Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Eentje van een hele leuke week, maar eigenlijk net wat te druk, ik heb die dagen erna vooral wat rust gehouden met mijn meisjes. Gezellige drukte van een heel leuk event waar ik samen met Lana heen mocht dus we hadden echt een meidenmiddagje samen, ik werkte een dag in Utrecht en ik mocht een heerlijke behandeling ondergaan bij Delia Skin Clini, dat was echt zalig! Ook bespreek ik wat ‘vrouwelijke probleempjes’. Zo had ik de maken met een borstvoedingsdip en allerlei gekke kwaaltjes, zit mijn menstruatie er weer aan te komen of? Ik deed zelfs een zwangerschapstest om het een en ander uit te sluiten, wat hormonen allemaal met je kunnen doen 😉 Geen censuur in deze vlog, gewoon vrouwen onder elkaar. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met VTech waar ik ambassadrice van ben. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “VLOG #45 Borstvoeding dip en vrouwelijke probleempjes”

  1. Heb je wel eens van cranberrysap (of cranberrytabletten) gehoord. Schijnt bij dagelijkse inname de klans op blaasontsteking enorm te verkleinen. Misschien een idee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.