Impressie Newbornshoot Aimy + Winactie

newbornshoot lanaaimy

Kort geleden kwam fotografe Stephanie Rath bij ons thuis om een newbornshoot met Aimy te doen, waarbij we gelijk ook wat gezinsfoto’s hebben laten maken, foto’s van Lana en Aimy samen en foto’s van mij en Yannick. Ik wilde hier graag een korte impressie van delen met jullie. Ook deel ik in dit artikel een hele toffe winactie waarmee je kans maakt op zo’n professionele fotoshoot van Stephanie! Dit mag een newbornshoot zijn, maar ook een zwangerschapsshoot, familie shoot en nog veel meer mogelijkheden. Kijk je mee naar de foto’s?

Zoals jullie weten hanteer ik een privacy beleid op de site met betrekking tot onze kinderen. Ik kan daardoor de leukste foto’s niet delen waarop die mooie snoetjes in beeld zijn. Hierdoor deel ik enkel de foto’s die ik wel kan laten zien om zo de privacy van mijn kinderen te waarborgen. Zo krijgen jullie toch een indruk van de newbornshoot, maar voelt het voor ons ook veilig genoeg om dit te delen. Ik wil jullie bedanken voor het begrip dat jullie hier altijd voor uiten.

Hier legde ik Aimy op mijn trouwjurk neer. Dat vond ik zo bijzonder!

Het was echt ontzettend leuk om dit te doen. Stephanie had haar vriend meegenomen en samen vormden ze een erg goed team. We begonnen met het maken van foto’s op ons bed maar hier bleek toch te weinig licht te zijn waardoor we naar mijn werkkamer gegaan zijn waar extra lampen aanwezig zijn. Ze hadden allerlei attributen meegenomen zoals mooie kleden, haarbandjes en meer accessoires, ze namen studio decor mee en ik had gelijk de indruk dat ze wisten wat ze deden. Dat voelde heel erg vertrouwd en prettig. Er hing een hele rustige sfeer waardoor onze meisjes ook heel erg ontspannen de foto’s lieten maken. Doordat we begonnen met de foto’s waar Lana het meest op zou staan, kon zij ook haar volledige aandacht erbij houden. Ik vond het een hele fijne middag. En ik ben onwijs blij met de foto’s die gemaakt zijn, zo waardevol om deze momentjes zo vast te kunnen leggen.

Stephanie biedt allerlei fotoshoots aan die heel erg betaalbaar zijn waardoor je met ieder budget de mogelijkheid hebt om dit soort waardevolle momentjes professioneel te laten vastleggen. Zo kun je je zwangerschap mooi laten vastleggen in een zwangerschapsboot, of een mooie familie shoot, een shoot samen met je geliefde, enzovoorts. Ik heb een kortingscode voor jullie. Met kortingscode ‘kellycaresse’ krijg je 15% korting op een fotoshoot naar keuze en deze is geldig tot 30 september 2016.

Winactie
Win een fotoshoot naar keuze in de fotostudio van Stephanie in Heerhugowaard!
Hoe doe je mee?
– Laat een comment achter met de reden waarom jij zo’n fotoshoot wilt winnen en voor welk type fotoshoot jij zal kiezen, zorg dat je een geldig mailadres achterlaat zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
– Like de Facebookpagina van Stephanie Rath Fotografie en die van Kellycaresse en like+deel de post die ik van deze winactie deel op de Facebookpagina.
Let op: Voor de fotoshoot dien je zelf vervoer te regelen naar de fotostudio van Stephanie in Heerhugowaard, houd hier rekening mee als je meedoet. De winactie loopt een week, daarna mail ik de winnaar persoonlijk.

Ik ben Stephanie heel erg dankbaar voor deze mooie foto’s! Ik ben benieuwd wat jullie van deze sfeerimpressie vinden en of je mee gaat doen aan de winactie! Alvast veel succes met meedoen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

80 reacties

 • Sara
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s! Heel bijzonder om te hebben lijkt mij! Het lijkt mij leuk om de shoot te winnen. Mijn vriend en ik gaan op 12 november trouwen en we zouden de foto’s kunnen gebruiken voor onze aankondiging of misschien afspelen in de zaal in combinatie met onze babyfotos!
  Ik heb alleen geen Facebook, dus ik weet niet of ik mee mag doen..

 • Femke
  15 maart 2016

  Zo’n fotoshoot met je kleintje lijkt me echt heerlijk en is ook iets wat ik graag zou doen als ik ooit kinderen zou krijgen. Leuk dat je een shoot weggeeft, hier gaat iemand zeker erg blij mee worden :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: ABC-tagMy Profile

 • Josan
  15 maart 2016

  Prachtige foto’s zijn dit. Wat een mooie bos donkere haartjes heeft Aimy. Die foto met een trouwjurk vind ik mooi. Prachtig idee.
  Josan onlangs geplaatst…Kijk mij groeien, de app om je baby’s groei bij te houdenMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  15 maart 2016

  Wauw wat een mooie foto’s al. En dat zelfs zonder die lieve snoetjes erop. Ze zijn zeker onbetaalbaar.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Bij ons aan de eettafel……daar keken we van op!My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  15 maart 2016

  Wauw wat een leuke foto’s. En dat zelfs zonder die leuke snoetjes. Ik snap dat ze onbetaalbaar zijn!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Bij ons aan de eettafel……daar keken we van op!My Profile

 • Nicole
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s! Echt bijzonder om die kleine meid op jouw trouwjurk te leggen. Origineel!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: Gepersonaliseerde naampuzzel van Cre8My Profile

 • Manon
  15 maart 2016

  Schattig zulke foto’s! Daar blijven voor altijd heel veel herinneringen aan plakken <3
  Manon onlangs geplaatst…Zo doen wij dat – HELP: Sprongetjes en hangdagen!My Profile

 • Dorien
  15 maart 2016

  Je hoeft hun snoetjes niet te zien om mooie foto’s te hebben. Prachtig Kel! Mooi gezinnetje de liefde straalt er van af!
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN WEEK IN OUTFITS #15 ZOMER IN MIJN BOLMy Profile

 • Carlijn
  15 maart 2016

  Prachtige foto’s waar je trots op mag zijn! Vind die ene waar je Aimy een kus geeft heel erg mooi qua effect. Mooi gezinnetje zijn jullie zeg, echt een plaatje om te zien. Ik gun de winst aan een ander, ben zelf niet zo van de fotoshoots.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: kletsupdate (bijna 9 maanden)My Profile

 • Marlotte
  15 maart 2016

  Ah, wat een mooie foto’s allemaal! Mooi om te hebben vastgelegd!
  Marlotte onlangs geplaatst…Knapperige nacho’s met zongedroogde tomatentapenadeMy Profile

 • Kelly
  15 maart 2016

  Wat een geweldige foto’s zijn het geworden! Echt heel gaaf!
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle| Kantoor inspiratieMy Profile

 • Saskia
  15 maart 2016

  Wat gaaf en mooi om zo jullie geluk vast te leggen. Bijzonder de foto van Aimy op jouw trouwjurk.
  Saskia onlangs geplaatst…Voordelen van de BabytijdMy Profile

 • Lisanne
  15 maart 2016

  Leuk dat je een shoot weggeeft voor mij iets te ver helaas. Prachtige foto’s hoor als deze al geweldig zijn dam zijn die foto’s met die Kids hun snoetjes erop nog gaver. Mooie herrinering voor als ze sttaks tiener zijn. Liefs lisanne fijne dag
  Lisanne onlangs geplaatst…GeluksmomentjesMy Profile

 • Anne
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s Kelly! Echt prachtig en heel bijzonder dat dit is vastgelegd. Je hebt een heel mooi gezin!

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben nu 18 weken zwanger en ik zou heel graag een zwangerschapsshoot willen. Vind deze tijd zo bijzonder en ik geniet er enorm van dat mijn buik nu begint te groeien!

  Heel veel liefs,
  Anne

 • MetMirjam
  15 maart 2016

  Dat ziet er nu al uit als een hele mooie shoot! Ik denk dat jullie privéfoto’s het helemaal afmaken! Gave winactie ook, daar ga je iemand heel blij mee maken!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Action Shoplog: speelgoed, Pasen en meer..My Profile

 • Lifesabout
  15 maart 2016

  Och wat mooi! Jullie stralen zo enorm en die voetjes van Aimy!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ik bescherm onbetaalbaar goud.My Profile

 • Tamara
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s van jullie gezin! Ik vind het best jammer dat we dat hier niet gedaan hebben!
  Tamara onlangs geplaatst…Waar komt al die rommel toch vandaan?My Profile

 • marie-louise
  15 maart 2016

  Wat mooi en bijzonder! Ook een erg leuk idee met jouw trouwjurk. Het ziet er allemaal erg schattig uit. Wat zijn jullie toch een prachtig gezinnetje!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 28My Profile

 • Sandra
  15 maart 2016

  Het lijkt me zo mooi om zo’n shoot te doen! Prachtige foto’s zijn het geworden 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…DIARY: VALKENBURG, RIVERDALE, PRACHTIG TOILET & HEERLIJK ZONNETJEMy Profile

 • gwendy wesseler
  15 maart 2016

  Mooie foto,s ! Heerlijk toch die lieve kindjes. Het enige wat ik persoonlijk jammer vind en dat is iets wat de fotograaf had moeten aangeven om geen zwart te dragen. Wat een prachtig idee om jou trouwjurk hiervoor te gebruiken. Geniet lekker van je meisjes 🙂

 • demallemolenmoeder
  15 maart 2016

  Wauw, wat een prachtige foto’s. Wat zijn jullie een mooi gezin. Dat je haar een kus geeft en dat ze op jouw trouwjurk ligt vind ik toch wel erg mooi en bijzonder.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Review; loopschoenen ShoesmeMy Profile

 • Lonneke
  15 maart 2016

  Mooie foto’s! Prachtige herinneringen voor ‘later’.. Ik zou zo’n shoot ook wel gaaf vinden om te winnen maar ik ben niet zo fotogeniek dus helaas 😉
  Lonneke onlangs geplaatst…Met je baby naar een osteopaat! (vervolg)My Profile

 • Charlotte
  15 maart 2016

  Mooi hoor! Slim om ook foto’s van jou en Yannick samen te maken, ik merk dat dat er bij ons ook vaak bij inschiet sinds er een kindje is
  Charlotte onlangs geplaatst…Een gratis fotoshoot, wie wil dat nou niet?My Profile

 • Nicole
  15 maart 2016

  Leuk idee zo met de trouwjurk!
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #1 | Afgevallen?My Profile

 • carolien
  15 maart 2016

  Wat een mooie fotos! De fotos met hun snoetjes zullen ongetwijfeld ook zo mooi zijn. Je hebt 2 prachtig meisjes en ik kan aan de fotos zien dat je er ook onwijs veel van geniet. Liefs Carolien
  carolien onlangs geplaatst…Irritaties bij het bloggenMy Profile

 • Maaike
  15 maart 2016

  Mooie foto’s!

  Ik doe graag mee, ik twijfel alleen heel erg wat voor foto’s ik zou willen.
  In ieder geval foto’s met mijn zoon, maar met mijn zwangere buik of liever newborn. Ik twijfel nog eniet voor beiden duurt het nog even. Mag ik ook in overleg beslissen als ik win?

 • Dita
  15 maart 2016

  Prachtige foto’s! Een van mijn beste vriendinnen is fotograaf dus elke keer als ik haar zie maakt ze weer mooie foto’s van Mila en ons.
  Dita onlangs geplaatst…Interieur kiekjes – Maart 2016My Profile

 • Lieke
  15 maart 2016

  Jullie stralen allemaal. Vooral de foto’s op jouw trouwjurk vind ik super tof!
  Lieke onlangs geplaatst…Plopsa Indoor Hasselt | Dagje weg & BabyMy Profile

 • kimmetjekims
  15 maart 2016

  Wat een lieve foto’s en wat zijn jullie toch een leuk gezinnetje <3
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Fashion | Pink Tassel Bag My JewelleryMy Profile

 • Michelle
  15 maart 2016

  Wat een prachtige foto’s! Zo bijzonder om zulke foto’s te hebben van je gezin. Ik had het nooit gedacht, maar wij hebben een zwangerschapsshoot gepland op de locatie waar we ook onze trouwfoto’s gemaakt hebben. Vind het allemaal te bijzonder om niét mooi vast te laten leggen.
  Michelle onlangs geplaatst…ZWANGERSCHAPSUPDATE: WEEK 31 & 32My Profile

 • Diana
  15 maart 2016

  Wat een super leuke foto’s en wat vormen jullie samen een prachtig gezin!
  Diana onlangs geplaatst…Diana’s Diary Maart #2My Profile

 • Milou
  15 maart 2016

  Ahh zo lief dit. Wat zijn jullie toch een prachtig gezin!
  Milou onlangs geplaatst…Laatste loodjesMy Profile

 • Wendy
  15 maart 2016

  Wat een mooie lieve foto’s! Mooi gezin zijn jullie!

 • Fenna
  15 maart 2016

  Zo leuk, heb je altijd mooie professionele foto’s.

  Een foto maken met de trouwjurk moet ik onthouden, zo speciaal <3
  Fenna onlangs geplaatst…De trouwbedankjesMy Profile

 • Sophie
  15 maart 2016

  Ah wat zullen het leuke foto’s geworden zijn. Echt iets om later op terug te kijken vol trots en liefde samen met de meiden!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #35 – Zoveel plannen!My Profile

 • Rosanne
  15 maart 2016

  Wat een prachtige foto’s! Je hebt een heerlijk gezinnetje waarvan de trots van jullie afstraalt!
  Ik blijf die foto van Aimy op je trouwjurk bijzonder vinden, echt mooi.
  Rosanne onlangs geplaatst…Bloggers theekransje #7My Profile

 • Sharleen
  15 maart 2016

  Wat een lieve foto’s! Ik zou graag meedoen voor een gezinsfotoshoot. Onze dochter Lana (Ja ja, nog een Lana!) is in oktober vorig jaar geboren, en is een heel lief meisje. Ik raakte zwanger op mijn achttiende en ben bevallen toen ik 19 was. Hoewel ik wel jong was ben ik ontzettend gelukkig met ons gezin zo. Dit zal ik dan graag vastleggen op mooie foto’s. ?

 • Malou
  15 maart 2016

  Heel mooi, en wat gaaf dat je je trouwjurk hebt gebruikt bij de shoot 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Zo gaat shoppen met je dreumes echtMy Profile

 • Leonie
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s! super mooi idee om aimy op je bruidsjurk te leggen, wauw!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #1 – Spring WalkMy Profile

 • Lindsey Beljaars
  15 maart 2016

  Ah de foto’s zien er nu al te cute uit!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…LUSH Tisty Tosty Bath BombMy Profile

 • Vanessa
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s allemaal. Die foto van Aimy op jouw trouwjurk is heel bijzonder!
  Vanessa onlangs geplaatst…Uriage Thermaal micellair waterMy Profile

 • Melissa
  15 maart 2016

  Wat een mooie en spontane foto’s!

  Mij lijkt t heerlijk om die shoot te winnen. Mijn vriend wil nooit op de foto, vanwege een oogafwijking. Hier is ie nu aan geopereerd en is het nog maar minimaal te zien. Toch is die nog te onzeker erover voor foto’s. Wij hebben letterlijk nog 0 foto’s samen. Een positieve ervaring zoals jij hebt met deze fotograaf zou denk ik een hele stap voorwaards zijn en hem misschien over de drempel heen kunnen helpen. En anders hebben we iig een mooie herinnering voor ons tweetjes. 🙂

 • Jennifer
  15 maart 2016

  Prachtige shoot Kelly, en ondanks dat je zo goed de privacy hanteert vind ik dat je ons toch echt hele mooie plaatjes hebt kunnen laten zien!
  Jennifer onlangs geplaatst…Moestuintjes Groeidagboek #1My Profile

 • lisette
  15 maart 2016

  Wij zouden heel graag willen winnen voor onze jongste! Toen onze tweeling 6,5 jaar geleden geboren werd, hebben we heel veel gefotografeerd en gefilmd maar ik merk nu dat bij nummer 3, de telefoon altijd bij de hand is en dat ik snel foto’s maak met de telefoon en achteraf heb je eigenlijk niet heel veel aan die foto’s want je kan ze niet ophangen, af laten drukken of iets want ze zijn gewoon niet goed genoeg. Zo’n gave shoot zou helemaal super zijn om onze kleine man te eren en voor nu en later mooie foto’s van hem te hebben.

 • Jennifer
  15 maart 2016

  Wat een onwijs mooie en lieve foto’s van jullie gezinnetje! 🙂

  En omdat je nooit genoeg mooie foto’s kan hebben van je grootste trots.. Waag ik graag een kansje voor de fotoshoot 😉

 • Samantha
  15 maart 2016

  Ik ben 7 maart bevallen van ons 4e kindje, een meisje na 3 mooie knullen! Voor de oudste 2 hebben we ooit een shoot gehad maar helaas niet mooi geworden.
  Zou toch wel voor ons bijzonder zijn om 3 grote broers met hun kleine zusje op de foto te gaan.

  Ps. Wat zijn de fotos mooi geworden

 • Channa
  15 maart 2016

  Oooh heerlijk. Dit blijven zulke speciale foto’s, kan er hier ook nog steeds van genieten. Echt een aanrader voor iedereen!
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog: Jippie KledingbeursMy Profile

 • rachel
  15 maart 2016

  mooie fotos meis !!! mijn handjes al fotografe jeuken dan al weer als ik dit zie hihi
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 13 maart 2016My Profile

 • Debbie
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s!
  Ik zou dolgraag een fotoshoot willen winnen voor onze lieve kindjes. Ons meisje is 3 en ons kleine mannetje is 5 maanden, ze zijn allebei blond en ze zijn stapelgek op elkaar. Mooie foto’s van onze kindjes samen zou geweldig zijn, de mooiste foto zou ik af laten drukken op hout en een mooi plekje in de kamer geven!

 • Cynthia
  15 maart 2016

  Leuke foto’s Kelly! En wat een leuke actie weer!
  Ik wil ook wel zulke speciale foto’s! Ben nu 31 weken zwanger, dus een newbornshoot lijkt mij erg leuk. Vooral om mijn dochter (22 maanden) goed op de foto te krijgen met haar babybroertje!

 • Seline
  15 maart 2016

  Wat een super mooie foto’s Kelly! En heel
  Gaaf die foto’s met Aimy op je trouwjurk! Ik doe graag mee met de winactie. We hebben alleen een newbornshoot met de twins gedaan en nu worden ze bijna 2, dus lijkt me ontzettend leuk om weer een gezinsshoot te doen! Super leuke winactie Kelly!

 • Danique Krol
  15 maart 2016

  Wat een heerlijke foto’s! Heel erg leuk om te zien.
  Danique Krol onlangs geplaatst…Outfit | Button SkirtMy Profile

 • Salina
  15 maart 2016

  Wat een lieve lieve foto’s!
  Salina onlangs geplaatst…Monday Morning QuoteMy Profile

 • Essie83
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s zeg! Vind vooral de foto’s met Aimy en je trouwjurk erg bijzonder. Zo origineel. Ik zou heel graag de newborn shoot winnen. Wil zou ik dan graag foto’s laten maken van ons nieuwe kindje samen met grote zus. Mijn dochter is nu 17 maanden en heb nog nooit professionele foto’s laten maken van haar. Dus wil ze heeeel graag allebei op de foto! ?

 • Babette
  15 maart 2016

  Ik zou nog wel heeeeel graag een mooie shoot willen van ons nieuwe wondertje in mijn buik met het gezin erbij! Allemaal compleet! Het duurt niet meer heel erg lang (nog 4 weken) dus hopelijk lukt dat nog, maar een fotoshoot met baby en het gezin is ook heel bijzonder zo te zien bij jullie en enorm welkom natuurlijk! Het is namelijk echt iets heel bijzonders en een mooi aandenken voor nu, straks en later!! <3 Ik zou er heel blij mee zijn 🙂

 • karlien
  15 maart 2016

  Fantastisch om te zien! Ik laat de gezichten van mn kids ook niet zien, maar soms is het zo lastig om bepaalde foto’s niet te delen!
  karlien onlangs geplaatst…Fotoverslag HoornMy Profile

 • Mariëlle
  15 maart 2016

  Over 5 weekjes word ik voor het eerst mama.
  Zo’n shoot zou echt fantastisch zijn..

 • Susanne
  15 maart 2016

  Wat een prachtige foto’s van je gezin Kelly!
  Susanne onlangs geplaatst…Espresso barMy Profile

 • Miss Mags
  15 maart 2016

  Wat een hele mooie foto’s, van jullie allemaal !
  Miss Mags onlangs geplaatst…Ik laat mijn kinderen vaccineren en jij ?My Profile

 • Celine
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s! Wij hebben ook na 11 dagen een newbornshoot gedaan! Het is echt een leuke herinnering aan een tijd die voorbij vliegt!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Fashion: Favoriete kinderkleding webshopsMy Profile

 • Cindy
  15 maart 2016

  Superleuk! Toevallig willen wij een new born shoot gaan doen door dezelfde fotografe als die onze zwangerschapsfotoshoot heeft laten doen.
  Cindy onlangs geplaatst…Stilte voor de stormMy Profile

 • Kimberley van Ravenswaaij
  15 maart 2016

  Wat een mooie foto’s! Ik probeer van ons mannetje ook zoveel mogelijk bij te houden. Leuk om te zien, maar hierdoor staan we wel weinig als gezin op de foto. Het zou dan ook super leuk zijn om gezinsfoto’s te laten maken 🙂 zeker nu ons mannetje met een beetje hulp kan staan. Wij gaan duimen

 • Marijke
  15 maart 2016

  Wat een lieve foto’s! Leuk dat het zo goed is bevallen!
  Marijke onlangs geplaatst…Daily foto’s #5My Profile

 • Caressa
  15 maart 2016

  Een familie shoot zou ik heel graag willen winnen om een mooie foto met mijn gezin te hebben voor in huis.

 • Bertine
  15 maart 2016

  wat een prachtige foto’s en wat lief dat je dit met ons wilde delen! je mag trots zijn op de foto’s en ik geloof graag dat jullie privé foto’s nog veel mooier zijn!
  Bertine onlangs geplaatst…Outfit: Black & BlueMy Profile

 • Bianca
  15 maart 2016

  Lieve Kelly
  Wat een mooie meiden en leuke foto’s!
  Ik zou graag de fotoshoot willen winnen.
  Mijn vriend is pas geleden op zijn knieën gegaan!! En het lijkt me erg leuk om met de foto’s van deze shoot onze save the date kaartjes te maken! Want ik heb al een mega leuk ontwerp gevonden waarvoor we leuke foto’s nodig hebben!
  Bianca onlangs geplaatst…Impressie Newbornshoot Aimy + WinactieMy Profile

 • Alicia
  15 maart 2016

  Wat een ontzettend lieve foto’s! Ik doe graag mee aan de winactie! Nog voor we mooie foto’s van mijn buik hebben kunnen maken, die na maaaanden eindelijk een beetje vorm kreeg, was ik ineens bevallen. We hebben heel veel leuke foto’s van Mila, maar hebben nooit een newbornshoot gedaan. M’n mooie meisje is ondertussen alweer 4,5 maand en ik denk dat we met deze shoot kunnen compenseren dat we die bumpshots nooit meer hebben kunnen maken!!

  En Kelly: wat leuk je ook te zien dragen! Werkt het bij jou ook zo verslavend? ?

 • MamaOnderneemt
  15 maart 2016

  Wat een super mooie foto’s Kelly! Leuk voor later ook! Ik doe zelf niet mee met de winactie, want Heerhugowaard is voor mij iets te ver weg.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Ik maakte een uitstapje naar een ander… and I liked it!My Profile

 • Groceries Glossy
  15 maart 2016

  Lieeeeffff! Die foto’s!
  Groceries Glossy onlangs geplaatst…Foodshopping @ IkeaMy Profile

 • Kh
  15 maart 2016

  Omdat ik heel graag foto met me familie wil ensuper leuke foto’s

 • Eva
  16 maart 2016

  Wat een mooie foto’s van jullie, ik blijf maar kijken naar die met je trouwjurk. Ik zou heel graag een newbornshoot winnen! Ben nu 21 weken zwanger en het lijkt me zo bijzonder om professionele foto’s te hebben van onze pasgeboren baby!

 • Jessica
  16 maart 2016

  Wat een mooie foto’s. Op de foto waarop Aimy onscherp is, zie je echt dat ze het profiel heeft van Yannick. Leuk om te mee te mogen kijken.
  Jessica onlangs geplaatst…DIY – PaaskransMy Profile

 • Madelaine
  16 maart 2016

  Ik vind het idee achter de foto’s erg mooi en het resultaat is ook heel lief. Maar als fotograaf zijnde moet ik eerlijk zeggen dat ik de kwaliteit van de foto’s jammer vind.
  Madelaine onlangs geplaatst…Jasmin drie maandenMy Profile

 • Marieke
  16 maart 2016

  Wat een mooie foto’s Kelly!!!!!
  Marieke onlangs geplaatst…Een rondje door de Primark met outfits!My Profile

 • Eline
  16 maart 2016

  er zitten prachtige foto’s tussen!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde ontbijtmuffinsMy Profile

 • Suzan
  16 maart 2016

  Na 3 jaar ben ik ein-de-lijk zwanger van ons 1e kindje. Ik zou dan ook dolgraag een zwangerschaps shoot willen om dit bijzondere mooie moment vast te leggen.

  P.s: ik heb helaas geen Facebook 🙁

 • Hanna
  16 maart 2016

  Ontzettend mooi! Ik doe niet mee met de winactie omdat het voor andere mensen meer geschikt nu dan voor ons, maar ik zal haar zeker onthouden als fotograaf.
  Hanna onlangs geplaatst…Studeren? Schoonmaken zal je bedoelenMy Profile

 • Maike
  16 maart 2016

  Wat een prachtige foto´s!
  Maike onlangs geplaatst…Zo kies je een goede trouwdatumMy Profile

 • Anneleen
  16 maart 2016

  Supermooie foto’s! Echt heel lief!
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • Jamey
  12 oktober 2017

  Wauw wat een leuke winactie Kelly! En jeetje wat zijn het prachtige foto’s geworden! Mijn vriend en ik zijn toevallig ook al aan het onderzoeken door wie we onze newborn foto’s willen laten maken dus mocht ik het geluk hebben om jouw winactie te winnen dan zou ik echt voor de newborn shoot gaan. Het word ons eerste kindje en ik wil dat dan ook uitgebreid vastleggen allemaal voor later. *duimen maar!*

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.