H&M.com wishlist

 

De H&M is momenteel niet mijn favoriete winkel, ik kom er niet zo vaak meer ( *kuch kuch No-Buy*) en persoonlijk vind ik de huidige collectie niet helemaal je van het. Toch vind ik de kleding van H&M vrijwel altijd wel fijn zitten en ook in deze collecties zitten er wat items bij die zouden passen in mijn garderobe. Hieronder mijn H&M wishlist.

 

 

Wat vinden jullie van deze H&M items? Zijn jullie H&M fans of juist helemaal niet? Ik ben er heel benieuwd naar dus laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Daniëlle Springer
  29 maart 2013

  Wat een leuke wishlist. Vooral dat setje armbanden vind ik leuk!

 • Chiara
  29 maart 2013

  Oeh ik vind dat (leger) groene jurkje heel erg mooi!

 • curlycreative
  29 maart 2013

  Een aantal jaren geleden liep ik altijd met m’n armen vol kleding door de H&M te sjouwen. Tegenwoordig kan ik er slecht slagen, zo af en toe eens een item maar vind dat ze vaak dezelfde dingen verkopen maar dan in net een ander stofje.. jammer! Maar mijn portomonee word hier wel blij van hahahha

  fijn paasweekend<3

 • Brechtje
  29 maart 2013

  Leuke wishlist, H&M heeft altijd van die leuke dingen! Het setje armbanden en de spijkerblouse vind ik heel gaaf. 🙂

 • Stephanie
  29 maart 2013

  Leuke items allemaal! H&M blijft leuk.

 • beautytalk
  29 maart 2013

  Leuke wishlist.. staan een paar mooie kleedjes bij!
  Eefje

 • jorinde
  29 maart 2013

  Leuke wishlist!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.