Het klusje wat iedere moeder uitstelt!

CEWE1

Het klusje wat iedere moeder uitstelt: Fotoalbums maken van de kinderen. Ik hoor het van meer moeders, maar het uitstellen van het maken van fotoalbums van en voor je kinderen is iets wat velen herkennen. Ook ik hoor, voor en tijdens mijn zwangerschap van Lana was ik nog heel fanatiek. Ik hou van scrapbooken en daar nam ik toen alle tijd voor. Toen Lana geboren is, heb ik nog netjes het eerste jaar in albums bijgehouden en daarna verwaterde dat. Nu is ze twee jaar geworden en had ik tot die leeftijd geen foto’s gebundeld en waren er nog wat fotoalbums op de to-do list die ik nog wilde maken. Ik wilde nog een album maken van onze vakantie Curaçao, fotoalbum van het avondfeest van onze bruiloft en een album van de Kaapverdië vakantie. Aan twee van deze heb ik gewerkt, daar laat ik vandaag het resultaat van zien. Is dit ook het klusje wat jij als moeder uitstelt?

Cewe2

Ik besloot dit keer de makkelijke weg te kiezen, namelijk de online fotoservice van CEWE. Dit keer zou ik geen hele zondag kwijt zijn aan inplakken en het sorteren van foto’s, nee ik ging voor digitaal. Dat was makkelijker dan ik vooraf dacht. Je downloadt het programma van CEWE op je computer, je importeert daarop de gewenste foto’s voor je album en dan heb je 2 keuzes: Of je laat CEWE het album samen stellen, dan ben je echt binnen een kwartier klaar, of je kiest ervoor de foto’s zelf te selecteren en in te ‘plakken’. Ik koos de laatste optie voor zowel het fotoalbum van onze Kaapverdië vakantie, als van Lana’s tweede levensjaar. Ik denk dat ik in totaal een uur bezig geweest ben met beide albums en binnen een paar dagen werden de fotoalbums netjes thuisbezorgd.

Cewe3

Cewe4

In Kaapverdië

Cewe5

Lana’s eerste verjaardag tot Lana’s tweede verjaardag verwerkte ik in dit tweede album voor haar.

Cewe6

Het outfitje van Lana op haar tweede verjaardag

Ik heb nog heel veel afgedrukte foto’s liggen van onze Curaçao vakantie en van het avondfeest van de bruiloft, dus die zal ik handmatig in een album gaan doen, maar eigenlijk is zo’n digitaal album zoveel sneller en makkelijker. Geen gedoe met foto’s die er na een tijdje uitvallen en je kunt de gehele opmaak zelf bepalen. Klik hier om een kijkje te nemen op de website van CEWE Fotoservice om zelf ook je fotoalbums mooi te laten afdrukken.

Dus herken jij deze klus die je nogal snel uitstelt? En vind jij het ook zo’n heerlijk gevoel als die klus daarna geklaard is? Ik wel, met trots staan de fotoalbums in een kast en ik pak ze er regelmatig bij om door te bladeren. Ik ben benieuwd of andere moeders dit herkennen, het uitstellen van het maken van zo’n album en hoe je dit eventueel oplost (digitaal of een regulier album?). Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Marije | Mumstheword.nl
  10 november 2015

  Oh dit is echt super herkenbaar! Ik moet nog twee jaar aan vakanties etc. in een album doen. Zelfs voor onze trouwerij zijn de foto’s nog niet verzameld hahaha. Ik zou dat nu zo hard tijdens mijn verlof doen.. Maar over het algemeen heeft op de bank liggen met mijn laptop en Netflix net wat meer prioriteit de hele tijd haha.
  Marije | Mumstheword.nl onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Week 39My Profile

 • Vanessa
  10 november 2015

  Ik vind een digitaal foto album snel en makkelijk, al vind ik zo’n ‘ouderwets’ album ook zijn charme hebben. Bij CEWE heb ik nog geen album besteld, maar wel een canvas en een foto in glas. Ziet er mooi uit en ze leveren een prima service!
  Vanessa onlangs geplaatst…Lush Snow Fairy ShowergelMy Profile

 • Sheela
  10 november 2015

  Haha dat herken ik heel erg. Ik ben bezig met een album van Olivia van 1 tot 2 jaar. Ze is nu bijna 2 dus ik ben er echt laat mee begonnen, het zijn zo veel foto’s in 1 jaar tijd! Ik ben wel blij dat ik het tussentijds op kan slaan, zodat ik altijd weer verder kan gaan met het album als ik tijd heb.
  Sheela onlangs geplaatst…Wat doe je op herfstachtige dagenMy Profile

 • Suzanne
  10 november 2015

  Een uur bezig met twee albums? Ik ben al een uur bezig met twee pagina’s 😉 Maar ik zet er ook altijd tekst bij en ik probeer de pagina’s leuk aan te kleden.
  Suzanne onlangs geplaatst…Trouwlocatie gevonden: Rituals cadeaupakketMy Profile

 • Kimberly
  10 november 2015

  Oh wat makkelijk! Zelf maak ik sinds een aantal jaar ook weer fotoboeken, en dan vooral van vakanties. Zoals je weet ga ik binnenkort naar New York en daar wil ik SOWIESO een fotoboek van maken. Maar ik had nog nooit van CEWE gehoord, lijkt me een makkelijk programma. En je fotoboeken zien er leuk uit:D
  Kimberly onlangs geplaatst…Let’s go to New York #3: Shopping wishlistMy Profile

 • Emma
  10 november 2015

  Heel herkenbaar dat uitstelgedrag met de foto boeken. Wij maken hier thuis altijd boeken van de vakanties. Het boek van Frankrijk 2012, Londen 2013 en Engeland 2014, Rotterdam 2015 moeten ook nog gemaakt worden!
  Emma onlangs geplaatst…HERFST SHOPLOG||EMMABLOGTMy Profile

 • Channah
  10 november 2015

  Haha dit is echt veel te herkenbaar. Ik ben al meerdere keren begonnen aan het fotoboek van onze dochter, maar het is zo’n rotklusje om alles uit te zoeken.. Dat ik er vervolgens maar weer mee stop.
  Channah onlangs geplaatst…InvloedenMy Profile

 • Channah
  10 november 2015

  Haha dit is echt veel te herkenbaar. Ik ben al meerdere keren begonnen aan het fotoboek van onze dochter, maar het is zo’n rotklusje om alles uit te zoeken.. Dat ik er vervolgens maar weer mee stop.
  Channah onlangs geplaatst…InvloedenMy Profile

 • Edith Sofia
  10 november 2015

  Heel herkenbaar, ik stel het ook altijd uit. Het resultaat is mooi, hele mooi fotoboeken!
  Edith Sofia onlangs geplaatst…Romantic white Anna – Signature by After EdenMy Profile

 • Martine
  10 november 2015

  Hier maak ik altijd een heel jaaralbum met foto’s en tekst van mijn 2 dochters.
  Gaat aardig wat tijd in zitten maar ben altijd heel blij met het eindresultaat! Heerlijk om af en toe door te bladeren en de kinderen vinden het ook heel leuk. ?

 • Milou
  10 november 2015

  Dit is zooo herkenbaar! haha. Ook voor ik moeder was vond ik het al een rotklusje. Nu helemaal want ik maak miljoenen foto’s!
  Milou onlangs geplaatst…Update: hoe gaat het nu?My Profile

 • Tamara
  10 november 2015

  Ohja zo erg! Ik ben geloof ik op de heldt van de zeangerschap van maxim! Zo erg! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…De leukste zwangerschapskleding + winactie!My Profile

 • Anneleen
  10 november 2015

  Zien er mooie foto-albums uit! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…25 levensvragen TagMy Profile

 • Nicole
  10 november 2015

  Jup.. Ik heb maand 1 ingeplakt in een album (doe het via project life).. nu nog maand 2 t/m 1 jaar en van jaar 2 ga ik het gewoon digitaal doen want dit schiet niet op haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: NoppiesMy Profile

 • Kim_xazoe
  10 november 2015

  Haha zo herkenbaar. Heb toevallig gister een blogpost zitten typen. Zin 1 was dat ik zo enorm achter loop. Xavi is 2,5 en heeft een fotoboek tm zijn eerste verjaardag.
  Om je voor te schamen toch? Het lukt me gewoon niet om mijzelf er toe te zetten…
  Ik was van plan het vanaf 1 jaar ook digitaal te gaan doen maarja….
  Toch maar eens moed gaan verzamelen 😉
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Oud-Hollandse spelen, wie houdt hiervan? + zin om te snoepen?My Profile

 • Lisanne
  10 november 2015

  Ik herken het ook helaas allen vind ik een digitaal album erg mooi maar de kosten eraan…… Daarnaast vind ik het ook leuk km zelf en album in elkaar te knutselen maar ook hier hoor liggen nog bergen wat geplakt moet worden. Fijne avond liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #14My Profile

 • Kelly
  10 november 2015

  Ik ben geen moeder, maar ik heb wel hetzelfde probleem haha
  Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s blog is moving #2My Profile

 • Leonie
  10 november 2015

  Jaaa.. Fotoboeken vullen. Zoveel werk.. leuk als ‘t klaar is, maar vind het zelf echt een grote klus!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: wat nu?My Profile

 • Elma
  10 november 2015

  Hmm ja…. ik hoor ook bij degenen die dit klusje altijd uitstelt.. We zijn nu acht jaar getrouwd en heb nog steeds geen boek van de bruiloft. Ai!. Ik heb trouwens wel voor beide kinderen een boek gemaakt van hun eerste jaar. Als je een keer bezig bent is het ook best leuk vind ik.
  Elma onlangs geplaatst…Things that rocked my week! #3My Profile

 • Elma
  10 november 2015

  Hmm ja…. ik hoor ook bij degenen die dit klusje altijd uitstelt.. We zijn nu acht jaar getrouwd en heb nog steeds geen boek van de bruiloft. Ai!. Ik heb trouwens wel voor beide kinderen een boek gemaakt van hun eerste jaar. Als je een keer bezig bent is het ook best leuk vind ik.
  Elma onlangs geplaatst…Things that rocked my week! #3My Profile

 • saskia
  10 november 2015

  Oohjee dit is iets waar ik ook echt heel erg slecht in ben. Die van mijn zoontje moet eigenlijk nog steeds.
  saskia onlangs geplaatst…Tips voor succesvol bloggenMy Profile

 • saskia
  10 november 2015

  Oohjee dit is iets waar ik ook echt heel erg slecht in ben. Die van mijn zoontje moet eigenlijk nog steeds.
  saskia onlangs geplaatst…Tips voor succesvol bloggenMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  10 november 2015

  Jaaaa ik ook! Zo zonde, want zoveel toffe foto’s. Maar het uitzoeken alleen al gaat me uren kosten. En dan nog een boek samenstellen. Zonde he 🙁 Moet er echt aan beginnen!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Ben jij ook zo bang voor spinnen? Zo vang je ze veilig!My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  10 november 2015

  Jaaaa ik ook! Zo zonde, want zoveel toffe foto’s. Maar het uitzoeken alleen al gaat me uren kosten. En dan nog een boek samenstellen. Zonde he 🙁 Moet er echt aan beginnen!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Ben jij ook zo bang voor spinnen? Zo vang je ze veilig!My Profile

 • Karlien
  10 november 2015

  Digitaal idd veel makkelijker. Met de hand wel leuker vind ik. Maaaarrr ik moet ook nog beginnen, alleen eerste drie maanden van dochter in een boek nu :/
  Karlien onlangs geplaatst…Review: dokterstas van Big BazarMy Profile

 • eenbezigbijtje.nl
  10 november 2015

  Ik probeer het wel bij te houden, maar het is af en toe behoorlijk lastig, foto’s maken is een stuk makkelijk ;).
  eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…Wanneer je elke keer weer die vraag krijgt..My Profile

 • Marieke
  11 november 2015

  Zo herkenbaar.. ik ben nu met een collage voor op het werk bezig van de bewoners.. Daar doe ik al minstens 2 weken over waar 2,5maand waarbij ik het telkens uit stelde..

  X

 • Kim | Kimsbloglife
  11 november 2015

  Heel herkenbaar, ook als niet-mama! 😉 Ik stel het ook vaak uit maar ben dan altijd zo blij als ik het fotoboek binnen heb. Op de computer gaan foto’s uiteindelijk vaak verloren en bekijk je ze nog amper, dus ik vind het ook altijd leuk om echte fotoboeken te hebben. En zeker voor je kindje is het heel fijn vind ik, ik vind het ook altijd fijn om foto’s te zien van toen ik klein was. Ik heb ook een video waarop mijn eerste tot en met vierde verjaardag gefilmd staan, superleuk! 🙂 Jammer dat ze er toen mee gestopt zijn eigenlijk, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn nieuwe kapsel: een halflange bob!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.