit borstvoeding gegeven. Maar fijn dat je hier wat aandacht aan besteed!
  Dorien onlangs geplaatst…VAN BURNOUT NAAR GELUKKIG ZIJN. VANDAAG VERTEL IK MIJN VERHAALMy Profile

 • Brenda (kookt)
  9 maart 2016

  Een paar maanden geleden had ik dit artikel niet gelezen, nu is het ineens reuze interessant 😉 Inmiddels geef ik 3 maanden borstvoeding aan mijn kleine meisje.

  Mijn favo’s: voedingsbh van de Hema, Purelan heb ik in huis gehaald maar nog nooit gebruikt, ik gebruik de medela swing maxi (een dubbele kolf, erg tevreden over), zoogcompressen Hema overdag, Natusan ‘s nachts, en ik drink iedere dag een kopje venkelthee.

  Wat voor mij het allerbelangrijkste is, onmisbaar om borstvoeding te kunnen geven: een tepelhoedje.
  Brenda (kookt) onlangs geplaatst…Reactie op Kip Madras door JantineMy Profile

 • MetMirjam
  9 maart 2016

  Ik heb helaas niet zo heel lang borstvoeding gegeven, maar hoeveel van die zoogcompressen er niet doorheen vlogen haha. Ik vond ook die van Natusan het prettigst. Ik dronk veel rooibosthee, dat werkte goed tegen krampjes.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Boodschappen bestellen op AH.nlMy Profile

 • Kim_xazoe
  9 maart 2016

  Wat goed! Ik had geen favorieten, het deed zo’n pijn! Ik kon het naast het vele huilen van Xavi niet aan dus ben gestopt ? ik ben er ook wel achter dat mijn borsten gewoon te gevoelig zijn, helaas flesvoeding dus geworden…
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Vanuit de ogen van een vader #2: Hij kwam eruit, alleen wel zonder handleiding!My Profile

 • demallemolenmoeder
  9 maart 2016

  Wat een handige tips. Wie weet mag ik nog een keer gebruik maken van deze tips.

 • Marlotte
  9 maart 2016

  Wat grappig zo’n borstvoedingsthee. Ik wist niet eens dat het bestond!
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezonde kokosappelcakeMy Profile

 • Saskia
  9 maart 2016

  Ik dronk elke dag venkelthee, iets dat ook heel goed schijnt te zijn. Ook hadden wij de medela freestyle, een dubbele kolf, ideaal vond ik dat.
  Saskia onlangs geplaatst…Bevalling in badMy Profile

 • Charlotte
  9 maart 2016

  Ik had gewoon een handkolf en dat ging toen prima. Misschien dat ik een volgende keer wel een betere wil. En inderdaad de zoogcompressen, die heb je echt veel nodig haha
  Charlotte onlangs geplaatst…10 x de leukste zwangerschapscadeausMy Profile

 • Tamara
  9 maart 2016

  Haha behalve die pads ( die niet aan te slepen waren) heb ik hier niets van gebruikt! En toch geef ik opgeteld nu 4 jaar borstvoeding! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Voor de test al weten dat je zwanger bent.My Profile

 • Nicole
  9 maart 2016

  Dat kolfapparaat en die zalf had ik ook!
  Nicole onlangs geplaatst…Fotoverslag – Wij waren een paar dagen naar de sneeuw!My Profile

 • marie-louise
  9 maart 2016

  Oeh wat handig!!! Ik wil nu ook bij de tweede weer borstvoeding geven. Heb zelf al een dubbele electrische kolf van Medela en een handkolf van Philips Avent liggen. Denk dat ik in ieder geval een tube Purelan ga halen als ik dit zo lees 😉 Je kunt het beter maar alvast in huis hebben..haha!
  marie-louise onlangs geplaatst…Peuterkamer inspiratieMy Profile

 • Karlien
  9 maart 2016

  De eerste twee ben ik het mee eens. Ik gebruikte trouwens katoenen compressen, vond ik veel lekkerder zitten en beter voor het milieu.
  Karlien onlangs geplaatst…Kelly Fashion CoffeeMy Profile

 • Leonie
  9 maart 2016

  Handig lijstje! Ik ben zo benieuwd of t me lukt om borstvoeding te gaan geven..! Het lijkt me behoorlijk pijnlijk, zeker omdat ik best gevoelige tepels heb..:(
  Ik wil t wel graag, dus bedankt voor deze tips!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #10 – Week 18My Profile

 • Lisanne
  9 maart 2016

  Borstvoedingsthee? Nog nooit van gehoord maar wie weet helpt het echt. Gaat het nu helemaal goed met het voeden van aimy in het begin praatte je nog wel is over donor melk namelijk? Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…W7 PaletteMy Profile

 • Dita
  9 maart 2016

  Wat een handige tips voor de mama’s die borstvoeding geven. Zelf geef ik de fles.
  Dita onlangs geplaatst…New In: Fashion ItemsMy Profile

 • Vivienne
  9 maart 2016

  Leuke tips, ik heb nagenoeg dezelfde spullen in huis, grappig. Kolf heb ik besteld, het wordt ook de freestyle! Ben heel benieuwd! Qua thee vond ik de kabouterthee van Pyramide iets lekkerder en deze was goedkoper. Verder vind ik de voedingshempjes van h&m ook ideaal.
  Vivienne onlangs geplaatst…Recept: suikervrije appelmoesMy Profile

 • Liesbeth
  9 maart 2016

  Die medela swing heb ik afgedraaid tijdens de 2,5 jaar dat ik borstvoeding heb gegeven. 1x 1,5 jaar en 1x een jaar. Ik raadt iedereen dat ding aan, super handig!

 • Gwen
  9 maart 2016

  Ja, amen! Het hele rijtje 😀 En dan ook de voedingstops en ik koos van HM de voorgevormde bh’s, want tja: cup niks en dan leek het nog wat haha.
  Gwen onlangs geplaatst…Mama is fit #12My Profile

 • Mariska
  9 maart 2016

  Fijn lijstje! Ik kolfde eerst met de Swing, maar nu heb ik de Horigen Chicture, redelijk nieuw op de markt. Dit vind ik echt een superkolf!! Krachtig met 2 motoren, 3d technologie (borstschild is van siliconen) en ik kolf er 30-50 cc meer mee dan met de Swing. Dus kolven gaat lekker snel. Bovendien is de zuigkracht apart in te stellen voor beide borsten. Goede accu ook ,gaat lang mee. En hij is maar 200 euro (stuk voordeliger dan de Freestyle). Wel 1 nadeeltje: het zijn meer onderdelen om schoon te maken, maar dit nadeel weegt bij lange na niet op tegen de voordelen!

  En bh’s van H&M zijn hier ook favoriet, net als de borstvoedingshemdjes (die gebruikte ik in het begin veel, zit net wat losser wat ik wel prettig vond).

  Verder heb ik wasbare zoogcompressen, voelt lekker zacht en kunnen gewoon in de was. Die gebruik ik nu allang niet meer, want ik had vrij snel zindelijke borsten 😉

 • Michelle
  9 maart 2016

  Wat een fijne tips! De zoogcompressen liggen hier al in de kast, maar verder heb ik nog niets in huis gehaald. Die crème ga ik ook maar alvast aanschaffen. Qua kolf weet ik het nog niet. Hoor zoveel verschillende verhalen over wat fijn is. Eerst maar eens afwachten of het straks allemaal lukt.
  Michelle onlangs geplaatst…DINGEN WAAR IK HEEL GELUKKIG VAN WORDMy Profile

 • Lifesabout
  9 maart 2016

  Die borstvoedingskolf had ik ook, maar heb hem niet kunnen gebruiken omdat ik moest stoppen. De bh’s van de H&M had ik ook maar zaten niet fijn. Handig lijstje dit!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat te doen met een leeg kraambezoekboek?My Profile

 • Anne
  9 maart 2016

  Ik heb inmiddels ook de medela swing aangeschaft na onze tweetjes en ik ben je zo dankbaar, voor die vlog waarin je het hebt over een verzekering die mogelijk een deel vergoed!! Dit was dus bij mij ook het geval en daardoor kost zo’n apparaat echt nog maar een drol! Ik had bij mijn zoontje een (enkele tweedehandse) symphony maar deze vond ik erg hard loeien in verhouding met de swing. Ook gebruikte ik toen van avent wasbare zoogcompressen. Met zo’n mooi kantje erop. Deze heb ik nog steeds maar heb nu ook van Myllymuksut besteld die van bamboe gemaakt zijn. Ben benieuwd of deze beter werken want deze zouden (stel je hebt ze de hele nacht in) niet koud worden zoals katoenen compressen. Daarbij was en ben ik nog steeds hooked aan de bepanthen zalf die ik echt voor van alles en nog wat gebruik!

 • Martina
  9 maart 2016

  Herkenbaar lijstje, al gebruik ik zelf de medela freestyle. In het begin volledig kolven dus dubbel kolven was wel welkom
  Martina onlangs geplaatst…11 Januari 2016 – IJzel, Lush en LipstickMy Profile

 • Malou
  9 maart 2016

  Ik heb gelukkig nog nooit crème nodig gehad voor mijn tepels, maar de rest is inderdaad heel handig. Ik vind de basic voedingsbh’s van Prénatal ook fijn trouwens 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Keizersnee of natuurlijke bevalling?My Profile

 • Lisanne
  9 maart 2016

  Ik heb 10 maanden gekolfd met de handkolf van Avent. Altijd erg tevreden mee geweest. Had geen geld voor een elektrische kolf helaas. Purelan zweerde ik ook bij! Kon echt niet zonder. Ik heb de eerste 2 weken met tepelhoedjes gevoed omdat ze de tweede keer drinken alles al kapot zoog (hoe bedoel je sterke drinker!) bij mij zaten alleen de bh’s van carriwell goed en fijn. Ik had wel echt alleen borstvoedingskleding van h&m! Heerlijk vond ik die hemdjes en shirts! ❤️ Op de eerste verjaardag van mijn dochter dronk ze voor het laatst bij me, daarna weigerde ze pertinent. Heel bijzonder omdat ik graag wilde voeden tot iig een jaar (toen bleek dat het goed ging)

 • Jennifer
  9 maart 2016

  Ik gebruikte ook de Meleda kolf! Als ik thuis was gebleven had ik die waarschijnlijk niet gehad, maar ik vond het toch wel fijn voor die 2 dagen in de week dat ik even een keertje moest kolven op mijn bijbaan. De voedingsBH’s heb ik inmiddels al een paar maanden aan de kant gegooid want ik was er wel klaar mee. Niet met borstvoeding, dat geef ik nog steeds, maar wel met die BH’s want m’n voorgevel leek nergens meer op in die dingen.
  Jennifer onlangs geplaatst…Zo kon ik mijn studie met een baby combinerenMy Profile

 • Kelly
  9 maart 2016

  Handige tips ! Ik ga ze voor later even opslaan !
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle| Inspiratie en ideeën boekMy Profile

 • Diana
  9 maart 2016

  Borstvoedingsthee? Ik had er nog nooit van gehoord!
  Diana onlangs geplaatst…Goede voornemensMy Profile

 • Ellen
  9 maart 2016

  Ik ben erg benieuwd naar je review van de Medela Freestyle. Ik gebruik nu de Avent (dubbel elektrisch). Ik heb deze tijdens mijn vorige zwangerschap ook gebruikt en hij doet het verder prima. Alleen hij maakt zo’n herrie… Als ik straks weer ga werken wil ik toch eigenlijk iets wat stiller is. Ik vind het toch ongemakkelijk als je kolft op je werk met zoveel herrie. Dus ik kijk uit naar je review!
  Ellen onlangs geplaatst…Droombestemmingen voor vakanties met kinderenMy Profile

 • Ellen
  9 maart 2016

  Ik bedoel natuurlijk tijdens mijn vorige borstvoedingsperiode ipv zwangerschap.
  Ellen onlangs geplaatst…Droombestemmingen voor vakanties met kinderenMy Profile

 • Simone
  9 maart 2016

  Purelan crème heb ik ook gebruikt, maar had ik alleen in het begin nodig. Daarna nooit meer aangeraakt eigenlijk. Ik had ook bh’s van de H&M en er bestaan inderdaad geen betere compressen dan die van Natusan. Die blijven tenminste lekker droog, in tegenstelling tot die van verschillende huismerkcompressen.
  Simone onlangs geplaatst…Het doorkomen van de tandjesMy Profile

 • Jessica
  9 maart 2016

  Leuke tips… borstvoedingsthee…. dat is een nieuwe term voor mij!
  Jessica onlangs geplaatst…Recept – Mexicaanse wraptaartMy Profile

 • Elisabeth
  9 maart 2016

  Ik baalde altijd dat ik de bh’s van h en m niet paste. Gelukkig heeft Anita echt super leuke voedingsbehas in kleine omvang, grote cupmaat!

 • Lisanne
  9 maart 2016

  Ja! Grappig! Ik heb zo’n concept klaar staan om geschreven te worden en ik sluit me helemaal aan bij Natusan en H&M!
  Lisanne onlangs geplaatst…Shoplog | Søstrene Grene & KruidvatMy Profile

 • Manja
  9 maart 2016

  Je gaat de freestyle van medela echt fijn vinden. Ik heb deze kolf ook na de eerste zwangerschap gebruikt en vond het vooral ideaal omdat het de helft van de tijd scheelt….en tijd is schaars zoals je weet ;-).

 • Jodi - liefthuis
  9 maart 2016

  Zeker zoogcompressen van Natusan.zijn echt de beste. Ook een kolf was hier in huis een must. Ik had de difrax b to b handsfree kolf. Super fijn ding ook.

  Ik had voor snachts de bh’s van hm voor overdag van noppies twee voorgevormde bh’s. Heel fijn en mooi met kant
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…To kolf or not to kolf…handsfree kolven…My Profile

 • Cindy
  9 maart 2016

  Die zoogcompressen heb ik ook al in overvloed in huis, ik heb voedingsbh’s van Hema (al is dat niet slim, omdat ik later pas las dat je borsten wel 2 cupmaten groter kunnen worden…) Een kolf wil ik gaan huren, maar deze klinkt wel goed.
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – maart #2My Profile

 • Salina
  9 maart 2016

  Wat een handige tips! Als 22-jarige single heb ik ze voorlopig nog niet nodig haha, maar ik weet zeker dat ik – mocht het me ooit gegeven zijn om zwanger te zijn – in de toekomst je hele blog ga doorspitten haha.
  Salina onlangs geplaatst…Lifestyle | Cadeautips en WINACTIEMy Profile

 • Jeanine
  10 maart 2016

  Ik geef nu 3 maanden borstvoeding en ik vind het soms best pittig, maar heel mooi om te doen.
  Mooi stukje om te lezen!
  Ik heb zelf voedings bh’s van noppies met beugel. Dit zijn best mooie bh’s! Volgens mijn kraamverzorgster konden beugels best en is het advies zonder beugels achterhaald. Dus zo kunnen de bh’s toch nog mooi onder kleding zitten 😉

 • Margriet
  11 maart 2016

  Fijne tips. Ik heb me nog niet zo verdiept in borstvoeding. Deze blogpost ga ik zeker bewaren.
  Margriet onlangs geplaatst…Kleuren voor de babykamerMy Profile

 • Susanne
  11 maart 2016

  Wat een fijne tips! Ik vond kolven echt verschrikkelijk, mijn zoontje dronk eigenlijk gelijk goed uit de borst dus kolven was alleen nodig om even een melkvoorraadje aan te leggen als ik bijv. een keer van huis moest. Ik had een medela kolf geleend van een vriendin en die beviel wel goed moet ik zeggen (een dubbele). Gelukkig heb ik nooit last van tepelkloven oid gehad dus ook niet hoeven smeren met cremes. Die bh’s zijn idd verschrikkelijk maar wel erg handig met voeden. Die tip van de zoogcompressen om je bh wat vorm en vulling te geven (en je tepels te verbergen) vind ik erg goed! 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Nightshit 😉My Profile

 • Mo
  15 maart 2016

  Leuke tips! Zelf zweer ik bij wasbare zoogcompressen van ImseVimse en Myllymuksut. Ik vond de H&M beha’s ook fijn, alleen zijn die nu veel te wijd voor mij geworden en ik had al de smalste maat. Kolven doe ik niet, dus ik heb ook nooit zo’n ding aangeschaft.
  Mo onlangs geplaatst…De Mommy Wars-tagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.