KC Budgetchallenge

Doe mee met de gratis #KCBudgetChallenge

Je zou eigenlijk best graag een maand willen besparen. Je hebt een wensenlijst met dingen om te doen of ooit te kopen, maar je weet dat je daarvoor moet sparen. Ergens wil je de dingen op dat wensenlijstje heel graag, maar het lukt je toch niet om een spaardoel te halen. Aan het begin van de maand start je wel goed, maar aan het eind van de maand hou je niets over. Je hebt alleen geen enkel idee waar het geld naartoe is gegaan.

Of je weet wel waar je het geld aan uit hebt gegeven…. de boodschappen vallen namelijk iedere maand net wat duurder uit. En als je dan naar de stad gaat, kom je terug met maar een paar kleine spullen en die lege portemonnee. Je wilt dit jaar bewust worden van je uitgaven en bewuster keuzes maken. Zodat je dat spaardoel echt gaat halen!

Ik heb in 2019 de #KCBudgetChallenge voor het eerst georganiseerd en in 2020 is de challenge weer terug. Als jij aan de hand van een gratis e-book met tips, tricks en handige invulopdrachten aan de slag wilt met het analyseren van je financiële situatie, het opstellen van een spaardoel en geld wilt besparen, laat dan in het onderstaande formulier je gegevens achter. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten per e-mail en je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep. In die community kun je je ervaringen met andere dames delen. En we helpen elkaar natuurlijk op de momenten dat het nodig is!

Ik zie je graag bij de challenge!

Ja, ik neem graag deel aan de gratis Kellcaresse BudgetChallenge
dit veld niet invullen s.v.p.

    Ik heb iets leuks voor je!

     

    Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
    dit veld niet invullen s.v.p.