PicMonkey Collage

Al een hele lange tijd wilde ik een enquête gaan maken om jullie om tips en tops te vragen maar ook om jullie beter te leren kennen. Om nog beter te weten te komen wie mijn doelgroep precies is, of jullie zelf moeder zijn, woonsituatie, hoevaak je op de site komt kijken en welk thema van artikelen jullie het liefst bekijken. Annemieke liep drie dagen stage bij mij en mocht als opdracht voor school deze enquête maken. Onder alle deelnemers (die hun mailadres achterlaten) verloot ik een heerlijk verwenpakketje van Weleda.

Annemieke: Aan mij de taak om deze vragen te verpakken in een leuke enquête. Zou je die voor Kelly in willen vullen? Het kost maar een paar minuutjes van je tijd en zij is er ontzettend mee geholpen.

Om het extra leuk te maken heeft Kelly van deze enquête een win actie gemaakt. Wanneer je je e-mailadres invult bij de laatste vraag maak je kans op dit leuke verwenpakketje van Weleda.

IMG_7940(2)

Je vindt de enquête via deze link hier.

Alvast bedankt!
Vanmiddag komt er een nieuwe vlog online (van ons honeymoon weekendje!).

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Ik wil jullie iets vragen…”

  1. Ik zal hem straks even invullen. Het is altijd fijn om veel respondenten op een enquête te krijgen om zo resultaat te zien! Je krijgt vast en zeker super veel opbouwende feedback waardoor je de site nog beter kunt maken 🙂

  2. Ingevuld voor je. Drukte helaas per ongeluk op verzenden terwijl mijn mail adres er niet goed stond… Daar baal ik wel van, want weleda vind ik wel een super prijs om kans op te maken.

  3. Ik vind zo’n blogenquête altijd nog leuk om in te vullen haha! Ik heb het dan ook meteen gedaan! Leuk dat Annemieke dit voor jou in elkaar gestoken heeft, goed gedaan, niet te lang en leuke vragen!

  4. Deze lurker heeft hem ook ingevuld.

    Ben benieuwd naar de uitkomsten 😀

    Miste alleen de optie, geen kinderen en nog geen idee of ik een kinderwens heb haha.

  5. Ingevuld! Ik kan je 1 ding zeggen: ga gewoon zo door, je doet het super! 🙂

  6. Ik heb de enquête ingevuld! Leuk om te doen hihi, en hopelijk krijg je zo ook nog wat tips en complimenten binnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.