Christmas unboxing met Elise Joanne

Dia1Met de lieve Elise Joanne, Beautyblogger maar daarnaast ook een hele lieve blogcollega en vriendin heb ik een hele leuke video opgenomen. We hebben elkaar een groot verrassingpakket opgestuurd om op video te gaan unboxen. Elise heeft mijn box in ontvangst genomen en deelt vandaag op video wat ik er voor haar aan goodies heb in gedaan en in de video na de ‘lees meer’ knop zie je mij de leuke cadeaubox van Elise openmaken. Benieuwd naar deze video in kerststijl vol met leuke goodies? Neem dan zeker een kijkje in de video die op de volgende pagina zal volgen.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat vonden jullie van mijn unboxing video? Neem ook zeker een kijkje op de blog van Elise Joanne om haar video met mijn pakketje te zien. Elise Joanne is een beautyblogger met een hart van goud. Ze weet vol enthousiasme van alles te delen over beauty, mode, recepten en deze week heeft ze een heerlijke plogmaand die ze ‘plogmas’ noemt. Echt een aanrader om te gaan volgen! Klik hier om je te abonneren op het kanaal van Elise Joanne voor haar leuke video’s. Ik heb in ieder geval erg genoten van deze leuke en verrassende samenwerking die helemaal in het teken van kerstmis staat. Laat je reacties op deze video achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Christmas unboxing met Elise Joanne”

 1. Wat een mooie spulletjes heb je gekregen! Die theelichthoudertjes zijn supertof. Hele mooie kleur! Ik ken Elise Joanna en haar blog niet. Ik ga straks een kijkje nemen en natuurlijk even het filmpje bekijken!
  Marion onlangs geplaatst…To plog or not to plog?My Profile

 2. Geweldig leuk idee! Jullie wisten goed van elkaar wat je leuk vond haha. Zo zouden we vaker elkaar moeten verrassen vind ik, altijd leuk!

 3. Wat heb je een mooie spulletjes gekregen zeg! Je bent inderdaad goed verwend 🙂 Je hebt Elise ook een heel mooi pakketje gestuurd zag ik al! 🙂

 4. Ik zag het filmpje bij Elise en ik zag dat je haar een geurkaars had gegeven. Ik vroeg me af waar deze gekocht hebt, aangezien ik gek ben van geurkaarsen en ze allemaal wil uitproberen!!! XXX

 5. Hoi Janne,
  Dankjewel! Ik kocht deze bij Kruidvat, eigen lijn, ze hebben geweldige geuren, ik ben ook helemaal dol op geurkaarsen, heerlijk!
  Heel veel liefs xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.