Ik heb een trend gevonden die helemaal bij me past. Inmiddels heb ik al drie exemplaren kimono’s in mijn kast hangen, i love them! De kimono trend is gewoon helemaal Kelly! Lekker vrouwelijk, speels, kleurrijk en ook nonchalant. Een trend die een basic Kelly outfit helemaal opfleurt en waar ik helemaal vrolijk van wordt. Deze kimono bestelde ik bij Modemusthaves en combineerde ik met wat basic items. Kijken jullie mee naar de outfit foto’s?

Een kimono is ideaal op dagen dat het te koud of ongepast zou zijn om met een tanktop en blote armen rond te lopen, maar een vest of blazer te warm zou zijn.

Het blauw uit de kimono komt terug in mijn turquoise Birkenstocks.

Ik draag verder mijn fijne basic jeans van H&M (te koop voor maar €9,95!), een witte tanktop van de We met daaronder een basic perzikkleurige top van Primark en ik draag een statement ketting van Primark. Natuurlijk maak ik de outfit af met mijn horloge van Michael Kors en mijn prachtige gouden verlovingsring.

Wat vinden jullie van de kimono trend? Zijn jullie er ook dol op of heb je er niet zoveel mee? En wat vinden jullie van de outfit combinatie? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Outfit of the day : De kimono trend”

 1. Ik heb verschillende kimono’s aangehad maar bij mij geeft dat het ochtendjassen effect, ziet er niet uit 🙁 zo jammer want ik vind het echt een cool item. Jou staat het echt ontzettend leuk, mooie kleurtjes ook!
  Manon onlangs geplaatst…Manons Random FavorietenMy Profile

 2. Ik vind de kimono echt super leuk, maar het moet je echt staan. Mij staat het niet, jou wel. Het was trouwens wel handig geweest als zoiets me had gestaan, want zo’n kimono is op zoveel manieren te combineren! Maar van wijde vesten ben ik mijn hele figuur kwijt, dan word ik zo’n vierkant blok. Bij jou sluit het wel mooi aan en kleedt het af en dat is wat je wilt zien.
  Jennifer onlangs geplaatst…De Jura in 13 dagen – mijn vakantie!My Profile

 3. Heel erg mooi deze outfit! Leuk gecombineerd met die vrolijke birkinstocks!

  Ik vind de kimono heel erg mooi, maar mij staat dat jammer genoeg niet. Je moet er (naar mijn idee) namelijk wel een strakke top onder doen terwijl ik veel liever losvallende tops draag. En dan wordt het wel heel wijd en los, met een losse top en een losse kimono;)

  Jammer want ik vind het een hele leuke trend!
  Fijne zondag!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Scrapkaarten die ik even met je wil delen #5My Profile

 4. staat je superleuk! Ik ben ook fan! Op het werk is het inderdaad niet echt gepast om mouwloos rond te lopen. Helaas mogen slippers/sandalen ook niet, maar de kimono helpt al een hoop! Lekker luchtig hemdje eronder et voilà!
  Wieneke | Fashion Cranberry onlangs geplaatst…Thriller giveawayMy Profile

 5. Ik vind een kimono zo leuk ik heb alleen nog niet een hele leuke gevonden maar wie weet haha

 6. Staat je echt super leuk !
  Ik heb de kimono van Loavies laatst ook gekocht ! 🙂 Blijf alleen steeds hangen aan die franjers haha, heb jij daar ook last van ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.