Budget video: De 7 beste tips om geld te besparen

Vandaag sluiten we de KC Budget Challenge af met een soort recap video waarin ik terugblik op afgelopen maand en de 7 beste budget tips  ga delen om geld te besparen om zo te sparen voor jouw spaardoel! Hoe zorg je ervoor dat je minder geld uitgeeft aan boodschappen? Hoe maak je efficiënt een weekmenu? Ik stelde de vraag in de besloten Facebookgroep en kreeg ook enorm fijne budgettips en een samenvatting van al deze tips deel ik in deze video.Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media. Door de hashtag #KCBudgetchallenge te gebruiken en mij te taggen @kellycaresse kan ik alles mee volgen en reageren en reposten. Super  gaaf dat we dit samen doen!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Boodschappen budget en weekmenu

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  • rachel
    8 februari 2019

    leuke video weer meis en weekmenus werken hier niet 😉 dat hebben wij wel gehad in het verleden maar gooide toen meer weg omdat we er geen trek in hadden . dat is zonde natuurlijk dus ik haal nog steeds elke dag het eten wat we die dag eten, en hier eten we nooit hetzelfde dus ook daar zou het weekmenu al op neervallen. ik maak elke avond wel een lijstje met wat ik moet halen de volgende dag, maarja lijstje of niet er gaat altijd meer mee

  • Fem
    8 februari 2019

    Ik heb ook meegedaan aan de challenge en heb vooral wat gehad aan het maken van een weekmenu en het opmaken van producten die je nog in huis hebt! 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.