Vandaag de eerste outfit of the day online met foto’s gemaakt in onze nieuwe tuin. Dit zal in veel gevallen de achtergrond gaan worden in mijn nieuwe outfit artikelen. Toevallig passen de kleuren van de outfit vandaag wel heel erg bij de donkere kleuren van onze tegels, steentjes en het fonteintje. Wat een match haha (sarcasme)! Ik deel een outfit met mijn nieuwe hoge taille rok van de H&M. Ben je benieuwd naar de outfitfoto’s? Klik dan op lees meer.

Ik draag een high waist skirt van H&M basic met daarop een basic top en mijn fijne jasje van Object. Het is een echte Kelly-outfit, basic maar toch wel echt vrouwelijk. Het leuke aan deze hoge rok is dat deze een mooi accent legt op de taille. De rok is op allerlei manieren te dragen maar het liefst draag ik er een top of blouse in. Het nadeel is wel dat alle randen en naden van een panty/ondergoed nogal snel doorschijnen. Dat blijft altijd iets lastigs met strakke rokjes en jurken.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe achtergrond voor de outfit foto’s? Ik ben echt super blij met onze nieuwe tuin. Ook ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie van deze outfit vinden? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Outfit: High waist skirt van de H&M”

 1. Leuke outfit, staat je goed! Twee kleine tipjes als je het niet erg vind: 1) het is een high waist skirt, wat het juist super leuk maakt, maar dat zie je nu eigenlijk net niet goed omdat het jasje telkens dicht valt of je handen er net voor zitten, en 2) ik vind het altijd heel moeilijk om schoenen onder een jurkje of rokje te bedenken, dus ik zou het wel handig vinden om dit te zien, misschien dat een full-length foto dan handig is. Slechts een paar tips, niet verkeerd bedoeld. Nogmaals leuke outfit en een fijn weekend! 🙂
  Con leche onlangs geplaatst…Merry ChristmasMy Profile

 2. Volgens mij heb ik gisteren dezelfde rok gekocht in het zwart! Deze outfit staat je prachtig Kelly! En wat straal je altijd op je foto’s, zo ontzettend leuk om te zien!

  Liefs,
  Naomi

 3. Wat is je tuin mooi geworden, dat je daar maar veel fijne outfit foto’s mag maken! Ik vind de rok erg leuk, wil er nog graag een high waist skirt bij hebben 🙂

 4. Staat je super! En heerlijk hè zon mooie tuin. Vooral met het mooie weer opkomst: lekker BBQen, in de zon zitten, genieten! En ja, leuke achtergrond! Fijn weekend alvast

 5. Ik vind het een erg leuke outfit, alleen jammer dat je het rokje niet heel goed ziet nu doordat je je handen ervoor houdt. Je hebt hem wel al eens aan gehad in een shoplog-video, dus ik weet op zich wel hoe hij eruitziet, maar beetje jammer dat je hem nu niet helemaal laat zien.

 6. Pingback: Mama lifestyle blog | Outfit: De vlindertop op een rok

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.