champagne

In september 2014 maakte ik online bekend dat ik de stap genomen had om fulltime te gaan bloggen. Ik zei mijn baan met vaste contract op en ging volledig voor mezelf werken aan mijn online plekje: Kellycaresse.nl. Een stap die ik mega spannend vond maar die mij heel veel geluk en successen opgeleverd heeft.  Er is in twee jaar tijd natuurlijk veel gebeurd en ik kan soms echt niet geloven dat ik mijn droom heb kunnen waarmaken. Hoe bevalt het nu en wat zijn mijn ‘doelen’?

1design kellycaresse

Het bevalt echt heel erg goed (zoals ik ook al deelde in de update van ‘1 jaar fulltime bloggen‘ deelde). Ik heb echt de allerleukste baan die ik mij maar kan wensen en word iedere dag met een grote glimlach wakker. Ik vind het fijn om mijn eigen tijd in te delen en om zelf de keuzes te maken die goed voelen. Ik werk enkel samen met bedrijven waar ik achtersta bijvoorbeeld en zie het steeds weer als een leuke uitdaging om daar nieuwe ideetjes voor te bedenken. Ieder woord wat je hier leest komt uit mijn vingers, over iedere video heb ik zelf de regie en dat vind ik zo gaaf om te doen!

Ik blijf me continue verbazen dat ik dit mooie werk mag doen en vind het helemaal niet vanzelfsprekend dat ik dit allemaal kan doen. Dat ik bijvoorbeeld op vakantie mag voor een samenwerking op mijn blog, dat vind ik nog steeds niet te geloven, zo speciaal. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb mogen doen, dankzij jullie. Want de bezoekersaantallen (op de blog, op social media en op Youtube) zijn massaal gestegen in deze twee jaar tijd en dat maakt me erg trots. Ik wil jullie daar in het speciaal voor bedanken.

Ik heb er ook heel veel van geleerd. Zo leerde ik veel technische kanten van het vak kennen maar ook het zakelijke deel. Wel moet ik er voor waken dat ik niet aan mezelf voorbij loop (valkuil!). Ook in mijn dag zitten niet meer dan 24 uur dus ik kan niet meer doen dan haalbaar is in combinatie met de zorg voor mijn gezin. Wat voor mij op dit moment een doel is, om mezelf meer rust te gunnen. Zomaar een avondje series kijken of een boek lezen, in plaats van toch nog wat typen of vooruit schrijven. Minder perfectionistisch zijn en mijn tijd efficiënter indelen. Zo sprak ik vorige week met mezelf af dat ik voortaan enkel nog werk op mijn kantoor, zodat ik werk en privé meer gescheiden leer te houden. Ook mag ik wat meer idealen gaan loslaten. Dat is niet makkelijk maar daar ben ik achter de schermen mee bezig ;).

Verder ben ik mijn focus steeds meer op Youtube aan het leggen. Bloggen blijft mijn belangrijkste peiler en dat vind ik het leukst om te doen, maar ik vind Youtube ook heel erg leuk (en steeds leuker ook) dus daar leg ik nu wat meer de focus op om ook daar mezelf in te ontwikkelen. Ik geloof dat iedere dag een nieuwe levensles biedt en ik vind het een uitdaging om mezelf te ontwikkelen op allerlei gebieden.

Het liefst rijk ik jullie nu allemaal een glas champagne uit om te proosten op de afgelopen mooie jaren. En voor de mama to be’s natuurlijk een lekkere virgin champagne. Ik hoop nog eens een meeting te organiseren om jullie te ontmoeten! Want als ik jullie comments lees dan kan het niet anders dan dat jullie stuk voor stuk super leuke en lieve meiden zijn. Die meeting is toekomstmuziek. Voor nu geniet ik van deze mooie mijlpaal waar ik jullie zo dankbaar voor ben! Cheers en bedankt! 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “Personal note: Ik blog nu 2 jaar fulltime!”

 1. Gefeliciteerd Kelly! Je mag super trots zijn op jezelf op wat je allemaal hebt bereikt met je blog. Ik denk dat je kracht niet alleen je inzet en je doorzettingsvermogen is, maar ook dat je gewoon lekker jezelf bent. Blijf vooral zo doorgaan! En ik begrijp dat je iets meer rust zou moeten nemen, maar dat je dat niet lukt. Bloggen is gewoon super leuk en ook wel verslavend ☺
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Waarom wilt opa zijn kleinkinderen (mijn kinderen) niet zien?My Profile

 2. Gefeliciteerd Kelly! Je mag trots zijn op wat je in die 2 jaar allemaal hebt bereikt. Doe zo verder! Begrijpelijk dat je jezelf wat meer rust wil gunnen. Op dat vlak denk ik dat het goed is dat je terug vaker in je kantoor werkt zodat je een balans hebt tussen werk en privé. Dat is inderdaad niet makkelijk want bloggen is gewoon ontzettend leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Enorm populair: Gin tonic glazenMy Profile

 3. Wow twee jaar alweer, gefeliciteerd! Super dat die toch wel grote stap zo goed heeft uitgepakt voor je en dat je er nog steeds zo blij mee bent. Ga zo door zou ik zeggen! Inderdaad wel een goeie om te gaan werken aan je werk/privé-balans. Ik kan me voorstellen dat dat een grote valkuil is als je van je hobby je werk maakt.
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #4My Profile

 4. Gefeliciteerd Kelly met deze mijlpaal!! Ik vind het leuk om je blog te volgen. Ik zie veel overeenkomsten met 2 kleine meiden (hier zijn ze 21 maand en 6 weken). Knap dat je het allemaal kunt combineren en ook dat je nog zoveel dingen onderneemt met 2 kids!

 5. Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel zeg, ik kan min dat artikel nog zo goed herinneren! Inmiddels ben je een bruiloft en dochter rijker 😉

 6. Hoi lieve Kelly!

  Dank voor je toffe artikelen, je blije posts op social media en je positieve vibe. I like! Ik ken je niet persoonlijk, maar zo voelt het wel en dat is voor mij de kracht van een goede blogger.

  Dikke kus!

 7. Wat ontzettend goed dat je in zo’n korte tijd zulke mooie resultaten hebt geboekt. Ik lees je blogs met veel plezier! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.