Dia1

Een hele tijd geleden sprak ik af met Pelpina. Deze mama maakt sinds kort ook youtube video’s over het moederschap en is een hele leuke en gezellige vrouw. Moeder van 2 kids en altijd druk in de weer. Ze ging een serie met video’s opnemen over borstvoeding en heeft ook mij hiervoor geïnterviewd. We spraken af en besloten ook om voor mijn kanaal een video op te nemen, maar dan eentje met een grappige ondertoon. Ik deed al eens in mijn eentje de 3 minute make-up challenge en dit keer maakten we het moeilijker. Een 2 minute make-up challenge, maar dan zonder spiegel! Benieuwd hoe dit eruit ziet?

Klik hier als je de video niet kunt zien

We hebben er zelf heel erg veel plezier om gehad! Zo zie je maar dat je in korte tijd met wat haast jezelf ook kunt opmaken, zelfs zonder spiegel. Al was dat toch wel een hele uitdaging. We zijn benieuwd wat je van onze video vind! Dit was even de laatste make-up challenge voorlopig hoor ;). Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “2 minute no mirror mama makeup challenge”

  1. Wat een gezellig en leuk filmpje!! Hahah jezelf opmaken in 2 minuten, pff, dat zou mij niet heel makkelijk afgaan denk ik… Knap hoe jullie het toch voor elkaar hebben gekregen:p
    Kimberly onlangs geplaatst…Bomb cosmeticsMy Profile

  2. Hilarisch!!!! Ik gebruik niet veel make-up, alleen mascara, oogpotlood en wat concealer. Twee minuten lukt mij dan wel, maar echt niet zonder spiegel hoor! Dan zit de concealer denk als een soort clownschmink op mijn gezicht. Ik heb wel erg hard gelachen om het filmpje.
    Milou onlangs geplaatst…Ikea wishlistMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.