Dia1

Dat is even wennen, de weekvlog op woensdag ook al op mijn blog! Maar zoals jullie zondag in mijn nieuwe Content Schema konden lezen, zal ik vanaf nu de vlogs en video’s tegelijkertijd op zowel mijn blog als Youtube plaatsen. In deze vlog bezocht ik een heel leuk event met Kim, gaan we op zoek naar onze droom-badkamer, neem ik je een stukje mee bij de peuterspeelzaal, ging ik borrelen met een vriendin en gaan we lekker zwemmen met de meisjes, kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Zijn jullie ook zo dol op zwemmen met de kindjes? Laat je reactie op de vlog achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “VLOG #27: Zwemmen met de kinderen, wooninspiratie”

  1. Wat een leuke weekvlog Kelly! Wat hebben jullie veel gedaaan! Gezellig dat je met Kim naar het event ging en leuk dat je voor een badkamer ging kijken. Zijn jullie trouwens nog geslaagd hiervoor? Jammer van het stoeltje. Hopelijk heeft de leverancier het kunnen oplossen of een ander stoeltje voor je vriendin beschilderd. De Efteling is altijd leuk, maar wij wonen echt ver ervandaan dus we gaan er hooguit 1 x per jaar naartoe. Zwemmen is ook super leuk. Mijn zoontje zit op zwemles dus hij ligt elke week in het zwembad en mijn dochter gaat dan vrijzwemmen met haar vriendinnetje. Fijne week Kelly!
    Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Borstvoeding geven in het openbaar: raar?My Profile

  2. Leuk!! Ik heb de video nog niet gezien maar dat ga ik vanmiddag lekker op de bank doen! Ik heb sinds kort je vlogs weer herontdekt en ben ze toen allemaal weer gaan kijken en.vind het erg leuk! ga zo door het is erg leuk om te zien!!
    Milou onlangs geplaatst…Zwangerschap tot nu toeMy Profile

  3. Zwemmen met kinderen vind ik ook altijd fantastisch. Zodra het zomer is komt bij ons ook het babybadje in de tuin. Dat vinden de kinderen nog leuker!

  4. Ziet er een leuk event! En leuk, zo samen met Kim! 🙂 Superleuk dat jullie de badkamer al hebben uitkiezen! Fijn om op deze manier al met het toekomstige huis bezig te zijn hé.
    Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.