Honeymoon weekend vlog #43

Dia1

Yannick en ik waren natuurlijk al een soort van op ‘Pré-Honemoon’ geweest toen we twee weken in Curaçao op vakantie waren, maar omdat we na het huwelijk ook nog iets speciaals wilden doen samen, besloten we om een nachtje hotel te boeken voor ons tweetjes. Terwijl ik aan het boeken was, werd ik gemaild door het Pullman hotel in Eindhoven met een super lieve uitnodiging of we daar wilden komen slapen. Het hotel zag er verrassend mooi en luxe uit, echt helemaal geschikt voor een honeymoon. Deze twee dagen weg hebben we voor jullie gevlogd en vandaag kunnen jullie die video bekijken.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de vlog. Aan de getrouwde dames: Wat deden jullie als ‘honeymoon’?, laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Honeymoon weekend vlog #43”

 1. Wat onwijs leuk dat jullie in het hotel mochten verblijven! Zag er mooi uit. Ik hou ook zo van hotel ontbijtjes, mmmmmmmm. Kan alleen niet zo veel op tegelijkertijd dus ben altijd noodgedwongen bescheiden.
  Als het goed is komt je man dus vandaag weer thuis. Hiep hoi! Fijn weekend!
  angelique onlangs geplaatst…Stappen achterwaartsMy Profile

 2. Leuke vlog! Fijn dat jullie hebben leuk hebben gehad. Mijn man en ik zijn na ons trouwen een paar daagjes naar Luxemburg geweest en daarna onderweg naar huis nog een nachtje in antwerpen doorgebracht.
  Nicoline onlangs geplaatst…Un Petit Plog #2My Profile

 3. Je kan het roltafeltje gebruiken als knutsel en spelletjeskar voor Lana, als extra make-up-opberger, of … 🙂 Leuke vlog alweer !

 4. Leuk dat jullie toch nog een weekend met z’n tweetjes weg zijn kunnen gaan na de bruiloft 🙂 Prachtig hotel! En leuk de dag nadien naar de Primark en Ikea, love it! 🙂 Dat karretje vind ik ook heel leuk, en dat groene past heel goed bij je blog 🙂 Ik zou het dus kopen als ik van jou was haha :-p Je kan het mss naast of onder je bureau zetten met bureau/knutselspulletjes/administratie enzo? 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Liefde is een werkwoordMy Profile

 5. Heerlijk en een dikke pluspunt dat ze een koffieapparaat op de kamer hebben. Gave badkamer ook!

  Wij sliepen in het hotel daar waar ons trouwfeest was en in die week (ik had eerst tentamens) gingen we een paar dagen naar Istanbul. Lijkt alweer een eeuw geleden 2005.
  Nesrin onlangs geplaatst…Junior’s Terrible Two’sMy Profile

 6. Wat ziet het hotel er mooi uit zeg, heerlijk om zo nog na te genieten van jullie trouwdag.

  ik trouw over 3 maanden met mijn vriend. Wij vertrekken enkele dagen later voor 4 weken naar hawaii als honeymoon. De nacht na de bruiloft slapen we gewoon lekker thuis.

 7. Wat een leuke vlog, en heel herkenbaar, van mijn man mag ik ook niet zulke dingen bij ikea halen haha

 8. Dat ziet er uit als een heerlijk weekendje. Toen wij trouwden gingen we naar turkije, ook heerlijk 🙂

 9. Hele leuke video! Fiets elke dag langs het hotel. Ik vind het buiten al chic, maar van binnen dus ook top!

 10. Super leuk dat jullie in Eindhoven waren! Ik woon er, hihi! Het hotel ziet er erg goed uit, ik fiets er langs als ik naar mijn werk ga maar heb er nog nooit geslapen! En dat ontbijt, hmmm..

 11. Super leuk hoor! Mooie kamer, echt een honeymoon kamer?
  Na onze bruiloft zijn wij gaan overnachten in een hotel ook in Eindhoven. Het Art hotel en dat was ook echt geweldig, met bubbelbad en al met rozenblaadjes..

  Dat karretje van de Ikea is echt geweldig, heb ik ook.
  Is echt zo handig voor vanalles.
  Kunnen mijn knutsel spullen in, maar hebben hem nu in de keuken voor de kruiden en bankjes enzo.
  Nicole onlangs geplaatst…London vlog dag 1My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.