Het Kellycaresse testpanel heeft gekozen

libresse1

Een tijdje geleden deed ik een oproepje op de facebook pagina van KellyCaresse voor een testpanel van 10 dames die een pakketje van Libresse wilden testen voor mijn site. Een heleboel enthousiaste dames meldden zich aan en 10 daarvan kregen een pakketje maandverbandjes thuis gestuurd van het nieuwe Libresse Roll.Press.Go systeem. Ik vroeg hen om kritisch te zijn want dat vind ik belangrijk als het gaat om een review. Vrouwen onder elkaar mogen elkaar op hun woord vertrouwen, zeker als het gaat om producten die de menstruatie eventueel wat aangenamer kunnen maken. Vandaag deel ik de testresultaten van het Kellycaresse Libresse testpanel. Ik ben trots op ‘mijn’ testdames!

Advertisement

libresse2

Om welk product gaat het?
De nieuwe maandverbandjes van Libresse met het Roll.Press.go system. Met deze nieuwe verpakking wordt weggooistress verleden tijd. Er zit namelijk een verpakking omheen die je maandverband hygiënisch, discreet en geurloos afsluit waarna je het onopvallend weg kunt gooien.

Ervaringen van het testpanel:
Libresse met Roll.Press.Go. is met een ruim voldoende uit de test gekomen! Vanwege het comfort, de absorptie en pasvorm van het maandverband zou het testpanel hun vriendinnen aanraden Roll.Press.Go. ook uit te proberen! En ons dus ook 😉

De meerderheid van de dames uit het testpanel gaf aan erg tevreden te zijn over deze nieuwe productlijn van Libresse. Deze maandverbandjes worden als comfortabel beschreven. Ook werd het absorptie vermogen als positief ervaren (en een aantal dames gaven aan hele hevige menstruaties te hebben, en prima door te kunnen met deze maandverbandjes). Ook de pasvorm wordt als prettig ervaren, zeker in bepaalde ‘strakkere’ kleding is dat een pluspunt. Het merendeel van de testdames was zeer tevreden over deze producten en zouden deze dan ook aanraden aan vriendinnen.

Ook zijn er diverse tips naar voren gekomen voor Libresse die Libresse heeft opgepakt om verbetering te gaan waar maken. Dat klinkt dus als hele goede resultaten!
Eindoordeel: Ruim voldoende

Dankjewel dames voor het testen van de producten. Fijn om te lezen dat jullie goede ervaringen hebben met deze maandverbandjes. Persoonlijke ervaringen zeggen erg veel als het om dit soort producten gaat.

Meer informatie over deze productlijn van Libresse vind je hier

Liefs Kelly
*Dit artikel is in samenwerking met Libresse geschreven. Dit beïnvloedt niet mijn mening of die van het testpanel.
sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  13 december 2014

  Super leuk dat je dit gedaan hebt. Ik vind het ook een goede oplossing alhoewel ik weinig tot geen maandverband gebruik.

  Ik heb standaard van die blauwe zakjes bij me die ik thuis en ook buiten huis gebruik.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Queen Beyoncé Yours & Mine (sorry Blair Waldorf)My Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  13 december 2014

  Super leuk dat je dit gedaan hebt. Ik vind het ook een goede oplossing alhoewel ik weinig tot geen maandverband gebruik.

  Ik heb standaard van die blauwe zakjes bij me die ik thuis en ook buiten huis gebruik.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Queen Beyoncé Yours & Mine (sorry Blair Waldorf)My Profile

 • Eline
  13 december 2014

  Maandverband zit toch sowieso al in een papiertje waarin je die dingen weggooit?
  Eline onlangs geplaatst…Wortelsoep met een tropisch tintjeMy Profile

 • Elske
  13 december 2014

  Mij is helemaal ontgaan dat er om een testpanel gevraagd werd, ik ga gelijk abonneren op de facebook pagina want dat soort dingen vind ik heel leuk om te doen

 • Vera brok
  13 december 2014

  Wat een leuk artikel! Ik gebruik zelf altijd libresse, erg prettig

 • Bertine
  13 december 2014

  Ik gebruik zelf het liefst tampons maar fijn dat deze ook goed bevallen

 • angelique
  13 december 2014

  Leuk! Ik heb al die zooi gelukkig niet meer nodig. Nu al 2 jaar niet meer! Jeej! Hopelijk blijft mijn anticonceptie zo goed z´n werk doen
  angelique onlangs geplaatst…Blog | Liebster awardMy Profile

 • beautifulday4makeup
  13 december 2014

  Wat leuk dat je een testpanel hebt samengesteld 😉
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…The bodyshop Bath sprinkles in frosted cranberryMy Profile

 • Lise
  13 december 2014

  Wat leuk!

 • Irene
  13 december 2014

  Dat klopt! Maar bij deze maandverbandjes kan je de zijkanten ook dichtplakken als je het hebt opgerold waardoor je maandverband helemaal ingepakt zit en je het bvb in je tas kan meenemen als er geen vuilbakje aanwezig is.

 • Milou
  13 december 2014

  Heel handig, zo’n testpanel! Ik zie de reclame wel eens op tv voorbij komen en ik vraag me dan echt af of zo’n nieuw afsluitsysteem werkt. Is dat trouwens ook nog getest?
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboek… Spelen met sintcadeau’s en mega sitecrashesMy Profile

 • Sheela
  13 december 2014

  Ik gebruikte het ook altijd al op deze manier, maar inderdaad handig dat er nu dan een strip bij zit om het fatsoenlijk dicht te plakken x
  Sheela onlangs geplaatst…Steunzolen in hakkenMy Profile

 • marieke
  13 december 2014

  Jammer dat je de tips of minpunten er niet bij wilt zetten.. zou ik ook graag willen weten.

 • Ilse h
  13 december 2014

  Wat een leuk artikel, heel leuk dat je een testpanel gevraagd hebt

 • Linda
  14 december 2014

  Wat fijn dat de resultaten zo goed zijn 🙂 Ik koop eigenlijk altijd gewoon maandverband van het huismerk van de Lidl, bevalt me prima. En dan soms van die wegwerpzakjes als ik op pad ben 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Het regent en ik schrijf.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.