Weekvlog #10 : Rups in het eten, winactie en boodschappen

dia1

Vandaag heb ik alweer weekvlog numero 10 voor jullie klaar staan. Een weekvlog die deels heel huiselijk is (boodschappen doen, koken, ontdekken dat er een rups in je bloemkool zit) maar ook ging ik er lekker op uit. Aten wij pannenkoeken in de Efteling, volgde ik de inspirerende masterclass ondernemen van Annic van Wonderen en geef ik iets heel leuks weg in deze vlog, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vond jij van de vlog? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Thanks for watching en fijn weekend allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Weekvlog #10 : Rups in het eten, winactie en boodschappen”

 1. Wat een schattig stemmetje heeft Lana toch. Jakkie een rups in je bloemkool. Ik had eens een slak in de sla. Dan ben je er gelijk wel klaar mee ja. Wat leuk en leerzaam een masterclass van Annic. Ik kan me voorstellen dat je helemaal enthousiast en bruisend van inspiratie weer naar buiten bent gestapt. Ik doe heel graag mee met de winactie, omdat ik heel graag iets wil opsteken van de tips van Annic en omdat ik Annic bewonder om wat zij allemaal met ILFN heeft bereikt en nu na het stoppen van ILFN weer/nog steeds zo succesvol is.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Waarom wilt opa zijn kleinkinderen (mijn kinderen) niet zien?My Profile

 2. Leuke weekvlog Kelly! Ieeuw, die rups. Ik zou die er ook niet durven uithalen en de bloemkool gewoon weggooien, vind dat zo vies. Mooie sieraden heb je gekregen. En die masterclass lijkt me heel interessant.
  Vanessa onlangs geplaatst…I love Netflix TAGMy Profile

 3. Leuke video weer. 🙂 Maar die rups. Dat is toch niet zo erg? 😛 Even de bloemkool in zout water leggen en de rups is eruit. Dan kun je de bloemkool gewoon eten hoor, je kookt hem toch nog. Ik heb zelf wel bloemkolen gekweekt in de tuin en daar zaten altijd rupsen in. Rupsen houden nu eenmaal van kolen 😀 overigens ziet de ovenschotel er heerlijk uit! Lijkt me lekkerder dan met bloemkool!
  José onlangs geplaatst…Het Kiindfestival 2016My Profile

 4. haha oh zo ranzig die beesten in je bloemkool !! of van die kleine vliegjes die erin zitten soms nou hier gaat die ook zo de kliko in hoor want dan heb ik al gegeten!! verder super leuke vlog weer met och kleine lana hihih heerlijk grietje!!!
  rachel onlangs geplaatst…Q&A op man bijt hondMy Profile

 5. Leuke vlog weer! Ik kijk normaal altijd op woensdag, maar door de drukke week is dat erbij ingeschoten. Gezellig onder het eten vanavond nu manlief niet thuis is 😀

  Ik doe graag mee aan de winactie! Mijn blog is nog niet ontzettend groot. Nu ik fulltime werk is het vaak lastig combineren, maar ooit hoop ik er wel serieus werk van te kunnen maken. Vooral als ons zoontje in december geboren wordt, lijkt het me heerlijk om, net als jij, veel vaker thuis aan het werk te kunnen zijn! 🙂

  Liefs
  Linda onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: 28 wekenMy Profile

 6. Anita te Gussinklo

  Wat een leuke vlog.
  Ik doe graag mee aan de winactie van het boek van Annic van W.
  Lijkt me heel inspirerend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.