Weekvlog #10 : Rups in het eten, winactie en boodschappen

dia1

Vandaag heb ik alweer weekvlog numero 10 voor jullie klaar staan. Een weekvlog die deels heel huiselijk is (boodschappen doen, koken, ontdekken dat er een rups in je bloemkool zit) maar ook ging ik er lekker op uit. Aten wij pannenkoeken in de Efteling, volgde ik de inspirerende masterclass ondernemen van Annic van Wonderen en geef ik iets heel leuks weg in deze vlog, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vond jij van de vlog? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Thanks for watching en fijn weekend allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  24 september 2016

  Wat een schattig stemmetje heeft Lana toch. Jakkie een rups in je bloemkool. Ik had eens een slak in de sla. Dan ben je er gelijk wel klaar mee ja. Wat leuk en leerzaam een masterclass van Annic. Ik kan me voorstellen dat je helemaal enthousiast en bruisend van inspiratie weer naar buiten bent gestapt. Ik doe heel graag mee met de winactie, omdat ik heel graag iets wil opsteken van de tips van Annic en omdat ik Annic bewonder om wat zij allemaal met ILFN heeft bereikt en nu na het stoppen van ILFN weer/nog steeds zo succesvol is.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Waarom wilt opa zijn kleinkinderen (mijn kinderen) niet zien?My Profile

 • Ellen
  24 september 2016

  Hahaha, die rups kan je er toch geen uithalen? Zonde om weg te gooien joh.Lijjt me een mooi kookboek trouwens.
  Ellen onlangs geplaatst…Mijn Weightwatchers avontuur: een updateMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  24 september 2016

  hahaha, die rups! Ja ik snap dat je die bloemkoolschotel niet meer maakt. Ik heb het weleens in de brocolie gehad. Mooi horloge en oorbellen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Waarom ik zo van de herfst hou!My Profile

 • Milou
  24 september 2016

  Oooh bah die rups! Lekker dan, wij eten vanavond bloemkool hahaha ga echt goed opletten. :’)
  Milou onlangs geplaatst…Hoe ziet mijn boodschappenlijst er uit?My Profile

 • Josan
  24 september 2016

  Iewwww hahaha een rups in je eten. Lekker extra proteine. Die oorbelletjes zijn mooi. Horloges draag ik nooit.
  Josan onlangs geplaatst…Die irritante bakfietsmoedersMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  24 september 2016

  Oh bah die rups!! Wat vies.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waarom ik bloggen soms stom vindMy Profile

 • Nicole
  24 september 2016

  Oeh dat horloge, echt prachtig! En de Efteling is zeker een mooie locatie voor product foto’s zoals Eem kinderwagen ?? Ik doe mee met de winactie hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Blogfeestje #10 | 3x favorietenMy Profile

 • Daniëlle
  24 september 2016

  Ieh jakkes… een rups in je eten is vies.. ik zou hem dan ook zeker weggooien haha!
  Dat horloge is echt prachtig!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Eén van mijn favoriete ontbijtjes: Toast met avocado en eiMy Profile

 • Saskia
  24 september 2016

  Ik heb je vlog van de week al evene bekeken, leuk de masterclass! Ik heb deze een tijdje terug ook gevolgd was erg inspirerend!
  Saskia onlangs geplaatst…Weekvlog: Gek doen en mini shoplogMy Profile

 • Janske
  24 september 2016

  Ik had je vlog al gezien 🙂 Leuk weer hoor, maar die rups…dan ben je ineens genezen van je bloemkool, haha…zo’n masterclass is inderdaad wel ontzettend inspirerend! Gaaf hoor!
  Janske onlangs geplaatst…Blogfeestje #10 – 3x (jeugd)idolenMy Profile

 • Vanessa
  24 september 2016

  Leuke weekvlog Kelly! Ieeuw, die rups. Ik zou die er ook niet durven uithalen en de bloemkool gewoon weggooien, vind dat zo vies. Mooie sieraden heb je gekregen. En die masterclass lijkt me heel interessant.
  Vanessa onlangs geplaatst…I love Netflix TAGMy Profile

 • Cynthia
  24 september 2016

  Heel leuke video! ?

 • Leonie
  24 september 2016

  Wat leuk dat Lana je zo graag helpt in de keuken:) Ik hoop dat mijn mupke dat straks ook samen wil doen… ach, dat duurt nog ff.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Kyra’s Outfits – #1My Profile

 • Kelly Caresse
  24 september 2016

  hahah slim 😛

 • Kelly Caresse
  24 september 2016

  Ja he haha

 • Kelly Caresse
  24 september 2016

  Thanks xx Liefs

 • José
  24 september 2016

  Leuke video weer. 🙂 Maar die rups. Dat is toch niet zo erg? 😛 Even de bloemkool in zout water leggen en de rups is eruit. Dan kun je de bloemkool gewoon eten hoor, je kookt hem toch nog. Ik heb zelf wel bloemkolen gekweekt in de tuin en daar zaten altijd rupsen in. Rupsen houden nu eenmaal van kolen 😀 overigens ziet de ovenschotel er heerlijk uit! Lijkt me lekkerder dan met bloemkool!
  José onlangs geplaatst…Het Kiindfestival 2016My Profile

 • sandra
  24 september 2016

  ieee een rups in de bloemkool! Kan me voorstellen dat je de bloemkool weg hebt gedaan! De ovenschotel zag er verder lekker uit. Leuk dat je naar de masterclass van Annic bent geweest. Heb boek heb ik al dus ik doe niet mee aan de winachte. Ik zou ook nog een keer graag een masterclass van haar bij willen wonen.
  sandra onlangs geplaatst…“Boho Chic”armbandje met Boeddha bedel! (en een stukje geschiedenis 😉 )My Profile

 • Romy
  24 september 2016

  Wat een onwijs leuke vlog! IK word altijd zo blij van jouw vlogs op een saaie zaterdag 🙂 Lijkt me heel tof, die workshop!
  Romy onlangs geplaatst…Fotografie: 12 maanden in 12 foto’sMy Profile

 • Kelly Caresse
  24 september 2016

  Ahh wat een super lief compliment, dankjewel <3 Fijne zaterdag gewenst, liefs

 • rachel
  24 september 2016

  haha oh zo ranzig die beesten in je bloemkool !! of van die kleine vliegjes die erin zitten soms nou hier gaat die ook zo de kliko in hoor want dan heb ik al gegeten!! verder super leuke vlog weer met och kleine lana hihih heerlijk grietje!!!
  rachel onlangs geplaatst…Q&A op man bijt hondMy Profile

 • karlien
  24 september 2016

  Bbrrr dat is echt zo naar al die beesten in je eten. Mijn moeder heeft een moestuin en in de groente daarvan zit uiteraard ook wel eens het een en ander aan beest. Ik ben daarvoor iets te verwend 😉
  karlien onlangs geplaatst…Theetuin Zuiderwoude, prachtig uitzicht!My Profile

 • Linda
  25 september 2016

  Leuke vlog weer! Ik kijk normaal altijd op woensdag, maar door de drukke week is dat erbij ingeschoten. Gezellig onder het eten vanavond nu manlief niet thuis is 😀

  Ik doe graag mee aan de winactie! Mijn blog is nog niet ontzettend groot. Nu ik fulltime werk is het vaak lastig combineren, maar ooit hoop ik er wel serieus werk van te kunnen maken. Vooral als ons zoontje in december geboren wordt, lijkt het me heerlijk om, net als jij, veel vaker thuis aan het werk te kunnen zijn! 🙂

  Liefs
  Linda onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: 28 wekenMy Profile

 • Anita te Gussinklo
  25 september 2016

  Wat een leuke vlog.
  Ik doe graag mee aan de winactie van het boek van Annic van W.
  Lijkt me heel inspirerend

 • Annemijn
  26 september 2016

  Ik zou het boek heel graag willen winnen, Kelly! Dat zou ik heel goed kunnen gebruiken voor mijn blog 😀
  Annemijn onlangs geplaatst…Budgettip: Gestreept horlogeMy Profile

 • Stephanie Klis
  27 september 2016

  Zou graag het boek willen winnen, dan kan ik nieuwe inspiratie en tips lezen en ze gaan gebruiken voor mijn schoonheidssalon!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.