Personal note: Ik blog nu 2 jaar fulltime!

champagne

In september 2014 maakte ik online bekend dat ik de stap genomen had om fulltime te gaan bloggen. Ik zei mijn baan met vaste contract op en ging volledig voor mezelf werken aan mijn online plekje: Kellycaresse.nl. Een stap die ik mega spannend vond maar die mij heel veel geluk en successen opgeleverd heeft.  Er is in twee jaar tijd natuurlijk veel gebeurd en ik kan soms echt niet geloven dat ik mijn droom heb kunnen waarmaken. Hoe bevalt het nu en wat zijn mijn ‘doelen’?

1design kellycaresse

Het bevalt echt heel erg goed (zoals ik ook al deelde in de update van ‘1 jaar fulltime bloggen‘ deelde). Ik heb echt de allerleukste baan die ik mij maar kan wensen en word iedere dag met een grote glimlach wakker. Ik vind het fijn om mijn eigen tijd in te delen en om zelf de keuzes te maken die goed voelen. Ik werk enkel samen met bedrijven waar ik achtersta bijvoorbeeld en zie het steeds weer als een leuke uitdaging om daar nieuwe ideetjes voor te bedenken. Ieder woord wat je hier leest komt uit mijn vingers, over iedere video heb ik zelf de regie en dat vind ik zo gaaf om te doen!

Ik blijf me continue verbazen dat ik dit mooie werk mag doen en vind het helemaal niet vanzelfsprekend dat ik dit allemaal kan doen. Dat ik bijvoorbeeld op vakantie mag voor een samenwerking op mijn blog, dat vind ik nog steeds niet te geloven, zo speciaal. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb mogen doen, dankzij jullie. Want de bezoekersaantallen (op de blog, op social media en op Youtube) zijn massaal gestegen in deze twee jaar tijd en dat maakt me erg trots. Ik wil jullie daar in het speciaal voor bedanken.

Ik heb er ook heel veel van geleerd. Zo leerde ik veel technische kanten van het vak kennen maar ook het zakelijke deel. Wel moet ik er voor waken dat ik niet aan mezelf voorbij loop (valkuil!). Ook in mijn dag zitten niet meer dan 24 uur dus ik kan niet meer doen dan haalbaar is in combinatie met de zorg voor mijn gezin. Wat voor mij op dit moment een doel is, om mezelf meer rust te gunnen. Zomaar een avondje series kijken of een boek lezen, in plaats van toch nog wat typen of vooruit schrijven. Minder perfectionistisch zijn en mijn tijd efficiënter indelen. Zo sprak ik vorige week met mezelf af dat ik voortaan enkel nog werk op mijn kantoor, zodat ik werk en privé meer gescheiden leer te houden. Ook mag ik wat meer idealen gaan loslaten. Dat is niet makkelijk maar daar ben ik achter de schermen mee bezig ;).

Verder ben ik mijn focus steeds meer op Youtube aan het leggen. Bloggen blijft mijn belangrijkste peiler en dat vind ik het leukst om te doen, maar ik vind Youtube ook heel erg leuk (en steeds leuker ook) dus daar leg ik nu wat meer de focus op om ook daar mezelf in te ontwikkelen. Ik geloof dat iedere dag een nieuwe levensles biedt en ik vind het een uitdaging om mezelf te ontwikkelen op allerlei gebieden.

Het liefst rijk ik jullie nu allemaal een glas champagne uit om te proosten op de afgelopen mooie jaren. En voor de mama to be’s natuurlijk een lekkere virgin champagne. Ik hoop nog eens een meeting te organiseren om jullie te ontmoeten! Want als ik jullie comments lees dan kan het niet anders dan dat jullie stuk voor stuk super leuke en lieve meiden zijn. Die meeting is toekomstmuziek. Voor nu geniet ik van deze mooie mijlpaal waar ik jullie zo dankbaar voor ben! Cheers en bedankt! 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  25 september 2016

  Gefeliciteerd Kelly! Je mag super trots zijn op jezelf op wat je allemaal hebt bereikt met je blog. Ik denk dat je kracht niet alleen je inzet en je doorzettingsvermogen is, maar ook dat je gewoon lekker jezelf bent. Blijf vooral zo doorgaan! En ik begrijp dat je iets meer rust zou moeten nemen, maar dat je dat niet lukt. Bloggen is gewoon super leuk en ook wel verslavend ☺
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Waarom wilt opa zijn kleinkinderen (mijn kinderen) niet zien?My Profile

 • Dees
  25 september 2016

  Wat leuk en mooi om te lezen zoveel passie die jij erin gooit en mooie doelen om stapje voor jezelf terug te nemen. Ga zo door! Enne gefeliciteerd!
  Dees onlangs geplaatst…Sport girl! De sportieve bloggers TAGMy Profile

 • Leonie van Mil
  25 september 2016

  Gefeliciteerd!! Super gaaf wat je allemaal hebt bereikt in twee jaar tijd!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Koos inspiratieloos #2My Profile

 • Vanessa
  25 september 2016

  Gefeliciteerd Kelly! Je mag trots zijn op wat je in die 2 jaar allemaal hebt bereikt. Doe zo verder! Begrijpelijk dat je jezelf wat meer rust wil gunnen. Op dat vlak denk ik dat het goed is dat je terug vaker in je kantoor werkt zodat je een balans hebt tussen werk en privé. Dat is inderdaad niet makkelijk want bloggen is gewoon ontzettend leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Enorm populair: Gin tonic glazenMy Profile

 • Ellen
  25 september 2016

  Gefeliciteerd, echt zó leuk dat je je droombaan hebt. Succes met het nemen van meer rust!
  Ellen onlangs geplaatst…Pittige pompoensoep uit de slowcookerMy Profile

 • Saskia
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Heerlijk dat je in die twee jaar zoveel succes hebt kunnen bereiken!
  Saskia onlangs geplaatst…De waarheid over het moederschapMy Profile

 • Jeske
  25 september 2016

  Cheers! Gefeliciteerd! Supertof wat je allemaal al bereikt hebt. Dat is best een glaasje (of 2) champagne waard. Fijne dag!
  Jeske onlangs geplaatst…Het is 05:16u en..My Profile

 • Nicole
  25 september 2016

  Is het alweer twee jaar? Waarde tijd vliegt! Ik vind het super mooi om te zien hoe jij dit allemaal maar doet en hebt opgezet vanuit het niets. YouTube heb ik zelf niet zoveel mee maar het is wel helemaal hip geloof ik ? Dus heel goed om je daarop te focussen!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #21 | eten, masker en een blonde pruikMy Profile

 • Ilse
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Je hebt echt zoveel bereikt al. Ik vind jouw blog super leuk. Word ik altijd vrolijk van (vooral van je vlogs).
  Ilse onlangs geplaatst…De nieuwe Lush Halloweencollectie is er!My Profile

 • karlien
  25 september 2016

  Super!! Van harte gefeliciteerd 🙂 op naar een heel mooi derde jaar.
  karlien onlangs geplaatst…Theetuin Zuiderwoude, prachtig uitzicht!My Profile

 • Inge
  25 september 2016

  Wawww super gefeliciteerd Kelly! Je merkt echt evolutie tov vorig jaar of 2 jaar geleden. Doe zo voort

 • Stefanie
  25 september 2016

  Gefeliciteerd!! Super wat je in die 2 jaar allemaal al hebt bereikt!
  Stefanie onlangs geplaatst…Hoe is het om een chronisch zieke moeder te zijn?My Profile

 • Dita
  25 september 2016

  Gefeliciteerd lieve Kelly!
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – September 2016 #2My Profile

 • Kelly
  25 september 2016

  Van harte gefeliciteerd en ik hoop op nog vele jaren KC!
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #13 Eerste week samenwonenMy Profile

 • Monique
  25 september 2016

  Wow twee jaar alweer, gefeliciteerd! Super dat die toch wel grote stap zo goed heeft uitgepakt voor je en dat je er nog steeds zo blij mee bent. Ga zo door zou ik zeggen! Inderdaad wel een goeie om te gaan werken aan je werk/privé-balans. Ik kan me voorstellen dat dat een grote valkuil is als je van je hobby je werk maakt.
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #4My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Knap hoor dat je er al 2 jaar van kunt leven! Petje af!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Primark shoplogMy Profile

 • Charlotte
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat het nog steeds zo goed gaat en heerlijk dat je er zo van blijft genieten. Keep up the good work!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #39: vrijgezellenfeestje en appels plukkenMy Profile

 • Daniëlle
  25 september 2016

  Heel knap Kelly! Gefeliciteerd! Ik vind het altijd zo knap als mensen die stap durven te nemen! Ga vooral lekker zo door!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Eén van mijn favoriete ontbijtjes: Toast met avocado en eiMy Profile

 • Josan
  25 september 2016

  Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum! Wat is het een rit geweest he en wat heb je veel geleerd. Op naar je volgende mijlpaal 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Ockyz Sweakers voorkomen uitglijden bij zwembadMy Profile

 • sandra
  25 september 2016

  Wow, 2 jaar alweer! Wat gaat het snel. Gefeliciteerd! En nog vele mooie blog jaren erbij gewenst!
  sandra onlangs geplaatst…“Boho Chic”armbandje met Boeddha bedel! (en een stukje geschiedenis 😉 )My Profile

 • Mary-Lou
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Je mag inderdaad heel trots zijn op jezelf. Op naar de volgende tig jaar. 🙂
  Mary-Lou onlangs geplaatst…De 20 weken echo, het geslacht van onze baby en meer blij nieuws!My Profile

 • Femke
  25 september 2016

  Wat vliegen die 2 jaar dan voorbij hè! Ik denk ook dat jij één van de leukste banen ter wereld hebt. Ik geniet iedere dag weer van jouw artikelen, ook als niet mama zijnde. Op nog heel veel meer jaren en die meeting zou erg gezellig zijn :-).
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 38 2016: Efteling, sportroutine en weekendje wegMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  25 september 2016

  Heel erg mooi dat je dit al 2 jaar mag doen Kelly! Je hebt een prachtige baan en weet alles zo goed te combineren. Geniet van deze mijlpaal!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…[ comfort zone ] Hydramemory Cream Gel en SerumMy Profile

 • Romy
  25 september 2016

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik hoop nog heel lang van je blog te mogen genieten. Al die volgers zijn je stuk voor stuk meer dan gegund 🙂
  Romy onlangs geplaatst…New in: Katy Perry Royal Revolution parfumMy Profile

 • Leonie
  25 september 2016

  Wauw! Wat een mijlpaal, gefeliciteerd!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Kyra’s Outfits – #1My Profile

 • Marije
  25 september 2016

  Gefeliciteerd Kelly met deze mijlpaal!! Ik vind het leuk om je blog te volgen. Ik zie veel overeenkomsten met 2 kleine meiden (hier zijn ze 21 maand en 6 weken). Knap dat je het allemaal kunt combineren en ook dat je nog zoveel dingen onderneemt met 2 kids!

 • Milou
  25 september 2016

  Mooi geschreven Kelly! Je kunt zeker trots zijn op wat je allemaal hebt bereikt! Ik vind het maar knap hoor hoe je alles flikt met daarbij je gezin en sociale leven. Op naar nog meer succesvolle jaren!
  Milou onlangs geplaatst…Vakantie op Curacao met babyMy Profile

 • jodi - liefthuis
  25 september 2016

  Meeting? Jij doet de bubbels, ik de hapjes? je begrijpt ik nodig mezelf uit.hahahaa gefeliciteerd meis
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik ben bang voor weer een miskraam…My Profile

 • Veer
  25 september 2016

  Proost! Op nog vele jaren Kelly Caresse!

 • femketje
  25 september 2016

  2 jaar alweer! congrats 😀
  femketje onlangs geplaatst…The Power Of Makeup.My Profile

 • irma
  25 september 2016

  Van harte gefeliciteerd Kelly! PROOST!
  irma onlangs geplaatst…Zoedt lanceert een nieuwe stationery collectie!My Profile

 • Lifesabout
  25 september 2016

  Cheers en ga zo door!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 18-24 septemberMy Profile

 • Jessica
  25 september 2016

  Gefeliciteerd, wat ontzettend gaaf! En ik volg je dan ook gewoon al meer dan 2 jaar wauw! Proost met die bubbels, als ik wat lekkers mee moet nemen naar de meeting, roep maar!
  Jessica onlangs geplaatst…Vrienden uit (on)verwachtse hoeken…My Profile

 • rachel
  25 september 2016

  gefeliciteerd mop!! en lijkt wel of een hoop bloggers overstappen op meer youtube!! merk het bij mij zelf ook want vind dat leuker om te doen.

  voor jou verder op naar nog vele leuke jaren op KC!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 24 september ’16My Profile

 • yvonne
  25 september 2016

  Gefeliciteert en op naar de volgende 2 jaar!

 • Joyce
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Twee jaartjes alweer!
  Joyce onlangs geplaatst…The kids brand tagMy Profile

 • Sara
  25 september 2016

  Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel zeg, ik kan min dat artikel nog zo goed herinneren! Inmiddels ben je een bruiloft en dochter rijker 😉

 • Lifeaholic.nl
  25 september 2016

  Proost en gefeliciteerd! Knap hoe je dit alles voor elkaar hebt gekregen daar mag je absoluut trots op zijn! Hoewel ik pas aan het begin van mijn ‘blogcarrière’ sta, hoop ik ooit ook zover te mogen komen! 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…DIY: Letterslinger XenosMy Profile

 • Lisa
  25 september 2016

  Hoi lieve Kelly!

  Dank voor je toffe artikelen, je blije posts op social media en je positieve vibe. I like! Ik ken je niet persoonlijk, maar zo voelt het wel en dat is voor mij de kracht van een goede blogger.

  Dikke kus!

 • Anna
  25 september 2016

  Wat ontzettend goed dat je in zo’n korte tijd zulke mooie resultaten hebt geboekt. Ik lees je blogs met veel plezier! X

 • sherry
  25 september 2016

  Leuke mijlpaal. Ik blog zelf parttime naast mijn studie. Het lijkt me wel leuk om het ook ooit fulltime te doen.
  xx

 • Tineke
  26 september 2016

  Geweldig Kelly! Gefeliciteerd en ga vooral zo door. Ik vind het mooie aan jouw blog en filmpjes dat je heel gewoon blijft. Niet teveel poespas, gewoon het leven laten zien zoals het is. Dat is volgens mij jouw kracht dus ga daar vooral mee door! :):)
  Tineke onlangs geplaatst…Het is zover! Ik word zes weken opgenomen om te revaliderenMy Profile

 • Anneleen
  27 september 2016

  Wauw dikke proficiat, Kelly! Doe zo verder! Liefs! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Lieke
  30 september 2016

  O wauw, wat gaaf, supergoed!

 • Kaboutertuin
  1 oktober 2016

  Wauw wat goed! Is het alweer 2 jaar geleden? Fijn dat het allemaal zo lekker gaat!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Snoepstad Gränna, ZwedenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.