collagediafy

Wat een heerlijke week heb ik achter de rug! Natuurlijk was ik afgelopen weekend jarig en heb ik dit gezellig gevierd met een heleboel lieve vrienden en vriendinnen. Ook heb ik veel leuke en gezellige dingen gedaan, heerlijke receptjes uitgeprobeerd, lekker veel in de keuken gestaan en genoten van de dagen. Dagen die ik veel buiten heb doorgebracht met Lana en heb genoten van het mooie weer. Ook had ik gezellige afspraken met vriendinnen en weer lekker gesport. In dit weekoverzicht in foto’s neem ik jullie weer mee in een kijkje terug in mijn week.

Donderdagavond volgde ik gezellig weer een lesje Xco met Irma en andere gezellige meiden bij de sportschool. Deze selfie maakte we voor we begonnen haha. We waren er helemaal klaar voor!

Vrijdag stond vooral in het teken van taarten bakken! In totaal heb ik vier taarten gebakken. Een appelkruimeltaart, een kersentaart en twee monchou taarten. Van die laatste variant was ik van plan er maar een te bakken maar toen voor de middag op mijn verjaardag taart 1 al half op was vond ik het belangrijk dat er een tweede monchou op tafel kwam haha.

Vrijdag dronk ik in de middag een drankje bij een vriendin, ze had dit super leuke tapkraantje met water met sinaasappel klaar staan, heerlijk!

En mijn beauty van een nieuwe tas arriveerde! Deze Mulberry Willow (look a like haha) voor maar 31 euro van Ebay, I love it!

Zaterdag was ik jarig en was dit het feestjurkje van Lana!

En we deden een fotosessie thuis met Lana en deze foto kan ik jullie wel laten zien. Hoe cute! Niets maakt me zo intens trots dan dit mooie meisje. Mama zijn is  in mijn ogen het mooiste gevoel dat er bestaat!

En op mijn verjaardag deed ik eerst een visagie klus! (Voor Beautydream)

En dit is een van de Mon chou taarten die ik gebakken had!

Deze week is het wereld borstvoeding week. Een week voor awareness voor de borstvoedende vrouw. Weg met het taboe rondom borstvoeding. Ik geef Lana nu al bijna 10 maanden met trots borstvoeding en we genieten van iedere minuut dat we dit samen mogen delen.

Lieve Suzanne kwam gezellig logeren en natuurlijk feesten op mijn verjaardag, zo gezellig en zo fijn!

Ik was onwijs verwend op mijn verjaardag met lieve kaartjes en cadeautjes! Ook kreeg ik heerlijke superfoods dus de lieve mensen om mij heen kennen mij goed haha!

Zondagochtend stonden Suzanne en ik al vroeg op om te gaan sporten. Dit was mijn ontbijtje: Griekse yoghurt met stukjes appel en frambozen en woudhoning mmm! Daarna gingen we een Xco workout volgen bij mijn sportschool.

Zondag was verder een heerlijk rustig dagje. Nadat Suzanne vertrokken is zijn Yannick en ik met Lana gaan fietsen en hebben we bij een speeltuin heerlijk in het gras gezeten.

Maandag had ik niet zoveel zin om warm te eten in de avond dus maakte ik deze pasta salade met tomaat, sla, penne, doperwtjes en een zelfgemaakte dressing van griekse yoghurt en mosterd dille. Er naast aten we een bbq worstje, hoe simpel en mooi kan het leven soms zijn haha.

Maandagavond ging ik met Irma lekker sporten. We hebben een spinningles gevolgd die lekker pittig was.

Dinsdag ging ik gezellig samen met Lana naar Sunseeree toe. Ze is inmiddels 34 weken zwanger van hun tweede kindje. Ze maakte een geweldig lekker bamisoepje voor me en ze heeft me geleerd hoe ik dit zelf kan maken dus dit ga ik thuis ook zeker vaker maken. Het was heel gezellig met Sunseeree en haar dochtertje Ayumi.

Mmm ik heb een heerlijk nieuw ontbijt idee ontdekt. Een gezonde cake als ontbijt! Zouden jullie hier mijn variant op willen zien in recept vorm? Laat het me dan weten in de comments.

Dit was het foto overzicht voor deze week. Echt een week waar ik van genoten heb. Ik zit zoveel beter in mijn vel en geniet veel meer van de dingen die ik doe nu ik me stukken fitter voel. Wat een rijkdom is het om ineens weer dingen te kunnen die voorheen onmogelijk leken. Hebben jullie ook zo genoten van het zonnige weer? Laat je reactie achter in de comments.

Heel veel liefs,
Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “Diary donderdag : Verjaardag en heel veel lekker eten”

 1. Ziet er gezellig uit! Ik houd me aanbevolen voor een recept van de gezonde cake én bamisoep. Misschien leuk om samen met Sunsereee de bamisoep op te nemen. Jullie zijn (naast jullie mannen…) echt gezellig samen op film!

 2. Heb ‘m ergens voorbij zien komen ja, de gezonde cake. Weet alleen niet meer waar, dus ik ben wel benieuwd hoe jij ‘m maakt. Lana ziet er prachtig uit in haar mooie feestjurk!
  Marion onlangs geplaatst…DUB #Dag 1My Profile

 3. Wat ben je goed bezig met sporten Kel, petje af voor jou! En verder ziet het eruit als een heeeele gezellig week, zo lief die foto van jou en Lana <3
  Manon onlangs geplaatst…OOTD: VAKANTIE!My Profile

 4. Leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Die cake als ontbijt zag ik toevallig gister bij Chicks love food! En nu ik heb weer bij jou zie bedenk ik me dat ik die wilde maken 😀
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Dance Valley 2014My Profile

 5. Wat leuk weer om met je mee te kijken. Die pastasalade van je is simpel, maar hij ziet er behoorlijk lekker uit! Echt een aanrader inderdaad bij warm weer, want ik weet ook nooit zo goed wat ik dan moet koken. Ik snap dat je helemaal in de zevende hemel bent met je kleine prinsesje. Kan niet wachten tot die van mij er is (een prinsje) hihi.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 6. Wat een fijne en lekkere week heb je achter de rug! Dat jurkje van Lana is echt te cute! 🙂 Ik zou ook heel graag een recept weten van die cake als ontbijtje. Dan kan ik dat hier thuis ook eens proberen 🙂
  Stien onlangs geplaatst…Summer bij Action!My Profile

 7. Hoi!

  Ik ben net nieuw hier op je site, en tot nu toe vind ik dat je echt een leuke blog hebt!

  Het lijkt trouwens alsof je lana niet met haar hele gezicht op de foto zet, is dat met een speciale reden of zie ik dat verkeerd

  Was ik even benieuwd naar. 🙂

  Groetjes joyce

 8. Hey Kelly,
  vanuit Canada volg ik je blog. Zo leuk, terwijl ik zelf al een tijdje niet meer in de baby’s zit, niks met beauty heb, niet altijd gezond eet en ook niet sportief ben! lol Via Beautygloss kwam ik op je site terecht en volg je nu iedere dag. Je bent echt leuk!! En wat een heerlijk Brabant accent heb je. Ga zo door, je hebt er een volger bij!
  Corine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.