Visual diary #9

 

Tijd voor de visual diary, weer een nieuwe week is voorbij gevlogen. Editie 9 is al weer aan de beurt. Deze begon op donderdag. Donderdag ochtend ging mijn wekker al lekker op tijd voor een bodypump uurtje in de sportschool. Later die dag had ik sollicitatiegesprek in Amsterdam.

Ik deed op donderdagavond samen met vriendlief de boodschappen en haalde heerlijke thee smaakjes bij de Albert Heijn. Ik vind ze erg lekker, vooral de rooibos vind ik heerlijk voor overdag, en de avond melange is lekker kruidig voor in de avond.

Vrijdagochtend had ik een workshop Solliciteren op school gevolgd, en daarna ging ik gezellig op de koffie bij vriendinnetje Vera. Ze heeft een nespresso apparaat waar je super lekkere cappuccino’s en lattes mee kan maken, heerlijk was dit!

Zaterdag had ik een hele leuke dag en avond in Den haag en Scheveningen met collega’s. Eerst gingen we lasergamen bij het Uithof in Den Haag en daarna een hapje eten aan de boulevard in Scheveningen, dit was heel gezellig!

Zondag sliep ik uit met vriendlief en daarna lunchten we heerlijk met een receptje wat deze week op de blog geweest is, een recept voor healthy lunch muffins. Dit was heel erg lekker!

Ik besloot over te stappen van een papieren agenda naar de digitale agenda via de ipad en iphone. Dit was een hele klus om alles over te zetten maar inmiddels vind ik dit heel fijn en overzichtelijk werken. Door middel van kleurcodes maak ik onderscheid tussen studie, Beautydream, werk en prive afspraken. Zo heb ik ze altijd ook via de Iphone bij de hand, heel handig!

Zondagavond hadden we een heerlijk etentje bij vrienden die voor ons gekookt hadden! Erg gezellig, we spreken regelmatig bij elkaar af om voor elkaar te koken en gezellig bij te kletsen. Mmm vianetta ijs is heerlijk als toetje!

Maandag ochtend ontbeet ik weer met mijn lievelingsontbijtje. Griekse yoghurt met stukjes verse appel en kaneel. Ik proefde voor het eerst deze lekkere thee smaak, mmm!

Ook op school weer hard aan de studie geweest deze week. Afgelopen maandag heb ik een grote toetsopdracht ingeleverd, nu fingers crossed voor de uitslag hihi.

Ik lunchte heerlijk weer bij vriendinnetje Vera die wederom een lekker recept had gemaakt! Zelfgemaakte tomatensoep met heel veel groente erin mmm. Ik maakte deze smoothie met yoghurt, wat halfvolle melk en vooral veel aardbeitjes en frambozen mmm!

Verklaar me voor gek, ik ben een echt ochtendmens en ik vind het heerlijk om al vroeg in de sportschool te staan voor ik naar andere afspraken ga. Ik heb met vriendinnetje Irma het ritueel om op dinsdagochtend om 7.00 af te spreken om voor een heerlijke ‘early birdie’ workout. Een combi van cardio en krachttraining die we zelf in elkaar gezet hebben, dat is nog eens lekker wakker worden!

Na onze workout trakteerde we onszelf met deze heerlijke snacks! Daarna was het weer tijd om naar de volgende afspraak te gaan, rond kwart voor 9 zat ik weer in de auto om mijn afstudeer maatje op te halen om naar ons interview te gaan.

Na het interview voor het afstuderen moest ik door naar een andere afspraak, ik had wat  tijdgebrek dus haalde ik snel een lekker broodje bij bakker bart, ook niet verkeerd.

Woensdagmiddag had ik weer een workshop gepland staan voor Beautydream. Hierboven zie je de lipglossen die onder andere in de goodiebags gaan.

Yeah de zonnebril mocht weer uit de kast gehaald worden! Heerlijk met de zonnebril op in de auto op weg naar de workshop.

Sneakpeak foto tijdens een Beautydream workshop, uit privacy zet ik de meiden niet op mijn blog. De foto’s op mijn website waar wel meiden op staan zijn altijd gemaakt met toestemming.

Dit was de visual diary voor deze week weer. Laat me in de comments weten wat je ervan vond. Hoe is jullie week geweest?

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Visual diary #9”

  1. Die muffin-thee lijkt me best lekker! De avondmelange vind ik zelf ook heerlijk, ik vind hem een beetje lijken op de herfst-thee van pickwick en dat is een van mijn lievelingssmaken 🙂

  2. Ik vind de visual diary altijd zo leuk. Ziet er heel leuk uit allemaal, leuke foto’s en lekker eten, leuke week heb je weer gehad. Hoe ging het sollicitatiegesprek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.